עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ofir_bl,

שלום לכולם, אני מתקן מחשבים בצורה מצומצמת בביתי והחלטתי לקנות KVM - נמאס לי כל פעם לפרק את המחשב. רציתי לקנות משהו טוב ואמין ועם זאת לא יקר מידי. המליצו לי לקנות KVM של חברת ATEN. הסתכלתי קצת באתר שלהם ושמתי עין על הדגם הזה - מבחינת חיבורים אני חושב שיכול להתאים לי: http://www.aten.com/products/productItem.php?model_no=CS1732B האם מישהו יכול להמליץ? תודה אופיר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by sandman2017,

אהלן, מחפש המלצה לראוטר חדש, תומך בתדר N, ותומך גם בgigabit ethernet, יש לי בבית תשתית אינטרנט של בזק והראוטר צריך לתמוך באינטרנט בתור מודם. אשמח לעזרתכם!

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  3. שלום אנו רוצה המלצה על עכבר (או סט מקלדת עכבר אם יש בתחום של 300 שח) למשחקים ועריכה גרפית. חשוב שהיה לו לפחות 5 כפתורים. חוטי אל חוטי? מה שיותר טוב ומדויק תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  4. קניתי לאחרונה מחשב די חזק אבל מצד שני אני עדיין תקוע עם Logitech K200 בתור המקלדת שלי. לא שזו מקלדת רעה אבל אני מחפש אחת חדשה. אני רוצה להוציא במקסימום 200-300 ש"ח ומעדיף לקנות בארץ באיזור הקריות. לגבי כל מני פיצ'רים אני די תלוי הרבה במקשי מדיה, וזה משהו שאני די מחפש במקלדת, גם אם הם יהיו בילד אין באיזור של המקשי insert page up וכל אלה או על הF Keys (כמו למשל בCM Storm Trigger). חוץ מזה אני אעדיף מקלדת מוארת (אם מוארת אז אם אפשר בכחול אם היא לא RGB Back-lit), אם אפשר שיהיו מקשי macro (עד עכשיו הSidewinder X4 הייתה אצלי על הכוונת אבל אני לא מוצא אותה בארץ ולהזמין מאיביי זה סיבוך כי באלו שמצאתי מחיר המשלוח לבד יותר יקר מהמחיר של המקלדת), אבל שני אלה לא ממש חובה בשבילי ואני…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by TheDiesel,

מה אתם אומרים על עכבר Asus P515 ROG Strix Impact II GUNDAM Edition?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by redead,

אין לי תקציב לכתוב בכותרת כי הדרישה היא לסורק בסיסי+ לכן זה לא משנה אם הוא עולה 200 שקל או 400 שקל .. הסורק כמו שהזכרתי הוא סורק בסיסי לשימוש בייתי שזה בעיקר העתקים למסמכים אבל גם תמונות.. מה האופציות שלי בעצם? תודה..

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by timtim,

שלום! יש לי עבר רגיל של ACER והוא לא רע. ובמלא מקומות אומרים שחייב לקנות עכבר אופטי! כדי לקנות אופטי? אלחוטי יותר טוב? שניהם ביחד?

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by yuvalg,

מחפש זוג רמקולים (בלי סאב) למחשב בתקציב מינימלי אבל אם אפשר באיכות סבירה בעוצמה נמוכה. (עד 150 ש"ח אם אפשר).

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by iCanKnow,

טופס המלצה לעכבר: תקציבכם: 750 (הסכום שאתם רוצים להשקיע בקניית העכבר). חריגה: (הסכום המקסימלי שתוכלו לחרוג בקניית העכבר). מהי האחיזה הרצויה בשבילכם? PALM אחיזת Palm אחיזת Claw אחיזת FingerTip במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר:QCK אם צריך משטח חדש שיתאים לעכבר החדש טוב יותר אין לי בעיה כי תיכננתי לקנות משטח חדש בכל מקרה (אם ברצונכם לקנות משטח חדש עם העכבר, נא לא למלא את סעיף זה ולעשות טופס חדש של המלצה למשטח). בקשות מיוחדות:ימני (ימניים, שמאליים וכו'). מחו"ל או מהארץ?ארץ (אם מחו"ל - ציינו חנות/ארץ שאתם מעדיפים). הערות:אני חייב שיהיה לי הרבה מקשים בצד לפח…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי חברים יש לי כרגע את הלוגיטק RX 250 עכבר חביב ופשוט ואני מחפש לקנות משהו יותר נוח ויוקרתי, חשבתי כמובן על אלחוטי אבל נבהלתי קצת שראיתי שבכל החנויות עכברים אללחוטים נמכרים ללא"בית" אלה מתחברים עם משדר USB כזה ושהסוללות נגמרות צריך להחליף אותן. יש לי בבית את ה MX LASER של לוגיטק הוא אחלה אבל מחובר במחשב השני קצת כבד גם הייתי אומר. אשמח לשמוע מה תוכלו להציע לי תודה

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by BAR - moah,

צריך עזרה בבחירת אוזניות לנגן mp3, מיועדות לשמיעת מוסיקה ורדיו באימוני ריצה ובאוטובוסים. עם כבל סימטרי. האם sennheiser cx 400 ii יתאימו ? אם כן אשמח לשמוע היכן ניתן לרכוש אותן עם אחריות היבואן הרשמי.

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  12. רבתי עם ידידי Sonic באיציק... בגלל שאני אולי בעזרת ה' יקנה בקרוב נייד אז הוא אמר לי שאני יקנה מחשב עם r9000 אז אמרתי לו שיש מחשבים עם Ti 4200 והוא אמר לי שלא... וכך התחיל ויכוח... אז אנו צריכים את עזרתכם... בתודה, imac

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by 888,

שלום , התקציב הוא 800 שח גגגג אנירוצה שהמארז יראה נורמלי ספק איכותי (גג 400 שח ) שמארז יהיה שקט וזהו.....

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום לכולם , אני מקווה שאני בפורום הנכון..יש לי כר מפרט מוכן לקנייה ונשארה ההתלבטות על ספק ומארז . המפרט כולל: לוח אם RS482M4-ILD MSI (כולל כרטיס מסך מובנה X200 ATI) צורב DVD מעבד AMD 3200 חיבור ל-TV +DVI מובנה (יהיה חיבור ל-TV בפועל ..אם זה משפיע על צריכת החשמל) 2 דיסקים קשיחים של 80 גיגה בעתיד כנראה שידרוג כרטיס מסך PCI-E 6600 ומדפסת - פקס USB בגלל שהלוח הוא MICRO , קיבלתי הצעה בחנות לקחת מארז MICRO ATX של COMPUCASE (מידי) מדגם 6k29 שכולל גם ספק HEC 300 WATT (זה בחבילה אחת) . המארז עצמו נמוך לעומת מארזי ATX אחרים שראיתי . 1. האם המארז+ספק יספיקו להחזיק את המחשב ללא קריסות ? 2. האם ייווצר עומס חום במארז קטן כזה עם המפרט שציינתי (כולל השידרוג העתידי) ? כל הצעה לסט …

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  15. Started by Teknik,

שלום לכולם, ניקיתי את המקלדת שלי ורציתי לשתף. עשיתי טעות כששטפתי גם את המקשים הגדולים כמו ה SPACE, SHIFT, ALT כו'.. כי הגריז\וזלין ירד חלקית לפי דעתי בגלל זה ה BACKSPACE מרעיש יותר מהרגיל. ותסלחו לי על האיכות

16. שלום, שילשום אחרי שקיבלתי את ההגה והיום אחרי שסטים (steam) החליט לעלות את מהירות ההורדה סוף סוף ירדו כמה משחקים שדרכם אוכל להתרשם מההגה. אז ככה, התרשמות כללית שקיבלתי מההגה: רובו איכותי ובנוי היטב, בין החלקים שהרגשתי שמאוד איכותיים והושקעו הם: - גלגל ההגה שעשוי ממתכת שמרגישה מאוד מוצקה ובילתי ניתנת לכיפוף, העור שתפור היטב וששת הכפתורים בצידיו של ההגה שיושבים מעולה. - ידיות ההילוכים מאחורי ההגה -דוושות, הרגשה מאוד קרובה למציאות - גם ההגה וגם השיפטר יושבים מעולה על השולחן בלי תזוזות מיותרות -וכמובן - המחיר מצד שני: -ידית ההילוכים - מרגישה לא קשורה להגה, רופפת ולא מדוייקת ומרגישה כאילו עוד חודשיים אצטרך לממש את האחריות. - משום מה עד כל לא הצלחתי להגדיר בשום משחק…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by תושב העיר,

אני מחפש מגן קרינה למסך מחשב איפה קונים את זה ?

• 16 תגובות
    • 5.7k צפיות
  18. Started by IRONMAN153,

היי חבר'ה.. מזמן לא הייתי פה אז.. ביי לכולם.. מסתבר שהמצלמה הדיגיטלית הישנה שלי התקלקלה והיא גם שישמשה אותי כמצלמת אינטרנט טובה... כבר יש לי מצלמה דיגיטלית אחרת אבל היא לא יכולה לשמש כמצלמת אינטרנט.. החלטתי לקנות חדשה ואני לא יודע ממש איזה כדי.. ומה אומרים כל המספרים של מגהפיקסל במצלמות רשת.. מןם הסתם שזה חשוב לאיכות.. בקיצור אני מחפש מצלמת אינטרנט שתתאים לצורכים בייתים.. לשיחות וידאו מדי פעם.. יהאיכות תיהיה מספיק טובה.. לא חייב מקרופון מובנה.. אבל יכול להיות נחמד שיהיה.. מעדיף מצלמה מחברה מוכרת כך שאוכל גם למצוא ת'דרייברים באינטרנט ושיהיו עדכונים לתוכנה.. (לוג'יטק, מיקרוסופט וכו'..) ת'אמת השתקציב שלי הוא באזור ה 150 ש"ח אבל אני יכול לגרד ת' 200 בשביל מצלמה שבאמת שווה את…

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by jonin,

שלום, יש ברשותי הגה של מיקרוסופט מסוג sidewinder forcefeedback pro וג'ויסטיק של CH מסוג CombatStick. את שניהם קניתי לפני הרבה שנים, אז אף אחד מהם אינו בעל חיבור USB, אלא החיבור הישן (אני חושב שזה נקרא חיבור COM). הזמנתי לפני מספר ימים מחשב חדש ובלוח אם (Asus P5K) אין כניסות כאלו, המוכר בחנות ייעץ לי לחפש ב-ZAP כרטיס PCI-COM אבל לא מצאתי. מישהו יודע איפה אפשר למצוא או איך אפשר לחבר את הג'ויסטיק /ההגה למחשב החדש? תודה, יוני.

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  20. לפי המפרט שלי יש o.c כמה volt וכו.....[רכיבים]

• 11 תגובות
    • 904 צפיות
  21. המדפסת יושבת על מדף ולכן הם לא יושבים במצב מאוזן וגם אי אפשר להלביש את המכסה כתוצאה מכך. יש מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  22. http://www.ebay.com/sch/i.html?Mouse%2520Type=Optical&_sacat=3676&_from=R40&_nkw=2400+DPI&rt=nc&_dmpt=Mice&Interface=USB מצאתי עכברים זולים עם 2400DPI נראים טוב המחיר שלהם כמעט שליש מהמחיר של חברות אחרות האם הם שוות משהו ? מישהו ניסה ? כדאי להתסכן ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by t-tomer,

שלום, המיקרופון שלי עובד טוב, אך בעיה קטנה היא שהוא דיי חלש, זאת אומרת צריך להתקרב כדי שישמעו טוב ולא חלש מידי. זה לא המיקרופון, כי חיברתי עוד אחד, זה כנראה משהו בדרייברים של הכרטיס קול. מה גם שאין לי "אפשרויות מתקדמות" בהגדרות של המקרופון. יש למישהו פתרון? תודה רבה!, תומר.

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  24. אהלן, קניתי לאחרונה את הסט האלחוטי [מקלדת+עכבר] של לוג'יטק, הMK700 בחו"ל. בכל אופן, רציתי לדעת, כיצד אני יכול להדביק למקלדת עברית? היכן אפשר לקנות מדברות ללחצנים? ו\או האם יש חברות שמדביקות על המקלדת? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by dg_142,

למען שמו באהבה שלום! רציתי לדעת, האם המדפסת שמופיעה בקישור תואמת את חלונות 7? http://ad3.co.il/zoom.asp?menutype=5&auto=2115 תודה רבה! דודי.

• 2 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.