ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שי לי שיאומי MI 10 ללא חיבור 3.5 מ"מ אלא usb-c בלבד. אני פחות מתלהב מבלותוס כי מנסיוני זה לא עובד מדהים. למרות שאני יכול למתוח את התקציב אני לא מתלהב להשקיע 500 ש"ח וכו'. אלא אם ממש אין ברירה. הדרישות שלי הן בעיקר אזניות יציבות מבחינת חיבור (חיבור חוטי או דונגל בהחלט בא בחשבון אבל מחיפוש ראשוני לא מצאתי אזניות עם מקרופון). אני לא זקוק מהן לסאונד אודיופילי. כמובן מקרופון כי אני עושה סשנים עם חברים. מאוד אעריך את עצתכם.
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום אני בונה מחשב חדש אני רוצה לדעת איזה עכבר מיקלדת וסידירום אתם ממליצים ? :
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש בע"ה (שש שנים הגיע הזמן ;D) וראיתי את העכבר הכי חדש של מייקרוסופט Microsoft Explorer Wireless -Night Vision והתלהבתי ורציתי לדעת אם הוא טוב לגיימר ממוצע. אני יודע שזה אופטי ולא לייזר אבל אני מאוד אוהב את העיצוב שלו. עידו
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שמעתי משהו כזה אני ממש לא זוכר איפה... זה נכון ? לאיפה עדין לחבר חיבור רגיל או usb ?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
פנטיום 3, 550MHZ לוח אם 512MB זכרון דיסק קשיח 20GB כונן CD כפול 32 של ACER צורב כפול 8 של פיליפס כונן 1.44 מסך "17 786FD MAG כרטיס מסך TNT RIVA 16MB מודם 56K כרטיס רשת כרטיס קול Creative 128 מה מחיר המקסימום שאני יכול לדרוש עליו ? תודה !!!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת ב 500 ש"ח בעיקר שהדיו שלה יהיה זול לא חושב איזה מדפסת רגילה או משולבת חשבתי על canon pixma mp210 איך המדפסת הזו ?
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
זאת המטרה שלי! יש לי 30 אלף למחשב! איזה לקנות?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי כזה מתאם בשביל לחבר את המקלדת מולטימדיה של HP שאני כל כך אוהב אבל מישום מה זה לא מזהה לי את הכפתורי מולטימדיה שלה (והדרייבר שלה מותקן) מה אפשר לעשות? צריך דרייבר אולי למתאם הזה? זאת המקלדת
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב בקרוב ואני רוצה לשאול עם המארז הוא באמת חלק חשוב? או שזה סתם להיתלהבות? ועם זה חלק חשוב מישהו יודע אולי עם יש מארז טוב עם ספק ב-400ש"ח? תודה מראש, gonzila
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, היום מצאתי את עצמי במצב שבו אני חייב מארז חיצוני, לכונן 5.25, שיהיה כונן קומבו (DvD-rom/ CDRW) ויהיה עם חיבור FireWire, iLink, iEEE1394, (שזה כולם אותו חיבור מפורסם של אפל) עקב כל שיש לי לפטופ שאמור להיות קל במיוחד, ובגלל זה אין עליו כלום, הכל בתחנת העגינה, אז אני רוצה לחבר לו כונן כזה בFireWire (שיש למחשב הזה.) וגם לiMac שלי, שלו יש רק CD רגיל ובו אני רוצה לצרוב דברים רבים, ולהעתיק קבצים מתקליטורי DVD. אין ממש הגבלה על תקציב, אולי 600 שקל, ואם אפשר גם המלצה לקומבו טוב יחד עם זה. בתודה רבה מראש, אמיר.
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
http://gizmodo.com/gadgets/optimus-video/optimus-keyboard-video-30-seconds-of-lust-plus-gallery-325615.php אחד הקלדות המדהימות בעולם מעניין אם יהיו כאלה אי פעם בארץ
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות הגה שהייה אפשר לחבר גם למחשב וגם לסוני 2 אבל יותר מחשב מעניין אותי ! אני רוצה הגה איכותי כולל דוושות והילוכים רוטט וגם בלם יד לדריפטים ! יש כאלה למכירה אבל המחיר נראה נמוך ונראה לי שזה כנראה משהו פשוט ועשוי מחומרים זולים אולי . תודה התקציב עד 700 ש'ח
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לרמקולים כמו בכותרת בערך בתקציב כזה יש בכלל דבר כזה ?? תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת הזרקת דיו לשימוש ביתי קל(לא משולבת) עד 400 ש"ח. חשוב לי שהמדפסת תהיה כמה שיותר חסכונית בדיו. הדגמים שמצאתי עד עכשיו הם: HP 2360 - במחיר 270 ש"ח. Cannon? PIXMA iP2200 - במחיר 370 ש"ח. Cannon ?PIXMA iP1700? - במחיר 290 ש"ח. מה היא המדפסת העדיפה ביניהם ? ומה ההבדל בין שתי דגמי הקנון?
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
התקציב לא מוגבל אבל לא להיסחף, חשבתי על הMX500 אבל 270 ש"ח? זה לא יקר מידי?, יש אולי המלצות למשהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצות על מחשב כף יד בתקציב של 1500-2500. הדרישות שלי הן: GPS, מימדים קטנים (די חשוב לי, אבל אפשר להתפשר), ותמיכה בעברית. אני אשמח לדעת מה עוד חשוב שיהיה במחשב, איזה חברות מומלצות ואילו מכשירים. *חשוב לדעת שאין לי שום ידע בנושא ואני ממש מתחנן לעזרה! תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
עוד טריקים כי אני חולה על זה, מחיר 400-500 אפשר לעלות קצת עם צריך מעדיף לא לא אלחוטי כי גם ככה היא ליד המחשב, ולא צריך את הבאנדל עם העכבר כי כבר יש לי תודה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי חבר'ה אני צריך מקלדת ועכבר בגלל ששלי עושים לי קצת בעיות קליטה אז בבקשה תעזרו לי בנושא.. אני צריך שבמקלדת והעכבר יהיה טווח קליטה טוב כי אני יושב איזה 4 מטר מהמחשב (HTPC) וזה בערך מה שחשוב לי אני מקווה לשמוע הצעות טובות... התקציב הוא עד 400 בערך.... תודה לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת משולבת מסוג samsung SCX-4623F. המדפסת מחוברת למחשב ע"י סופר בוקס של 012 ע"י קו טלפון פשוט(2 גידים). 1.האם ניתן לקבל/לשלוח פקסים מהמחשב? 2.האם ניתן לשלוח הדפסות מהמחשב? תודה, מיכאל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה מדפסות משולבות. אשמח לעזרתם. על רמת העיקרון אין לי צורך בפקס אבל לא עקרוני אם יש או אין. בנוסף, אני לא מדפיס תמונות. אז ככה שאין צורך שהמדפסת תהיה ברמה גבוהה של הדפסת תמונות. כמו כן, המדפסת צריכה להיות WIRELESS. ההתלבטות היא בין : HP 6500A PLUS http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777824 CANON MG5250 http://www.zap.co.il/wisebuyreview.aspx?modelid=786054 BROTHER MFC625DW http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=804529 תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי ספק 350W של CoolerMaster (זה שמגיע עם Centurion 5). במחשב יש - לוח אם GA-K8NXP-9 Nforce4 Ultra של גיגהבייט (אודיו, 2 כרטיסי רשת, Dual Power System מותקן) מעבד AMD64 3200 2X512 זיכרון RADEON x300 PCI-E כרטיס WIFI כרטיס טלויזיה Pinnacle PCTV 2 כוננים קשיחים ATA 2 כוננים קשיחים SATA DVD צורב DVD לUSB מחוברים: לוח WACOM עכבר+מקלדת אלחוטיים של לוג'יטק דונגל Bluetooth סורק Cannon Lide20 (מקבל את החשמל מהUSB) דונגל HASP לפריהנד מדי פעם דיסק-און-קי עשיתי בדיקה עם אחת מהתוכנות שמחשבות כמה וואטים המחשב צורך והגעתי ל380-390 מצד שני הכל עובד חלק, אין לי בעיות. צריך לדאוג?
-
- 10 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום התקנתי את הדריברים של העכבר וסידרתי כל מיני דברים לחצנים ו DPI ואז התחלתי את המחשב מהתחלה ונעלם לי הקטע של העכבר מהדריבר ונישאר לי רק לשונית של Tools והלשונית של העכבר נעלמה ועכשיו אין לי את כל האפשרויות לשנות דברים בעכבר תודה לעוזרים אפילו אם תתנו לי דריברים אחרים ל G5 אם הם [glow=red,2,300]יותר טובים [/glow] תודה רבה לעוזרים.....!!!
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעוניין לרכוש מקלדת LX710 של לוג'יטק שמתחברת באמצעות USB ישירות למחשב שנראה ככה: עכשיו, הסט מיועד למחשב השולחני שלי ולא למחשב נייד, ויש מרחק לא קטן בין המחשב עצמו לבין השולחן, כך שאני לא יודע אם זה יקלוט או לא יקלוט. אני קונה את הסט רק בשביל להיפתר מהחוטים. אז לפני שאני קונה, אני מתייעץ איתכם כדי לא לקנות ואז לגלות שזה לא עובד (כי אי אפשר להחזיר). יקלוט או לא יקלוט? תודה.
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
לא חייב לכלול ספק. כמובן שאם יש מארז ב200 שקל שיותר משתלם מאחר ב500 ורק צריך להוסיף מאוורר או שניים תמליצו עליו... ושיהיה גם יפה אם אפשר
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-