עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, אני מחפש מצלמת רשת למחשב הנייד. התקציב הוא בערך 150-180 שקל. עדיף לכיוון ה-150. חיפשתי באתר ולא מצאתי משהו שמתאים, הכל היה לא מעודכן.. ראיתי הרבה מצלמות בזאפ ואני לא יודע במה לבחור. מיקרופון לא ממש חשוב. למרות שזה יכול להיות תוספת נחמדה. תודה, גיא.

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  2. Started by אוריגמיש,

על מחשב חזק מחובר לרשת ה NGN (עם Upload של 800KB) יש שימוש במצלמת הרשת בסקייפ, מציגה את תמונת הווידאו בהילוך איטי.. הכוונה היא שהצד השני רואה אותנו ב Slow Motion, וגם אנחנו רואים את עצמינו בתמונה שזזה באיטיות (את הצד השני אנחנו רואים תקין). מה יכול להיות הגורם לכך ? אשמח לקבל המלצה למצלמת רשת סבירה.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by chadash,

יש לי מדפסת ברדר דגם mfc3240 ובפעם האחרונה שהחלפתי את הראש דיו השחור הופיעה לי הודעה שהדיו הולך להיגמר, והיום כבר כתוב לי שהדיו נגמר למרות שהוא כמעט מלא לגמרי, מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  4. שלום לכולם! אני מחפש לקנות מקלדת ואוזניות גיימינג ב700-800 שקל חשבתי על Razer Lycosa SteelSeries Siberia V2 מה אתם חושבים? כרגע יש לי את הMicrosoft Curve, להשקיע יותר לע אוזניות אולי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי כרגע מבצע משתלם לקניית טיונר הבעיה היא שאני לא משתמש יותר מדי ונכון לעכשיו ניצלתי במשך שנה אוליי מחצית מהטיונר הקיים השאלה היא האם אני יכול לקנות עכשיו טיונר ולשים אותו בצד למשך כשנה והוא יהיה בסדר או שעדיף לא לקנות..?!

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  6. אני מתלבט בין שלוש האופציות האלו עכבר אלחוטי אופטי Logitech דגם Wireless Mouse M305 http://ivory.co.il/product.asp?productid=4413&CatCode=412 עכבר אלחוטי Microsoft דגם Mobile Mouse 4000 טכנולוגיית BlueTrack http://ivory.co.il/product.asp?productid=4702&CatCode=412 עכבר לייזר אלחוטי Logitech דגם V450 Nano http://ivory.co.il/product.asp?productid=5142&CatCode=412 המחיר לא משנה, חשוב לי יותר האיכות תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  7. Started by shimon-med,

שלום, יש לי סט אלחוטי של מקלדת ועכבר logitech cordless 3000. מזה כחודש, לאחר ההתקנה של win7, העכבר מגמגם לי כאשר אני לוחץ - כלומר המחשב לא קולט כל לחיצה שלי ולפעמים כשאני לוחץ הרבה זמן אז הוא מקבל את זה כלחיצה כפולה, כאילו לעתים הוא מקבל את הסיגנל ולעתים יש השהייה מסויימת. יש לציין כי זה קיים אך ורק בעכבר, ללא בעיה במקלדת, וכי אין בעיה בעקיבה של העכבר, אלא רק בלחצנים. כאשר הייתי עם מערכת הפעלה XP הבעיה לא היתה קיימת. בנוסף, כאשר אני מחבר עכבר חוטי רגיל למחשב, אין לו כל בעיה. כבר הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייבר מהאתר של לוגיטק, אל ללא שינוי. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shark1011,

קיבלתי מחבר הגה למחשב, דגם SW780 (אין לי מושג של איזו חברה) אני לא מצליח למצוא דרייבר התקנה להגה הזה. אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקור מתאים ד"א יש לי ווינדוס 7, למרות שאני לא בטוח שיש דרייברים כל כך עדכניים, האם אחד לXP יעבוד בצורה טובה? עריכה: NEVER MIND חחח אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, הגדרת ברירת המחדל לפס הגלילה היא לרדת שורה אחת לכל תזוזה אחת של הגלגלת. אני משנה זאת ל-3 (כלומר ירידה של שלוש שורות לתזוזה אחת של הגלגלת בעכבר) והשנוי תקף רק עד לפעם הבאה שמתבצעת הפעלה מחדש. מדובר במחשב נייד שמחובר אליו עכבר חוטי והעכבר נותר מחובר כל הזמן הזה. מה אפשר לעשות? תודה לכם.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  10. אולי מישהו יואיל בטובו לעזור ולהסביר אם יש דרך נוחה להחזיק אותו ואם הוא בכלל עכבר טוב. לא ידעתי שזה כזה מסובך לקנות עכבר. בסה"כ רציתי אלחוטי שיהיה לי נח אבל יש מיליון סוגים ו99% מהם לא נוחים לאחיזה. אולי צריך לפתוח חדר מדידות לעכברים ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, התעורר אצלי בבית צורך לקבל ולשלוח פקסים על דפי A3 (אמא שלי מתעסקת באדריכלות), כפי שציינתי בכותרת הדרישות הן: *אפשרות לקבל פקסים על A3 - חובה *עד 1000 ש"ח - אפשר לחרוג מעט אם זה ממש שווה את זה. *חסכונית מבחינת עלויות. *ethernet - יתרון. בינתיים מצאתי את brother mfc 5890cn, האם יש עוד מכשירים שעונים על הצרכים האלה במסגרת התקציב? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by Styx,

אז ככה אני בעיקרון מחליף את כל הציוד ההפקי במחשב ומה שאנישאר לי שעוד לא מצאתי זה מיקלדת איכותית ואחראי חיפושים ולבטים הגעתי ל-3 אופציות Razer Lycosa deazon MERC Stealth Razer Tarantula עכשיו ממה שראיתי בביקרות פחות או יותר שהטרנטולה הכי טובה אבל מה גם יקרה שני האחרות יעלו ל באיזור ה-300-350 אבל גם הם ניראות סבבה+ המחיר לא כזה חשוב אני מעדיף יחס/תועלתי יותר טוב מה דעתכם נ.ב אם יש לכם מיקלדות אחרות ממולצות אז גם יתקבל בברכה נ.ב הבנתי שעל המיקלדות האלה אין את האותיות בעיברית אבל אפשר להקליד בעיברית ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by אוהדא,

שלום לכולם! קניתי מקלדת חדשה מסוג pro kb. כאשר אני מחזיק Shift+W+2 הפונקציה שעליה אחראי המקש 2 לא פועלת, זאת לעומת כל צירוף אחר כמו shift+w+1... אשמח אם תעזרו לי.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by b3ta0,

שלום ברצוני לדעת את שמות ואתריהם של ייבואני חומרה בארץ. לדוגמא, היבואן בישראל של מסכי ומוצרי LG, היבואן של לוחות אם של Gigabyte, Asus, יבואן או יבואנים של מוצרי Logitech וכו. המטרה של נושא זה הוא להתחלת דיון, שבסופו יהיה מאגר מסודר של ייבואני החומרה (כל ציוד שקשור למחשבים ולציוד היקפי) בישראל, ומידע לגביהם. לדעתי מידע זה יועיל, במקרים מסויימים, כאשר הצרכן יודע מי היבואן של מוצר שבבעלותו, כמה שנות אחריות היבואן נותן למוצר - לוודא זאת בחנות, מהם התנאים להחלפת או לתיקון המוצר, ואולי גם כאשר החנות בה המוצר נקנה, לא מסכימה להחלפת המוצר בזמן האחריות - אפשרי לדבר מול היבואן. בנוסף, טרם רכישת מוצר מסוים, הקונה יוכל לבדוק אם החנות נותנת את מספר שנות האחריות שהיבואן נותן, או מספר פ…

• 2 תגובות
    • 6.3k צפיות
  15. הקדמה... יש לנו נסיון לא טוב עם מדפסות בעיקר בעייה של משיכת דפים... יש לנו כרגע 2 מדפסות ישנות יחסית - אחת לייזר צבעונית פשוטה של זירוקס שלא מושכת שום דף... והשניה מדפסת הזרקת דיו ישנה וקטנה של HP שמוכנה למשוך דף בודד עם נותנים לו פוש... אז חשוב לי מאוד למצוא מדפסת כזו שלא סובלת מבעיית משיכת דפים, כי אם היא מדפיסה 30 דפים בדקה אבל לא מסוגלת למשוך אותם, זה לא משנה שלום מן הסתם... אחרי כל זה... מה מומלץ לצרכים שלנו? ההדפסות שלנו אינן רבות, מדובר במשפחה שלא מדפיסה יותר מידי אבל היה נחמד אם מה שכן יודפס יהיה איכותי מבחינת צבע. אין התנגדות למהירות סבירה... בזמנו חשבתי שכדאי מדפסת לייזר, אבל עכשיו אני חושבת שרק מדפסת מקצועית לייזר שעולה הון היא אכן מדפסת לייזר יעילה... המדפסת ש…

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  16. העכבר ממש טוב אבל הוא קטן ליד שלי והיא כואבת אחרי כמה דקות, אפשר להתרגל לזה? קניתי באייבורי ואני חושב שהם לא מחליפים אם זה היה בשימוש. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1016&CatCode=

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. בעכבר הזה: http://images.techtree.com/ttimages/story/wheel_mouse_optical.jpg ישנה דרך לכבות את הנורה בצד האחורי של העכבר מבלי לגרום לו נזק?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם במסגרת קניית מחשב חדש אני רוצה לקנות גם מקלדת ועכבר חדשים התקציב הוא עד איזור 350 ש"ח השימוש העיקרי שלי הוא למסחר בשוק ההון לכן העכבר הוא החלק החשוב יותר וכן לימודים ועבודות משרד. שני דגמים שנרא לי הם לוג'יטק WAVE http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=686936 מיקרוסופט 5000 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=742787 הסטים נראים לי מקבילים, אשמח לקבל את חוות דעתכם מי יותר טובה אמינה וכו' או לקבל הצעות לסטים אחרים. בנוגע למצלמה אין לי כיוון היא תשמש אותי לשיחות ועידה סקייפ וכו' וכן להעברת שיעור און ליין כך שאני צריך שהיא תהיה איכותית כל הדברים חיבור USB 2 רזולוציה טובה הרבה פריימים לשניה אני בטוח שאתם יודעים יותר טוב ממני ;D תודה חזי

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  19. Started by lioryb,

אני קורא נתונים של מדפסת לייזר מסויימת (SAMSUNG CLX-3175FN אם זה ממש רלוונטי), ויש בה שני נתונים שאני לא מבין את המשמעות שלהם: יחידת פיתוח יחידת עודפים שני הנתונים הללו נמדדים במספר דפים. מה המשמעות שלהם?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום. אני מדפיס 200-300 עמודים בחודש (לרב שחור לבן, לעיתים צבע) ומחפש מדפסת משולבת, רצוי עם פקס, שתהיה חסכונית בדיו ואמינה וגם שאיכות הצילום שלה תהיה סבירה-טובה. ראיתי שממליצים עד דגם HP 6500 ואומרים שהיא חסכונית, לא הבנתי איך החסכון בא לידי ביטוי, משום שלמרות שיש מחסניות XL ל-1200 דפים, למדפסת יש 4 מחסניות שונות לכל צבע.. כך שבעצם צריך לקנות 4 מחסניות ולא 2. אשמח אם תוכלו להסביר לי בעניין זה ולענות על שאלותיי. 1. האם אתם ממליצים על דגם זה או על דגם אחר? 2. האם יש צורך ב-4 מחסניות דיו והאם זה חסכוני לטווח הרחוק? 3. האם ידוע לכם מחיר של כל מחסנית דיו לדגם הזה או לדגם אחר עליו אתם ממליצים? מקורי/תחליפי? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  21. Started by segev22,

שלום לכולם, ברשותי razer deathadder 1800DPI(העכבר הכי טוב שקיים לדעתי) אני מעביר את העכבר לאחי (קניתי את הrazer mamba) ורציתי להחליף לו את הגומיות טפלון שבתחתית, הייתי רוצה לדעת איפה ניתן לרכוש את הגומיות ואם בכלל ניתן להשיג אותם כאן בארץ? בתודה מראש לכל העונים והיודעים.... שגב.

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  22. Started by meo,

שלום, יש לי בעיה קצת מוזרה - כל פעם שאני מנסה להדפיס, התוכנה שממנה אני מנסה (וורד לדוגמה), מתרסקת. זה קורה גם עם תוכנת התחזוקה של המדפסת - כשאני עושה פעולות תחזוקה הכל בסדר אבל אם אני מנסה להדפיס דף ניסיון (כמו אחרי ההתקנה), גם תוכנת התחזוקה מרסקת. כמובן שהסרתי והתקנתי מחדש ולא עזר. אנ יעובד עם windows 7 והורדתי את הדרייברים מהאתר של לקסמרק. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם, לפני רכישת HTPC ומתלבט לגבי סט אלחוטי טוב של מקלדת+עכבר בטווח המחירים של 250-300 ש"ח כאשר ההתמקדות העיקרית היא נוחות בגלישה,מקשים שקטים,עכבר ומקלדת עם טווח סוללה ארוכים ככל שניתן וטווח קליטה ארוך ככל שניתן.סטייה קלה תיתכן בהתאם לדרישות כמובן. תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  24. ראיתי שהמחיר שלו סביר - 98 ש"ח. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1016

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני מעוניין להחליף את הMICROSOFT OPTICAL MOUSE הפשוט והטוב למשהו יותר רציני מבחינת דיוק למשחקים כמו BATTLEFIELD BAD COMPANY2. רציתי לדעת אם זה יהיה שיפור רציני? ואם לא איזה דגמים אחרים מומלצים... דבר נוסף, העכבר שלי מחובר לKVM מטעמי עבודה שאני צריך, האם זה מנחית את האות של העכבר והופך אותו לפחות מדוייק? המון תודה מראש.

• 33 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.