ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אני צרך המלצה למקלדת ועכבר אלחוטי באותו חלק והם חייבים להיות RF לא IR
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דבר ראשון מצטער אם זה בפורום הלא נכון, לא ידעתי איפה לפרסם ועכשיו לשאלה אם יש לי מחשב ישן שהחיבורי USB שלו זה 1.1 אני יכול לקנות לו כרטיס PCI עם חיבורי USB2? ואז ככה יהיו לי חיבורי USB2?
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על העכבר הזה? זה עכבר לייזר אלחוטי, הוא נראה ממש נוח ועושה רושם שהוא מתאים לצרכים שלי. אני לא יודע מה היתרונות והחסרונות של לייזר על אופטי הייתי שמח עם מישהו יפרט לי קצת בנושא. בעיקרון זה עכבר לגיימינג (משחקים כבדים אבל לא לשעות משחק ארוכות אלא פעם ב.. שיוצא לי לשחק). אני חייב להתשמש בפד? כי אני רוצה להשתמש בו גם על מיטה או ספה ואני לא יודע עם אפשר בלייזר, ואיך זה יקלט. עם למישהו יש ניסיון איתו או עם עכבר שעונה על הצרכים שלי אשמח לשמוע. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן לכולם שבוע טוב! אני מחפש מדפסת ללימודים, התחלתי השנה את השנה השלישית. אין הדפסות אינטנסיביות, רק שחור לבן של קבצי וורד ו-PDF. הנטייה הטבעית הייתה ללייזר אבל אני לא פוסל גם דיו. מה שחשוב לי עלות אחזקה נמוכה (מחסניות)... מצידי שתעשה רעש, תדפיס לאט. אשמח להמלצות, תודה!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני משיג CodeGen 450w שבטח מספק איזה 350 ואט באמיתי ב60 שקל.. אני ידוע שהם לא משהו וזה אני רק רוצה שיהיה ספק שלא יעשה בעיות ויהיו נפילות מתח.. זה משתלם ב60 שקל? זה מחיר יבוא.. בחנות הוא היה עולה איזה 100 שקל... אל תגידו לי ישר לא ממליץ אני מתמצא מאוד בנושא ספקים אני רק צריך לדעת אם codegen זה ג'נרי מגעיל או ספק שאפשר לסמוך עליו לעת הזאת ד"א יש לי אפשרות ל SunShine 500W ב120 שקל אבל נראה לי שזה באמת ג'נרי על קוד גן עוד שמעתי
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
HP PSC2510 זה מעולה? תציעו לי מפדסת רק מעולה..? מקציב 2000 -2200 שקל
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש סט בטווח המחירים שלו (עד 250 ש"ח) שמתעלה עליו (מבחינת הקלדה רציפה, משחקים, נוחות, עמידות)? איך הסט של Logitech Wireless Desktop MK250 לעומתו?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המחיר עד 400 שח ללא חריגות מהתקציב. אני מחפש איכות טובה אבל בהתאם למחיר (400שח). ומישהו יכול להסביר לי מה היא הטכנולוגיה של הדפסה טרמית? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
זהו מאז מידי טאוורר בצבע כסף עם חלון מובנה ודלת לכל אחד ממכסי הכונן כך שיש בהם שימוש במארז 2 מאווררים ומנורת קטודה כחולה שבאה ביחד איתו כל זה 250 שקל שווה לי? או שיש יותר זול זה בא עם 400 ואט ספק כוח וזה של MASTER I LU חברה טובה.. כך הוא נראה:
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חג שמח לכולם האם הספק שלי HEC300ART יחזיק עם הX850 PRO או הX800XL(עוד לא החלטתי ביניהם)? שאר המערכת בחתימה תודה
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
AXP 1800+ @1.8GHZ (סל"ד 2500~5000) cpu fun- coolmaster x-dream hac-v81 spectec 256mb sumsung 256mb שניהם 333MHZ wd 80GB 7200rpm 8MB buffer r9100 128mb בנוסף יש לי שני מאוררים של 80 מ"מ ועוד אחד של 120, כולם ג'נריים (בלי לדים וכל מיני וסתים...) אם הלוח גם חשוב אז אפשר לראות את הדגם שלו בחתימה שלי... תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי הרדיסק חיצוני 160 IDE USB2 שמורכב במגירה של VANTEC ושמתי לב שאני שם לו כבלים פשוטים של USB הוא כמו מתקתק כזה מחוסר זרם.. יש לי רק כבל אחד האורגינלי שלו שאיתו הוא עובד טוב מאוד ולא עושה בעיות(למרות שהוא קצת ארוך ומסורבל..) אני רוצה להזמין מאייבי כבל שיהיה כמה שיותר עבה ועם ציפוי לבידוד שיהיה מניילון רשת כזה(כמו בעכברים של רייזר) אבל לא ראיתי משהו כזה...מכירים כזה דבר כזה.? ראיתי באיביי רק כבלים רגילים למחירה.. יש כזה כבל..אני באמת יודע שכולם בדרך כלל סיניים אבל בשביל זה מחפש כמה שיותר עבה ואם הבידוד ניילון הזה כמו שיש בציוד נורמלי
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות למדפסות (בעיקר מבחינת הטכנולוגיה העדיפה, דיו או לייזר) למדפסות לפי אופיי השימוש הבאים: 1. מדפסת לשימוש ביתי נדיר אקראי, ממוצע של דף בחודש. אין צורך בדו"צ. עדיפות לצבע, אבל תלוי בתוספת המחיר. עדיפות גבוהה לקיום פקס ומכונת צילום. האם ההפסקות (לעתים של יותר מחודש) מזיקות לאחד מסוגי המדפסות? 2. מדפסת לשימוש יותר מסיבי אבל עם הפסקות מחזוריות של מספר חודשים (בכל פעם כ-300 דף, הפסקות של 3-6 חודשים בין שימוש לשימוש, סה"כ כ-1000 דף בשנה). צבע לא קריטי, אין חשיבות לדו"צ. לא צריך פקס, אבל יתרון למכונת צילום/סורק (אולי כבר עדיף בנפרד?). השימוש נעשה במקום מרוחק מהאכסון, כך שהמדפסת תסבול מנסיעות ארוכות מספר פעמים בשנה. שוב השאלה היא אם הפסקה של חצי שנה בשימוש פוג…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המערכת שבשבילה אני זקוק לאל פסק היא: MAG LCD 19" S976I ThermalTake PurePower 480W 4 W.D Hard Drives (2X SATA & 2X IDA) 2 DVDs (Burner and DVD-ROM) GeForce 6600GT תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי את תחנת העגינה הבאה: https://www.dell.com/en-us/shop/dell-thunderbolt-dock-wd22tb4/apd/210-bdqh/pc-accessories אני משתמש בה עם המחשב הנייד. ברצוני להשמיש אותה גם למחשב הדסקטופ שלי, שמספק רק חיבורי USB 3.0 סטנדרטיים(בעוד שתחנת העגינה מתחברת עם Type-C Thunderbolt 4. אני לא מחבר יותר מדי דברים: מקדלת, עכבר, מסך אחד. מה הן האופציות שעומדות בפני? אני חושש לחבר אדפטר פשוט ב50 שקל בין USB "רגיל" לבין Type-C. האם usb 3.0 בכלל בנוי להתמודד עם רוחב פס שכזה, ועם "פיצול" ההתקנים? מה דעתכם על כרטיס הרחבה יעודי שיושב על pci-e? אשמח לכל המלצה על מוצר.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
של tsunami שאמור להיות בסדר דווקא. אבל השאלה האם יחזיק את כל זה? SF2+LED,R9700 PRO,2 80MM fans generic,matrix blower,Spire NeonRing 80mm Fan,3 laser leds נראה לכם שכן???
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני מעוניין בעיקר בתגובות מאנשים שיש להם את המצלמה הזו. תתייחסו לכך שהמחיר הוא ממש זול... הייתי מעוניין לדעת גם פרטים נוספים על המצלמה, כגון: האם הוא תומך בצילום מאקרו, האם ניתן לכוון באופן ידני את מהירות הצמצם... - לא תומך, אי אפשר. מיהו יצרן המצלמה?? - לא ידוע. שמתי לב שהפוקוס במצלמה הזאת היא אוטומטית, שזה עדיף על פני מצלמות שיש להם כזה מכוון ליד העדשה לכיוון הפוקוס (שתמיד גרועות) עריכה: עניתי על התשובות בעצמי אין למצלמה אפילו פלאש :-X אבל לצילום יום הוא יכול להיות נחמד, במיוחד עם הרזולוציה הגבוהה (באופן מאוד מאוד יחסי כמובן...למחיר) יש לי מצלמה ממש דומה רק שהרזולוציה המקסימלית היא 640x480 וגם לה אין פלאש אז אני משער שזה משהו דומה למה שיש לי רק עם רוזולוצייה …
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
תקציב עד 500. שהעכבר יהיה מדויק, מקלדת עם הרבה אופציות. מה אתם מציעים? תודה, מוטי
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
העתקתי קטע שכתב פה אחד מחברינו: "כמו SAFE DISC 2. לכן, אני מעדיף את LITE ON, ...... אין שום דיסק שאי-אפשר לשכפל עם הצורבים שלהם, ועוד במחיר שלהם, אני אעדיף לקנות צורב שלהם כל שנה וחצי, במקום צורב יקר פעם בשנה." מה זו ההגנה הזו? למה זה טוב?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מקווה שהכותרת עניינית מספיק. רציתי לדעת מה אנשים חושבים על המארז הבא - http://www.mgecompany.com/xg/products_cases_xcase.php איך הוא מבחינת אוורור ונוחות?
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שרציתי לשתף ולאבחן. יש לי את הפד הזה http://ksp.co.il/?uin=13917 ועכבר G700. גם בבית וגם בעבודה. אני לא יודע איך קוראים לזה, אבל התחתיות של העכבר, פשוט 'הולכות', לעכבר אחד בעבודה כבר החלפתי, בבית אני כבר מרגיש שהוא נגרר ועושה רעשים בתזוזה, כלומר התחתיות כבר 'נגמרות'. זה הפד שהמליצו לי פה לעכבר הנ"ל בשל החיישן לייזר שלו. זה הגיוני שפד עכבר 'גומר' את התחתיות של העכבר? ואם כן, איזה פד אחר מומלץ לקנות עבור העכבר? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את ה tech היום והוא עולה אותו מחיר כמו ה mx518 עכשייו מה ההבדלים בנייהם והאם tech הוציאה עכבר יותר טוב מה mx518 במחיר יותר זול?? x7 2000dfi mx518 1800dfi הx7 מאפשר העברה בין 5 רזולציות ולכול רזולציה יש צבע נורה שונה!! וmx518 רק בין 3 ואי אפשר לדעת איזה רזולציה אתה נמצא בה... אז השאלה שלי מה יותר משתלם ה mx518 זה ליזר וה7 הוא אופטי אבל בכול זאת הוא יותר מהיר 2000dfi לאומת 1800dfi ??
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
יש לי מארז MIDITOWER של COMPUCASE 6A21 אם אני לא טועה (לא כל כך משנה בלאו הכי). היום באתי להכניס צורב ממחשב קודם, וכשהורדתי את הפלסטיק נדהמתי למצוא ברזל שחוסם את כל האיזור. פרטים בתמונה: http://img82.imageshack.us/img82/3387/28072006db5.jpg איך נפתרים מזה? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
חיפשתי השוואה של צורבים... אני מניח שרובכם קראתם, אבל מי שלא: http://www6.tomshardware.com/storage/01q4/011213/index.html
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-