עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני יודע שזה לא ממש קשור לפורום הזה אבל אני לא יודע למה זה קשור... ונראה לי שזה הכי מתאים לפה... אני רוצה לדעת מה ההבדל בין מארז מאלומניום לבין מארז רגיל..? עריכת המודר: הכותרת.

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  2. Started by ccc,

זהו מאז מידי טאוורר בצבע כסף עם חלון מובנה ודלת לכל אחד ממכסי הכונן כך שיש בהם שימוש במארז 2 מאווררים ומנורת קטודה כחולה שבאה ביחד איתו כל זה 250 שקל שווה לי? או שיש יותר זול זה בא עם 400 ואט ספק כוח וזה של MASTER I LU חברה טובה.. כך הוא נראה:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by nice-1,

אז הם הגיעו, מצוידים בXP Tablet Edition ובמפרטים דיי מפוצצים, נראים לא רע. האם באמת מחשבים אלו הם העתיד? אילו שימושים אפשר למצוא לזה? אולי אנחנו בעצם נתקלים בפאלם פיילוט לסופר סופר סופר עשירים (כרגע לא ראיתי בארץ אחד זול יותר מ 12579)? אשמח לשמוע את מה שאתם חושבים על המוצר שבנתיים נראה די מעורר הדים בעולם והתקבל כאן במעין מקלחת קרה.

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  4. Started by edi,

מאות שקלים על דיו, קראתי על הערכה למילוי ידני וזה באמת יותר זול. אבל אם כבר אני מזריק דיו לבד בשביל מה אני צריך ערכה ב-276 ש"ח, יש לי מזרק וחשבתי לקנות דיו פשוט - כזה של עט נובע ב-20 ש"ח(ממילא אני מדפיס רק טקסט...) ובכדי לנקות את שאריות הדיו מה רע באציטון או אפילו מים??? אני בטוח שיש חבר´ה שכבר ניסו שיטות ייעול כאלה ואולי יכולים לתת לי טיפ או שניים???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by izikd,

אז ככה אני רוצה לקנות מדפסת בנתיים חשבתי על 2 אופציות של HP: 1. hp deskjet 3820 2. hp deskjet 5550 מה עדיף? יש למישהו משהו אחר להציע?

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  6. איפה אפשר לקנות כזה דבר?

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  7. Started by yuval_cohen,

השבוע נכנסתי לפנדה פתאום אני רואה שהם הביאו עכברים חדשים... אחד העכברים דומה במידה מפתיעה לMX700 החיקוי הMX700 עריכת המודר: לאור בקשת הקהל, גם הכותרת צונזרה.

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  8. Started by Selinko,

שלום לכולם! אני צריך עזרה בבחירת מדפסת בערך בין 500 ל-700 ש"ח. איזה סוג עדיף ובכלל איזה חברה? תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  9. Started by Mr.wiz,

באיזה חנויות ניתן לקנות את ספק הכוח hec?

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  10. כפי שהבנתם מהכותרת, ברשותי 2 ספקי ATX המחוברים למחשב. כרגע, באופן זמני, חיברתי את הספק החדש למפסק נפרד, כך שאני צריך להפעילו ידנית ולכבותו ידנית - לעומת הספק הישן, שמחובר ללוח, שנכבה אוטומטית ונדלק דרך מתג ההפעלה של המחשב. רציתי לדעת אם קיימת אפשרות לגרום ל-2 הספקים להידלק ע"י מתג הפעלה אחד אך שהם גם יתכבו יחדיו כאשר אני מבצע כיבוי למחשב. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני צריך ספק איכותי או שאחד ג'נרי יספיק? והאם 300 וואט יספיקו לי למפרט הנ"ל, או שאני צריך 400? מעבד- ATHLON XP 2400+ גוף קירור- Thermalright SLK-600 לוח אם- EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 כרטיס מסך- Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO זיכרון- Winbond DDR 512MB 3200/400Mhz דיסק קשיח- WD 40GB 7200rpm 8Mb Buffer Special Edition מסך- IIYAMA 17 VISION MASTER PRO 413 COLOR רמקולים- Altec lansing ATP-3 ושאלה אחרונה, שלא ממש קשורה - איזה מאוורר אני צריך לגוף קירור?

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  12. מי שלא מבין על מה אני מדבר מוזמן להסתכל באשכול הקודם עליו שלי. אז לפי בקשתכם - דעתי: טוב מאוד!! מאוד התרשמתי וקיבלתי יותר ממה שיכולתי לצפות קודם כל המארז בא עם רגליות בדומה לאילו של HEC - טובות ויציבות מאוד !! הוא בא עם שתי מאווררי EVERCOOL שהם שקטים מאוד ויחסית למאוורר ג'נרי הם חזקים בטירוף! באמת מכניסים הרבה מאוד אוויר יחסית לג'נרי. יש גם במארז מגש נשלף להתקנת לוח האם - FEATURE שאפילו במארזי AA אין לפעמים (כמו ה CHIEFTECH למיניהם). חורי אוורר קיימים: אחד מקדימה למטה עם מאוורר מכניס איתו אחד מאחורה ליד המעבד עם מאוורר מוציא איתו אחד ריק כ 7 ס"מ מעלה הספק. הגודל שלו (גובהXעומקXרוחב) הוא 62X39X19. ללא הרגליות כמובן שמגביהות אותו ב 3 ס"מ נוספים מה שקצת היה לי מוזר הוא העומק…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הבעיה מה יותר טוב מבחינת איכות, נוח להפעלה, ביצועים וכולי.... ??? יש שתי מקלדות ששמתי עין עליהם : 1. Logitech Cordless Desktop® Optical 2. Microsoft® Wireless Optical Desktop pro שתי חברות מצוינות אבל הבעיה מה עדיף? חסרונות יתרונות וכולי..,הכסף לא מפריע לי אני מוכן לבזבז 600 שקל, :saint:יש לי בקשה לאתר עם תוכלו לרשום מאמר על המקלדת של logitech שאפשר לדעת עליה יותר. :saint: עם מישהו יכול לעזור לי ,בבקשה תגובות. :AR15:

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by benor,

יש לי במחשב אחד Generic Softk56 Conexant ובמחשב השני ES56T-PI של Pine. עכשיו לשאלה שלי איזה מודם יותר טוב לדעתכם?

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  15. Started by Lioriii,

הייתי רוצה לדעת אם לבורד של MSI יש סאונד בלאסטר יותר טוב מה-LIVE שיש לי? כי אני ממש מתלבט!! עזרה דחוף ו!! ואם הוא כל כך איכותי כמו ה-LIVE או יותר ממנו!!

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  16. Started by fim,

איך מומלץ לחבר 4 רכיבי IDE צורב,2 HDD ,ו-CD PRI MASTER-? PRI SLAVE-? SEC MASTER -? SEC SLAVE-?

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  17. Started by Ibrow-Now,

שיש להם מאווררים שקטים למעבדי AMD (שתומכים עד 2100+ ובטח בעתיד ייתמכו ביותר) עם עוצמה של 27 דציבילים..... מאווררים שקטים. מי היבואן שלהם... יהיה טוב להביא מאוורר עם עוצמת רעש נורמלית. (זה לא מאוורר לOC..... רק 3500 סיבובים, אבל עדיין....)

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  18. שלום. אני מעוניין לקנות את הקונסולה PlayStation 2 ומעוניים לדעת האם כל המשחקים עבור קונסולה זאת משווקים במדיה של DVD או שעדיין יש משחקים שמשווקים על מדיה של CDROM ? אשמח לקבל פרטים על הנושא תודה.

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  19. Started by gil_za,

שלום אנשים. רציתי לדעת אם מישהוא השתמש אי פעם בקסדת מציאות מדומה VFX1 ??? יש לי כאלו ואני לא מצליח להפעיל את תזוזת הראש. תודה גיל.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. הייתי שמח לשמוע את דעתכם. האם הם שווים את הכסף? האם הייתם בעצמכם משקיעים בזיכרונות מהסוג הזה???

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by DXT,

יש לי כרגע מארז ATX רגיל אבל מאד נוח (כזה שלא צריך ברגים בכלל . הספק בו הוא 300W. אני מתכנן לשדרג בקרוב ורציתי לדעת האם אני חייב לקנות ספק חדש עם יותר הספק? אני משדרג למשהו כזה: AMD AXP 1800+ לוח אם םמבוסס KT333 256MB PC2700 או PC3000 כרטיס מסך שיש לי עכשיו GF2PRO 64MB DDR הלוח אם יהיה כנראה MSI KT3 Ultra ARU או GA-7VRXP.

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by Echo,

קניתי מודם חדש של אלסה - Microlink ISDN PCI. המחשב מזהה אותו בסדר [PCI Network controller], ולאחר התקנה חלקה של הדריוורים הוא מופיע ב"מערכת" בלוח הבקרה עם השם והדגם הנכון. גם המתאמים ב"רשת" מותקנים. הבעיה היא שהמודם למעשה "מת" - אי אפשר לחייג או לבצע כל פעולה אחרת, ותוכנת המוניטור שהגיע איתו מדווחת "No answer from CAPI"... ניסיתי כבר הכל - התקנתי מחדש עשר פעמים, ניסיתי דרייור בטה החדש ביותר, החלפתי חריץ... אפילו החלפתי למודם חדש אצל היבואן בגלל החשד שהמודם עצמו לא תקין. מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  23. http://www.nomadworld.com/products/jukebox3/ אחי רוצה לקנות את זה המחיר לא משנה כלום הוא טוב.... היה לו דיסמן של mp3 וכל שריטה זה שיר שלם ... אז הוא רוצה ללכת אל משהו טוב .. גם הגודל של הכונן לא חשוב.. עריכה: תדאג לשים כותרת עניינית להבא.

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  24. מסתבר שהם לוקחים זכרונות של חברות אחרות שמים להם קרור ועושים אוברקלוקינג. תקראו, זה היה בפורום של MADONION : http://ocztech.n3dt.com/OCZPics/xxxxx.html

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  25. Started by le cat,

שלום, אני מתלבט איזה כונן DVD כדאי לקנות. מהו הכונן הטוב ביותר? אודה מאוד להמלצות שלכם!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים