עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Einklienermench,

שלום לכולם, ברצוני לייצר סביבת עבודה כמה שיותר קלה לעבודה בשבילי ואחרי שראיתי שאפשר לשנות מה כל מקש מיוחד עושה במקלדות של לוג'יטק חשבתי: האם אפשר לקנות מקלדת נוספת ולשנות מה כל מקש עושה, גם המקשים של האותיות כגון: להריץ שורטקטים של תוכנות מסוימות, להכניס מידע מסויים כמו "הדבק" של סטרינגים לתוך ה CMD ו ה IOS במקום להקליד הכול מחדש כל פעם. האם יש אפשרות לעשות זאת? אני מודע לכך שאפשר לעaות זאת בעזרת שורטקטים של ALT+, CRTL+ SHIFT+ וכו אבל זה מאוד מייגע ואני מעדיף שתהיה מקלדת שנייה שתבצע את כל הפעולות האלה, אני מודע שעוד מקלדת על השולחן זה לא אסתטי אבל לי זה לא מפריע יש לי מספיק מקום. אני מחפש לקנות את המקלדת DINOVO EDGE של LOGITECH וכרגע יש לי את LOGITECH ULTRA FLAT. לכן אני…

• 0 תגובות
    • 6.5k צפיות
  2. Started by pAnAhI,

שלום לכולם. קראתי הרבה חוות דעת על המקלדות מתחת איך עדיין איני יודע לבחור... הייתי שמח אם הייתם מייעצים לי על איזה מקלדת עדיפה בעיקר להקלדה מרובה וגיימינג בתקציבים הללו או מקלדת שאתם מכירים שעדיפה במחירים הנ"ל התקציב המק' שלי הוא עד 130. אם יש מקלדת שעולה נניח 150 אבל שווה משמעותית את התוספת, אנא המליצו עליה. http://www.step-up.co.il/Product.asp?Pid=X7-G800&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=712337 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=392212 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=344874 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=136154 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=378016 הייתי שמ…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by roiv11,

אני רוצה לקנות עכבר, אני משחק במשחקי FPS כמו BFBC2 או CODmw2 , לי אין הבנה מינימלית במשתנים שקובעים את איכות העבר, סומך עליכם

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by shimmi1982,

אני מחפש קופסת מיתוג עם 2 פורטים. שיהיו חיבורי USB + כניסות/יציאה DVI. למרבה הפלא לא הצלחתי למצוא כזה בשלל החנויות שחיפשתי- הרוב המוחלט הוא VGA, לא מבין למה- לרוב המוחלט כבר יש DVI, למה המתגים כל כך מאחור?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. קניתי אתמול את המקלדת והתקנתי את הדרייבר העדכני ביותר הבעיה: כשאני כותב בעברית פתאום המקלדת מתחילה לכתוב את הסימן ; בלי להפסיק כאילו הכפתור לחוץ ברציפות באנגלית זה עושה אותו דבר עבור הסימון ' בנוסף גם כשאני כותב הוא מכניס בין האותיות את הסימונים האלה (לדוגמא:כשאני רוצה לכתוב שלום יוצא לי: ש;ל;;;;ום) סינכרנתי שוב את המקלדת והמקלט וזה לא עוזר , המקלט קרוב למקלדת כלומר לא אמורה להיות תקשורת לקויה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, ברשותי סט logitech שנרכש לפני כשלוש שנים MX3000 עם עכבר MX610. העכבר לאחרונה מקרטע לי - חדות המעקב ירדה והמקש השמאלי לעתים לא מגיב ונדרש ללחוץ עליו מספר פעמים. העכבר נקנה עם 5 שנות אחריות, אך האם זה באמת ישים? איפה אפשר לתת את העכבר לתיקון? והאם שווה כל ההתעסקות הזו או שמא כדאי לקנות עכבר חדש? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by sUP,

היי חבר'ה! ראיתי ב ebay שמוכרים reciever לlx8 ועוד כמה עכברים של לוג'יטק והוא רץ על 2.4ghz כרגע אני עם הרסיבר שקיבלתי עם העכבר עצמו וה range שלו ממש גרוע הוא תופס לי בקושי 3 מטר, מה שאומר שזה מגיע לי בדיוק לקצה של המיטה (ואני לא יכול להשתמש בו מהמיטה לצערי) רציתי לדעת אם אני אקנה את הרסיבר הזה זה יוכל לרוץ על 2.4 או לפחות להגביר את ה range או איזשהו פתרון חוראני אחר (לארגן אנטנה, או קומבינה אחרת) אני משתמש בנתיים בעכבר בלוטוס שיש לי.. אבל הוא קטן ואני רוצה לשחק משחקים ככה שזה לא פתרון להיט (קניתי אותו למחשב נייד) תודה מראש, sUP

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  8. אני עובד עם בורר KVM של חברת SMART VIEW, בורר של 4 מחשבים עם PS2 למקלדת ולעכבר. עד עכשיו עבדתי עם עכבר MX1000, והחלפתי אותו לעכבר מיקרוסופט פשוט בגלל כאבי יד. וה KVM עבר תקין ללא חיבור החשמל החיצוני שלו, של 9V. עכשיו קניתי עכבר חדש, דגם חדש- LOGITEC M500 חוטי. אני מחבר אותו ל KVM והוא לא מזהה אותו בכלל ולא נותן את הצפצוף בחיבור (לכל עכבר אחר-כן). חיברתי חשמל חיצוני ל KVM, כי חשבתי שאולי זו הבעיה של מתחים- עדיין העבר לא עובד עם ה KVM. הדגם המדוייק הוא: smart view IC 714-IA בעיה מוכרת למישהו? מה הפיתרון? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by redead,

כרגע אני עם LOGITCH MX1000 הבטריה שלו דיי גמורה כבר וגם העכבר עצמו קצת איבד מצורתו וחשבתי היות ואני טס לקנות חדש. איך הLogitech® Performance Mouse ? יש משהו אחר מומלץ? הוא חייב להיות אלחוטי.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Okopel,

היי הקמתי היום רשת אלחוטית בבית. אני רוצה לשתף את המדפסת שלי (שבמחשב הנייח שהו XP) עם המחשב הנייד (VISTA) לחצתי על שיתוף מדפסות ב"מדפסות ופקסים" בלוח בקרה באמת מופיע לי המדפסת אבל כשאני מנסה להיכנס, הוא כותב לי שעבור המדפסת שלי, לא מותקן המנהל הדפסות הנכון... מה לעשות?במחשב הנייח המדפסת עובדת בלי בעיה! אגב, המדפסת שלי היא canon pixma ip3000

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ofirbrill,

מצאתי 2 מדפסות שנראות לי טובות ובטווח המחירים http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=721695 וזאת http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=705956 אשמח להמלצות

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  12. Started by yovel,

שלום, יש לי בעיה עם הDPI של הG5 שלי. הבעיה היא שלפעמים הוא זז נורמלי על נכי קטן ולפעמים הוא זז ממש מממש לאט על ההכי קטן ואז אני צריך לשחק על ההכי גדול. מישהו יודע איך אפשר לעשות שהמהירות שלו לא תשנה כל פעם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by bono_71,

שלום לכולם. רכשתי היום את המקלדת Logitech DiNovo Edge רציתי לשתף אתכם,או את מי שחושב לרכוש מקלדת עם עכבר מובנה לקולנוע ביתי. המקלדת הזאת פשוט מדהימה!!!אייכות קליטה מעולה,נטענת אין צורך בסוללות,חזקה ועשויה באייכות גבוהה. מקשים נעימים ושקטים(בדיוק כמו של נייד)שליטה בעכבר ע"י משטח עקיבה ולא עי" כדור(לי זה יותר נוח). רק לשם הבדיקה פתחתי מסמך וורד במחשב בחדר שינה,ישבתי בסלון והקלדתי טקס,לאחר הבדיקה,הטקסט היה רשום במלואו בלי להחסיר כלום. מומלצת בחום למי שמוכן להשקיע קצת יותר,אבל לקבל אייכות ללא פשרות. יתרונות. 1-קליטה חזקה. 2-חומר גלם איכותי. 3-נטענת,אין צורך בסוללות. 4-שליטה בעוצמת הסאונד. חסרונות. 1-משטח עקיבה קצת קטן. 2-מחיר. אם למישהו יש שאלות אשמח לענות. המשך יום נעים לכול…

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  14. Started by RS4,

יש לי מדפסת אלחוטית של HP דגם OFFICEJET 6500 אני מתקין את הדרייבר והוא רושם לי שלא נמצאו מדפסות מוגדרות הוא מחפש מדפסות רשת ולא מוצא... ואם אני ממשיך בהתקנה הוא מבקש ממני לחבר את הכבל USB רק כדי להבעיר הגדרות ואז הוא רושם שהמדפסת לא תומכת ברשת ואז הוא נתקע באמצע ההתקנה אני צריך לעשות משהו בהגדרות לפני כן? יש לי WINDOWS XP PRO עם ראוטר של ROTAL של בזק

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by miki891,

שלום לפני כמה ימים היה לי מדפסת epson טובה ותקינה ופתאום היתקלקל.עכשיו קנינו מדפסת חדשה HP F2483. יש לי מחשב בדגם P4S800D-X יש לי מדפסת HP F2483 - USB היסרתי תוכנות ודרייברים ישנים של מדפסת epson... קודם כל דבר ראשון אני היקנתי דיסק דרייבר מדפסת HP.באמצע התקנה התוכנה מדפסת מבקשת לחבר פלאג USB. וחיברתי כבל USB מאחורי מחשב שלי. ופתאום נותן הודעה "התקן לא מזוהה" וגם כתוב שם בחומרה התקנים. נסיתי להסיר בחומרה התקנים USB והפעלתי מחדש חלונות XP PRO וחלונות XP זהה התקנים USB ומוכן. ושוב חיברתי מדפסת USB וראיתי בחומרה התקנים שכתוב: :התקן לא מזוהה לא רואים סימן קריאה צהוב או אדום (איקס) בחומרה התקנים. נסיתי במחשב חדש אחר והיקנתי הכל ופתאום הכל זהה מדפסת עובד ותקין ומדפיס. מה יכולה…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Bengo5,

אני רוצה לשחק אחד נגד השני במחשב,אך המקלדת והג'ויסטיק עובדים לי על אותו player מה עושים?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by blackorder,

צריך המלצה לסט אלחוטי טוב בתקציב של עד 300 ש"ח

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  18. Started by The Winter King,

עד 1,000-1,500 ש"ח. אני מדפיס דפים בכמויות, אז אני אצטרך לייזר...למישהו יש המלצה למדפסת איכותית בטווח מחירים הנ"ל?

19. Started by Ncoder,

שלום, אני צריך המלצה למצלמה טובה בתקציב של כ-250 ש"ח שתצלם כמה שיותר טוב וכמה שיותר ברור בתנאי לילה (עם תאורה).

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  20. רצוי מדפסתמשולב פקס סורק וכו' אמינה מהירה איכותית, (וקומפקטיות במידה וזה לא בא על חשבון השאר). (היות ואני לא הכי בקיא בעולם המדפסות, תהיתי לגבי השיקול שיכלול גם טיונרים/דיו במחיר סביר, כלומר אם יש מצב שיש מדפסת ממש איכותית אבל כל החלפת דיו עולה הון אז אני אעדיף להתפשר ולעבור למדפסת אחרת שלא תיצור לי נזק כלכלי בטווח הארוך). הדפסת בעיקר A4 צבעוני/ רגיל. (למיטב הבנתי מדפסות שכוללות גם A3 יקרות בהרבה?) אין לי מושג גם לגבי מה עדיף יותר הזרקת דיו או לייזר (שמעתי פעם המלצות לכאן ולכאן ) תודה.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by roiv11,

איך הוא? שווה קנייה? נוח? על איזה פאד אתם ממליצים לשים אותו?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  22. זה הדגם בדיוק ‏Microsoft‎ - ‏Wireless Mobile BlueTrack Mouse 4000 (Retail) קניתי ב KSP לפי מה שאני יודע אין על ה Dongle אחריות... השאלה שלי איפה אפשר לקנות רק את ה nano transmiter הזה. זה לא סיפור שעולה הרבה כסף אבל מחיפוש שלי בגוגל לא מצאתי דברים דומים מאחר וזה לא בלוטוס אלא טכנולוגיה של מיקרוסופט שעובדת ב 2.4 ghz help help help תודה רבה ליאור. נ.ב תזהרו לא לשבור את שלכם זה עדין רצח.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אהלן, בקרוב אני קונה טלוויזיה שתומכת בFULLHD, ומכיוון ויש לי כ''מ ברמה גבוהה חשבתי לחבר את המחשב לטלוויזיה וכך לשחק\לראות. אילו חיבורים אני צריך בדיוק בשביל לעשות את זה וכמה זה יעלה לי (בשיעור)? תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. צריך מקלדת ארגונמית לעבודה-יישומי אופיס ,מעט אינטרנט, לא משנה אם אלחוטית. ראיתי את 2 המקלדות שבכותרת,ראיתי את המיקרוסופט אצל חבר ונראה והרגיש נח.מבקש המלצה (הידיים כואבות...) . הסתכלתי גם על המקלדת של Ergomedia 700 :Genius אבל לא מצאתי מספיק המלצות. מבקש המלצות המחיר גמיש (הגיניוס הכי זולה ,הלוגיטק הכי יקרה ) והסבר על ההבדלים. תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים