ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מישהו סיפר לי שהוא ראה איפשהו באינטרנט נורת לד שיכולה לעבוד גם על בטריה ואם יש לך מחשב אז היא עובדת עם חיבור ל USB. נשמע משהו קטלני לנסיעות בערב\לילה עם ספר או מחשב... מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להפנות אותי למקום שאני יכול לקנות מכשיר כזה? תודה רבה וסופ"ש לפנים!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין עכבר ומקלדת במכשיר אחד כמו זה http://skypc.co.il/pl_product~RK-750~19~0.htm או כול אחד בנפרד... האם יש המלצות לעכבר ומקלדת נפרדים בסיבות המחירים של 300, כאמור השימוש הוא למחשב HTPC החשיבות היא לטווח בעיקר שיוכלו לקלוט לפחות למרחק של 4-5 מטר ואם אפשר שלא יהיה חייב בקשר עיין עם המקלט.... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מישהו יודע האם ניתן להשיג בארץ את המקלדת HP Wireless Elite? או מקלדת אחרת דומה? אני מחפש משהו דק מאד עם מקשים נוחים ודומים לאלו של הלפטופ, ולא "דק" כמו של ה-logitech slim... תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי! אז ככה: ב01.04.2010 ביצעתי הזמנה דרך האתר של PANDA לרכישת עכבר RAZER DEATHADDER. קבעתי באופציה התשלום - לשלם כשיגיע המוצר באיסוף מהחנות. לא יצרו איתי קשר עד היום (שבועיים אחרי) לגבי האספקה של המוצר. התקשרתי אליהם ונאמר לי שעדיין לא הגיע למלאי. אני מעוניין לקנות את העכבר ולא להמתין עוד. (ראיתי שהוא הגיע לKSP) רציתי לשאול האם אני מחוייב להזמנה שלהם באיזשהי צורה? המשך ערב טוב, ותודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני פשוט לא מבין כלום בעכבר/מקלדת אלחוטיים אז מאוד אעריך המלצות. שאלתי גם בפורום מפרטי מחשב כחלק ממפרט המחשב אבל לא ענו לי ואני חושב שזה המקום הנכון לשאול. אני צריך את המכשירים הכי זולים שיש אבל שגם עונים על הדרישות הבאות: מקלדת: אני צריך מקלדת אלחוטית - אני לא צריך שתהיה יפה, אני לא צריך שיהיו לה כפתורים מיוחדים מעבר לאלה הרגילים, אני לא צריך טווח ארוך - אני לא צריך כלום מעבר לזה שתהיה זולה וטובה. עכבר: אני צריך עכבר לייזר אלחוטי. אני לא צריך שיהיה יפה או עם הרבה כפתורים ופונקציות, אני לא צריך שיהיה נוח ביד, אני רק צריך שיהיה עם סוללה נטענת (שלא צריך לפרק אותה כדי לטעון אותה, כלומר עם תושבת לטעינה) ואיכותי - זאת אומר גם אמין וגם מדוייק כמו עכבר חוטי או…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחלונות 7 64B, בפוטושופ, אין גישה לסורק דרך Twain, כמו שהיה ב XP. מישהו יודע מה קורה אם זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
מחפש עכבר עם קליטה טובה למרחק של כ- 3 מטרים מהמחשב על מנת להשתמש בו כשלט. המחשב מחובר לטלויזיה והשלט הנכחי ליזר של חברה טובה מצליח לעשות זאת רק כשהסוללות חדשות לגמרי. אם ידוע על עכבר בעל יכולת קליטה טובה במיוחד או בעל שיטה שונה של שידור אשמח, לדעתי העכבר שלי עובד על אינפרה אדום. תודה
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
כמו בתמונה http://www.soarland.com/Hot-Swap_SAS_Drive_Adapter-product-265.html בארץ תודה
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
לא אכפת לי אם צריך להזמין מחו"ל, יש לי דוד בארה''ב אז משלוח לארץ לא בעיה, הוא כאן פעם בחודש. תקציב: לא 700 שקל, גם לא 600. למטרות גיימינג. אני לא אפרט יותר מדי כי הרגל שלי תקועה בתוך כיסא וזה ממש לא נוח, אז זהו בערך. אה וחשבתי על הטרנטולה... כמה היא עולה בחו"ל (לא איביי)?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אהלן כולם, יש לי MX-518 יחסית חדש שקניתי ב-KSP ואני רוצה להחליף אותו אחרי שהנקודה האדומה פשוט הפסיקה לעבוד. בהנחה ש-KSP לא יירצו להחליף לי אותו עקב מגוון של תירוצים: איזה עכברים מומלצים עד טווח מחיר של 250ש"ח? הייתי מרוצה מאד מה-MX-518, אבל יש אולי משהו יותר חדש ממנו ויותר טוב ממנו באזור המחיר שלו? איך ה-DeathAdder? האם גם לו יש כפתורים לשינוי ה-DPI כמו ל-MX-518?
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי סט BLUETOOTH של עכבר ומקלדת של LOGITECH מדגם 5500MX קורה הרבה, שהעכבר מתחיל להגיב בעכוב לתזוזה וזה קורה, כשיש איזושהי פעולה נוספת באותו זמן (למשל אני פותח תיקיה ובה יש 10 סרטים, או מפעיל פוטושופ וכו') זה קרה גם ב-VISTA וקורה גם ב-7 מה אפשר לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש קונברטור מ- pci x 3.3v ל pci 3.3v כמו בתמונה http://www.costronic.com.tw/pci-x.JPG המתאם התחתון לא העליון או כמו פה: http://www.costronic.com.tw/09p35.JPG העליון איפה אני יכול למצוא דברים כאלו בארץ??? הלוח אם שלי יש pci 5v ויש לי כרטיס pci x 3v וכמובן החריצים שונים והכרטיס לא מתאים ואני מחפש קונברטור בדחיפות! תודה![br]פורסם בתאריך: 13.04.2010 בשעה 17:57:12 מקווה שלא התבלבלתם, בתמונה הזו תוכלו לראות... http://en.wikipedia.org/wiki/File:PCI_Keying.png בלוח שלי יש 5v pci והכרטיס שלי הוא 3v pci-x או 3.3v 64bit pci-x נראה לי אני כבר מתחיל להתבלבל פה מקווה שהבנתם...
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת sumsung ml-1610 לייזר ונגמר הטיונר. שאלתי היא ,איזה טיונר לקנות כך שלא אצטרך לקחת משכנתא. כלומר יש חלופי/תואם,יש ממוחזר ויש מקורי. איזה עדיף עדיף מבחינת האחריות, הנזק למדפסת ,הפגיעה בתוף,ואיכות ההדפסה? נ.ב המקורי יקר מדי אז לא להציע מקורי.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום יש מצלמת וידאו סוני (handycam dcr-hc27( אני רוצה לעביר את הקלטות למחשב דרך FIREWIRE במצלמה מזוהה הכול עובד אבל זה מעביר מטושטש מאוד ניסיתי עם WINDOWS LIVE MOVIE MARKER עם NERO ועוד כמה תוכנות שמצאתי באינטרנת והתוצאה אותה תוצאה אני צריך פיתרון כדי שזה יעביר את הקלטות באיכות סבירה ניסיתי עם שתי כרטיסים שונים windows 7 amd 3600 2gb ram 8400gs via pci firewire adapter
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אמנם קניתי את הסט לפני משהו כמו 3 שבועות אבל זאת בעיה שהתחילה להציק ממש רק בימים האחרונים, לפני זה היה נדמה לי שזה היה די רנדומלי אבל כנראה שזה תמיד היה כמו שעכשיו. בכל מקרה, הבעיה היא שבכל פעם שאני לוחץ על המקש של פ/P אז במידה ויש איזה חלון של תיקיה ברקע אז זה ישר קופץ אליו וכמובן שלא מקליד את האות. זה קורה רק עם חלונות כאלה (כל דבר מתוך חלון "המחשב שלי") ורק עם המקש הספציפי הזה, אם אין חלון כזה פתוח אז האות מוקלדת כראוי. אשמח לכל פתרון אפשרי... תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אהלן , אני רוצה לקנות מקלדת חדשה ומתלבט בין Microsoft SideWinder X6 ל-Logitech G15 מה יותר כדאי לקנות ?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות גוייסטיק אלחוטי של אקסבוקס 360,שאלתי היא האם בהכרח כלגוייסטיק שמיועד ל 360 מתאים גם למחשב?? או שיש כאלו שמותאמים במיוחד? אני שואל זאת משום שאני רוצה להזמין מאיביי בלונדון. ויש כאלו שלא כתוב שזה לווידוס גם..והם הכי זולים..
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, יום לפני ערב חג פסח המקלדת שלי זכתה לשלוק אספרסו קטן אבל המשיכה לעבוד. בכל זאת החלטתי לפתוח אותה ולבצע בה ניקוי פסח הגון. הפתיחה היא די קלה, כמה ברגים ומקשים נשלפים ניגוב פה ניגוב שם והכל חוזר למקום בשלום. אולם, לאחר הניקוי וסגירת המקלדת היא הפסיקה להגיב לכל מקש חיוני למעט מקשי המקרו (G) ומסך ה LCD פניתי לבאג לבדוק מה אפשר לעשות למרות שהסתיימה האחריות הם אמרו לי שכלום אבל אנסה לבוא למחרת.(המנהל יהיה) בערב בשיטוטים אחר מקלדת חדשה ברשת וכמה כמעט'ים של לחיצה על BUY NOW החלטתי באופן לא הגיוני לפנות לשירות הטכני של לוגיטק בארה"ב ושטחתי בפניהם את המצב. כמובן שציינתי שאני מעורה בתחום המשחקים בישראל וממליץ עליהם בפורומים השונים וכו וכו באותו הערב הם החזירו לי תשו…
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן! הזמנתי מPCGAMES (האדירים) את הDeathadder החדש, פשוט עכבר מדהים, אין לי מילים לתאר עד כמה הוא נוח. ואת הפאד של Steelseries, הSX. עכשיו, אני מאוד מרוצה מהעכבר, אבל הפאד מאוד אכזב אותי ואני מתכוון להחזיר אותו לקחת לי פאד בד כמו שאני אוהב. הפאד מרגיש כמו פלסטיק מאוד מלוטש כשמחליקים עליו את העכבר, הוא מאוד מהיר וחסר כל שליטה לטעמי, כשהנחתי את העכבר החדש שלי בחזרה על הQCK המלוכלכך והפרום שלי, העכבר היה כלכך הרבה יותר נוח, מדוייק ומהיר בדיוק במידה הנכונה. אני לא חושב שהפאד הזה הוא רע, אבל לטעמי הוא חסר כל שליטה! אני חושב שהרבה אנשים יכולים להנות ממנו מאוד אבל הוא פשוט חלק לי מדי. יש לי התלבטות קטנה - האם לקנות QCK Heavy / QCK + zz או לקנות Razer Goliathus Alpha Speed / Con…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם מיתלבט בין שני העכברים מהם היתרונות\חסרונות בין שניהם במיוחד "בקטע" האלחוטי ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת^^ ההגה הטוב ביותר במחיר 300 - 200 שקל תודה רבה לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לעכבר שאין בו כפתור שיכול לעבור מרגישות מסויימת לרגישות אחרת בהנחה וה- DPI קבוע ולא ניתן לשינוי
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להזמין את הסט Microsoft Wireless Laser Desktop 7000 מחו"ל במחיר של 340 שח, כולל מיסים בארץ ומשלוח. האם זה נראה לכם מחיר כדאי לסט הזה? הסט חדש לחלוטין, בקופסא המקורית (לא OEM) אני אשמח לשמוע גם סתם חוות דעת על הסט, ואיך הוא נראה לכם
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני בונה HTPC בסלון אבל מתכוונת להשתמש בו כמחשב ולא כ HTPC (כלומר סתם מחשב מחובר לטלוויזיה) ומתכוונת לבצע פעולות פשוטות כמו שיטוט באינטרנט בנוסף לצפייה בסרטים. אז אני צריכה מקלדת ועכבר, אני צריכה שזה יתאים לסלון ולכן המחשבות שלי היו בכיוון שניהם במכשיר אחד ויחסית קטן. אבל כל רעיון למשהו מתאים לסלון יהיה נהדר. כמו שאמרתי אין תקציב כי אין לי מושג כמה דבר כזה יכול לעלות, אז לא להתפרע, אני צריכה משהו שיעבוד ויתאים לסלון. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-