ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, שמתי לב שרוב המקלדות המתקדמות לגיימרים הן ENGLISH ONLY. יש פתרון טוב לעברית ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי כזו במציאות ואני רוצה, בגלל שאני מתכנת הרבה וגרפיקאי בעבודה, אני צריך מקלדת עם כפתורים כאלו שיחסכו לי זמן ויהיה לי נוח כמה שניתן.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן ראיתי את המקלדת בבאג וממש התלהבתי וכל זה אבל היא ממש ממש לא נוחה בשביל הקלדה רגילה במחשב יש סט מקשים שעושה את זה מקלדת רגילה או שיש רק למשחקים?
-
- 14 תגובות
- 930 צפיות
-
-
איזה חיבור עדיף לעכבר - חוטי, אלחוטי או Bluetooth?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את המארז הבא ויכול לתת לי חוות דעת לגביו : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4377 ? איוורור ? תמורה עבור מחיר? ובכללי יחסית למארזים אחרים?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים. השימושים שלי במחשב הם גם בין היתר משחקים (אבל לא כאלה שדורשים דיוק של חוט השערה - בעיקר פוטבול מנג'ר ולעיתים רחוק FPS למיניהם). מוכן להשקיע עד כ-300 ש"ח. לא חשובים לי הרבה דברים - בעיקר מרחק קליטה סביר, והכי חשוב - שיהיה בעכבר כפתורים ניווט (ככה קוראים לזה?). חשבתי על סטים של מייקרוסופט כמו ה-5000 \ 3000 (שאני לא מבין מה ההבדל ביניהם). אשמח להמלצות על הסטים האלה או על משהו אחר מומלץ. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עם 3800X2 ו 7900GT אפשר להשיג משהו ב500 שקל שיחזיק את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קיבלתי מחבר של אבא שלי את המכשיר הזה, הדגם הזה HX2790 ואני צריך לקנות מטען, חוט מסנכרן נתונים ומתאם GPS או אנטנת GPS. אני פשוט לא יודע מה ואיזה GPS לקנות, אני לא רוצה שהוא יהיה במכונית, אני רק צריך שיהיה GPS שאני יוכל להשתמש בו בהליכה או בנסיעה בקטנוע נגיד. המכשיר כאמור תומך בחיבור GPS אבל לא הבנתי איך מה זה עובד. אני חדש בדבר הזה לגמרי, ואין לי מושג, אני שמתי לב שמקבלים מטען ל GPS, אז הוא גם טוב להטענה של המחשב נייד עצמו? כי אולי אפשר לחסוך בכמה דרכים במקום לקנות אחד אחד, אז אם קונים מתאם GPS או משהו שקשור אליו מקבלים בתוספת כבלים נוספים, אם זה מטען או מסנכרן נתונים. תודה דה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
בוקר טוב, מה דעתכם על המארז הזה: http://www.silentpcreview.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=76&page=1 האם למישהו יש אותו, ויכול להגיד את חוות דעתו? האם המארז הנ"ל מרעיש או שקט. אני מחפש מארז שקט ורציתי לדעת אם זה מתאים. תודה.
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
בבקשה לא יותר מ150 אשמח למשהו אם סאבוופר ויותר מ2 רמקולים אם זה אפשרי... תודה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סורק חדש. הוא מיועד בעיקר לצילום מסמכים עם טסקט, ואז לשלוח את מה שסרקתי למישהו בקובץ דוא"ל,וגם שיהיה לו יכולת צילום תמונות מעולה. נראה לי ש-EPSON ו-HP הכי טובים בתחום הסורקים, ולכן נראה לי שעדיף לקחת משהו שלהם, אבל אם לא, בבקשה תתקנו אותי. שהסורק יהיה אמין וטוב, וישרת היטב את המטרה שלי שכתבתי למעלה. בקשר לטווח המחירים, נראה לי ש600-800 ש"ח יספיקו לקניית סורק מצויין שיתאים לדרישותי, שוב, תקנו אותי אם אני טועה. חשבתי בהתחלה על ה-HP - ScanJet 3570C, אבל בביקורות שקראתי זו הייתה השורה התחתונה: If you need to digitize mostly opaque documents, the Scanjet 3570c will provide ease of use, good-quality captures, and reasonable speed for a decent price. For slide…
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אוזניות עם מקרופון מובנה אלחוטיות מכיוון שאני משחק על טלוויזיה ואני נימצא רחוק מהמחשב. חשוב שהיה איכותי ברמה אין באמת שערי מחירים הכל הולך עם זה יתן תמורה למחיר. חשוב שהיה טעינה קצרה וישמש לשעת עבודה ארוכה. ראיתי היום אוזניות קטנות מידי אני לא זוכר תשם פשוט רצו עליה 190 שקל והם לא נירראו לי בגלל שהם קטנות מידי הטעינה שלהם היתה שעתיים ול6 שעות עבודה שזה סבבה. תודה מראש לעוזרים חשוב לציין שאני משחק ממרחק של בערך 4 מטרים 3 וחצי מטר אז שהיה להם קליטה ארוכה אפילו 10 8 מטר שאני יוכל גם להיתרחק. ועם אפשר גם שמות של החניות בהם אפשר לרכוש את המוצר ואת המחיר שהם דורשים עליו.
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם בחיפושי עכבר אלחוטי מתאים לנייד שלי הגעתי למסקנה שאני רוצה לרכוש את ה LOGITECH Anywhere Mouse MX .בשיטוטי באתרי המכירות שמתי לב שיש מספור שונה לדגמים . יש למשל : LOGITECH 910-002898 Anywhere Mouse MX שהוא הכי "חדש" שיש מבחינת המספר ויש גם : 910-000872 910-000873 ועוד מה ההבדל בניהם ?? האים הוא משמעותי ?? תודה מראש לעונים .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה ספק נחשב ליותר איכותי: OCZ ModStream 450W http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_modstream_power_supply Enermax Liberty 400W http://www.enermax.com/english/product_Display1.asp?PrID=7 מבחינת המערכת, אני מאמין ששניהם יעשו את העבודה.. (מעבד קורנו עם חומרה סטנדרטית)
-
- 11 תגובות
- 857 צפיות
-
-
ברצוני לקנות תיק (גב בלבד - לא כתף) חדש למחשב נייד (מסך 14) התקציב כ200 ש"ח. מי יכול להמליץ על יצרן דגם עדיפים.... הדגש על : הגנה על הנייד, עמידות לאורך זמן, נוחות ועיצוב...
-
- 8 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום רב ! אני מנסה למצוא מזה זמן רב איזה שהוא אתר או חברה בארץ שמתעסקת עם סורקים תעשייתיים ולצערי איני מעלה תוצאות בחקתי. קיבלתי על עצמי פרוייקט לסרוק ארכיב שלם ואני מחפש סורק שיסרוק לפחות 70 דף לדקה ולא פחות מזה. החומר שאני צריך לסרוק אותו הוא על גבי דפים בגודל A4. אודה לכם על עזרתכם. בתודה מראש, tom222 tom222@netvision.net.il
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, קודם כל תתחשבו בבקשה לא היה לי כוח לחפש ב 130+ עמודים של הדיון המרכזי, רציתי לדעת מה זה PFC מה הוא עושה בפאסיב ומה באקטיב אם יש הבדל אז במה, בקימצור הכל, תודה מראש אלי.
-
- 1 תגובה
- 6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש GAMEPAD במחיר סביר, כדי שאוכל להנות באמת ממשחקים כמו NBA LIVE ומשחקי פלטפורמה למינהם. יש למישהוא הצעות ? נ.ב. אולי משהוא שיזכיר הגוי'סטיק של פלייסטאישן...בקיצור משהוא שיהיה נוח למשחק ויהיה אפשר אולי גם להתשמש באופייצת FREE-STYLE בNBA LIVE תודה רבה רבה
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
אני רוצה גויסטיק למחשב שמבחינת הצורה יהיה כזה (זאת אומרת לא הגה ולא מוט של מטוס): אני מניח שהתקציב הוא עד 200-250 ככה... תגידו מה זה ג'ויסטיק ומה זה גיים פאד? תעזרו לי כי אין לי ממש מושג על מה להסתכל אפילו מבחינת מה כדאי וחשוב שיהיה
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז soprano ואני מעוניין לדען אם טוב מה אתם חושבים אליו : תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי לידי את העכבר המדהים הזה של לוג'יטק, והוא בחיבור מקבילי, ואני לא חיברתי אותו למחשב, עשיתי ריסטרט, אמרתי לו לאתר חומרה חדשה, בדקתי שהחיבור הזה פעיל בביוס.. שום דבר לא עוזר העכבר לא מגיב.. אני מצרף תמונה, הייתי רוצה לנסות להוריד לו דרייבר ולראות אם זה יעזור, אבל חיפשתי את שם הדגם על הגב שלו והקלדתי בגוגל, ולא מצאתי. אם מישהוא מכיר את הדגם אני ישמח אם יוכל לכתוב מה הוא... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת לשימוש ביתי (תקציב עד 500 ש"ח). ההתלבטות שלי היא בין שני הדגמים הבאים : HP Deskjet 3070A Brother DCP195C השאלה היא מי מהם מומלץ יותר (אמינות, חיסכון וכמובן איכות). שאלה נוספת היא האם שווה להשקיע טיפה יותר עבור הדגם Brother MFCJ430W למרות שפקס לא ממש חשוב לי (לא מפריע אם יהיה). ושאלה אחרונה, איך בדיוק פועל הפקס במדפסת משולבת ? מספיק שיש לי שקע טלפון לחבר אליו את המדפסת או שצריך עוד קו בבית ? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
רז שקל לעשות לו מודינג ושיהיה באיכות סבירה ושיהיה כל לאוורר אותו. עם או בלי ספק.
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר שחור ושקט, שלא יעשה רעש שמקליקים עליו תקציב עד 200 שקל בערך... לפי הצורה הMX400 נראה שקט, הוא באמת כזה? אשמח להצעות
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-