ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לשחק במחק במחשב הבעיה היא שאין גיטרות למחשב במחיר נורמלי השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול לקנות את הגיטרה של guitar hero החדשה (זאת עם הסליידר) לps3 ולחבר אותה למחשב ואם כן אז איך? תודה
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
חברים שלום. הבאתי מחשב מארה"ב ואני מעוניין בלהוסיף עברית למקלדת, הבעיה היא שאני לא מצאתי אותיות להדבקה איכותיות. יש פה למישהו מושג היכן ניתן להשיג כאלא? פה גם באה ההתלבטות כי פיתרון נוסף הוא להחליף מקלדת - אבל אני לא יודע איפה קונים אחת וגם לא איך מחליפים אותה. *המחשב הוא Dell Studio 1558
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה נשמע? אני מצלם כתחביב כבר קרוב לשנתיים. אחרי הגשמת המטרה של פיתוח שחור לבן בבית (חדר חושך), אני מחפש מענה מהיר להדפסת תמונות צבעוניות (דיגיטליות, את הפילם הצבעוני נשאיר למעבדה בנתיים) באיכויות גבוהות מאוד ללא פשרות. כרגע התקציב הוא כ1000 ש"ח למדפסת. אני עדיין לא חקרתי ועדיין לא מודע למחירים הקיימים בשוק למדפסת, ניירות, מחסניות דיו מרובות. הציוד צילום הוא מקצועי, גוף, עדשות ועדיין עבודות לפיתוח בגדלים אקזוטיים אני אשאיר למעבדה. אבל תמונות קטנות של 10X15 או מידות קצת יותר גדולות, אני אשמח להדפיס בבית עם ציוד מתאים. אשמח לשמוע חוות דעת, המלצות והצעות אם מישהו מכיר או עובד עם מדפסות מהסוג הזה. תודה מראש, רן.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך שלט עם IR RECIEVER וEMITTER ומצאתי שלט טוב באייבי של HP הבעיה זה שכתוב עליו WIN VISTA ואני לא יודע אם הוא יתאים גם לWIN7 זה לא חנות בארץ שאני יקח תסיכון .... מישהו יודע אם זה יעבוד לי ? השלט: http://cgi.ebay.com/NEW-HP-MCE-REMOTE-CONTROL-USB-IR-RECEIVER-IR-Emitter-/350361473901?pt=LH_DefaultDomain_0 תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את המקלת בבאג בזמן שחיפשתי מקלדת חדשה והיא ניראה מצוין וגם נאמר לי שם שהיא מעולה לכל שימוש... השימוש לי במחשב זה מישחקים כמו call of duty (לא ברשת) בעיקר FPSים בSINGLE וקצת פייסבוק לא משהו יותר מידי גדול ככה שמקלדת גיימרים רצינית כנראה אני אנצל בכלל על איזו מקלדת אתם ממליצים לי והאם הWAVE שווה את המחיר שלה והיא תספק את הסחורה...?
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום , צריך המלצה למקלדת ועכבר אלחוטי קליטה של עד 3 מטר עבור מחשב שמשמ מידה סנטר : כלומר גלישה באינטרנט , הצגת סרטים . לא למשחקים! תודה
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי את העכבר דגם RAZER OROCHI . ואני רוצה להקצות פקודות ללחצנים שיש בעכבר, השאלה שלי היא האם בפקודות המאקרו אפשר לעשות שילוב של WINDWOS KEY ּ+ TAB לעשות את ה FLIP של WINDOWS 7 ???? התוכנה של רייזר בעיתית אצל מיקורוסופט ו לוג'יטק יש את ה KEY STROKE שככה אין בעיה להקצות כל מה שרוצים תודה לעונים ויום טוב לכם.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דיברתי עם חבר מחו"ל שמתמצה בחומרה ושאלתי אותו איזה פאד הכי כדאי לי לקנות ל G9 שלי והוא אמר לי שהפאד שנבחר להכי טוב ב 2010 עונה לשם Zowie יש כמה דגמים אבל מה שמוזר זה שלא מצאתי פוסט אחד פה על החברה הזאת ולא מצאתי אף חנות מחשבים שמוכרת אותו. הסבר נמק והדגם?
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אתמול הגעתי הביתה אחרי העבודה וגיליתי שהתפוצץ לי צינור של המים במטבח ! כל הבית היה מוצף מים בגובה 3ס"מ ! - גיליתי שהנקודה הכי נמוכה ברצפה היא הנקודה של המחשב למזלי הרע החשמל של המחשב היה על הרצפה.. למזלי הטוב לפני חודש קניתי משטח גלגלים למחשב והוא עומד גבוה יחסית לרצפה. שהגעתי הביתה הדבר היחיד שחשבתי עליו זה - " רק שלא ישרף לי המחשב!!! " אחרי שהשקעתי עליו הרבה זיעה וכסף.... רק היום לאחר שייבשתי את כל הכבלי חשמל מהתקעים השונים חיברתי והנעתי את המחשב.. הוא עובד אני חייב להמליץ על הגלגלים למחשב - אצל מי שהמחשב יושב על הרצפה . אין לדעת מתי יקרה אסון בלתי מתוכנן... שתהיה אחלה שבת!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. בעקבות המכירות ביריד המשחקים ביום רביעי החלטתי לקנות אוזניות, עכבר ופאד לצורך גיימינג. אני רוצה כבר עכשיו לשים עין על הדברים הללו ולקבל כיוון מסוים כדי שלא ידחפו לי משהו גרוע או שאגלה בדיעבד שיכולתי לקנות ביותר זול. אני לא מקובע על קנייה משם, כך שאתם יכולים להמליץ על כל דבר (הרי אף אחד לא יודע מה יימכר שם). אוזניות: כרגע אני משחק עם רמקולים, כך שהבנתי שאפילו שדרוג לאוזניות הכי פשוטות יהיה הבדל עצום. מאחר וכרטיס הקול שלי מובנה על לוח האם (Gigabyte GA-EP43-DS3L), הבנתי שאני די מוגבל בבחירה והמליצו לי על SteelSeries Siberia (הגרסה הראשונה) ועל Razer Piranha. האם זה נכון? במידה וכן, איזה מהן אתם הייתם לוקחים ולמה? איזה מהן יותר נוחות? עכבר: אני כרגע נמצא עם עכבר ה…
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
בעיקרון אני אקנה בבאג, ונכנסתי לאתר ויש שם כל מיני פדים של RAZER. העכבר שעומד לרשותי הוא MX1100 , ואשמח שתתאימו לי פד מתאים. לאוו דווקא למשחקים, אלא לנוחות ומהירות העכבר. התקציב כמו המחירים הנ"ל. הנה המבחר: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=604&t=9
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,יש לי בעיה עם המדפסת.הבעיה היא שאחרי שהתקנתי את הדרייבר הכל נראה טוב המדפסת רשמה שהיא מדפיסה והכל אבל אחר כך היא הדפיסה רק דפים ריקים.היא גם מדפיסה ממש מהר וגם ריק כאילו יש בעיה במחשב או במדפסת.המדפסת היא z612 של לקסמרק.עכשיו התקשרתי למרכז של לקסמרק והם אמרו לי לשים את הראשי דיו במים רותחים ל15 שניות ולנגב.לא עזר לי.מדפסת ממשיכה להדפיס דפים ריקים אבל אין לי שום הודעת שגיאה.אני אשמח לעזרה,תודה.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת,סורק ופקס ALL IN ONE . חשוב לי שיהיה לה טונרים תחליפיים זולים ושתהיה אפשרות שמירת פקס בזכרון ואפשרות הורדה למחשב (במקום הדפסה אוטומטית של פקס נכנס) יש חיה כזו?
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אחרי שנתיים וחצי עם ה MX 1000 התקלקל לו אחד הכפתורים והחלטתי לנצל את האחריות. ליבואן לא היה את ה MX 1000 והציע לי בתמורה את ה MX 1100 למרות שאינו נטען. כשהגעתי הביתה הזדעזעתי מהביצועים המחרידים של העכבר הזה. התנועות הקטנות שלו פשוט איומות. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה חומרתית אבל אחרי חיפוש קצר ברשת לא חסרות תלונות על הנושא. למרות שקראתי על העכבר הזה הרבה אני לא מבין איך לא שמעתי על זה עד שנתקלתי בבעיה. הקלקה על לינקים הופכת להיות מטלה מייגעת עם העכבר הזה במיוחד אם "נחתחת כמה מילמטרים מהלינק או הצ'קבוקס ואתה צריך להזיז את הסמן ביתר עדינות. ולדוגמא, ציור עיגולים קטנים בצייר - בכלל משימה בלתי אפשרית. העיגולים יצאו מרובעים במקרה הטוב, דבר שלא היה ב MX 1000 או כל עכבר אחר שניסיתי. …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, צריך המלצה למקלדת ועבר ורמקולים (תקציב 1000 שקל ) עבור המחשב הבא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_3271&products_id=28840 שימוש סרטים וגלישה ביאנטרנט תודה ,
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין בעכבר + מקלדת ביחד 300 ש"ח. אני לא צריך עכבר עם DPI גבוה וכל זה, אני מעוניין במשהו שיהיה נוח ליד להחזיק בו. מומלץ שיהיה חוטי, יש לי עכשיו סט אלחוטי והקליטה ממש גרועה. כמו כן אני צריך מקשים בעברית במקלדת. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת הייתי בחנות פה באילת וקניתי אותו ב 250 ש"ח, ראיתי ביקורת דרך הטלפון באיזה אתר אבל ממש חפיף וקיבל ציון 9.1...רציתי לדעת האם למישהו יש אותו והוא מרוצה? האמת אכזבה ראשונה היא שאין כפתורים לאינטרנט - כלומר אלו של דף קדימה ודף אחורה בלחיצת כפתור..במקום לגשת כל פעם למקלדת או ללחצן שעל המסך. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב , אתמול רכשתי פד חדש ל G5 שלי - Razer exactmat... אך מה ? הפלא ופלא ,ב control side העכבר פשוט לא מגיב , וב speed side - הוא מגיב , כל עוד אני לא מזיז את העכבר מהר מאוד או לחלופין מצד לצד בזריזות . כמובן שווידאתי שהבעיה הינה בפד ולא בעכבר ע"י השוואה עם המשטח הישן . לפני כמה שנים נתתי צ'אנס ל steelpad s&s שבו ה G5 הגיב מעולה (אולי כי הוא היה מתכתי לעומת הרייזר שהוא מפלסטיק עם ציפוי שקר כלשהו) , אך פשוט לא התרגלתי לשחק בלי 'כרית' לפרק כף היד - וכתוצאה מכך מכרתי אותו . אז מה גיימר שחפץ בפד איכותי ולא יכול בלי כרית תמיכה אמור לעשות ? חשבתי לקנות razer vespula , אבל כמה כבר אפשר לזרוק כסף לאוויר ? בנתיים , משנת 2003 , אני משתמש בפד בד עם 'כרית' , שהוא אגב , מ…
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת משולבת...מדפסת, מכונת צילום, פקס, סורק משהו נורמלי וזול...אזור 350 400 שקל..שימוש ביתי, כמה דפים כל שבוע.. ראיתי את הקנון ואת הHP 4500 הבנתי שעדיף את האיץ' פי....יש איזה חברה\דגם אחר שעדיף לי להסתכל עליו? בכל מקרה ל 4500 יש הרבה גרסאות שאני לא מצליח לראות איפה ההבדל במספר דגם.. יש דגם בלי כל הלמעלה של הכנסת דפים...יש דגם עם חיבור אלחוטי ויש את הדגם חיבור קווי.. איך אני מבדיל ביניהם? מה ההבדל ל 4580? האם אין בעיה של מיחזור טיונרים? איך האמינות של המדפסת? קיצור איזה מדפסת משולבת כדאי לי לקנות בתקציב של 350-450 שקל? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו ביתי לסטודנט, שחור לבן כמובן הכי חשוב שיהיה אמין ותחזוקה זולה (טיונרים..), במחיר שפוי עד כמה שאפשר יש לכם המלצות מיוחדות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול, במה בדיוק באים לידי ביטוי ההבדלים בין דגם - Abyssus של Razer, לדגם DeathAdder ? האם מדובר בהבדל מהותי שמצדיק הוספה של 100 שקלים או לא?
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
בעיקרון אני יכול להשיג בתקציב הזה גם את הX8 והX5 של מיקרוספט, והשאלה היא איך הם בהשוואה לG518 או שבכלל כדאי לי משהו אחר העכבר כמובר אמור להיות לגיימינג, והעובדה של הX8 אלחוטי תורמת בקצת אבל לא קריטית תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מדפסת משולבת פקס וסורק של HP 6400 הזרקת דיו המדפסת זוללת דיו ועל כן אני מחפשת מדפסת לייזר משולבת עם פקס, סורק ומכונת צילום- האם יש מדפסת חסכונית עם טונר זול ??? השימוש הוא ביתי ולא משרדי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תקציב: 600 חריגה מקסימלית: 100 שקל אני אשמח לקבל המלצות לעכבר, פאד ומקלדת לגיימינג. השימוש העיקרי יהיה גיימינג (FPS), אבל גם הקלדת טקסט כגון WORD, מסנג'ר, פורומים וכדומה. אני מעדיף מקלדת עם עברית אבל זה לא קריטי. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מהו העכבר הכי טוב שניתן לרכוש ב120שח לשימושים כלליים לנייד החדש שלי? גודל אינו דבר שחשוב לי,אך כמובן שהוא לא יהיה קטן מידי ושיוכל לעבוד בכול המשטחים. ראיתי 4 עכברים : http://www.getit.co.il/Prod/58550/12 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=752227 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=738763 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739233 אישית מעדיף עכבר חוטי אך אלחוטי גם יהיה נחמד
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-