ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
יש לחבר שלי צורב חדש ולא מצליחים לצרוב אז חשבו שיש בעיה, פרמטנו עכשיו בחברה אומרים שההרדיסק איטי אז הבאתי את ההרדיסק שלי לבדיקה, וגם לא מצליח יש בעיה כלשהי.. יש רעיונות ? :'( :'( :'(
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש למישהו פיתרון לבעית הדריברים של כרטיס עריכת וידאו DC10 במערכת ההפעלה XP
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשביקשתי הצעת מחיר מזיגזג על המפרט שקניתי, שכלל את ה hercules שמבוסס על GF 3 TI200 הם אמרו לי שאין אותו בארץ, וכנראה שאת הדגם הספיציפי הזה גם לא יהיה, בטח שלא בזמן הקרוב. אז רציתי לשאול, זה נכון? ואם כן, מה ה"חלופה" שלו? אני לא מדבר על הריידון כי כרגע הם מאד יקרים, אולי הכרטיס המקביל המבוסס על TI200 של GAINWARD?
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
מה ההבדל בין המקלדות הללו של לוג'יטק?? http://zap.co.il/model.asp?model_id=344874 http://zap.co.il/model.asp?model_id=378170 עדין לא הבנתי מה ההבדל.... תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תנו לי את הדעה שלכם על ההגה האם הוא שווה? (ההודעה ה100 שלי)
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
-
אני רוצה הגה למחשב ולפלייסטישן שהוא טוב ומותאם לכמה שיותר משחקים במחשב אני יודע שיש את ההגה של לוג'יטק MOMO אבל בארץ הוא יקר..מישהו מכיר חנות שבה המחיר הוא בסביבות 300? יש הצעות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
קניתי ממש היום סט מקלדת חדש של מיקרוסופט איך אני משנה את זה שכשאני לוחץ על כפתור PLAY ידלק לי ה WINAMP ולא WMP?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשוב שיהיה נוח ונעים למגע. מה ההבדל בין אלה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_185&products_id=4878 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_185&products_id=4882 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_185&products_id=4881 האם יש משהו יותר מומלץ בתקציב? תודה.
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אוקיי יש הרבה שאלות תענו על מה שאתם יכולים אבא שלי משדרג את הסרבר במשרד אז נשאר לו מעבד חופשי אז אני כנראה אתן לו את הלוח שלי (intel d815epea2) ואקח לי אסוס tusl2-c כדאי שאני אוכל להריץ את המעבד במספר גבוהה יותר... קודם כל מה אתם אומרים? שווה או לוותר על ההחלפה הזאת? עכשיו אבא צריך גם זכרון למחשב הזה אז חשבתי שאולי אני אתן לו את הזיכרון שלי (kingston + unknown sdram total 512) ואקח לי קרוסאיר מגיע 150 ב2-2-2 כדאי שאני אוכל לעשות oc יותר גבוה. שווה להשקיע עוד 30 שקלים לעומת זיכרון רגיל כדי לקבל את הקרוסאיר? אבא גם צריך הרד דיסק אז הוא קונה סיגייט 40 מביא לי ואני אתן לו פוג'יטסו 10.... עכשיו פה נכנסת הבעיה שלי עם כל הסיפור אני צריך להעתיק את כל החומר על השרת כרגע as i…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח לקבל המלצה למדפסת ביתית משולבת. אלה התכונות שחשובות לי: חובה: - מזין מסמכים אוטומטי (עבור סריקה ומשלוח פקסים). - רשת אלחוטית. - הדפסה בצבע. - מחיר דיו שפוי. - גודל מתאים לבית. נחמד שיהיה: - הדפסה דו-צדדית. - הדפסה דרך הטלפון / אינטרנט. אנחנו לא מדפיסים המון. הגבלת תקציב - 900 ש"ח, אבל כמובן עדיף כמה שפחות. למעשה אחרי מחקרים מצאה חן בעיניי Brother MFC-J470DW, אבל נראה שמחסניות הדיו שלה יקרות מאוד (כמעט 400 ש"ח לסט להבנתי) ולכן אשמח לשמוע את דעתכם. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיבור USB בודד אחראי על המצלמה ועל המיקרופון. מצורף קובץ RAR עם ההקלטה שמדגימה את רעשי הרקע. מיקרופון אחר בחיבור הורוד לא קולט רעשים כאלה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מבקש הסבר על בחינת איכותו של ספק , מה זה PFC פסיבי/אקטיבי? בנתונים של הספק (המצויים על בתמונה) , מה אני אמור לחפש ? האם נתונים אלה טובים , מה הקרטריונים אותם אני צריך לבדוק בנתונים אלה. ******ועוד עניין לפי ההסברים שניתנו באשכולות השונים, אין כמעט אף מחשב אישי היום שזקוק ליותר מ - 350 W , אשמח לשמוע דעתכם בנידון. (וזה כולל גם את המערכת שלי שהיא די חזקה) מעבד אינטל 4 - 3.06 , 800 , 1 MB שני הרדסקים - 200 ו 60 . X800 VIVO - כרטיס מסך כונן קורא DVD , וצורב. לוח אם - i875P זיכרון 512X2 על 400 . תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
ערב טוב! לפני 3 הגיע אליי עכבר גיימינג חדש בשם 6D gamer mouse שהזמנתי חוץ מזה שהוא ענק יש בו 2 בעיות: 1: המהירות האנכית שלו טיפה יותר איטית מהמהירות האופקית, זה די מורגש וזה ממש מפריע. 2: אני רוצה לערוך לו את המהירות של הלחצן של ה DPI ואין לי מושג איך, העכבר כל פעם מהיר או איטי מדי, ניסיתי גם להשתמש בהגדרות של העכבר בלוח בקרה וזה תמיד מהיר או איטי מדי וזה משגע אותי. או שלפעמים במשחקים זה איטי\מהיר ואז מחוץ למשחק זה להפך ונורא קשה להתרגל לזה. ניסיתי להתרגל למהירות איטית יותר אבל זה משגע אותי שהמהירויות שלו ללמעלה ולמטה שונה מימין ושמאל. לעכבר הקודם שלי שעלה איזה 40 שקל לא היו שטויות כאלו אבל כבר זרקתי אותו לפח =\
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להבין איזה מדפסת כדאי לקנות כבר שבוע. התקציב די גמיש. הדרישות הן : 1. wifi - שיהיה ניתן להדפיס\לסרוק דרך הרשת. 2. פקס - זו הסיבה שמחליפים את הקודמת 3. או שתהיה מדפסת מונוכרום או שתיהיה מדפסת שלא חייב שהצבעוני יהיה מלא על מנת להדפיס שחור לבן כמו שקורה ברוב המדפסות. התלבטתי בין לייזר להזרקת דיו, לפי מה שהבנתי הייתרונות של הלייזר הן שהטונרים לא מתייבשים כמו הדיו, וטונר מספיק להרבה יותר הדפסות (מצד שני יותר יקר אך לא כמו ההפרש בכמות ההדפסות לפי מה שאני מבין). השימוש הוא הדפסת כמה דפים ביום של אבא שלי לעבודה, אני מידי פעם מדפיס ללימודים, סריקה על בסיס שבועי בדרך כלל ופקסים מידי פעם כשצריך (פעם בכמה שבועות בממוצע). ההתלבטויות שלי עד עכשיו : hp 2645 ׳׳“׳₪׳¡׳…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה מהאתר של לוג'יטק, הוא אומר שדרוש עידכון, אני לוחץ על פלאש, העכבר נכבה והתוכנה נשארת תקועה על prepering to flash יש משהו נוסף שאני אמור לעשות?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
האם כדי להשתמש בפד (משטח) עם עכבר לוג'יטק MX1000? האם זה ירכך\ימנע שריטות באחורה של העכבר? והאם זה אפקטיבי או יותר מדויק? תודה מראש. .swg
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ספק TT purepower 480W והוא בא עם 2 מאווררים (80מ"מ) וה rpm הוא 600 (בדקתי בביוס) זה נורמלי ומה עושים אם לא?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כמה מסמכים אפשר להדפיס עם כל מחסנית? המחסניות שלה זולות?
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אז הם הגיעו, מצוידים בXP Tablet Edition ובמפרטים דיי מפוצצים, נראים לא רע. האם באמת מחשבים אלו הם העתיד? אילו שימושים אפשר למצוא לזה? אולי אנחנו בעצם נתקלים בפאלם פיילוט לסופר סופר סופר עשירים (כרגע לא ראיתי בארץ אחד זול יותר מ 12579)? אשמח לשמוע את מה שאתם חושבים על המוצר שבנתיים נראה די מעורר הדים בעולם והתקבל כאן במעין מקלחת קרה.
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש מצב ? :s05:
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן.. באתי כדי לקבל המלצה על מדפסת משולבת ש: משולבת עם פקס שיהיה אפשר לבטל את הפקס כי יש כבר אחד, או מדפסת משלובת בלי פקס.. הפעם האחרונה שרכשתי מדפסת הייתה שסדרת ה 900 של hp יצאה ואז היא הייתה הטופ אז.. זה קצת דחוף להיום תודה מראש, אור אה, וחשוב גם שתהיה דיי חסכונית כי אנחנו מקבלים הרבה פקסים
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני בקרוב עומד להחליף מקלדת, אני מחפש מכאנית עם סוויטצ'ים שחורים וכרגע אני די סגור על שתי מקלדות: Roccat Ryos MK או Tt eSports Meka G-UNIT. כרגע אני נוטה יותר לכיוון המקלדת של Thermaltake בגלל הUSB HUB בגב, אבל מצד שני אני לא צריך 12 מקשי מאקרו (מעדיף מקלדת עם חמישה, כנראה יכול להסתדר גם בלי) והרוחב שלה ענקי (5 ס"מ יותר מהמקלדת של Roccat שלה 5 מקשי מאקרו). איזה שווה לי לקחת מבין 2 אלה? יש מקלדות אחרות שאתם ממליצים עם סוויטצ'ים שחורים? אני מחפש לקנות בארץ במחירים של עד 500 שקל. תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-