עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי חבר'ה. אני מחפש לקנות מדפסת שיכולה להדפיס לי על דיסקים (PRINTABLE). הבעיה היא ששמעתי שכבר לא מייצרים מדפסות כאלה ואם ארצה לקנות אצטרך ללכת על דגם מיושן, האם זה נכון?? אם לא, אשמח להמלצה! התקציב שלי הוא 600 שקל. תודה לעוזרים..

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. שמתי לב לתופעה מוזרה, גם העכבר שלי Microsoft Bluetooth Notebook Mouse 5000 , וגם העכבר של חבר שלי Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 v2.0 פועלים על סוללה אחת! , כאשר הם אמרוים לפעול עם 2 סוללות. עוד מישהו נתקל בזה?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  3. אני מקווה שזה מקובל לפרסם כאן ואם לא אז סליחה את ההגה אני מוכר ב 990 ש"ח, מדובר בהגה Logitech G25 המהולל! אני לא אוסיף עליו חוץ מזה שהוא שמור בצורה יוצאת מן הכלל! חדש למיטב ידעתי עולה 1700-1900. אני מוכר עקב הגיוס שלי, בטח לא יהיה לי זמן לנשום אז לשחק בטח שלא, זה מוצר חובה לכל חולה הגה, ובזכותו לא עשיתי שטויות על הכביש האמיתי, יש מקום לפרוק את הצורךךךךךך הזה וזה רק ההגה הזה באמת! חחחחחח, עפתי אבל תשאלו כל מי שיש לו את ההגה הזה, קשה להיפרד ממנו אבל 990 ש"ח יחסרו לי יותר בזמן הצבא 0544520245 אביב את ה FPSGUN של ZALMAN ב 100 ש"ח, וכאן אני מתחייב שהוצאתי אותי מהקופסא, שיחקתי בו פעם אחת והחזרתי, הוא צורך זמן התרגלות שאין לי כוח אליו, זה מטורף וזה כייף, אבל צריך ל…

4. Started by TAMIRRR013,

שלום! אבא שלי קנה מדפסת brother 250c היא פועלת מצויין והכל היא מדפיסה בצבע שחור באיכות טובה אפילו מצויינת אבל הבעיה היא שאני מדפיס משהוא ציבעוני,במחשב נניח הציור ניראה בהיר וצבעים חדים וטובים ושאני מדפיס הצבעע כהה ודהוי יש לציין כי אני משתמש בראשי דיו מקוריים (זה הדיו שהגיע עם המדפסת) יש שיטה לעלות את הגדרות הצבע? הינה ציור שהדפסתי סתם לקחתי מהדבר הזה של ה word הדפסתי וסרקתי הינה לינק

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  5. שלום לחברים נתקלתי בבעית הדפסת כתב ראי לאחר התקנת מדפסת lexmark ב Windows 7 והחלתתי לשתף אתכם בפתרון הבעיה: נא לבצע את הפעולות הבאות לפי סדר רישומם 1 כניסה ללוח בקרה 2 כניסה להתקנים ומדפסות 3 הצבעה עם העכבר על המדפסת ולחיצה במקש ימין 4 כניסה ל: מאפייני מדפסת 5 כניסה ל מתקדם 6 כניסה ל: מעבד הדפסה 7 בחלונית ברירת מחדל של סוגי נתונים: להדגיש את: NT EMF 1.008 8 לאשר ולהדפיס מקווה שעזרתי

• 2 תגובות
    • 12k צפיות
  6. הכותרת נונתת את רב המידע. אני מחפש מדפסת שתעשה הכל, גם סריקה וגם פקס (אשמח לקבל גם אלטרנטיבות בלי פקס) לא חושב שצריך מדפסת לייזר משום שלא מדובר על כמות ענקים של הדפסות, אני מניח שמשהו כמו בערך 5 דפים בממוצע ביום משהו כזה. לא משהו מאוד דרמטי. אבל אני מחפש מדפסת שתתפיס באיכות טובה, כולל בצבע, שלא תהיה זללנית יותר מדי, שתהיה מהירה יחסית חסכונית שקטה וכד... נראה לי שאני לא מחפש משהו מיוחד מדי, ואני יודע שמדפסות היום זה עסק דיי זול, אני פשוט רוצה לבחור בחירה חכמה. אז אשמח לשמוע הצעות באזור ה 500-600 שקל, של מדפסת משולבת (פעם רק עם סורק ופעם גם עם פקס) אהה תכונה ספציפית קצת לא שגרתית שבהחלט תחשב כבונוס (אבל לא חובה) היא אלחוטית. שלא צריכה חיבור למחשב (אם יש חייה כזאת, וא…

• 17 תגובות
    • 6.8k צפיות
  7. שלום אני מחפש המלצות למדפסת משולבת לטובת עבודות גרפיקה. חשוב לי שגם הסורק יהיה באיכות טובה. האם למישהו יש המלצות? אשמח גם אם יוסבר מדוע הוצעה המדפסת הספציפית תודה רבה

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  8. Started by smadica,

היי, יש לי טלויזיה של brother קצת ישנה ואני לא מוצאת לה שלט. יש לי שלט אוניברסלי global 4. איך אני מסנכרנת ביניהם? ניסיתי ללחוץ על ה-code ולכוון לכיוון הטלויזיה ולא עובד. איך אני יכולה להשיג קוד או משהו כזה? תודה :-\

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by טל קורקוס,

המצלמה עולה 125-130 ש"ח שווה את הכסף ? , יש אפשרות לקנות מצלמה של מייקרוסופט VX3000 ב 150 ש"ח זה עדיף ? יש ב 215 E3500 של logitech http://www.microsoft.com/hardware/digitalcommunication/ProductDetails.aspx?pid=001&active_tab=systemRequirements http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5517 צריך עזרה דחוף ! תודה .

10. Started by TAMIRRR013,

שלום! יש לי מדפסת brother 250C ורציתי לדעת עם מוכרים לדגם הזה טונר כי זה ניראה לי ביזבוז כסף כל פעם ליקנות לה דיו ואני רואה שהרבה פה מדברים על טונרים ושזה זול לפי מה שהבנתי טונר זה כמו בקבוק קטן שאני אמור למלות איתו את המחסנית דיו הריקה שלי זה נכון? ואיך עושים את זה? כמה לישפוך וכו..

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  11. היי, הטווח שלי הוא עד 600 ש"ח, אבל תביאו מה שתמצאו. תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. הכל בכותרת, תיק איכותי למחשב נייד שיהיה כמובן גם מקום ל HDD נייד ועוד כל מיני חלקים מתווספים..בקיצור שיהיה טוב תודה רבה

• 9 תגובות
    • 5.7k צפיות
  13. קראתי שהסמסונג איטית ב duplex בגלל שיש לה מסלול נייר יחיד ולא כפול. מישהו יכול להמליץ איזו טובה יותר והאם כדאי להשקיע יותר בשביל ה HP? הסמסונג יותר זולה (1000 ש"ח) ומגיעה עם פי 2 טונר. הטונר שלה יותר זול, מכיוון שמכיל פי 1.5 יותר, היא גדולה מעט יותר (ומכוערת יותר). הבנתי שה HP מקבילה ל 2025dn HP. אודה לעצות.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אבקש את עזרתכם בקשר לחיבור מדפסת HP 1400 All in One Series דרך נתב/מודם של בזק מדגם D-Link 2650U . הנתב מצויד בכניסת USB שמוגדרת למדפסות. ויש אפילו הוראות כיצד לעשות זאת. רק שהעסק לא עובד, בתמיכה של HP טוענים שהם לא יודעים איך העסק עובד ובתמיכה של בזק אמרו לי שהם תומכים רק בתקשורת של אינטרנט ולא בחיבור המדפסת. אם מישהו כבר נתקל בבעיה או יש לו רעיונות אשמח לשמוע ולקבל תמיכה. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 4.2k צפיות
  15. שלום, אני מתכוון, שהדגמים של HP שיש להם מחסניות של 1200 דפים וכדו', הם נראים הכי משתלמים לתפעול, אם אני קונה דיו מקורי. ולכן לא כדאי בכלל לקנות דגמים של חברות אחרות, בגלל מחירי הדיו. האם זו הנחה נכונה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by Speed Demon,

חברים,פרמטתי את המחשב של אבא שלי והייתה לו שם מצלמת רשת. אני מסובב אותה מכל הכיוונים ואין בשום מקום שום זכר לשם או הדגם שלה. מצאתי תמונה שלה ברשת: חייב לדעת איך קוראים למצלמה הזאת בישביל שאוכל להוריד אליה דריבר. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני קונה מחשב חדש, כולל ציוד היקפי, רציתי להתייעץ איתכם, מישהו מכיר את המקלדת הזאת? מצאתי אותה ב-ZAP http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=378016 מה דעתכם עליה? האם שמעתם המלצות עליה? אודה לכם מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. התוכן בכותר. המכונת צילום, הפקס, וההדפסה בשחור לבן לא מסכימים לעבוד. למעשה, המכונה נתקעת עם ההודעה הזו וזהו. היא פשוט כותבת שנגמר הצבע [לא יודע אם זה רלוונטי, סוג הדיו 88 ©] וזהו. משם היא לא זזה. לא ימינה ולא שמאלה. תודה לעזורים.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by BommBoomOn,

שימוש עיקרי: אינטרנט, אופיס ומידי פעם משחקי fps, לכן נוחות חשובה מאוד במיוחד לאור העובדה שהיד שמשתמשת בעכבר נוטה לכאוב אחרי עבודה מאומצת של כמה ימים (שילוב של כתיבה במכללה+שימוש בעכבר). תקציב כולל לאביזרים: 400.. אפשר לחרוג ב30-40, אבל הרצון להישאר על גבול ה400. צמצמתי לעצמי קצת את האפשרויות של הרכישה למספר קטן של דגמים עכברים- M518 G5 DeathAdder מקלדות- Reclusa Wave אז מה בעצם ההבדלים המהותיים בין המוצרים (ובפרט מה ההבדל בין עכבר לייזר ולאופטי)? מנסיונכם האישי, על מה אתם ממליצים? בטווח מחירים שציינתי, האם יש לכם המלצות נוספות? (למקרה שמישהו לא הבחין.. אני מחפש מקלדת ועכבר חוטיים) תודה על העזרה

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by rotman,

שלום לכולם , אני מעוניין למכור עכבר חדש , האם מותר לפרסם אותו פה או שיש פורום מסוים למכירה? חיפשתי פורום ותת פורום כזה ולא מצאתי... תודה על העזרה. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747484

21. שלום, מחפש עכבר אלחוטי שיתחבר למחשב נייד (TOSHIBA L 500 ) בעלות של 300-400 שקל. בעדיפות לעכברים עם משדר שניכנס לעכבר עצמו או כל דבר אחר נוח לתפעול . תקציב , 300 עד 400 שקלים. אשמח לכול המלצה. תודה מראש , דרור.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. דיברתי עכשיו עם החנות ואמרו שצריך לקחת למרכז שירות. זה לא ממש משתלם להפסיד נסיעות וזמן. עדיף כבר לקנות חדשה (הנוכחית אצלי 9 חודשים). הבעיה שאני רואה מעט עשן מהפתח של יציאת הדפים וגם שמידי פעם היא מושכת מספר דפים להדפסה ולא רק אחד. זה מעצבן כי לפעמים אני מדפיס עבודות גדולות וצריך להדפיס הכל מחדש וגם להדפיס במקבצים קטנים על מנת לשים לב שהיא לא מושכת. מה עצתכם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני רוצה לקנות מקלדת פשוטה לא יותר מ40 ש''ח חבר שלי אמר לי שהיה לו מקלדת מולטימדיה ולא היה אפשר ללחוץ עליה יותר מ2 מקשים בו זמנית השאלה היא האם זה נכון לגבי כל מקלדות המולטמדיה ? כי לגבי מה שהיה לו אני יודע בבודאות כי שיחקתי אצלו וזה נכון

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. חשבתי לקנות את הרמקולים של Logitech ה- X-540. ואז ראיתי שיש בעוד 200 ש"ח את הרמקולים Logitech G51. שווה להוסיף עוד 200 ש"ח בשבילם ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. איזה מהפאדים יותר טוב? ולגבי האוזניות - למישהו יש אותם ויכול לתת חוות דעת עליהן?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים