עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by gman_il,

אשמח לקבל חוות דעת לפני קניה על שני הפדים הנ"ל. בנוסף אני יודע של QCK יש גם דגם HEAVY. האם עדיף את ה-HEAVY? כמה באמת זה משמעותי? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. קראתי שהסמסונג איטית ב duplex בגלל שיש לה מסלול נייר יחיד ולא כפול. מישהו יכול להמליץ איזו טובה יותר והאם כדאי להשקיע יותר בשביל ה HP? הסמסונג יותר זולה (1000 ש"ח) ומגיעה עם פי 2 טונר. הטונר שלה יותר זול, מכיוון שמכיל פי 1.5 יותר, היא גדולה מעט יותר (ומכוערת יותר). הבנתי שה HP מקבילה ל 2025dn HP. אודה לעצות.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הכותרת נונתת את רב המידע. אני מחפש מדפסת שתעשה הכל, גם סריקה וגם פקס (אשמח לקבל גם אלטרנטיבות בלי פקס) לא חושב שצריך מדפסת לייזר משום שלא מדובר על כמות ענקים של הדפסות, אני מניח שמשהו כמו בערך 5 דפים בממוצע ביום משהו כזה. לא משהו מאוד דרמטי. אבל אני מחפש מדפסת שתתפיס באיכות טובה, כולל בצבע, שלא תהיה זללנית יותר מדי, שתהיה מהירה יחסית חסכונית שקטה וכד... נראה לי שאני לא מחפש משהו מיוחד מדי, ואני יודע שמדפסות היום זה עסק דיי זול, אני פשוט רוצה לבחור בחירה חכמה. אז אשמח לשמוע הצעות באזור ה 500-600 שקל, של מדפסת משולבת (פעם רק עם סורק ופעם גם עם פקס) אהה תכונה ספציפית קצת לא שגרתית שבהחלט תחשב כבונוס (אבל לא חובה) היא אלחוטית. שלא צריכה חיבור למחשב (אם יש חייה כזאת, וא…

• 17 תגובות
    • 6.8k צפיות
  4. התוכן בכותר. המכונת צילום, הפקס, וההדפסה בשחור לבן לא מסכימים לעבוד. למעשה, המכונה נתקעת עם ההודעה הזו וזהו. היא פשוט כותבת שנגמר הצבע [לא יודע אם זה רלוונטי, סוג הדיו 88 ©] וזהו. משם היא לא זזה. לא ימינה ולא שמאלה. תודה לעזורים.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני קונה מחשב חדש, כולל ציוד היקפי, רציתי להתייעץ איתכם, מישהו מכיר את המקלדת הזאת? מצאתי אותה ב-ZAP http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=378016 מה דעתכם עליה? האם שמעתם המלצות עליה? אודה לכם מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני רוצה לקנות מקלדת פשוטה לא יותר מ40 ש''ח חבר שלי אמר לי שהיה לו מקלדת מולטימדיה ולא היה אפשר ללחוץ עליה יותר מ2 מקשים בו זמנית השאלה היא האם זה נכון לגבי כל מקלדות המולטמדיה ? כי לגבי מה שהיה לו אני יודע בבודאות כי שיחקתי אצלו וזה נכון

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by rotman,

שלום לכולם , אני מעוניין למכור עכבר חדש , האם מותר לפרסם אותו פה או שיש פורום מסוים למכירה? חיפשתי פורום ותת פורום כזה ולא מצאתי... תודה על העזרה. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747484

8. איזה מהפאדים יותר טוב? ולגבי האוזניות - למישהו יש אותם ויכול לתת חוות דעת עליהן?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  9. שלום, אני שבוע הבא הולך לקנות את הרמקולים Logitech G51 ב- 890 ש"ח. קראתי עליהם מלא ביקורות וסיקורים והם נראים לי מעולים! אבל בכל זאת רציתי לשמוע גם חוות דעת מכם... תודה. *הרמקולים מיועדים בעיקר למשחקים.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  10. Started by ai21,

שלום, אני צריך מצלמת רשת איכותית (להעברת שידורים ברשת למספר משתתפים) מעניין אותי בעיקר איכות השידור, איזה מצלמת רשת אתם ממליצים לי? בנוסף, האם יש צורך לשדרג את מהירות האינטרנט כדי שהשידור יעבור חלק?

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  11. מישהו יודע מה אני יכול לעשות? זה מכשיר מסוג marantz dvd micro combo mx3500

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, מחפש עכבר אלחוטי שיתחבר למחשב נייד (TOSHIBA L 500 ) בעלות של 300-400 שקל. בעדיפות לעכברים עם משדר שניכנס לעכבר עצמו או כל דבר אחר נוח לתפעול . תקציב , 300 עד 400 שקלים. אשמח לכול המלצה. תודה מראש , דרור.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מעוניין בסט מקלדת ועכבר אלחוטיים 150-200 ש"ח, מרחק 3 מטר ישיר. מיועד למחשב מדיה לסלון. עם עדיפות לסט בעל היחס עלות תועלת הטוב ביותר, וחשוב שאם אפשר להכניס את הזול אז אותו. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by MaxZ,

שמעו.. אז ככה, יש לי תרמקולים האלה חצי שנה והכל סבבה בקיצור לפני איזה חודשיים ששמעתי שירים על ווליום ממש חזק (בוא נגיד ווליום שאי אפשר לשבת ליד הרמקולים.. ממש חזק) אז פתאום שמעתי מין "זזזזזזזזז" כאלה מהם.. בקיצור דפקתי בו כמה מכות.. והרעש נגמר עכשיו, הרעש הזה התחיל עוד פעם היום.. אז דפקתי בוא עוד קצת מכות וזה לא עובר אז לקחתי פנס, והארתי בפנים (לא שרואים משהו) וראיתי מין חתיכת נייר על הבאס בפנים. מה שקורה בעצם זה שהנייר הזה נוגע בבאס, ושהבאס דופק הנייר זז ומתחכך בבאס ויש קול כזה "זזזזז" וזה מעצבן אותי מרוב עצבים (יעני בניסיון לתקן) נתתי אגרוף לצורה העגולה הזאת על הרמקולים והיא התעקמה אז יש לי 2 בעיות. 1. לא בטוח שזה נייר, מההסתכלות על זה זה נראה כמו נייר, אבל יכו…

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  15. Started by Klayhamn,

האם מישהו מכם יודע מדוע הפסיקו למכור את העכבר MICROSOFT WIRELESS MOUSE 8000 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=502974 בחנויות כמו אופיס דיפו או באג, ובחנויות מקוונות? בזמנו (כלומר לפני שנה בערך) ניסיתי להזמין את העכבר דרך פנדה (אז הוא עוד הופיע באתר שלהם). התקשרו להודיע לי שאין ליבואן את העכבר יותר, ושהם לא יודעים מתי יהיה אותו שוב, וניסו להציע לי עכבר אחר. בחרתי להמתין כמה חודשים. כשבדקתי לאחר כמה חודשים - ראיתי שהסירו את העכבר מהאתר, וגם בבאג או באופיס דיפו כבר לא ראיתי אותו. עכשיו מסתבר לי שגם באמזון כבר לא מוכרים אותו: http://www.amazon.com/Microsoft-Wireless-Laser-Mouse-8000/dp/B000I4UQFC אבל -- היות ועכבר דומה מאוד (7000) נמכר עדיין בארץ ובחו"ל במסגרת ה…

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  16. Started by TAMIRRR013,

תיראו יש לי אחות מעצבנת היא חוגגת על המדפסת מדפיסה בכמויות,היום בדקתי הדיו היה מלא אני חוזר מהבית ספר בודק כמה דיו אני קולט שאני רבע ירד אני רואה שהיא הדפיסה איזה 10 דפי צביעה שלא הייתי בבית(היא היתלהבה מהקטע של להדפיס) ואני לא יכול ככה יש שיטה לינעול את ההדפסה איך שהוא מהדרייבר? ומבלי לנתק את הכבל או את החשמל כי זה סתם יהרוס כל הניתוקים האלה מדובר במדפסת brother 250C מדפסת משולבת

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  17. חשבתי לקנות את הרמקולים של Logitech ה- X-540. ואז ראיתי שיש בעוד 200 ש"ח את הרמקולים Logitech G51. שווה להוסיף עוד 200 ש"ח בשבילם ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. דיברתי עכשיו עם החנות ואמרו שצריך לקחת למרכז שירות. זה לא ממש משתלם להפסיד נסיעות וזמן. עדיף כבר לקנות חדשה (הנוכחית אצלי 9 חודשים). הבעיה שאני רואה מעט עשן מהפתח של יציאת הדפים וגם שמידי פעם היא מושכת מספר דפים להדפסה ולא רק אחד. זה מעצבן כי לפעמים אני מדפיס עבודות גדולות וצריך להדפיס הכל מחדש וגם להדפיס במקבצים קטנים על מנת לשים לב שהיא לא מושכת. מה עצתכם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, אני מתכוון, שהדגמים של HP שיש להם מחסניות של 1200 דפים וכדו', הם נראים הכי משתלמים לתפעול, אם אני קונה דיו מקורי. ולכן לא כדאי בכלל לקנות דגמים של חברות אחרות, בגלל מחירי הדיו. האם זו הנחה נכונה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by togogoto,

אני צריך עכבר לגיימינג שיש לו לפחות 2 כפתורי מאקרו חשבתי על ה Razer Imperator כי הוא נוח ויש לו חיישן טוב מקלדת: אני יכול להתפשר על משהו לא יקר מידי אבל שתהיה בעברית ופאד אני חושב על ה4D כי הוא דו צדדי ואין לי כוח לבחור עם אני רוצה Speed או Control

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by omri1985,

שלום לכולם! אני מחפש עכבר ומקלדת אלחוטיים.. עכבר שנטען ביחידת בסיס נראה שימושי... אשמח אם תביאו לי המלצות, כי אני לא מוצא הרבה הבדלים במה שחיפשתי באינטרט. התקציב שלי הוא 300 שח לשניהם. תודה רבה..

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  22. Started by arkadur,

אני מחפש מדפסת לייזר, זולה ואמינה, שלא מפחדת מעבודה קשה.. תקציב? עד 500 ש"ח. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  23. אהלן, אני מחפש לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים למחשב שלי. בעיקר חשוב לי שהעכבר יהיה מדויק בצורה סבירה (אני יודע שבעבר הם היו גרועים) בשביל שאני אוכל גם לשחק עליו משחקים. לא מדבר פה ברמה של פרו אבל עדיין. מקלדת, שפשוט תהיה נוחה. בקיצור מה מומלץ לגיימר הממוצע. תקציב - עד 600 ככה.. (אגב לא חובה שזה יהיה סט של שניהם...)

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  24. שאלה בכותרת, (איזור המרכז) תודה!

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. שלום לכולם, לאחרונה העברנו את המדפסת והמחשב הנייח למקום חילופי. נאלצנו למקם את המדפסת קצת רחוק מהמחשב ועל כן רכשנו כבל USB מאריך (2 מטר). המחשב אינו מזהה את ההתקן. עשיתי ריבוט למערכת וניסיתי לעדכן את ההתקן, מובן שללא הועיל. מרפרוף בפורום הבנתי שהכבלים הארוכים יותר הם הבעיתיים, אז אני לא בטוחה מה עוד אפשר לעשות. אם למישהו יש רעיון/עצה, אשמח לשמוע!

• 3 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.