ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על אוזניות גיימינג עד 650 שקל? אני רוצה headset נוחות עם רמקול, בעלות איכות שמיעה הכי טובה שאפשר למחיר. הלוח אם הוא Gigabyte X79-UD3 תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימושים: סרטים, מוסיקה וCS: GO מעדיף לא אוזניות גיימינג מעדיף אוזניות שאפשר לקנות בארץ שימו לב שהאוזניות נקנות מאילת ולכן אפשר לנצל יותר את התקציב כי אילת זולה יותר. תודה הבנתי שהחברה samson ו superlux זה אוזניות עם סאונד איכותי מאוד במחיר זול מה אתם אומרים? אגב האוזניות שיש לי עכשיו הם samson sr850 אבל דפקתי אותם קצת
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום . אני צריך מדפסת לייזר שחור לבן עד 1000 ש"ח למשרד. חשוב שתהיה : שקטה , מהירה , אמינה , וחסכונית. חשוב להדגיש שלא צריך : לא הדפסה דו צדדית , לא פקס , ולא סורק. תודה רבה D:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדפסת משולבת (סורק, פקס) עם עלויות הדפסה נמוכות, בתקציב של סביב 500 ש"ח, שיכולה להתחבר לרשת הביתית. אני לא מדפיס הרבה דפים, אולי דף פעם בכמה ימים, לעתים רחוקות צבעוני, לרוב שחור לבן, ומדי פעם אני מדפיס כמויות גדולות יותר (נגיד פעם בחודש הדפסה גדולה יחסית של 70 דפים בבת אחת) הבנתי של-brother עלויות הדיו הכי נמוכות, האם זה נכון? מה בדבר הטכנולוגיה החדשה של HP שאמורה לחסוך עלויות? אני אשמח אם לא אהיה חייב להדפיס פעם בשבוע-שבועיים כדי למנוע התייבשות הדיו... או שמא בכלל עדיף לי לייזר? המחירים של לייזר היום כבר די סבירים... ??? אה, וחשוב לי גם שהסורק יהיה איכותי (עומק סיבית גבוה). תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי,הזמנתי מחשב חדש ואיתו גם מקלדת.בחרתי במקלדת הזו Microsoft Digital Media Keyboard 3000. אבל כרגע אין אותה במלאי.הם אמרו לי שאוכל לבחור מקלדת חלופית עד 150 ש"ח או להוסיף כסף ולקחת מקלדת אחרת.חשוב לי שהמקלדת תכלול עברית ותהיה איכותית[עדיף מייקרוסופט] עריכה: חשוב לי לציין שהתקציב עצמו למקלדת מלכתחילה היה באיזור 90-120 ש"ח ,האם יש אלטרנטיבה למייקרוסופט 3000 בTMS או שלהביא את המקלדת מחנות אחרת? הם הציעו לי את המקלדת Logitech G105 בתוספת של כ-50 ש"ח..איך היא?אין בה עברית אבל אפשר להוסיף מדבקות..
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הציוד ההיקפי שלי לציוד גיימינג אבל שיתאים גם לעבודה משרדית (תכנות). ההגבלה היא עד 1000 ש"ח להכל. עכבר שמתאים לאחיזת PALM/CLAW. מעבר לכך אין דרישות מיוחדות. תודה
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי, לא מצאתי טופס לבקשת המלצה אז אני פשוט אנסה לכתוב כמה שיותר ברור: יש לי כרגע את Logitech mx1100 (אל חוטי), הסיבה שאני מחליף אותו היא שיש לי אותו כבר כמה שנים (4) והוא עושה בעיות, לפעמים Double clicks ונגמרת לו הסוללה נורא מהר (כשהוא היה חדש הוא היה מחזיק חודשים ללא החלפת סוללות). אני מחפש עכבר במבנה של העכבר שכרגע יש לי (זו עדיפות). תקציב: עד 60$ או ב250 ש"ח (היחס ביניהם לא מדויק, אני יודע) מקום קניה: לא משנה לי אם בישראל או בחו"ל כל עוד המוצר טוב והמחיר כולל המשלוח לא חורגים מהתקציב. - עדיפות לעכבר אל חוטי. - עדיפות לצורה / מבנה כמו של הMX1100 או הg9x (שניהם logi). - עדיפות לאחיזה מלאה. מטרת העכבר: גיימינג - FPS, RPG וכדומה אני סומך עליכם שתמליצו לי על עכבר טוב. …
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכם אני מבקש המלצה לעכבר גיימרים, עד 200 ש"ח. מה שאני צריך בעכבר הוא לפחות שני כפתורי מאקרו (אם יש רק שניים אני מעדיף שיהיו בצד שמאל, כמו בעכבר LOGITECH MX518). תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
הייתי רוצה עכבר ללא הלחצנים של שיש בעכבר הסטנדרתי.. רוצה עכבר שקט. תודה.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני צריך עזרה דחוף מחר אני מזמין מחשב חדש עם הכל אז כל מי שנכנס ויכול לעזור שיעזור אני צריך עכבר למשחקי fps כמו csgo cs1.6 garrysmod dota2 וכל זה אחיזה claw תקציב 300 אם צריך אז 350 חשבתי על העכברים האלה Razer Abyssus 2014 Essential Ambidextrous עכבר Razer Taipan Gaming 4G 8200Dpi לבן ופתחתי עוד אשכול כדי שיהיה לי עוד אפשרויות ופד מתאים לעכבר מעדיף שליטה כי אני משחק עם מהירות עכבר גבוהה ושלא יהיה גדול מידי ולא קטן Medium ומעדיף שאת העכבר והפד יהיו באתר startpc כי אני מזמין את זה עם המחשב תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טופס המלצה לפאד (משטח לעכבר): תקציבכם: 231 חריגה: 69 מה השימושים שלכם בפאד? גיימינג מהו סוג הפאד שתרצו לקנות?: control בקשות מיוחדות: large-medium מחוספס אני עם dpi גבוהה 800 dpi 3 windows sensitivity איזה עכבר יש לכם עכשיו?: zowie divine s2 מחו"ל או מהארץ? חו''ל הערות: שיהיה מחוספס מוצר א' להשוואה: MP510 מוצרה ב' להשוואה: …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש סט עכבר ומקלדת אלחוטית טובות שיעשו את העבודה. סכום השקעה: 150 חריגה: 50
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
האם הרמקולים הללו שווים את כספי? מטרות מוזיקה, אולי קצת גיימינג אפילו. אשמח להמלצות, לא מעל 300 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב לקנות עכבר SteelSeries Sensei בדקתי קצת באינטרנט וראיתי שהוא אחד הטובים אם לא הכי טוב במחינת פונקציות וחיישן והאיכות שלו והבנתי שהוא גם מתאים ל PALM. האם יש אנשים שהשתמשו/משתמשים בו בPALM? ויוכלו לאמת את דעותי לגביו? לגבי מקלדת ראיתי שה SteelSeries g6v2 או g7 הם ממש מומלצות אבל לא ממש מצאתי מידע באתרים בארץ לגביהם ראיתי שאפשר להזמין ב Pcgames אבל רציתי לראות אם מישהו כאן שהשתמש במקלדות או משתמש יכול לתת חוות דעת עליהם ומה ההבדל ביניהם? והאם ניתן להשיג את המקלדת עם עברית או לחרוט בעזרת מקום שעושה חריטה מקצועית שלא פוגעת במקלדת? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני שבועיים גיליתי שהEpson Stylus Color 600 שלי שווקה חיים על ראשי הצבע שלה - קניתי לה דיו חדש וכבר היא הדפיסה ממש רע אז לא ניסיתי לתקן אותה גם ככה היו לה לא מעט בעיות עם הצבע בזמן האחרון ובעטתי בה וכבר היא באמת לא מדפיסה. המדפסת הזו הייתה עובדת באמינות רבה וללא תקלות מכניות כלשהן , אך הרעש אוי.. תמיד רציתי לקנות סורק כדיי לסרוק פה ושם תמונות אבל, אין לי מקום ולכן אני שוקל לקנות מדפסת משולבת חדשה מ700 - 1500 שקל (כן תקציב מוזר) וחשוב לי האמינות שלה מכנית ועמידותה לאורך זמן באיכות ההדפסת וראשי הדיו. עוד דרישויות: (1) חוסכת בדיו (2)מחברה שלא נדיר למצוא את הדיו שלה בחנויות (3) דיו זול ביחס לאחרות (4) איכות סריקה טובה. מניסיון של מדפסות שהתקנתי לחברים בזמן האחרון : 1. לקסמרק…
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אוקיי הלוח שלי צריך ספק כח עם חיבור נוסף של 8 פינים 12V (תקן EPS12V ). הספק הנוכחי של חברת SUPERMICRO מרעיש בצורה יוצאת דופן ונשבר לי ממנו. אני יודע שANTEC ENERMAX וחברות גדולות שמיובאות לארץ מייצרות דגמים כאלה אבל לא מצאתי אותם בחנויות פה. אם מישהו יודע אשמח לשמוע!! כמו כן ENERMAX מציינים שבדגמים שלהם יש לפעמים האותיות VE בתוך שם היחידה ואז הם כן עונים לתקן הנ"ל (לדוגמא EG475P-VE או EG485P-VE וכ'). אז אם מישהו מכיר/יש ברשותו דגם של ENERMAX עם VE אשמח מאוד לשמוע אם אכן ישנו החיבור הנוסף של 12V בעל 8 פינים (נראה כמו החיבור המרובע של 4 פינים 12V רק כפול). כל מידע בנושא יוערך מאוד!!
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבועיים קניתי מחשב ובאותה הזדמנות קניתי גם עכבר ומקלדת חדשים, ביקשתי מהמוכר שפשוט ישים שם משהו נוח וזול. הוא שם: עכבר Microsoft Basic Optical Mouse ומקלדת Logitech Classic Keyboard 200 הבעיה היא ששמתי לב שהעבר לא ממש מגיב טוב והוא קופץ מידי פעם ברחבי המסך. המקלדת עושה היא די בסדר (רק קטנה ממה שאני מורגל אליו, והמקשים מסודרים טיפה שונה). רציתי לדעת האם הבעיות שיש לי עם העכבר הן מוכרות? אם כן אז לאיזה עכבר עדיף להחליף (שימוש עיקרי במחשב למשחקים)? מה דעתכם על המקלדת האם גם לה צפויות לי בעיות?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מעונין במקלדת לצורכי הקלדה לא למשחקים בכלל. מוארת עם תאורה מלאה שתהיה בעברית אני רוצה שתהיה גם אלחוטית. היחידה שמצאתי זה הLogitech Wireless Illuminated Keyboard K800 אבל לא מצאתי חנות שמוכרת אותיות בעברית מוארות. יש המלצות? תודה מחיר: 500 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! הפד הזה לעכבר עשוי מאלומיניום: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_185&products_id=854 מישהו יודע איך הוא בתור פד? מישהו חווה אותו? ואיך הוא בתור נוחיות ליד? הרי עשוי מאלומיניום... מתאים לגרפיקאים (לדיוק מירבי)? יש המלצה אחרת לפד גדול עד מאה ש"ח (שוב, דיוק מירבי לגרפיקאים)? תודה, איתן.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
נראה שהבוקר, אוטוטו , נזמין מחשב חדשששש... אני עדיין מתלבט בין: Enermax FS-710 לבין Chieftec - Dragon AX-01SLD ALUMINUM CASE SILVER אני לא נוהג להתרוצץ עם המחשב, כך שהמשקל לא קריטי בשבילי. לא ראיתי את המארזים עצמם, ראיתי רק תמונות ברשת. אם מישהו מכיר "אישית" אחד מהם או את שניהם, אשמח לדעת! אגב, האם הדלת שבמארזים לא מעצבנת קצת? כלומר האם לא עדיף מארז שלא דורש ממך לפתוח ולסגור כל פעם? תודה רבה! לילה טוב!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי לא מכיר את כל מדפסות ברודר למינהם HL-1250 הקטנות סוסי עבודה, HL-5240 ודומיהם 5140, 5050, ואפילו 6050 הגדולות. לכולן דבר אחד משותף: הן תמיד יפסיקו להדפיס כאשר המדפסת מראה נורת "Toner Life END". איכשהו זה תמיד מתי שאנחנו בדיוק צריכים להדפיס משהו מאוד חשוב.... לרוב ניתן לראות בהדפסה האחרונה שאיכות ההדפסה היא מצויינת ולכן לא ברור מדוע נגמר כבר הטונר :s05: . כשטונר במדפסות ברודר נגמר ממש אז נראה שרקע הדף הלבן הוא מגורען בגוון שחרחר, מה שמראה על טונר גמור. לחילופין כשהתוף גמור אנו נראה פסים שחורים לאורך הדף. אז איך בכל זאת מוצצים עוד הרבה מהטונר שהרגע נגמר ללא סיבה מוצדקת? עקבו אחר ההוראות הבאות: שימו לב לתמונה של יחידת הטונר הזאת(בדגמים גדולים הטונר מעט שונה אך הרעיון זהה…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גולשים יקרים, אנא הקדישו מספר דקות מזמנכם לקריאת חוקי הפורום, הבינו וישמו אותם, על מנת לשמור על רמת דיון גבוהה ולמען שיהיה לכולם נעים יותר לגלוש בפורום. חוקי הפורום המלאים שאלות נפוצות ומידע כללי - FAQ פורום ציוד הקפי רמקולים, מיקרופונים, אזניות ושאר הירקות שבתחום האודיו הנ"ל אינם שייכים לפורום ציוד היקפי. קיים פורום יעודי לנושא האודיו ודיונים אשר עוסקים בנושא מקומם בו. פורום אודיו בחירת עכבר גיימינג אם אתם מחפשים עכבר גיימינג ולא יודעים איזה עכבר מתאים לכם, המאמר הבא יכוון אתכם בכיוון הנכון: מדריך - ככה תבחרו את עכבר הגיימינג המושלם. אתם מוזמנים להתייעץ בפורום לאחר קריאת המדריך אם אתם מעוניינים בייעוץ אישי בבחירת עכבר הגי…
-
- 0 תגובות
- 22.9k צפיות
-
-
היי אני משתמש עם עכבר אלחוטי של לוג'יטק Logitech Cordless Desktop 660 על משטח שיש בו כרית ג'ל (משהו סטנדרטי לגמרי). הבעיה שמדי פעם יש בריחה של הסמן של העכבר על המסך בלי שאני מזיז את העכבר. איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת איזה סוג של ספק לבחור..? למחשב...? איזה רמת וולט מומלצת... - שלא תשרוף את אחד החלקים!!!??? הייתי שמח לקבל גם המלצה על סוג של ספק
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
איזה הגה הכי טוב שאפשר לקנות בתקציב הזה? אני שמתי עין על ה Logitech Driving force http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12469 מה אתם אמורים עליו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-