ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
חבר הביא לי אותו בלי דיסק או משהו ואין עליו פרטים מזהים כמו דגם רק שם החברה Speed link תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מידי פעם אני מנקה את החלק העליון של המקשים באמצעות מטלית אבל בצידי המקשים מצטברת זוהמה וזה ממש מגעיל
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אלחוטית או bt או 2.4 GHZ , שתהיה קומפקטית לפחות כמו ה arc של מייקרוסופט , עם תאורה ולשם שינוי גם עברית , אני מחפש בנרות מקלדת כזו , מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברה, אנא ממכם,האם תוכלו להמליץ לי על ציוד הקפי כמעט מלא(עכבר,פד,מקלדת)? תקציב-700 שקל שימוש-בעיקר גיימינג חריגה מקסימלית- 50 שח עכבר שיש לי כרגע-TEAC T-42 ,לדעתי במחיר של 30 שקל עכבר מצויין. רצוי פד איכותי אבל לא בהגזמה,חשבתי על ה SS 4HD אבל אם תולכו להציע עוד אז ההצעות יתקבלו בברכה . עכבר לדעתי RAZOR IMPERATOR Ergonomic מקלדת- Razer Lycosa Miror וזה יוצא יותר מ 700 אבל.. תוכלו להציע לי בבקשה משהו טוב בתקציב זה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, האם כבר לא עושים היום מקלדות עם כפתור enter גדול ונוח?
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
איזו מדפסת מומלצת משולבת פקס וסורק? והאם אפשר להגיע במחיר הזה[750] לכך שהיא תהייה גם מדפסת לייזר? ואם אפשר המלצה גם על סורק בלבד עד 350 ש"ח? :
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תסלחו לי אם פתחתי במקום הלא נכון. בכל מקרה יש לי בעיה קניתי עכבר מסוג steel series kinzu וכאשר חברתי אותו והורדתי תדרייבר שלו שחקתי עם הדברים שם ובקיצור גרמתי לבעיה שבהזזה אופקית של העכבר הוא מאוד מהיר גם אם אני מוריד תמהירות מהלוח בקרה ובתור גיימר של משחקי fps זה מפריע לי מאוד יש לציין שפרמטתי ונסיתי מלא דברים כד לסדר ומשום המ שום דבר לא עוזר אשמח לעזרה והצעה לדברים שאפשר לעשות בנידון. אגב ככול שאני מפחית בHz ככה הוא מהיר יותר ואני צריך לשחק על 1000Hz מה שאני לא אוהב כדי שיהיה עוד איכשהו נורמאלי תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לא יודע אם הבעיה היא רק בעכבר אצלי, או באופן כללי (אשמח לתגובות מבעלי העכבר הנ"ל) - אך לחיצה על הגלגלת (לפתיחת tab חדש למשל) עובדת רק בזווית מסוימת. נראה לי שהדבר נובע מכך שהטיית הגלגלת לצדדים (גלילה אופקית) אינה קשיחה, כלומר אין "קליק", אלא רכה למדי. זכורה לי בעיה דומה ב-g5 שהיה לי, אך הדבר נפתר ב-g9. לא ברור לי למה לוג'יטק לקחו שוב צעד אחורה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי שלום לכולם, אני רוצה לקנות איזה עכבר קטן ונחמד לנייד רק חשוב לי שיהיה עכבר דק ובאמת שלא יתפוס הרבה מקום פחות קריטי לי הנוחות השיקול העיקרי שלי פה הוא האם כדאי לי Bluetooth או לא? כמה זה מריץ את הסוללה של הנייד? כמה צריך להטעין את העכבר. זה גם אומר שאני לא יכול להתשמש בו בטיסות למרות שזה לא סוף העולם השיקול העיקרי פה הוא שוב הסוללה כי בסך הכל ברור לכולם שבלוטות' הוא יותר נוח
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם. אני לא ידעתי בדיוק איפה לפרסם את הפוסט הזה אז אם זה טעות אני מבקש להעביר בבקשה. אני יודע שיש מין כרטיס כזה שמאפשר הקלטה של מסך המחשב גם באיכות HD, בניגוד לתוכנות כמו FRAPS. לפי מה שהבנתי הכרטיס מקליט ללא הלאג שFRAPS יוצר, גם באיכות גבוהה יותר ולגבי המשקל אני לא יודע אבל זה לא רלוונטי. רציתי לדעת מאיפה אפשר לרכוש את הכרטיס הזה, תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
אני צריך לקנות מתאם מחיבור כזה לUSB.
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היי קניתי לאח שלי לא מזמן עכבר MX110 בבאג. היום הוא פשוט הפסיק לעבוד (ניסינו להחליף סוללות\לחבר במחשב אחר) . יש עליו עוד אחריות אבל לא נראה לי שהם כבר מוכרים את הדגם הזה.. מישהו יודע מה הנוהל של מימוש האחריות במקרה זה?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
יש כבר זמן מה הגה Force Vibration Feedback Wheel של לוגיטק ובזמן האחרון אני צריך כל הזמן לאפס אותו והוא כבר לא מדוייק כמו שהיה, התקנתי מחדש דרייברים אבל זה לא ממש עזר וחשבתי שאם לא אנתק אותו מהUSB זה אולי ישמור את הכיול האחרון שעשיתי (הכיול אוטומטי, צריך להכנס להגדרות ההגה ולשחק איתו ימינה ושמאלה) אבל זה לא ממש עוזר, כל פעם לפני משחק אני צריך לבדוק שהוא באמת מכויל .. מה גם שיצא לי לראות שיש את אותו ההגה בשני דגמים חופפים http://www.logitech.com/en-roeu/441/298?WT.z_sp=Image שיש לו דרייברים לוויסטה http://www.logitech.com/en-us/441/2971?WT.z_sp=Image שיש לו דרייברים ל7 וגם ל64BIT השמות שלהם גם שונים אחד זה פורמולה והשני זה נסקאר איך אני יכול לדעת איזה דגם שצלי? יכול להיות…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חושב שהגיע הזמן להחליפו (מדובר בטונר שקיבלתי עם קניית המדפסת. אני מדפיס מעט וספק אם הדפסתי עד כה 500 דפים)כי למרות שהוצאתי וניערתי הוא לא מדפיס טוב יותר מ-4 דפים וצריך לנער מחדש כדי שידפיס טוב. זה לא נוח להדפיס ככה ולכן אני חושב שהגיע הזמן להחליף. מה עדיף? לקנות חדש מקורי או תחליף? ומאיפה קונים?
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אשמח אם למישהו יש פתרון לבעיה הבאה: מדפסת משולבת חדשה של HP 5400 שהותקנה בהצלחה במחשב ביתי (מערכת הפעלה XP) ובמחשב נייד (מערכת הפעלה W7) ונראה שהכל תקין, אבל בזמן הדפסה לא יוצא כלום מהמדפסת למרות שנראה שהכל תקין ושהדף נשלח להדפסה אבל כלום לא מודפס, למעט דף ניסיון שכן יוצא מהמדפסת. החומרה תקינה 100% כי המדפסת כולל כבל USB נבדקו במחשב אחר והכל עובד כראוי. יש למישהו רעיון ? אולי זה משהו בחומת אש ? או באנטי וירוס שמותקן ? והאם יכול להיות שגם במחשב הנייח וגם בנייד יש אותה בעיה ? תודה מראש לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין הלוג'יטק C905: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745881 למיקרוסופט VX3000: http://www.microsoft.com/hardware/digitalcommunication/productdetails.aspx?pid=001 אם כמובן יש המלצה על מצלמה אחרת אשמח לדעת. תודה.[br]פורסם בתאריך: 18.07.2010 בשעה 12:42:17 שמתי לב עכשיו שגם יש מצלמות שתומכות ב- HD (720p כדוגמת המצלמה הבאה:http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8918&perur=2&t=7&c=190 האם כבר שווה ללכת על מצלמות שתומכות ב- HD או שזה סתם "גימיק"?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
למטרות skype, עד 250 ש"ח. ראיתי את ה HD-5000 של מיקרוסופט אבל רשום שם שהיא מעמיסה מאוד על המחשב (לא המחשב הכי חזק בעולם), והכי חשוב, שסקייפ לא תומך בHD שלה בגלל שהוא לא מקודד בחומרה של המצלמה, והוא דורש התערבות של המעבד. שתי הסיבות האלו פסלו את המצלמה. לינק לביקורת שקטלה את המצלמה: http://www.engadget.com/2010/03/26/microsofts-budget-720p-hd-5000-lifecam-reviewed-video/ (אלא אם מישהו יגיד לי שמניסיון, ה HD רץ חלק על מעבד בינוני AMD 4200+ X2, ומתפקד בצורה טובה עם סקייפ.) אותו דבר לגבי Logitech Webcam C310. גם היא אמנם מאושרת ע"י סקייפ, אבל לא תומכת בHD שלה בגלל ההגבלה לגבי הקידוד, וגם היא צורכת הרבה משאבים מהמחשב. http://www.engadget.com/2010/06/10/logitech-launches-four-…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבריה, בגלל שאני שומע מוזיקה הרבה ואני רוצה להעביר שירים בלי למזער כל פעם את מה שאני עושה... חשבתי על לבדוק אופציה, בכל מקרה אני צריך להחליף תעכבר. חשבתי אולי אפשר להפוך את הכפתורי האחורה והקדימה של האינטרנט לאחורה וקדימה של שירים - להעביר שיר אחורה וקדימה במדייה פלייר. אני קצת יוצא מהנושא שלשמו האשכול נפתח אבל לא נורא. יש אולי אופציה להתאים כפתורים בNumpad שיעשו את הפעולה הזאת?(תוכנה)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתשמש חדש. שמי שחר ואני מתכנן לקנות מחשב חדש בחודשים הקרובים. ביחד עם המחשב, אני רוצה להתפנק גם ועכבר גיימינג סביר. אין לי תקציב מוגדר, בעיקר בגלל שאין לי מושג מה המחירים היום (לא מפריע לי להזמין גם מאתרים מחו"ל, אם המחיר שם זול יותר). אני לא עמוס בכסף, אז יותר מ400 שקל אני כנראה לא אוציא. תודה רבה לכל מי שעוזר.
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
מה דעתכם על ערכות מילוי דיו לhp ? זה טוב או לא ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש המלצות למשהו איכותי שיקלוט מרחק של איזה 2.5-3 מטר? יש לי XGENE.. הראשון שקיבלתי מת תוך יומיים.. החלופי תוך שבועיים.. כבר לא היה לי כח לחזור להחליף וזה ממזמן. עכשיו יש טלוויזיה בחדר שינה אז סט עם עכבר בנפרד לא יהיה הכי נוח כנראה.. כי הוא יצטרך לעבוד על הסדין של המיטה, למרות שזה אפשרי לא הכי אופטמאלי. משהו עד 200-300 ש"ח רק שיעבוד... :-X
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי במקלדת שליטה בנגן מוזיקה (START/PAUSE...) והנגן הזה עובד רק על WMPLAYER. מישהו יודע אם אפשר לעשות שיפעל על התוכנה WINAMP? ואם כן איך? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני לא הולך לתת ביקורת נוקבת על העכבר,במידה ואם אנשים ירצו ביקורת מורחבת אני ישמח לכתוב אחת,ויש די הרבה דברים לכתוב על העכבר המדהים הזה. אבל אני חייב להגיד לכם שהעכבר הזה בהלט מצדיק את שמו,והוא כן מתקדם בכמה וכמה שלבים מעל הרבה עכברי גיימינג. לעכבר עצמו יש כיסוי מעור רך,היד בכלל לא מזיעה כשהיא בא במגע עם העכבר,הוא יושב ומותאם באופן מושלם לכף היד,לא משנה אם יש לך יד קטנה או יד של דוב גריזלי,וכמבון רמת הדיוק בעכבר עולה מעבר לכול הציפיות של כול בן אדם שרוצה עכבר עם שליטה מדויקת. עכבר פשוט "אלוהי",הוא עושה את כול מה שאתה מבקש ממנו,הוא זורם בקלילות עם היד שלך,מתאים לכול דבר,גלישה ברשת,עיצוב,ומן הסתם גיימינג. נכון שלא כול אחד יכול להרשות לעצמו עבר שעולה 600 - 400 ש"ח,וגם …
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-