ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
למכירה ! מערכת נהיגה מתקדמת ביותר - LOGITECH G27. המערכת כוללת : הגה בעל טווח סיבוב של 900 מע' מוט הילוכים ( 7 הילוכים) לוח דוושות - גז, ברקס, קלאץ' המערכת חדשה לחלוטין ומעולם לא היתה בשימוש. מגיעה במארז המקורי מהיצרן. [צונזר]
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה המלצה למקלדת נחמדה למשחקים, רצוי שיהיה בה גם מקשי מולטימדיה. התקציב כמו שאמרתי בסביבות 100 ש"ח. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת יחסית זולה עם ממשק רשת (עדיף G, אבל אפשר גם חוטי) שתכיל גם סורק. הכוונה בזולה היא שגם המחסניות העתידיות לא יעלו כמו מדפסת חדשה. יש חיה כזו ?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מדפסת משולבת עם סורק שתשמש ללימודי עיצוב והדפסת גרפיקה, בעיקר הדפסת טיוטות ושרטוטים. לפי שמישהו יצעק, אני מודע לזה שמדפסת וסורק ייעודיים יתנו לי איכות טובה יותר, אבל הכסף והמקום לוחצים. מה שאני מחפש הוא את האיזון הטוב ביותר בין מחיר (בעיקר של דיו) לאיכות. איכות הסריקה חשובה לי יותר מאיכות ההדפסה. עדיפות קלה (אבל לא מחייבת) לקנון. יש למישהו המלצות או הצעות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Microsoft Wireless Optical Desktop 2000 מקלדת ועכבר מצוינים שקטים במיוחד,קיבלתי עם כל הערכה גם סוללות ועד עכשיו (כבר שנה ומשהו)לא החלפתי לא במקלדת ולא בעכבר. יש תמיכה מלאה עם ווינדוס 7 על כל המקשים(פשוט מתקינים איזה דריבר של שניה התקנה). המקלדת והעכבר גם יפים וגם בצבע שחור יפה ולא איזה לבן שמתלכלך מהאצבעות. המחיר 200 שקל.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני משחק בהמון משחקים אבל אני רוצה משהו שיתאים גם ל FLIGHT SIMULATOR 2004... איזה ג'וייסטיק מומלץ ? תקציב 200-220 שח.. תודה מראש שי
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני עושה שימוש במערכת הפעלה windows xp ומשתמש בתוכנה שעובדת דרך דוס. הדוס לא יודע לעבוד עם מדפסת מחיבור usb רק עם מדפסות paralel ז רציתי לדעת אם יש איזו תוכנה שיודעת לעבוד עם דוס והיא תוכל לשלוח את ההדפסה מהדוס למדפסת usb. אני לא בטוח אם זה לפורום הזה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני משחק ב GTA IV והוא תמיד עבד אצלי בסדר גמור.. התקנתי לאחרונה WIN7 והאמת שלא ראיתי הבדל במשחקים. (מזערי עד לא מורגש) אבל שמתי לב לדבר מוזר! בGTA IV הכל עובד חלק אבל ברגע שאני לוחץ על המקשים של המקלדת המשחק עושה פריזים :-\ אם אני לא נוגע במקלדת הכל עובד חלק, וכמה שאני לוחץ יותר מהר על מקשים ככה הפריימים יורדים יותר מהר ולזמן ממושך.. שיניתי מאפייני גרפיקה ואין שום הבדל גרפיקה נמוכה, המשחק עובד גם על 30FPS ויותר אבל ברגע שאני לוחץ זה נופל ל12-7 ואפילו פחות FPS אז רציתי רק להיות בטוח אם זה המקלדת או לא? השאלה אם זה גם בגלל מקלדת USB? כאילו יש מצב שאם אקנה חיבור PS2 זה יפסיק? אני חשבתי לקנות מקלדת זולה ולנסות אבל העדפתי לשאול פה ולפני שאני סתם זורק כסף.. יש לי מקדלת ADESSO…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מצלמת אינטרנט ואני מתלבט בין: Logitech Webcam C905 שעולה 180ש"ח בבאג לבין: Logitech HD C270 שעולה 195ש"ח בKSP מי לדעתכם עדיפה? אריאל
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מדפסת משולבת דגם X2550, האם יש אפשרת לבטל את הפונקציה של "ישור מיכלי הדיו"? בתקופה האחרונה הסורק לא עובד, היום החלפתי טיונר במדפסת ולאחריו המערכת האוטומטית של המדפסת מבקשת לבצע ישור דף וסריקה של הדף המודפס. ברצוני לבטל את האפשרות של המיישר האוטומטי מכיוון שהסורק לא עובד וזה מונע ממני להמשיך בפעולות ההדפסה. צירפתי תמונות של הבעיה הנ"ל בתודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני בדיוק בשלב של לבעוט בעכבר העכשווי, תעזרו לי אני חייב עכבר טוב! אני בשימוש תמידי במחשב, הוא מחובר לי לטלוויזיה, אני רואה סרטים אני גרפיקאי ברוב זמן השימוש שלי במחשב, ועורך סרטים, שימושים ממושכים בזמן והדיוק פחות חשוב לי, העיקר שיהיה נוח אהה ושחכתי לציין הטווח קליטה מאוד חשוב לי ושיהיה אלחוטי כי אני במרחק מהמחשב, בערך של 3-4 מטר וזאת הבעיה שלי כרגע עם הסט הזול שלי. בנוגע לתקציב בסביבות ה200 ש"ח לעכבר, 200 ש"ח למקלדת או סט ב400 ש"ח, אין לי בעיה להזמין מאי ביי אז אם יש דגמים מומלצים במחיר גבוה גם תגידו לי אולי שם תהיה מציאה... תודה רבה!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין להחליף את המקלדת שלי,היא טובה ומשמשת אותי מצוין אך כבר מלוכלכת ואינה ניתנת לניקוי. אני חסיד של לוג'יטק, כל ציוד היקפי כגון: רמקולים 5.1 מצלמת אינטרנט הם לוג'יטק. מאוד מרוצה מהאיכות,עיצוב והביצועים של החברה המעולה הזו. עכשיו: הרבה זמן שאני שם עין (לפחות 3 שנים אם לא יותר) על מקלדת של לוג'יטק מסוג DINOVO זו המקלדת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746595 היא מגיעה עם עכבר MX1000 שקראתי עליו ביקורות משובחות במיוחד (אני לא גיימר המשקל לא מעניין אותי) שרציתי לרכוש אותו בלי שום קשר. אומנם,אין שום ביקורת על המקלדת הזו. מישהו מכיר? אני יודע שיש מספר דגמים של המקלדת,סט שעובד על אינפרא,בלוטות ואם אינני טועה עוד משהו... המקלדת השניה ששמתי על…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,ברשותי מזה זמן רב סט מקלדת+עכבר של לוג'יטק מדגם cordless deskopt ex 110 פירמטתי את המחשב ומאז משום מה אני לא מצליח להפעיל את המקלדת,יש לציין שהעכבר עובד מצוין,הורדתי דרייבר מהאתר שלהם שם גם התוכנה אומרת שמצב הסוללות הוא טוב כך שזו לא הבעיה ,מה יכולה להיות עוד סיבה לזה שזה לא עובד?
-
- 6 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת של חברת HP מדגם 5550. יש בה שני תאים של דיו (אחד שחור והשני צבעוני) ברמת העיקרון הזמנתי לאחרונה מיכל דיו מספר 57 (היו לי כאלה בעבר והם עבדו) שתואם למדפסת גם לפי הנתונים של היצרן - מיכל ממוחזר. שלוש פעמים החליפו לי את המוצר מכיוון שהמדפסת טוענת שהיא לא מכירה את המחסנית שהכנסתי. למרות שכמו שאמרתי היו לי כבר מיכלים מסוג זה. האם מישהו יודע אם צריך להגדיר משהו או לעשות משהו בשביל לסדר את זה? כרגע יש במדפסת ראש דיו צבעוני שעובד.. אבל מה שהזמנתי לא עובד ככה שהבעיה היא לא במדפסת כלומר היא מזהה ראשי דיו אבל את אלה שהזמנתי (שלוש פעמים) היא לא זיהתה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי. אני נמצא כרגע בחנות ומתלבט בין 2 עכברי RAZER הראשון - Razer Deathadder והשני - Razer Lachesis הבנתי שאחד מהם משתמש באינפרא אדום והשני משתמש בלייזר. מה טוב יותר לגיימינג? אני יודע שהבדל של 500 DPI לא ישנה הרבה. אודה מאוד לעוזרים.שגיא
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי xerox 3140, חיברתי הכול לפי ההדרכה, הורדתי מדבקות, התקנתי את ההתקנה מהדיסק, אבל הוא לא מדפיס: כשאני עושה בדיקת הדפסה בסוף ההתקנה (או סתם מנסה להדפיס משהו) הוא פותח לי חלון קטן למטה וכותב "USB printer status is not available". הUSB מחובר לUSB מפוצל כי אין אפשרות אחרת, אבל זה יכול להיות הבעיה? אני רואה שהמחשב יודע כשאני מכניס/מוציא את הUSB. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך את הסורק הספציפי הזה, ממש דחוף. מצאתי רק ב-Ebay, אבל המוכר לא שולח לארץ.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד בחברה עם אוטוקאד 2011 ולפני כמה ימים הלכה לנו מדפסת ה HP1220C ואני מעוניין לרכוש חדשה.בפורמט של A3 כמובן. האם אתם מכירים מדפסת טובה ואמינה שמתאימה לאוטוקאד בערך באותו גודל ובסדר מחיר של ה 1220C בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
היי, קניתי לא מזמן מדפסת אלחוטית ועכשיו התקנתי את הדיסק שבא איתה על המחשב שלי כדי שאוכל לעבוד איתה דרך הראוטר.. השאלה שלי היא, האם אני צריך שוב להתקין את המדפסת על מחשב אחר כדי שגם הוא יוכל להשתמש בה או שעכשיו פשוט צריך להגדיר אותה איכשהו בעזרת הIP שלה או משהו..?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מדפסת לייזר משולבת שחור לבן, , אין צורך בכמות גדולה של דפים או במהירות גבוהה, מה שכן חשוב זה קומפקטיות סורק ספר(סורק שנפתח כמו מכונת צילום)מחיר אמינות ועלות הדפסה נמוכה פר דף השימוש של המדפסת הוא בעיקר משרדי. למישהו יש מוצר טוב שעונה להגדרות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן שלט אלחוטי נוסף למחשב ולפני יומיים שמתי לב פתאום שלחצן ה- LB נהיה דביק משהו והלחיצה עליו לא מורגשת מספיק ביחס ל- RB וללחצנים הדומים בשלט הראשון שלי (גם לא שומעים ממש את ה"תיק" הזה של הלחיצה). האם יש טעם לשלוח את השלט הזה לתיקון אצל מיקרוסופט במסגרת האחריות?
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות שתי מערכות הקלטה לחנות. לכל מערכת יש כניסת לעכבר USB. מצרכים מסויימים אני צריך ששתי המערכות יעבדו בו זמנית. כלומר אני צריך שעכבר אחד יעבוד בו זמנית עם שתי המערכות...תזוזה ימינה בעכבר תזיז ימינה את הסמן בשתי המערכות.. מה שאני צריך זה בעצם מפצל USB לעכבר - שמשדר את אותהאות לשתי היציאות USB... יש דבר כזה? תודה קובי
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מניסיוני המדפסות היקרות לא שוות כלום. מחפש מדפסת + סורק .שתהייה "סוס עבודה" שתחזיק לי יותר משנה ושתדפיס מה שיותר דפים לראש דיו. אשמח אם היא תהייה אלחוטית + פקס ,אבל לא חובה. :
-
- 10 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
האם מישהו התנסה בשימוש ב- logitech מדגמים C210, C310 או C510 ברזולוציית HD לשיחות וידאו באמצעות Skype ויכול לאשר ש- skype מסוגל לשדר ברזולוציית HD עם מצלמות אינטרנט אלו? מעוניין לרכוש מצלמה מדגמים אלו - והנקודה הנ"ל חשובה אך לא ברורה. במפרטים כתוב שזה עובד עם skype אך לא ברור האם ברזולוציית HD. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-