עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Or94,

במחשב מדיה סנטר יש לי סט אלחוטי של לוג'יטק מדגם logitech dinovo media desktop laser bluetooth והוא עובד מצויין אבל הבעיה היא שבזמן האחרון הגלגלת של העכבר שמגיע עם הסט הMX1000 לא מגיבה בשום משחק. אני לוחץ וזה לא עושה כלום. ניסיתי להוריד את התוכנה של המקלדת והעכבר וזה גם לא עזר. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  2. Started by benma,

שלום. האם יש מקלדות chiclet כמו של Apple (או כמו שאסוס משתמשת בהן בלפטופים) עבור מחשבי desktop? איפה ניתן להשיג? נ.ב. המקלדת של Apple עולה 600 שקלים, אז אני מחפש אלטרנטיבה יותר זולה.

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  3. Started by davidz85,

שלום, רציתי לדעת איפה אפשר להשיג ולקנות פאנל חדש של לG9. אני מתכוון לפאנל המקורי של העכבר, לא השני שמונע החלקה בגלל זיעה. הסיבה שבגללה אני רוצה לקנות פאנל חדש זה שהפאנל הנוכחי כנראה קיבל כמה צ'אפחות וכולו עכשיו עושה רעשים והוא לא יושב בכלל טוב על העכבר, זה מאוד מעיק על חוויית המשחק/גלישה/ניווט לא משנה מה אני עושה זה מרגיש כאילו הפלסטיק לא יושב טוב ועומד להתפרק. אודה לכם אם תעזרו לי למצוא חנות שמוכרת פאנל כזה מקורי.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by GOVNER_T.S.Y,

סרקתי את הפורום, ולא מצאתי תשובה מספקת, לכן פתחתי את התר'ד הנ"ל. כשקניתי את ה-mx500 קראתי על כך שהסורק שלו סורק 800 DPI. וההסבר דאז(למיטב זכרוני) היה שהעכבר הזה עדיף לגיימרים כי הגיימרים רוצים רזולוציה גבוהה יותר והעכברים אז היו עם סורקים איטיים מידי 400DPI, לא יודע למה אבל אז זה הספיק לשכנע אותי. לאחרונה רכשתי את ה g500 ולאחר שהתנסתי איתו לא הצלחתי להבין את ההעניין של עכבר עם 5700DPI, לפחות בכל הנוגע לשחקני FPS. מה שכן מצאתי הוא קשר לינארי ( ישיר ) בין הsensitivity שקבעתי לבין המצב DPI שבחרתי , כלומר: עבור 800DPI מצאתי שנוח לי להשתמש ב-SENS 4.5 עבור 1600DPI מצאתי שנוח לי להשתמש ב- SENS 2.25 וכן הלאה.. האם קיים בכלל יתרון לשחקני FPS בעכבר בעל DPI גבוהה יותר? אני אישית לא…

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  5. Started by YK24,

היי האם יש לכם המלצות למצלמת אינטרנט עד 150? תודה

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  6. טוב כך אני צריך המלצה על העבר מקלדת ואזניות כבדים וטובים התקציב: 1500 חריגה מקסימלית: עוד 500 שקל אני חשביתי על אילה מה אתם אומרים מקלדת: Razer Tarantula 440 העכבר: Razer Mamba 700 אוזניות: SteelSeries Siberia v2 Full 350 או Carcharias Audio Headset 390 או Logitech G330 250 באמת שאני מטלת תודה לכולם

7. Started by 00Amir,

איפה ניתן לצמא קורא כרטיסים USB3 (לא פנימי) ? לכרטיס Compact Flash . תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by chadash,

אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת יד שניה וראיתי כמה הצעות, כגון hp 6213 5610 5510 4580 איך אני מברר מה מתוכם יותר טוב ? האם מספר יותר גבוה זה אומר שזה דגם יותר מתקדם ?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  9. Started by rov,

אם יש כאלה מבינכם שהתנסו, איזו מבין 2 מצלמות הרשת של לוג'יטק עדיפה: C 600 או Pro 9000 ? ( שתיהן כמעט אותו מחיר ).

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  10. מה קורה?? אני צריך על המלצה על מדפסת משולבת עם פקס , של HP מהנסיון שיש לי הם הכי טובים בכל מה שנוגע למדפסות . עכשיו השאלה שלי היא מה יותר כדאי מדפסת משולבת רגילה הזרקת דיו או טונר ליזר ?? יתרונות וחסרונות ומה שביניהם .. תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ofcourse,

היי אני מחפש המלצה לספר אלקטרוני שאני אקנה בארהב או קנדה. בסביבות 200-300$. חשוב לי שיהיה 5-6 אינצ ותתומך בהרבה פורמטים. אשמח לכל קריאת כיוון תודה ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  12. Started by naord,

העכברים שעומדים על הפרק הם: 1- MX-400 - עכבר חוטי, לייזר, 800 DPI, בעל 7 לחצנים נוח ועיצוב יפה מאוד http://pan2.fotovista.com/dev/2/1/00000912/u_00000912.jpg 2- LX-8 - עכבר אל חוטי 2.4Ghz ,לייזר, 1000 DPI , בעל 7 לחצנים http://www.webhx.com.ar/hardextreme/imgproductos/mouse_lx8.jpg 3- mx-518 - עכבר חוטי, אופטי, 400/800/1600 DPI אני מניח שרובכם מכירים אותו אין טעם להרחיב אז ככה מה הצרכים שלי.. חשוב לי שהוא יהיה נוח, אני חושב שכולם נוחים. אני מתלבט על העיניין של האלחוטי, המרחק בין המיקום של העבר לכונן המחשב הוא 1.5-2 מטר האם יכול להיות בעיות קליטה ממרחק כזה? שיקרה מצב שהמקלט לא יקלוט לחיצות ויהיו איבודי מידע כאלה או אחרים? אני אחד שמשחק משחקים ככה שזה קריטי העיניין התקשורת…

• 21 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. מבקש המלצה למקלדת נוחה לשימוש (אין צורך WIRELESSׂ) היות ואני שונא עכברים אזי רצוי מקלדת שתוכל להחליף כמה שיותר את תפקודי העכבר. אבל היות שכנראה אי אפשר בלי עכבר אזי אשמח לקבל גם המלצה לעכבר (אין צורך WIRELESS) נוח לשימוש. לא מיועד למשחקים . רק שימוש שוטף באינטרנט ומסמכים כך שהידים לא יתאמצו והכל יזרום בצורה חלקה. בתודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אהלן, קניתי לאחרונה את הסט האלחוטי [מקלדת+עכבר] של לוג'יטק, הMK700 בחו"ל. בכל אופן, רציתי לדעת, כיצד אני יכול להדביק למקלדת עברית? היכן אפשר לקנות מדברות ללחצנים? ו\או האם יש חברות שמדביקות על המקלדת? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by o07,

בחנות מחשבים המליצו לי על ה -J4580 ב400 שח שהיא גם סורקת גם פקס וגם מדפסת. שווה לקנות או שיש המלצות יותר טובות?

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  16. שלום לכולם, OS : Windows 7 x64 קניתי סט קומבו של TEAC דגם SMX-100/ עכבר עם 7 לחצנים שמתוכם רק 5 עובדים. + גלילה ימינה / שמאלה שגם לא עובדים. זה מה שעובד ללא התקנת כל דרייבר. כשהתקנתי את הדרייברים שהגיעו בדיסק עם האריזה הוא נתן לי לשנות רק את פעולות המקשים שהוא כבר מזהה בלי דרייברים. זה הסט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5260&CatCode=415 אם למישהו יש רעיון זה מאוד יעזור לי. תודה ושבוע טוב, שחר.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by EAD,

יש לכם עצות? מבחינת גודל, אני לא רוצה קטן מידי וגם לא ענק, משהו בגודל סטנדרטי עד גדול (שימו לב - גדול, לא ענק כמו אלו של ה 400 על 450, אלא משהו כמו 200 על 350 לדוגמא) מעדיף כמובן של QCK שאוהב ומעריך מאוד. חשבתי על ה MASS שהוא כמו ה HEAVY אבל קטן יותר וכמובן על כל היקרים יותר כמו ה 9HD או 5L או אחרים. מה דעתכם? מה הכי מומלץ? אני מחפש שיהיה מאוד נוח מצד אחד, ומבחינת שימוש שיהיה טוב (לא סופר מהיר, אבל כן מדוייק ומהירות בינונית לפחות)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. איפה אני יכול לקנות בארץ מקלדת מכאנית במחיר נורמלי, אם בכלל? אני מחפש בעיקר דגמים של filco

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Froze,

אהלן קודם כל שאלה, יש לי מסך טלויזיה גדול שמחובר לקונסולה ומחשב. אני רוצה להפוך אותו לטלויזיה עכשיו, אבל לא עם ממיר של הכבלים או הלוין. ראיתי שיש שתי אופציות, ממיר דיגטלי של טלויזיה וממיר זול יותר שמתחבר למחשב. יש בעצם הבדלים בינהם למעט המחיר? והייתי שמח להמלצות על ממיר טוב למחשב, משהו שיכול גם להקליט וקולט את הערוצים הרגילים (הבנתי שזה 10 2 11 33 והכנסת). תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by roeesnir,

נתקלתי בזה פעם ואני לא זוכר איפה. אני צריך כמה כרטיסי PCI שמגנים על המחשב במקרה של שינוי הגדרות וירוסים וכו... מה שהכרטיס עושה זה כמו תוכנת Returnail רק בחומרה. מישהו יודע איפה אפשר להשיג? אפילו ב-EBAY?

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  21. מה נשמע כולם? יש לי מקלדת microsoft multimedia 1.0A כבר הרבה מאד זמן (אני מחליף לאותו דגם כל הזמן) ואני ממש מרוצה ממנה ומהעובדה שאני יכול לשחק במשחק ולהחליף שירים בנגן תוך כדי משחק וכו' וכו'. עד עכשיו המקלדת עבדה נהדר ב-XP וגם ב-VISTA אבל אין דרייברים מתאים לWIN7, חיפשתי באתר של מייקוסופט ובלי קשר ראיתי שלהרבה אנשים יש את הבעיה הזו.. בקיצור-מישהו הצליח לפתור את הבעיה או שמע על דרייברים מתאימים? אם אנחנו כבר כאן אז יש לי מדפסת משולבת Xerox Work Center PE16 ואני לא מצליח למצוא דרייברים בשביל הסריקה למחשב (המדפסת עובדת סבבה הוא פשוט לא מצליח לזהות את האפשרות סריקה) תודה לכולם יום טוב

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי 4 מחשבים שמחוברים ביניהם עם KVM, יקר וטוב- Smart View IC-714. העכבר מחובר ל KVM בחיבור PS2. עד עכשיו עבדתי עם העכבר MX1000 (כבד וגדול מידי) בגלל בעיות ביד חזרתי למיקרוסופט פשוט ובסיסי. רכשתי M500 החדש-אך הוא לא עובד עם חיבור PS2 ולכן נאלצתי להחזיר לחנות. בחנות אחרת נאמר לי שה MX400 עובד עם PS2 בצורה תקינה, והזמנתי. יש לציין שאני חייב גלילה לצדדים, מבחינתי זה הכי חשוב (ונוחות כמובן). ה MX400 עובד עם ה PS2, אך התוכנה SET POINT לא מזהה עכבר- לכן כפתורי הגלילה לצדדים לא מגיבים. בחיבור ישיר ב USB לאחד המחשבים, זה עובד נהדר... כמובן שאין מה להתפשר, הרי אני חייב את ה KVM. (עם ה MX1000 לא הייתה שום בעיה,וזה עבד טוב יחד עם אותו KVM) מה הפיתרון?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Skeleton,

טוב הזמנתי לפני כמה ימים את העכבר דרך PCgames, עכשיו קיבלתי אותו היום. העכבר הקודם שהיה לי הוא G-9 אחרי שאני מנתק את הG-9 ומכניס את הRazer DAV2 והוא פשוט לא עובד. עשיתי Restart. הורדתי Drivers. כל פעם שאני מכניס תUSB שלו רשום לי זוהה התקן חדש. עכשיו אין לי מושג מה לעשות כבר, כמעט אמרתי שאני אחזיר אותו לחנות וזהו. בדקתי על מחשבים אחרים ועבד לי ישר. יש איזשהוא מדריך להתקנה שלו אולי? ד"א מחקתי את כל הדברים של הG-9 ולא עזר. זה לחבר שלי קורה...

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  24. היי משומה עוצמת הרטט בבקר נחלשה,האם ישנה דרך להגבירה? לא נגעתי בבקר כחודשיים והיום לראשונה הבעיה החלה. בברכה,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים