עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yoav1000,

מה זה SFF

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. מדובר על החלון הזה: תודה רבה על העזרה!

3. Started by yanir1,

היי ח'ברה אני קונה מחשב חדש ואין לי מושג במארזים!! אז אני צריך תעזרה שלכם ראיתי כמה מארזים יפים אבל אני לא מבין בזה כלום אז תמליצו לי על מארז תותח עם ספק כוח (ביחד עם המארז ולא ג'נרי!) ועם חלון צד אני חשבתי על אלה קוברה נראה סוס: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2139 או זה גם מארז תותח: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1187 או: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1532 קיצור אני מבולבל לא יודע מה לקחת כולם יפים אבל אני לא יודע מה הולך בפנים מה יותר גדול מה יותר מרווח... אם יש הצעה אחרת אשמח לקבל..... תודה למי שעוזר!

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ארדי,

מבקשת המלצות לעיפרון ולוח דיגיטלי לציור וגרפיקה בגודל 20X30 או מידות דומות (וכמובן - במחיר סביר...) תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Silver Dragon,

מחפש מארז כמה שיותר טוב ויפה, תקציב 500 . תודה.

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by DoKing,

אני צריך ספק בטווח מחירים של 400 500 שקל ושיתמוך בטכנולוגיות הבאות: Cross|Fire SLI SATA אני מעדיף שגם יהיה עם קירור כמו צריך ואפ אפשר אז תוכלו לישלוח לי קישור מתאים וטוב וזול כמובן לחנות בישראל שלו???

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  7. ואיזה גדלים?

8. Started by new!!!!,

אני עוד מעת קונה את הפד func זיגזג הוא עולה 149 שקל ! אמרו שייש דבר כזה סקאיטים מאיפה אני קונה את זה?? אפשר לקנות את זה גם מי זיגזג ואני הקנה את שתים ביחד? ומה זה הסקאיטים

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  9. Started by lobazain,

מישהו מכיר? יודע איפה להוריד דרייברים ואיך להתקין?? עזרה תתקבל בברכה ובתודה.

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  10. Started by elibugi12,

היי. יש לי ווינדוס 8.1 ויש לי בעיה במשחקים מסוימים כשאני לוחץ הרבה זמן ברצף על מקש מסוים [לדוגמה הליכה ] אני שומע צליל והשחקן שבמשחק ממשיך ללכת למרות שאני לא נוגע במקלדת. לפי מה שבדקתי בהגדרות צלילים של המחשב הצליל הזה אומר device disconnect אשמח אם ישהו יוכל לעזור תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום מחפש עכבר לוג'יטק *חוטי* למחשב חשוב שירגיש נוח ביד, בעל דיוק גבוה. אם יהיה סבבה למשחקים אז מה טוב אבל משחקים זה עניין צדדי חשוב שיהיה של לוג'יטק במחיר שלא יעבור את ה-500 ש"ח (אם כי אני מוכל להשקיע עוד כמה שקלים אם יש דגם ממש טוב) תודה!

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  12. Started by yehob,

יש לי מצלמת אינטרנט ללא חברה קיבלתי אותה מתנה.(מנייטויזן) הבעיה שהמחשב לא מזהה אותה, ואין לי את הדריבר, ואני לא יודע מה לעשות. יש לי פה win98 זה ממש חשוב לי מפני שאני נימצא בחו"ל. במנהל התקנים הוא רושם שיש חומרה לא מזוהה אבל אין שום דבר מתאים. גם באוורסט הוא לא מזווהה... האם יש איזה דריבר שמתאים לרוב המצלמות או להרבה? או איזה אשף שהמחשב יזהה... או פיתרון אחר..עשיתי חיפוש ולא מצאתי ממש תשובה בעניין... אני ממש יודה לכל מי שיקרא וינסה לעזור..תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by roeesnir,

אני צריך כלובי מתכת, לחדר מחשבים. כלובים שמחברים עם ברגים מתחת לשולחן - ויש שולחן מחשב. אני צריך 30 כאלה, ולא מצאתי איפה לקנות. אני זוכר שנתקלתי בזה פעם, באיזה אתר של חנות, אבל אני לא מצליח למצוא את זה שוב. מישהו יכול לעזור? מכיר משהו?

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by ofer_mat,

רציתי לדעת איזה ספק אני צריך ש"ישרוד" את המפרט הבא 2 HD CD + צורב 4-5 מאווררי 80 SOUND BLASTER AUDIGY כולל פנל 1.7 256-512 RDRAM ואך אני מחשב את הדרישה הזאת תודה מראש

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  15. אני מנסה להתקין אותו ב -XP מישהו יודע אם ניתן להשיג לו דרייברים ? כמו כן איזו חברה מייצרת אותו? תודה

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  16. Started by Lanzar,

ההגה שלי של שמלווה אותי כבר שנים מת אתמול ( יותר נכון שברתי אותו ) אני רוצה לקנות הגה חדש, לא יקר, עד 400 שקל רצוי שיהיה בפחות... מעדיף מאוד שההגה יהיה של לוג'יטק או מייקרוסופט ולא איזה זבל... ואם אפשר כמובן לינק לקניה... תודה

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  17. שלום רב, בירצוני ליקנות מיקלדת אל-חוטית של logitah לא במעל 350 ש''ח האם מישהוא יכול להמליץ לי על האם מישהוא יכול להמליץ לי על מקלדת כזו? בתודה מראש:omer_

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  18. Started by lihayr,

שלום, אני משחק במשחק enemy territory שבו ה-AIM משחק תפקיד רציני,לכן אני מחפש עכבר לtracking בסביבות 200 ש"ח. חריגה מקסימאלית של 50 ש"ח אבל תכלס מעדיף שלא,אלא אם כן השיפור ניכר. עוד פרטים: *אחיזת palm-יד שמאל(תכלס העכבר שלי סימטרי גם לימניים גם לשמאליים ככה שעכבר סימטרי יהיה טוב,אלא אם כן עכבר לשמאלי במיוחד יהיה יותר טוב לאחיזה שלי) *אין לי פד,משחק על השולחן,אבל מתכנן לקנות פד בסביבות 100 ש"ל-פה גם מבקש המלצה *אני משחק ב- low sens וכדי לזוז 360 מעלות צריך להזיז את העכבר,להרים אותו,ושוב להזיז,כמה פעמים. sensitivity 2. *mouse acceleration- 0 יחס של 6\11 win 7. תודה!

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  19. אני רוצה להחליף את המארז שיש לי אין בעיית תקציב, מה הכי מומלץ? . (עדיף עם קרור מיים מובנה אם יש ) תודה.

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by daniel0089,

מה לדעתם יותר טוב מבין שני העכברים הללו?(לגיימינג) ומישהו יכול להגיד לי את המחיר של שניהם בארץ? וגם כמה DPI כל אחד? האם אפשר גם ב-Copperhead לשלוט על ה-DPI תוך כדי משחק במהירות? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by warsfear,

מקלדת בכ 160 שח, איזו הכי משתלמת??

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by RDragon,

מישהו מכיר? לא הצלחתי למצוא ביקורות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6486&perur=2&t=9&c=201 יש לו כפתור לשינוי רזולוצייה 1600dpi / 1200dpi /800dpi / 400dpi והוא לא יקר. האם יספיק למטרות עיצוב גרפי ? עבודה ממושכת- יהיה נוח? (יד קטנה~ אני חושב). אל תציעו לי MX518 בבקשה, הוא קצת יקר ומתאים יותר לגיימרים אז משהו יותר פשוט יספיק ,לא?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם מתעניין ברכישת מקלדת לוג'יטק K810. האם האותיות בעברית מוארות ? התקשרתי לברר ב- KSP, אך משומה רוצים שאגיע לסניף כדי לברר... אשמח אם מישהו יוכל עזור, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by MoonMage,

הכותרת אומרת הכל... אבל בכל אופן מה אתם חושבים ,יודעים ואומרים על המצלמה הנ"ל

• 4 תגובות
    • 987 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.