ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, ידידה שלי רוצה מדפסת לייזר, רציתי להמליץ לה על שלי, הזירוקס 3117 (מחיר מצויין, ניצול דיו טוב ואפס תקלות=מאוד מרוצה) אבל אני רואה שהיא כבר לא נמכרת. האם יש לכם המלצות למוצרים שנמכרים היום?
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום כולם. רציתי לבקש המלצה לעכבר אלחוטי. כרגע אין לי תקציב מוגדר - בסביבות 200 ש"ח עם חריגה קלה במידה ויש הצדקה. כאמור, העכבר חייב להיות בעל 5 מקשים. שישתמש בסוללות נטענות חיצוניות (AA או AAA). כמובן אופטי (לייזר - לא חובה). שישתמש במשדר זעיר (הכי קטן שיש). להמחשה http://img.zap.co.il/pics/1/5/3/0/23030351c.gif לא חשבתי על משהו אחר, שאלו אם יש קריטריונים נוספים עליהם לא חשבתי. תודה רבה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי מדפסת LEXMARK X1130 ואני לא מצליח להתקין אותה לאחר החלפת מערכת הפעלה (לפני זה עבדה מצויין באקס פי) לסרוק איתה אני מצליח ובדפסה אני מקבל שגיע הבאה: "the handle is invalid" מה אפשר לעשות עם זה??? היתי באתר יצרן ושם אומרים שדרייבר של וויסטה צריך להתאים ל7. יש למישהו רעיון איך אפשר להיתגבר על הבעיה? תודה מראש לכולם
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ישנה בעיה שמצאתי לאחרונה במדפסת שציינתי. אני עובד עם תוכנות של חברות ביטוח אחת מהן היא הכשרת היישוב שבה יש לי בעיה. כשאני מדפיס את המסמך מהתוכנה שלהם יוצא לי רק חצי דף. מדוע זה קורה? שמעתי מאנשים שאולי זאת בעיית פונטים.האם זה אכן הבעיה? אשמח לקבל עזרה. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההגדרות המומלצות לסריקת מסמכים משרדיים לאחסון במחשב ? רוב המסמכים הם מסמכי שחור לבן מעט מאוד מסמכים צבעוניים סריקה שתתן לי איכות הדומה לצילום במכונת צילום משרדית רגילה תהיה מבחינתי מספקת. אודה על כל עזרה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא סורק הרבה מסמכים, אבל פעם בשנה יש לי משימת סריקה גדולה, לכן אני רוצה סורק עם פידר הבעיה היא שהסורקים עם פידר שראיתי מתחילים לעלות בסביבות ה 1500 ש"ח בפלונטר ראיתי עכשיו סורק יותר זול מה דעתכם עליו? http://www.pcpro.co.il/detail.tmpl?sku=94501D-USB〈=heb&cart=126877399418090112 ודרך אגב, למה הסורקים עם הפידר עולים יותר ממדפסות משולבות עם פידר?
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אין לי בעיה להזמין מאיביי, אני רק צריך משהו מומלץ. עם 5-7 כניסות.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חושב לקנות אחד מעכברי הגיימינג של רייזור,השאלה היא האם חווית השימוש באחד מעכברי הגיימינג האלו תשתפר אם אני אקנה לו עוד פאד? או שזה לא ממש רצוי עד כדי כך?אשצח לשמוע מאנשים שיש להם עכבר של RAZOR.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי על על השולחן עץ מלא שבניתי משטח זגוגית מחוסמת. משהו גדול כמו 230*70. עד היום יש לי חתיכת עיתון מלפני שבועיים ולכן מחפש עכבר שיעבוד באופן מושלם על משטח זכוכית ללא צורך בשטיחונים ומשטחים יעודיים. גולש בעיקר ברשת ויורה מדי פעם בARMA2. הקטע שיש לי כך יד גדולה ואצבעות ארוכות, כך שעכברים רגילים פשוט קטנים ולא נוחים לי. אשמח להמלצות לעכברי לייזר טובים. התקציב לא מחייב. הקטע השני הוא, שכשאני בא לחנות, אף אחד לא מוכן להוציא מן מלאי עכבר שרציתי למדוד, כמו G500 ודומיו ולכן אשמח לעזרתכם. אה, כן, חובה שיהיה חוטי ורצוי שיעבוד בPS2, למרות שגם בUSB זה לא כ"F מפריע. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לעכבר לייזר מקצועי/מדויק עבור גרפיקאי במחיר של עד 300 ש"ח אין צורך לנצל את כל הסכום - אם יש יותר בזול אשמח לשמוע ראיתי עכשיו את העכבר הבא: http://www.lamisrad.co.il/pl_product~Teac_c344~13~61.htm איך הוא? בתודה חיים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות עכבר חדש אשר יחליף את העכבר הנוכחי שלי שהוא מיקרוסופט אופטיקל 1.1A - העכבר הזה פשוט זוועה עושה לי כאבים במפרק וקשה מאוד לעבוד איתו בסקטצ'אפ, אני מחפש עכבר שיהיה טוב לשרטוט. בעקרון רוב השימוש לי הוא : - גלישה, גלישה, גלישה - צריך גלגלת שתשרוד עבודה אינטנסיבית של הרבה שעות. - חשוב שהסקרול שלו יעבוד טוב באקרובט כי אני עובד עם הרבה DATASHEETS וכל פעם לעצור בגלל גלגלת כושלת אשר עושה SKIPPING מאוד מעצבן. - שרטוט ב NATIONAL INSTRUMENTS CURCUIT DESIGN SUITE. - שרטוט ב סקטצ'אפ ועבודה בפוטושופ ואילוסטרייטור. - משחקים לא כ"כ - אולי 3% מהזמן - כמעט שלא. בעקרון השולחן שלי מכוסה בלק מאוד שמור ויכול לעורר בעיות בעכברים מסויימים כמו ה G5 בגרסתו השנייה (תכלת…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות WEBCAM איכותי ביותר שאפשר לקנות למעשה אני מעוניין לקנות 2 כאלה ..הסכום סובב לעד 500 שקל אחד. צריך שיתמוך ברזולציה מקסימלית ללא אינטירפולציה )2048*2048 יותר מזה גם טוב. שאלה נוספת....האם ניתו לחבר שני מצלמות כאלה למחשב ...ולעשות מיתוג בהם... מדובר בצילום של תמונות סטטיות בלבד.
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן שמי אדיר ביומיים האחרונים התגלתה אצלי בעיה עם העכבר, הוא מחובר הייטב והאור האדום שלו למטה פועל. אחריי כמה שעות של עבודה איתו הוא פשוט נתקע על המסך ולא זז... האור ממשיך לפעול אבל כאילו במחשב הוא לא מגיב - גם הלחצנים שלו לא פועלים. כדי לשחרר את זה אני תמיד צריך לעשות הפעלה מחדש וזה דיי מציק כי אני מתכנת אתרים במקצועי ואני פועל עם המון תוכנות שלהפעיל אותם מחדש אחר כך זה דיי מעציב העכבר מתחבר לחיבור הירוק שלו לצד החיבור הסגול של המקלדת מאחור (סילחו לי על ההסבר אני פשוט לא כל כך יודע איך קוראים לזה). אשמח לקבל עזרה, אדיר.
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
רק מאייבורי ובאג ואם יהיה משהו איכותי משמעותית ממנו אז עד 150 שח תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי הסט הנ"ל כבר הרבה מאוד זמן. אני צריך לרכוש כמה סטים ואני רוצה את אותו הדגם שהוכיח את עצמו אצלי. ראיתי מספר חנויות שמוכרות ב 160 ומעלה. יש גם באולסייל ב 150 אבל המודעה שם מאוד לא ברורה ולדעתי לא מדובר על הסט הזה ותכלס אני מעדיף לראות מה אני קונה ולא לרוץ אחרי זה ולחפש מישהו שיואיל בטובו לענות למייל ולהתייחס. שורה תחתונה, מישהוא מכיר חנות באזור השרון \ מרכז שמוכרת את הסט הזה ב 150 ש"ח ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות מקלדת נוחה אלחוטית גג עד 150 ש"ח. חשבתי על זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=209&CatCode=415 מוכן לקנות מKSP ומIVORY. תמליצו לי על משהו טוב ושהיה גם עם עכבר אלחוטי. אני רוצה שהיה רח באצבעות ולא מפלסטיק אלה מגומי כזה... תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו אולי יודע אם הסט הזה של העכבר ומקלדת (microsoft wireless desktop 1000) או אפילו הדגם היותר טוב (3000): http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=385 http://www.pcland.co.il/Product.aspx?ProductID=2281 עובד כמו שצריך עם KVM עם יציאות USB כמו זה? http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=17862 כבר רציתי לקנות, אבל בחנות אחת אומרים לי שזה לא עובד, ושאין KVM שעובד עם מקלדת ועכבר אלחוטיים, ובחנות אחרת אומרים שזה יעבוד. הצעות???
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי 3 הצעות למדפסת משולבת של hp 6213 6313 5783 מה עדיף ?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
חבר ביקש שאני אתקין לו את המדפסת שהוא קנה חדשה בקופסא, HP 6500.(היא לא אלחוטית) פתחתי, הרכבתי, חיברתי, התקנתי, זה שולח להדפסה אך לא מדפיס. חיברתי עם כבל רשת את המדפסת לראווטר האלחוטי והגדרתי הכל במחשב הנייד. התקנתי עם הדרייברים שמגיעים יחד עם המדפסת,החשב הינו מחשב נייד של HP עם מערכת הפעלה חלונות 7. לאחר שעה שזה לא צלח, ניסיתי עם חיבור USB, גם פה היא לא מדפיסה. צריך לומר שכן יש תקשורת בין המחשב למדפסת, הצלחתי לסרוק דרך שליטה מהמחשב. מישהו יודע משהו אחר? כמובן שהכל חובר בצורה תקינה, "אמרתי" לה לצלם לי דף צבעוני והיא עשתה את זה יפה. חייב עזרה. תודה מראש..
-
- 8 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
בעיה שהתחילה לי לא מזמן, הג'ויסטיק תקוע כל הזמן שמאלה(לא פיזית) וכל שאר הכפתורים עובדים מצויין ואין הגבלה של תנועה בידית עצמה. הג'ויסטיק לא קיבל מכה כל שהיא והחלפתי סוללות, עשיתי הסרה והתקנה מחדש של הlogitech gaming suite וזה לא עזר. :'( יש רעיונות לפתרון? :-\
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום , לאחר שהפקס שלנו התקלקל החלטנו כבר ללכת על מדפסת לייזר משולבת שתשלב פקס + מכונת צילום + וסורק צבעוני. יש חשיבות לסורק הצבעוני כי יש לנו מדפסת צבעונית בבית ואני רוצה להשאיר לי את האופציה לצילום צבעוני. המדפסת מיועדת לבית , לא לשימוש מסיבי מדי אבל חשוב שהיא תהיה אמינה. המדפסת מיועדת להיות בשימוש תחת 4 מחשבים שונים ברשת (בגלל זה צריך שתהיה לה תמיכה ברשת , לא צריך WIFI או משהו , מספיק לי שע''י דרייבר יהיה ניתן לשתף אותה) - כמובן שלא הייתי מתנגד גם לצילום דו-צדדי אבל זה נשאר רק בגדר העדפה ולא בגדר חובה המדפסת הצבעונית שיש לנו כרגע לא תומכת ווינדוס 7 , אז גם זה נושא דיי חשוב. התקציב הוא סביב ה1K אם כי אני יכול לחרוג ב100 - 200 שקל ואולי אפילו יותר אם זה אכן משת…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום האם אפשר להשתמש במצלמה כדי לצלם מסמכים ולהעביר אותם למחשב ברמה טובה במום סורק הצורך הוא צילום מסמכים נייד שיבוא במקום סורק כשנמצאים מחוץ לבית או למשרד אודה על הצעות ורעיונות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הלכתי היום לחנות ורציתי לרכוש את המדפסת הזאת. אך המוכר לא המליץ לי אליה בגלל שאחרי שנתיים פג תוקפם של הראשים שזוג עולה 350 ש"ח. באמת פג תוקפת לאחר שנתיים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קניתי מצלמת רשת של חברת chicony דגם icam 6185- מצלמה+מיקרופון מובנה המחשב שלי עונה לדרישות מערכת מינימום שלהם. התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם המצלמה- מזהה וידאו אך לא קול במיקרופון המובנה. במנהל התקנים רשום תחת התקנים אחרים: usb2.0 audio device בסימן שאלה צהוב (כשאני מוציא את הכבל הוא כמובן נעלם) במחשב אחר זה תקין- ז"א הבעיה לא במצלמה. ניסיתי להחליף ל- usb אחרים- לא תקין התקנתי sp3 – לא תקין ניסיתי להוריד דרייברים אחרים דרך האינטרנט- ללא הצלחה. אני כבר מיואש ולא מוצא פיתרונות..... יש הצעות??? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למדפסת משולבת (כולל פקס) אלחוטית עד 500 ש"ח תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-