עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מחפש מקלדת איכותית (בכבל) שתענה על הדרישות של נוחות + למשחקים.

2. Started by matthew,

אני רוצה לקנות עכבר לייזר לאחי שכרגע יש לו עכבר אופטי באיזה 30 ש"ח. הבעיה היא שיש לו ידיים גדולות מאוד וכל העכברים נראים לי קטנים... היחיד שנראה קצת יותר גדול מהרגיל הוא זה, אבל אני לא יודע עד כמה הוא איכותי? ואם למישהו יש המלצה לעכבר איכותי לגיימינג שיהיה גדול יותר מהסטנדרנט אני אשמח לשמוע. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2123

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by ברוס לי,

שמתי לב למחירים שונים בכבלים HDMI והרי זה לא כבל שמעביר אות אנלוגי אשר מושפע מרעשים זה כבל שמעביר אות דיגיטלי לכן או שהוא מעביר או שלא מעביר אות אם הוא ארוך מדי יתכן כי לא יצליח להעביר אות אז למה מוכרים לנו כבלים מזהב יהלומים ושאר ירקות עובדים עלינו או לא ???????

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by shugi,

אהלן. אני מעוניין לקנות עכבר גימינג חדש לאחר שהנוכחי (MX518) בתהליכי גסיסה, ואפשר לומר שכבר עשה את שלו. אני לא מחפש משהו יקר. עכבר גימינג סביר בסביבות ה-200 ש"ח. העכברים של רייזר די קורצים לי. תודה וסופ"ש נעים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by tzahi16,

שלום לכם, יש לי סורק של חברת AVISION מדגם V2100 שאני רוצה לעשות לו שינוי להגדרות. הבעיה היא שאני לא זוכר את סיסמת ה-ADMIN, ישנה איזה שהיא דרך לאפס את הסורק בכדי שאני יוכל להגדיר אותו מחדש? תודה צחי.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Mantis,

שלום, יש לי עכבר RAZER DEATHADDER שבזמן האחרון התחיל לעשות לי בעיות עד שהיום הוא פחות או יותר שבק חיים. הבעייה נראה שהיא בכבל של העכבר: סמוך לקצה החוט בצד של העכבר אפשר לראות מעט כבל חשוף, אם אני משחק ומעוות את הכבל במקום הזה אז בזויות מסויימות כשהעכבר מחובר למחשב אז יש תגובה מסויימת מצד העכבר (הסמן זז, האורות דולקים). מה שקרה היום זה שהעכבר התחיל לעשות בעיות של להתנק ולהתחבר (מה שדי רגיל) אז קצת הזזתי את הכבל שלו מה שלא עזר, ופתאום ראיתי עשן , איפה שעכשיו הכבל חשוף... אז השאלה שלי היא האם יש אפשרות להחליף את הכבל הנ"ל ואם כן בכל מקום לתיקון מוצרי חשמל או רק במעבדות החברה? או שאפשר להגיד שלום לעכבר הזה? הייתי קונה את אותו עבכר אבל ראיתי שהיום המחיר שלו הוא בסביבות ה 30…

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by zilbermm,

שלום, צריך המלצה למדפסת בשביל גיסתי לצרכי הדפסת מסמכים בעיקר, חשובים לי פשטות ההפעלה (אם אתם מבינים למה אני מתכוון) ואמינות. אפשר גם לקחת בחשבון מדפסת משולבת. יש לי כיום Canon pixma ip1500 ואני מרוצה אבל אני לא מוצא אותה, כנראה כבר מספר שנים לא מוכרים אותן. תודה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by THELAD,

היי, נששפך לי קפה על המקלדת, ואחרי שייבשתי אותה, גיליתי שהיא לגמרי התפגרה. היא עובדת, אבל כשאני לוחץ על אות מסויימת, היא נותנת לי אות אחרת במקומה. לדוגמא, לוחץ על ע', מקבל ד', בנוסף יש מקשים שכלל לא עובדים. מדובר במקלדת אל חוטית של מיקרוסופט. האם יש דרך לסדר אותה או שהיא התפגרה ולכדאי לזרוק לזבל?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by g27,

למכירה ! מערכת נהיגה מתקדמת ביותר - LOGITECH G27. המערכת כוללת : הגה בעל טווח סיבוב של 900 מע' מוט הילוכים ( 7 הילוכים) לוח דוושות - גז, ברקס, קלאץ' המערכת חדשה לחלוטין ומעולם לא היתה בשימוש. מגיעה במארז המקורי מהיצרן. [צונזר]

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by haims84,

שלום, ברשותי מדפסת משולבת מסוג HP 5510, למדפסת זו לא קיים דרייבר או איזשהי חבילת תוכנה עבור חלונות 7, זה אמור להיות מוטמע בה. לאחר שהתקנתי את המדפסת שמתי לב שאמנם ניתן להדפיס אך האופציה שהייתה קיימת בעבר (בחלונות XP) לשלוח פקס היישר מהמחשב אל המדפסת והחוצה לא קיימת יותר. בחלונות XP היו שתי אופציות להדפסה, האחת הדפסה והשניה שליחת פקס דרך המדפסת. האופציה השניה אינה קיימת יותר. כיצד ניתן לתקן את הבעיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by TheHungryOne,

חבר שלי מחפש מדפסת צבעונית משולבת סורק לצרכים בעיקר סטנדרטיים וחלק לעיצוב גראפי. - לא משנה איזו חברה. - לא משנה דיו או לייזר. - העיקר שלא יעבור את התקציב עד 1000 ש"ח. מה מומלץ?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים פשוטים, לשימושים של אינטרנט ואולי קצת אופיס, לא מעבר לכך. תקציב 150-200 שקל. נראה לי שעדיף להתמקד במוצרים של מייקרוסופט או לוג'יטק, תקנו אותי אם אני טועה. יש משהו מומלץ מהרשימה כאן?: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-keyboard&db135101=135118,135121&db166765=166767&db983841=983842&orderby=price פתוח כמובן גם להצעות אחרות. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום. וואי שנים שלא ההיתי בפורום הזה אני מהראשונים שנרשמו לאתר אז ככה יש לי בעיה כרגע יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים עם סטיק USB 2.4 GHZ של חברת A4TECH השאלה היא יש לי כמה מחשבים בחדרי ואני רוצה לקנות גם מקלדות ועכברים אלחוטיים לשאר המחשבים (3) אני מאוד מרוצה מהביצועים של ה 2.4 GHZ ולא מעוניין בIR האם זה אפשרי לחבר באותו מרחב(חדר אחד) כמה מחשבים עם מקלדות ועכברים אלחוטיים על תדר 2.4 GHZ בלי שהם יפריעו אחד לשני ??? הכוונה היא שלא ישתלטו אחד על התדר של השני ומה שאני יקבל זה 4 עכברים זזים ביחד תודה לעוזרים! כבר שכחתי כמה הפורומים של HWZONE טובים!!!!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by sgsg,

שלום, אני מחפש מדפסת יחסית זולה עם ממשק רשת (עדיף G, אבל אפשר גם חוטי) שתכיל גם סורק. הכוונה בזולה היא שגם המחסניות העתידיות לא יעלו כמו מדפסת חדשה. יש חיה כזו ?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by e-Dough,

אהלן, אני מחפש מדפסת משולבת עם סורק שתשמש ללימודי עיצוב והדפסת גרפיקה, בעיקר הדפסת טיוטות ושרטוטים. לפי שמישהו יצעק, אני מודע לזה שמדפסת וסורק ייעודיים יתנו לי איכות טובה יותר, אבל הכסף והמקום לוחצים. מה שאני מחפש הוא את האיזון הטוב ביותר בין מחיר (בעיקר של דיו) לאיכות. איכות הסריקה חשובה לי יותר מאיכות ההדפסה. עדיפות קלה (אבל לא מחייבת) לקנון. יש למישהו המלצות או הצעות? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by morans,

היי לכולם, קיבלתי מזמן מצלמה מ"חבר" אדומה קטנה, ואני רוצה להתקין אותה, אין לי את הדיסק שלה בזיהוי של בdevice manager הוא מזהה אותה כ-pc camera וזה לא כל כך עוזר לי לחפש את הדרייבר שלה האם למישהו יש/הייתה מצלמה כזאת ויודע מאיפה ניתן להוריד את הדרייבר? תודה מורן

• 12 תגובות
    • 10.3k צפיות
  17. Started by milgy,

אני משחק בהמון משחקים אבל אני רוצה משהו שיתאים גם ל FLIGHT SIMULATOR 2004... איזה ג'וייסטיק מומלץ ? תקציב 200-220 שח.. תודה מראש שי

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by oreinis,

אני עושה שימוש במערכת הפעלה windows xp ומשתמש בתוכנה שעובדת דרך דוס. הדוס לא יודע לעבוד עם מדפסת מחיבור usb רק עם מדפסות paralel ז רציתי לדעת אם יש איזו תוכנה שיודעת לעבוד עם דוס והיא תוכל לשלוח את ההדפסה מהדוס למדפסת usb. אני לא בטוח אם זה לפורום הזה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, אני צריך בבקשה המלצה למקלדת נחמדה למשחקים, רצוי שיהיה בה גם מקשי מולטימדיה. התקציב כמו שאמרתי בסביבות 100 ש"ח. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by d0r0n,

אני בדיוק בשלב של לבעוט בעכבר העכשווי, תעזרו לי אני חייב עכבר טוב! אני בשימוש תמידי במחשב, הוא מחובר לי לטלוויזיה, אני רואה סרטים אני גרפיקאי ברוב זמן השימוש שלי במחשב, ועורך סרטים, שימושים ממושכים בזמן והדיוק פחות חשוב לי, העיקר שיהיה נוח אהה ושחכתי לציין הטווח קליטה מאוד חשוב לי ושיהיה אלחוטי כי אני במרחק מהמחשב, בערך של 3-4 מטר וזאת הבעיה שלי כרגע עם הסט הזול שלי. בנוגע לתקציב בסביבות ה200 ש"ח לעכבר, 200 ש"ח למקלדת או סט ב400 ש"ח, אין לי בעיה להזמין מאי ביי אז אם יש דגמים מומלצים במחיר גבוה גם תגידו לי אולי שם תהיה מציאה... תודה רבה!!!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. בוקר טוב, אני מעוניין להחליף את המקלדת שלי,היא טובה ומשמשת אותי מצוין אך כבר מלוכלכת ואינה ניתנת לניקוי. אני חסיד של לוג'יטק, כל ציוד היקפי כגון: רמקולים 5.1 מצלמת אינטרנט הם לוג'יטק. מאוד מרוצה מהאיכות,עיצוב והביצועים של החברה המעולה הזו. עכשיו: הרבה זמן שאני שם עין (לפחות 3 שנים אם לא יותר) על מקלדת של לוג'יטק מסוג DINOVO זו המקלדת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746595 היא מגיעה עם עכבר MX1000 שקראתי עליו ביקורות משובחות במיוחד (אני לא גיימר המשקל לא מעניין אותי) שרציתי לרכוש אותו בלי שום קשר. אומנם,אין שום ביקורת על המקלדת הזו. מישהו מכיר? אני יודע שיש מספר דגמים של המקלדת,סט שעובד על אינפרא,בלוטות ואם אינני טועה עוד משהו... המקלדת השניה ששמתי על…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ariel-ro,

שלום, אני צריך מצלמת אינטרנט ואני מתלבט בין: Logitech Webcam C905 שעולה 180ש"ח בבאג לבין: Logitech HD C270 שעולה 195ש"ח בKSP מי לדעתכם עדיפה? אריאל

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by arkzai,

היי אני מחפש לקנות סורק לאיכותי בעיקר לסריקות של איורים בעיפרון ועט. (עבודות קו). אין לי מושג מה טווח המחירים של סורקים בכלל והייתי שמח לקבל המלצות על סורקים טובים תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by lilo007,

שלום לכולם ברשותי מדפסת משולבת דגם X2550, האם יש אפשרת לבטל את הפונקציה של "ישור מיכלי הדיו"? בתקופה האחרונה הסורק לא עובד, היום החלפתי טיונר במדפסת ולאחריו המערכת האוטומטית של המדפסת מבקשת לבצע ישור דף וסריקה של הדף המודפס. ברצוני לבטל את האפשרות של המיישר האוטומטי מכיוון שהסורק לא עובד וזה מונע ממני להמשיך בפעולות ההדפסה. צירפתי תמונות של הבעיה הנ"ל בתודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. שלום,ברשותי מזה זמן רב סט מקלדת+עכבר של לוג'יטק מדגם cordless deskopt ex 110 פירמטתי את המחשב ומאז משום מה אני לא מצליח להפעיל את המקלדת,יש לציין שהעכבר עובד מצוין,הורדתי דרייבר מהאתר שלהם שם גם התוכנה אומרת שמצב הסוללות הוא טוב כך שזו לא הבעיה ,מה יכולה להיות עוד סיבה לזה שזה לא עובד?

• 6 תגובות
    • 11.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.