עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, כמו רבים וטובים, גם אני שמאלי אשר משתמש בעכבר ביד ימין עקב המבחר והמגוון של העכברים הללו (כרגע MX1100, לפני כן MX620). לעתים אני משתמש בעכברים אמבידקסטורסים, כאשר אני לא בבית, הן ביד ימין והן ביד שמאל, וללא ספק הנוחות והדיוק גדולים ביד שמאל. לאחרונה ראיתי כי רייזר הוציאו עכבר deathadder לשמאליים, ורציתי לדעת האם יש מישהו שהתנסה בעכבר הזה ועבר חזרה ליד הדומיננטית? אני שוקל לקנות אחד כזה, מה גם שה MX1100 ספציפית מאוד לא נוח לי (גבוה וקמור מדי במרכז) למרות כל הפיצ'רים שיש לו. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by josef19,

1. תקציב עבור מקלדת ועכבר:500 ש'ח סך הכל, 300 עכבר-200 מקלדת או 500 ס'כ אם סט שאפשר לקנות ביחד 2.חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של הציוד):בלי חריגות בבקשה 3.מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות:גלישה באינטרנט, משחקי יריות/MMORPG מידי פעם. משחקי מחשב \ עבודה משרדית - שימושים עקריים 4. בקשות מיוחדות - עכבר גדול שיתלבש לי על היד, יהיה מחברה איכותית[RAZAR,MICROSOFT, LOGITECH] אם יש סט[שאפשר לקנות גם עכבר וגם מקלדת ביחד] אז עוד יותר טוב. סופג זעה זה מצויין, שמעתי שיש כאלה שגם מאווררים את היד או משהו כזה, לא משנה לי שתהיה רק לימיני[כי אני ימיני] חשוב גם שלא יהיה SENSIVITY גבוה מידי, מעצבן אותי שעכבר זז מהר מידי. תמליצו לי גם על מקלדת : שתהיה שקטה, נוחה, בלי הרבה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי שלום לכולם, אני רוצה לקנות איזה עכבר קטן ונחמד לנייד רק חשוב לי שיהיה עכבר דק ובאמת שלא יתפוס הרבה מקום פחות קריטי לי הנוחות השיקול העיקרי שלי פה הוא האם כדאי לי Bluetooth או לא? כמה זה מריץ את הסוללה של הנייד? כמה צריך להטעין את העכבר. זה גם אומר שאני לא יכול להתשמש בו בטיסות למרות שזה לא סוף העולם השיקול העיקרי פה הוא שוב הסוללה כי בסך הכל ברור לכולם שבלוטות' הוא יותר נוח

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by Shasoosh,

עד היום, נראה לי בשבע השנים האחרונות הייתי עם המקלדת הפשוטה הזאת של מיקרוסופט: חשבתי אולי לקנות עוד אחת כזאת אבל היא מתלכלכת מהר והקטע עם ה FLOCK מעצבן אותי. אני לא מחפש איזה משהו בומבסטי, מקדלת פשוטה, זולה, שיהיה נוח להקליד בה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by AlphaAndOmega,

שלום,יש לי את המדפסת המשולבת Samsung SCX-4200,וכרגע היא מחוברת בusb לראוטר ומשותפת ברשת. הבעיה היא שאי אפשר לסרוק בדרך הזאת,לכן רציתי לקנות שרת מדפסות כזה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=99360-110-00&Cat2Cat1ID=135&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he האם זה יאפשר לי לסרוק דרך הרשת? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מה דעתכם על ערכות מילוי דיו לhp ? זה טוב או לא ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום רב, קיבלתי מתנה מארה"ב מדפסת HP דגם 7283 ALL IN ONE. למדפסת 6 ראשי דיו, 5 צבעוניים ושחור. המדפסת הגיעה עם ראשי דיו שהמספר הטבוע עליהן הוא 02. שני צבעים נגמרו וקניתי באופיס דיפו שני ראשי דיו מקוריים של HP אך מספרם 177(לא קיימים 02) עפ"י מה שהצלחתי לקרוא ברשת גם 177 אמור להתאים למדפסת זו וזה המספר של הראשים שמתאימים לאזור שלנו ואילו 02 זה מה שנמכר בארה"ב. האם מישהו יכול להסביר לי איך לשנות את ההגדרות של המדפסת כדי שתעבוד עם הראשים החדשים כי כרגע יש לי הודעה שהראשים שהחלפתי אינם מתאימים למדפסת זו... בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by iakovl,

עד היום הסתדרתי מצוין בלי מדפסת אבל ימי הסטודנטיות שלי מתקרבים ולכן יש צורך במשהו שיהיה זמין בבית לעת צרה הדרישות סוג : AIO, עדיפות לתוספת פקס (לא מזיק) תקציב: בקרוב סטודנט, תבינו לבד חברה: יש לי הכרות טובה עם HP אבל נסמוך עליכם חיבור: הכל הולך שוקל בנתיים את /HP Officejet J4580/4500

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום. אני מחפש עכבר גדול שיתלבש לי על היד, יהיה מחברה איכותית[RAZAR,MICROSOFT, LOGITECH] אם יש סט[שאפשר לקנות גם עכבר וגם מקלדת ביחד] אז אין לי בעיה, תמליצו לי גם על מקלדת שתהיה שקטה, נוחה, בלי הרבה מקום שיכנס אבק בין המקשים ואם רגליות יחסיות גבוהות כי אני אוהב את המקלדת שלי כלפי מעלה כזה, שתהיה נוחה ליד, חשוב שיהיה גם עברית במקלדת. כרגע יש לי עכבר חוטי ומקלדת אל חוטית, לא משנה לי אם תציעו אלחוטי או חוטי, העיקר שאם חוטי אז החוט לא יהיה קצר מידי, כי העכבר של TEAC ב40 ש'ח שיש לי קצר רצח. שימושים: גלישה באינטרנט, משחקי יריות/MMORPG מידי פעם. תקציב:עד 500 ש'ח כולל מקלדת ועכבר. אם בנפרד אז עכבר בסביבות 300 ש'ח, מקלדת בסביבות 200. או שתשחקו עם זה..

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  10. שלום, לפני כחודש קניתי בקיי.אס.פי סט מקלדת ועכבר של מיקרוסופט - Wireless Desktop 3000 (Blue Track). בזמן מעבר דירה הצלחתי בהרבה כישרון לשבור את הדונגל (USB Receiver). דיברתי עם קיי.אס.פי ואי אפשר לקנות שם רק את הדונגל. דיברתי עם מיקרוסופט שאמרו שאפשר לקנות דונגל ג'נרי באחת מחנויות המחזיקות את המוצרים שלהם. הם אמרו לי להגיע עם המקלדת והעכבר ופשוט לנסות אחד אחד עד שאני מוצא משהו שעובד. הבעיה שהם נתנו לי רשימה של 1000 חנויות וכנראה שרק לאחוז קטן באמת יש דונגל גנרי כזה. מישהו מכיר חנות מתאימה? תודה, אורי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. חבר הביא לי אותו בלי דיסק או משהו ואין עליו פרטים מזהים כמו דגם רק שם החברה Speed link תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  12. Started by Salwaby,

אני מעוניין לרכוש מצלמת רשת תקציב 100-200 שקל רזולציה כמה שיותר גבוהה, עם רמקול מובנה בעיקר לשיחות ווידאו בין מחשבים .. תודה!

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  13. Started by e.N.m,

היי אז אחרי כמה שנים(לא יותר מידי, ואני די מאוכזב מהעובדה הזאת) של שימוש ב-G5, לא נותרה לי ברירה אלא להחליפו. כבר מספר חודשים דבק הסלוטייפ מציל אותי מהסיבה הפשוטה שהבד, הפלסטיק או הוואטאבר שעוטף את החוטים הפנימיים של העכבר "נשבר" והחוטים יצאו מעט וגורמים לעכבר כל הזמן להתנתק. בכל אופן, אני לא גיימר מטורף(אבל משחק פה ושם) ואני לא צריך את הבלאק ממבה, אבל מצד שני אחרי השימוש ב-G5 אני פשוט לא מסוגל לחזור לעכבר מיקרוסופט BASIC ודומיו... התקציב שלי הוא פחות או יותר 200 שקל, גמיש לשני הצדדים. כמו כן, יש התלבטות, בטח אחרי המקרה עם ה-G5 לגבי קניית עכבר אל-חוטי, כדאי? תודה מראש על ההמלצות והעזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. לא יודע אם הבעיה היא רק בעכבר אצלי, או באופן כללי (אשמח לתגובות מבעלי העכבר הנ"ל) - אך לחיצה על הגלגלת (לפתיחת tab חדש למשל) עובדת רק בזווית מסוימת. נראה לי שהדבר נובע מכך שהטיית הגלגלת לצדדים (גלילה אופקית) אינה קשיחה, כלומר אין "קליק", אלא רכה למדי. זכורה לי בעיה דומה ב-g5 שהיה לי, אך הדבר נפתר ב-g9. לא ברור לי למה לוג'יטק לקחו שוב צעד אחורה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מקלדת ועכבר Microsoft, Wireless Laser Desktop 6000 V3 http://www.officedepot.co.il/catalog...124301&pr=&N=2 פה זה הפרטים שלו, מזמן רציתי לקנות אותו, אתם ממליצים? העכבר נראה נוח וכך גם המקלדת. השימושים שלי זה גלישה באינטרנט ומשחקים[לא כבדים, פעם בשבוע ככה יריות או MMORPG] מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  16. Started by Googleness,

אני מחפש עכבר אלחוטי למחשב נייד שלי ושמתי עין על הטכנולוגיה של עכברי בלוטוס שישר עובדים בלי שום סטיק שצריך לשים בUSB. עכשיו ראיתי ב170 שקל בKSP את העכבר הנ"ל, מה דעתכם? http://www.logitech.com/en-ca/mice-pointers/mice/devices/3287 קודם כל ממה שהבנתי אפשר עם התוכנה SetPoint של לוג'יטק לכוון מחדש את הלחצנים? והאם כדאי ללכת עליו ב170 שקל או שיש משהו אחר מומלץ יותר? לירון

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. שלום אני רוצה לקנות את העכבר LogiTech MX518 ואני יש לי תקציב רק ל 170 ש"ח לא יכול לוסיף יותר בגלל סתם לוסיף על עכבר זה לא כול כך טוב אני רוצה לשאול אם הוא טוב למשחקים ואם לא תתנו לי עכבר באותו תקציב אבל גם טוב למשחקים אני רוצה אותו עבר למשחקים יותר מלמחשב ואני רוצה אותו שישב על היד שלי טוב תודה

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  18. Started by W4Rz,

שלום חברה, אנא ממכם,האם תוכלו להמליץ לי על ציוד הקפי כמעט מלא(עכבר,פד,מקלדת)? תקציב-700 שקל שימוש-בעיקר גיימינג חריגה מקסימלית- 50 שח עכבר שיש לי כרגע-TEAC T-42 ,לדעתי במחיר של 30 שקל עכבר מצויין. רצוי פד איכותי אבל לא בהגזמה,חשבתי על ה SS 4HD אבל אם תולכו להציע עוד אז ההצעות יתקבלו בברכה . עכבר לדעתי RAZOR IMPERATOR Ergonomic מקלדת- Razer Lycosa Miror וזה יוצא יותר מ 700 אבל.. תוכלו להציע לי בבקשה משהו טוב בתקציב זה?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. מידי פעם אני מנקה את החלק העליון של המקשים באמצעות מטלית אבל בצידי המקשים מצטברת זוהמה וזה ממש מגעיל

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אלחוטית או bt או 2.4 GHZ , שתהיה קומפקטית לפחות כמו ה arc של מייקרוסופט , עם תאורה ולשם שינוי גם עברית , אני מחפש בנרות מקלדת כזו , מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by LRa,

שלום, האם כבר לא עושים היום מקלדות עם כפתור enter גדול ונוח?

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  22. Started by אישי555,

אני חושב שהגיע הזמן להחליפו (מדובר בטונר שקיבלתי עם קניית המדפסת. אני מדפיס מעט וספק אם הדפסתי עד כה 500 דפים)כי למרות שהוצאתי וניערתי הוא לא מדפיס טוב יותר מ-4 דפים וצריך לנער מחדש כדי שידפיס טוב. זה לא נוח להדפיס ככה ולכן אני חושב שהגיע הזמן להחליף. מה עדיף? לקנות חדש מקורי או תחליף? ומאיפה קונים?

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  23. איזו מדפסת מומלצת משולבת פקס וסורק? והאם אפשר להגיע במחיר הזה[750] לכך שהיא תהייה גם מדפסת לייזר? ואם אפשר המלצה גם על סורק בלבד עד 350 ש"ח? :

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by maxwell10,

מחפש מקלדת עם חיבור USB ועם כניסת USB שאוכל לחבר בה DOK מעדיף מקלדת עם שוליים צרים ככל האפשר ולא כמו המקלדות הענקיות של microsoft שתופסות חצי מהשולחן. משהו בגודל הזה: http://angelo.mandato.com/wp-content/uploads/2008/02/dell-multimedia-keyboard.jpg ועדיף זול ככל האפשר תודה[br]פורסם בתאריך: 5.07.2010 בשעה 14:48:40 עזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by MouseSpeed,

תסלחו לי אם פתחתי במקום הלא נכון. בכל מקרה יש לי בעיה קניתי עכבר מסוג steel series kinzu וכאשר חברתי אותו והורדתי תדרייבר שלו שחקתי עם הדברים שם ובקיצור גרמתי לבעיה שבהזזה אופקית של העכבר הוא מאוד מהיר גם אם אני מוריד תמהירות מהלוח בקרה ובתור גיימר של משחקי fps זה מפריע לי מאוד יש לציין שפרמטתי ונסיתי מלא דברים כד לסדר ומשום המ שום דבר לא עוזר אשמח לעזרה והצעה לדברים שאפשר לעשות בנידון. אגב ככול שאני מפחית בHz ככה הוא מהיר יותר ואני צריך לשחק על 1000Hz מה שאני לא אוהב כדי שיהיה עוד איכשהו נורמאלי תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים