עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם אני מתעניין בקניית גימפאד אלחוטי למחשב , הגימפאד של MS נראה די מתאים. אבל , באמת צריך בטריות בשבילו? נשמע קצת לא נוח... ראיתי שהרבה קונים אותו - מה אתם כל הזמן מחליפים בטריות?

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  2. Started by Jviega,

היי למישהו מכם יש או יודע על כיסא "גיימרים" מומלץ שאפשר לרכוש? כזה שנותן תמיכה טובה לגב ולגוף לכאלה שמשתמשים במחשב הרבה שעות במהלך היום? אשמח להמלצה לכמה כאלה תודה!

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  3. Started by y_i_c,

הנה אתר שבודק את גיפורס 4 מול גיפורס 3 TI200 לחץ כאן לאתר מה שלא הבנתי זה מה אומרות הבדיקות בעמוד החמישי.... בעמוד הבא ניתן לראות השוואות ב 3D MARK וב QUAKE ושם רואים שאין הבדל גדול אבל בעמוד 5 רואים שיש הבדל עצום לטובת GF3 TI200 מישהו יודע מה הבדיקות ההן אומרות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by giliboy,

תגידו אך הגיפורס 4 של חברת ABIT? 1685 זה מחיר טוב בשביל גיפורס 4 TI4400 לא?

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  5. Started by com,

גיפורס 4 TI, כבר בארץ?? ממש בזמן, כדי להוריד את המחירים של ה3. אבל המחיר, המחיר נותן בראש.

• 53 תגובות
    • 4.3k צפיות
  6. האם בקרוב נזדקק להתרגל לפריסה מעודכנת של השפה העברית במקלדות ה-QWERTY המוכרות לכולנו? לכתבה

7. שלום, קניתי את העכבר לפני קצת יותר מחצי שנה וגלגל העכבר שלו התחיל לחרוק בשבוע האחרון. זה לא קורה כל הזמן אבל זה קורה בתדירות גבוהה מספיק כדי לחרפן אותי בהדרגה. קשה לי להאמין שגלגל עכבר חורק שזה תוצאה של בלאי משימוש זה משהו שהאחריות מכסה (למרות שחצי שנה של שימוש זה ממש מעט זמן ולא הייתי מצפה מעכבר ברמה הזאת להראות בלאי כל כך מוקדם). זה משאיר אותי עם האפשרות לתקן את זה בעצמי, תהיתי אם למישהו יצא לפתוח עכבר כזה. אני מאמין שהברגים נמצאים מתחת לרגליות שלו ואני מפחד שאם אני אסיר את הרגליות הן לא ידבקו חזרה למקום אחר כך. בנוסף אין לי שמץ של מושג באיזה סוג של חומר כדי להשתמש כדי לשמן את הגלגל, WD-40 עשוי לאכול את הפלסטיק אז זה צריך להיות משהו שלא מוליך ולא אוכל פלסטיק.. אשמח לקב…

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  8. Started by The Dom,

היי, קניתי לפני כשנה וחצי Mionix 3200 חדש לגמרי והיום , לאחר שימוש קל מאד בעכבר, הגלגלת התחילה לחרוק (squeak) כשמשתמשים בה. קניתי את העכבר דרך איביי כך שגם אם הייתה, לא בטוח שכבר יש אחריות על הדבר הזה. יש מה לעשות?

9. Started by Ronen Mars,

היי, איך אפשר לדעת האם הגלגלת בעכבר מסתובבת בלי קליקים, נגיד בLogitech M705 אני לא מרגיש את הסיבובים, הוא מסתובב חלק מדי. ובM305 וM185 הסיבובים מורגשים בבירור. אז איך אפשר לדעת איך זה בThermaltake Tt eSports USB Theron Gaming ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, לפני מספר ימים רכשתי את הסט מקלדת-עכבר של מיקרוסופט מדגם Wireless Desktop 3000. הסט מגיע עם עכבר אופטי בטכנולוגיית בלו-טראק של מיקרוסופט מדגם Wireless Mouse 5000. הכל נחמד ועובד כפי שציפיתי למעט הקטע עם הגלגלת של העכבר - היא זזה חלק. ללא קליקים. אני פשוט משתגע מהקטע הזה וזה ממש לא מסתדר לי מבחינת תחושה ופידבק שהייתי מצפה לקבל. ניסיתי לחפש קצת ברשת על הנושא הזה אבל לא מצאתי פשוט כלום. אפילו לא אזכור לגבי הקטע שהיא חלקה. עכשיו השאלה שלי היא כזו - הגלגלת בעכבר הזה באמת אמורה להסתובב חלק ללא קליקים או שזו בעיה בעכבר שקבלתי ?? תודה מראש, שחר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by DarkTesticle,

היי, קיבלתי עכשיו עכבר חוטי של compaq הגלגלת שלו ניתנת ללחיצה למשל באינטרנט ובוורד מופיע העיגול עם החיצים שמאפשר גלילה מאד מהירה כשלוחצים על הגלגלת אך הגלילה הרגילה לא עובדת לא למעלה לא למטה לא יודע אם היא נחשבת משוחררת כי יש התנגדות ו"תיקים" חלשים כאלה שמרגישים באצבע, לא ששומעים. מה גורם לזה והאם אפשר לתקן פיזית/הגדרתית? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. מפתיע Enc0der אתה מבין במסכים וכל זה, אז אם היית צריך לבחור בין SAMAUND 1200NF 22" שמבוסס על השפורפרת האיכותית שיש בiiyama לבין SONY G520 שמבוסס על השפורפרת של סוני והוא דגם משופר של G500 עם רזולוציה וקצבי ריענון יותר גבוהים ועיצוב חדש. מה ההבדלים והאם הם נראים לעין? סוני עולה יותר דרך אגב. אני שם תמונה של sony g520 למי שרוצה לראות. הסמסונג נראה מאוד מגושם (גם כתבו את זה בביקורות). התמונה מלמעלה היא התמונה הערוכה שלו המסך (ששם הוא נראה יותר יפה כמובן) ולמטה זאת תמונה די מציאותית. עוד ייתרון אצל סוני הוא שהמסך רחב (כמו בטלויזיות החדשות שלהם) והוא כולל כמה טכנולוגיות שלהם.. ומכיוון ששניהם מסכים גדולים שמסנן קרינה אין כבר בגודל הזה, אני לא רוצה שום קרינה אז אם ידוע שהמ…

13. היי, מחפש מדפסת דיו פשוטה, שתדפיס וזהו. חשוב מאד שתהיה חסכונית ועם אופציה לראשי דיו חלופיים זולים, הבן שלי מדפיס בטירוף. תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by itayze,

פורסמה באתר הודעה שלמי שי כרטיס voodo ישן הוא יקבל תמורה עם יקנה כרטיס מסך ג'יפורס זה קיים בישראל? איפה? כי פשוט לאח שלי יש voodo3 ו rtcw לא עולה אצלו אזז אולי הוא יקנה חדש ועוד משהו כמה כסף מקבלים בחזרה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אמנם IBM אך הפעם מדובר ב-20GB 7200 עד היום קראתי (במיוחד כאן) על בעיות בנפחים הגדולים יותר -40-60. הסימנים המדאיגים: 1. רעש מתכתי האופייני למכונות חריטה (אלו העובדים במהירות איטית) 2.זיהוי בביוס אך מאבד עצמו אי שם באיתחול 3.לפרקים מזוהה בביוס 4.בקיצור, יישות עצמאית! אשתף אתכם בדילמה שלי.. זה ברור שהדיסק יוחלף ויהפוך למשני (במידה וישרוד מעל למצופה) השאלה היא האם לסמוך עליו? הרי אם הוא ישמש כמשני אז מן הסתם ככונן גיבוי. אך אבוי, איך אפשר יהיה לסמוך עליו? הלך על הגיבוי? אגב, הוא עדיין עובד (כשבא לו) לראיה ההודעה הזאת. בכל אופן, מקסטור (40) ברוך הבא...

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  16. Started by KoM,

יש לי בעייה שצצה לאחרונה, ואני מקווה שתוכלו לעזור... יש לי חיבור ADSL בבית ויש לו בעייה משונה ומרגיזה. אני מחובר לאינטרנט זהב, ואני מהמתחברים הראשונים לשירות, בעבר המהירות הייתה גבוהה מאד ויציבה, אבל כיום, בעיקר בשעות הערב המהירות צונחת לחלוטין, בעשרות אחוזים, והמהירות חוזסרת רק למוחורת ושוב צונחת ... מה יכולה להיות הסיבה ? הספק? בזק ? אולי איזושהי הגדרה לא מוגדרת נכון ? תעזרו לי בבקשה ...

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by the_king00,

asus p4p800 e-deluexe p4 ht prescott 3.0 adata 512 ddr400 wd 120 ata 8mb buffer ati readon 9600 pro collermaster jet 7 p4 cd floppy cd writer 4 fan lot of led's overclock איזה ספק כדאי לי לקנות? ורצוי שגם לא ישרף בקפיצות המתח שבחורף... תודה...

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by Kak,

ביום יומיים האחרונים המקלדת מתחילה לגמגם לי לסרוגין. היא יכולה לעבוד חלק ואז באופן פתאומי לקבל "lag" רציני (שניה שתיים בין ההקשה עד שהאות נכתבת) למשך כדקה (לא הספקתי למדוד זמנים). אציין שהמקלדת כבר כמה חודשים ברשותי ולא עשתה שום בעיות עד עכשיו, אני גם לא יכול לזכור שינוי מהותי כל שהוא בסביבת העבודה שלי שהיה יכול להשפיע. אני לא יודע איזה מידע צריך לתת כדי לאבחן את הבעיה אז בתור התחלה: יש לי מקלדת k360 ועכבר g700, שניהם נמצאים במרחק של כמטר מהמארז, המשדרים מחוברים לUsb אחורים במארז (צמודים אחד לשני) מבחינת תוכנה יש לי setpoint עדכני למקלדת 6.51.8 וlgs לעכבר 8.4 אני מריץ win 7 64bit ע"פ הsetpoint הסוללה של המקלדת עוד מלאה (אותן סוללות מהחנות) אבל לא בדקתי באמצעים נוספים אם ז…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by y_i_c,

מישהו פה יודע אם גריז טרמי מוליך!!! כי כנראה שמתי יותר מדאי כשהרכבתי את המחשב!! המחשב בהתחלה עבד והכל סבבה...ואז התחיל עם הבעיות !! משהו שכאילו אין לו NVM פעם שהביוס שלו לא תקין!!! עכשיו כשפירקתי את הלוח ואת המעבד גיליתי שהגריז נמרח על כל חלקו העליון של המעבד! וכמו שאתם יודעים יש שם על מיני מוליכים שבולטים החוצה!!!! עכשיו אם הוא מוליך אז כנראה שהוא דפק את המעבד!!! (למרות שזה לא נראה לי כי בדקתי קצר עם רב מודד ולא היתה מוליכות) עכשיו או שהלוח אם דפוק!!!! מישהו?:?????????

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Ran.Mash,

היי לכולם.. קניתי היום באייבורי את העכבר "MX518 Gaming Grade" עלה לי 155 שח... מדובר על הגרסה של ה - 1800DPI בעכבר שקניתי הרגליות הן כמו בעכבר G5, גדולות כאלה אבל בכל התמונות שראיתי על העכבר Mx518 ראיתי שכל העכברים באים עם כמה רגליות קטנות. גם הקופסה של העכבר שקניתי שונה מכל קופסה שאני רואה בתמונות... אין לי קופסה כזאת: http://www.techpowerup.com/reviews/Logitech/MX518/images/packaging3.jpg אני לא מוצא בשום מקום קופסה כמו שאני קניתי.. על הדיסק שקיבלתי עם העכבר רשום REV.001 רציתי לדעת למה יש את ההבדלים האלה.. ואם זה הדגם הכי חדש שיש..(גירסה)

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by jitz,

לפני כשבוע הזמנתי את המחשב החדש שלי מפנדה,...: Bundle: AMD Athlon XP 1900 + MSI KT3 ULTRA-ARU + CORSAIR XMS256 MB 3000DDR MSI GeForce4 Ti4200 64MB WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version CDRW: Liteon 32x12x40 Case: Chieftec Dragon AH-01SL Aluminum Case Silver Power Supply: Tsunami 350 Watt Thermal Take Volcano 7 Plus ALPS Floppy 1.44 אז ככה, את הכל הם יוכלו לספק.. ולא תהיה בעיה (ייקח עוד איזה שבוע עד שהלוח והכרטיס מסך יגיעו לארץ... אבל.. חפיף)... חוץ.. מהמארז (שיגיע אליהם עוד אחד כזה רק עוד איזה חודש, ואין מצב שאני מחכה חודש). אני מחפש מארז שיהיה כמה שיותר היי טקי/יפה/מקורר - אך בו זמנית ייכנס לי לספריה (מה שמגביל אותי לגובה של בערך 47 סנטימטר של המארז) - בגלל כל הסיבו…

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  22. Started by Ymac,

https://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2630&filters[2468][]=4236 מגניב ביותר, המחיר אפילו הוגן (בשביל מקלדת של 150 דולר) מה אתם אומרים?

23. Started by SharP,

אני השתמשתי ב 3DMark2001 כדי לבדוק ולהשוות מהרויות של הפנטיום 4 שלי ואחרי שביצתי את כל הבדיקות הכל בסדר חוץ מ: הוא אומר שהמעבד שלי הוא פ4 1.46 GHZ אבל זה אמור להיות 1.5 וגם ב FSB הוא קותב שזה רק 100 MHZ העם יכולה זה להיות תקלה כול שהיא בלוח או במעבד בסך הכל המעבד שלי עזלי רק כשבוע... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  24. כמו שכבר שאלתי בכותרת, האם יש הבדלים ??? שאלה נוספת היא לגבי הערכת טעינה לשלט Xbox 360 של Duracell , המחיר נראה לי קצת זול מידי ביחס למחיר באתר של מיקרוסופט או אתרים אחרים עם אותו תג מחיר כמו של מיקרוסופט לכן אני לא בטוח אם כדאי לקנות ??? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Hiiram,

אהלן. לפני כחודשיים רכשתי את ה-WH-1000XM4 של סוני, ורציתי להשתמש בהן גם במחשב באמצעות בלוטות'. הבנתי שאני צריך איזשהו Transmitter או דונגל בלוטות' שיכול לקבל תשדורת LPAC / APTX HD, ואני לא יודע מה מתאים \ מה לבחור - ואם זה בכלל יעבוד. רציתי לבקש עזרה בבחירת מתאם מתאים שתומך בקודקים האלה. התקציב אינו בעיה (כל עוד זה לא משהו מוגזם שעובר את ה-120$). תודה.

דיונים חדשים בפורומים