עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shimon-med,

שלום, אני מחפש פרזנטר למצגות, כאשר הדרישה היא שידור 2.4, כך שתהיה קליטה יחסית רחוקה ובנוסף שיהיה מצביע לייזר. אם יש אחד כזה עם "ג'ולה" המשמשת כעכבר, מה טוב, ועבור פרזנטר כזה אני יכול לחרוג עד 200 שקלים, אבל זה לא חובה. תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  2. רכשתי את המוצר הנ"ל היום, אמנם המקלדת והעכבר נוחים אבל זה מגיע עם transceiver כזה שמתחבר ל-USB וקולט את האותות מהמקלדת והעכבר, גם זה עצבן אותי כי מה זה נותן לי שאני קונה סט אלחוטי ומקבל מקלט חוטי, חשבתי שזה מגיע עם מקלט קטן בצורה של דיסק און קי. רשום בחוברת ההפעלה שזה קולט לטווח של עד 1.8 מטר, ואני ניסיתי להשתמש במקלדת ובעכבר מהמיטה שלי שזה פחות ממרחק של מטר מהמקלט וזה לא מגיב לי. קניתי את זה אמנם להיות עם כמה שפחות חוטים במארז, אבל גם בנוסף שאני יוכל לשחק ולהפעיל סרטים מהמיטה. אגב, המחיר ששילמתי על זה הוא 179 ש"ח. האם עליי להחזיר את זה לחנות או שזה מצב תקין ומייקרוסופט לא ממש דייקו כשרשמו את טווח הקליטה של זה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by arkzai,

היי אני מחפש לקנות סורק לאיכותי בעיקר לסריקות של איורים בעיפרון ועט. (עבודות קו). אין לי מושג מה טווח המחירים של סורקים בכלל והייתי שמח לקבל המלצות על סורקים טובים תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by TheHungryOne,

חבר שלי מחפש מדפסת צבעונית משולבת סורק לצרכים בעיקר סטנדרטיים וחלק לעיצוב גראפי. - לא משנה איזו חברה. - לא משנה דיו או לייזר. - העיקר שלא יעבור את התקציב עד 1000 ש"ח. מה מומלץ?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. שלום. וואי שנים שלא ההיתי בפורום הזה אני מהראשונים שנרשמו לאתר אז ככה יש לי בעיה כרגע יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים עם סטיק USB 2.4 GHZ של חברת A4TECH השאלה היא יש לי כמה מחשבים בחדרי ואני רוצה לקנות גם מקלדות ועכברים אלחוטיים לשאר המחשבים (3) אני מאוד מרוצה מהביצועים של ה 2.4 GHZ ולא מעוניין בIR האם זה אפשרי לחבר באותו מרחב(חדר אחד) כמה מחשבים עם מקלדות ועכברים אלחוטיים על תדר 2.4 GHZ בלי שהם יפריעו אחד לשני ??? הכוונה היא שלא ישתלטו אחד על התדר של השני ומה שאני יקבל זה 4 עכברים זזים ביחד תודה לעוזרים! כבר שכחתי כמה הפורומים של HWZONE טובים!!!!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by eli.elfasi,

שלום אני מתעניין בעכבר של מיקרוסופט דגם SideWinder X3 מחירו באיבורי הוא 190 ש"ח והדגם של ה X5 עולה 220 האם שווה לקנות אותו? איך הוא מבחינה מקצועית למשחקים? ואם כן אז איזה דגם עדיף את ה X3 או את ה X5 ?????? אני מודה מאוד לכל מי שעוזר..

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ברוס לי,

שמתי לב למחירים שונים בכבלים HDMI והרי זה לא כבל שמעביר אות אנלוגי אשר מושפע מרעשים זה כבל שמעביר אות דיגיטלי לכן או שהוא מעביר או שלא מעביר אות אם הוא ארוך מדי יתכן כי לא יצליח להעביר אות אז למה מוכרים לנו כבלים מזהב יהלומים ושאר ירקות עובדים עלינו או לא ???????

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by nisimm,

אני מחפש מקלדת ומצאתי את G15 של לוג'יטק אבל זה יקר מדי מצאתי מקלדת בתקציב שהיא לוג'יטק wave אבל לא יודע אם היא מתאימה לגיימרים מישהו התנסה עם המקלדת?מכיר מקלדות אחרות?מה עם reclusa microsoft?

9. מחפש מקלדת איכותית (בכבל) שתענה על הדרישות של נוחות + למשחקים.

10. בעיקרון אני מחפש המלצות לגבי מדפסת לייזר צבעונית, רשת עם דופלקס - לשימוש משרדי: הדפסת מאמרים עבור כ4 סטונדנטים. ניתן להעריך בפחות מ200 עמודים ליום. מהנסיון שלי יחידות הדופלקס אינן אמינות. אני מחפש מדפסת שתשרת אותי ארבע שנים ללא תקלות. תקציב - עד 1000$ נשמע סביר. אם מישהו יודע להמילץ גם על ספק באזור באר שבע אני אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום רב לאחרונה התחלתי עבודה שדורשת ממני הקלדה בכמויות מטורפות ואני מחפש מקלדת שמה שהכי חשוב בה הוא הארגונומיה כדי שהידיים והאצבעות לא יכאבו. בנוסף יש לי הרגל הקלדה מגונה שאני מחפש דרכים להיפטר ממנו. הבעיה היא שביד שמאל אני מקליד רק אם האצבע (זאת שליד האגודל) ולא עם כל חמש האצבעות וזה מתחיל לתת את אותותיו. ניסיתי לעבור לכל החמש אך זה מאט אותי מאד. למישהו יש רעיון איך להרגיל את הידיים לזה? אמרו לי שאולי זו הדרך בה אינ מניח את הידיים ביחס למקלדת. אודה לכל עצה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Yakim Peled,

הי, רכשתי אותם לפני כשנה ולמרות שהם בסדר, אני רוצה משהו טוב יותר. העכבר דווקא בסדר גמור אבל המקלדת לא מספיק רכה. הנקישה קצת נוקשה ולפעמים פשוט מתפספסות אותיות. הקטע האלחוטי מוצא חן בעיני והייתי רוצה להשאר איתו. התקציב לא מוגדר כרגע (אני לא מתמצא במחירים) אבל אני לא רוצה להתפרע. אני רוצה משהו פשוט וטוב. ואגב, זה להקלדה רגילה, לא למשחקים או משהו כזה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום לכולם היום הזזתי את המחשב ושכחתי לנתק את המקלט של העכבר, התוצאה ברורה המקלט עכשיו נמצא ב2 חתיכות. השאלהה היא האם אפשר לקנות מאיפשהו רק מקלט או שכדאי כבר להחליף עכבר? במידה ולהחליף: דרוש: עכבר אלחוטי, לייזר עד 350 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  14. עשיתי סקר שוק חביב ביותר על סטים שונים בשוק, ומצאתי את הארבעה הכי טובים (לדעתי) בסכום של 300-450 ש"ח לאחר 4 שנים עם סט של TECH, הגיע הזמן להשתדרג. אני מעוניין לרכוש סט של מקלדת+עכבר: זה לא נועד לגיימינג , אני משתמש המון במחשב, ובחלק מהזמן מול הטלויזיה איתו... חובה 2.4 כי הסט הישן עשה בעיות מרחק והוא לא היה 2.4.... אגב....מי לדעתכם הי יפה ? חשוב לציין שאם יש לכם הצעות אחרות אשמח לשקול.. אז ככה לוגיטק: MK520 MX3200 LX710 או מיקרוסופט microsoft bluetrack 3000 תודה לעוזרים !!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by matthew,

אני רוצה לקנות עכבר לייזר לאחי שכרגע יש לו עכבר אופטי באיזה 30 ש"ח. הבעיה היא שיש לו ידיים גדולות מאוד וכל העכברים נראים לי קטנים... היחיד שנראה קצת יותר גדול מהרגיל הוא זה, אבל אני לא יודע עד כמה הוא איכותי? ואם למישהו יש המלצה לעכבר איכותי לגיימינג שיהיה גדול יותר מהסטנדרנט אני אשמח לשמוע. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2123

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by shugi,

אהלן. אני מעוניין לקנות עכבר גימינג חדש לאחר שהנוכחי (MX518) בתהליכי גסיסה, ואפשר לומר שכבר עשה את שלו. אני לא מחפש משהו יקר. עכבר גימינג סביר בסביבות ה-200 ש"ח. העכברים של רייזר די קורצים לי. תודה וסופ"ש נעים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by headg,

הי, מה ההבדל בין המקלדות Microsoft Wireless Desktop 800 - Logitech MK300 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746708 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=774988 מי יותר אמין ? למי יש תמיכה ביותר מרחק ? של מי הבטרייה מחזיקה יותר טוב? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  18. מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים פשוטים, לשימושים של אינטרנט ואולי קצת אופיס, לא מעבר לכך. תקציב 150-200 שקל. נראה לי שעדיף להתמקד במוצרים של מייקרוסופט או לוג'יטק, תקנו אותי אם אני טועה. יש משהו מומלץ מהרשימה כאן?: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-keyboard&db135101=135118,135121&db166765=166767&db983841=983842&orderby=price פתוח כמובן גם להצעות אחרות. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by zilbermm,

שלום, צריך המלצה למדפסת בשביל גיסתי לצרכי הדפסת מסמכים בעיקר, חשובים לי פשטות ההפעלה (אם אתם מבינים למה אני מתכוון) ואמינות. אפשר גם לקחת בחשבון מדפסת משולבת. יש לי כיום Canon pixma ip1500 ואני מרוצה אבל אני לא מוצא אותה, כנראה כבר מספר שנים לא מוכרים אותן. תודה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by tzahi16,

שלום לכם, יש לי סורק של חברת AVISION מדגם V2100 שאני רוצה לעשות לו שינוי להגדרות. הבעיה היא שאני לא זוכר את סיסמת ה-ADMIN, ישנה איזה שהיא דרך לאפס את הסורק בכדי שאני יוכל להגדיר אותו מחדש? תודה צחי.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by morans,

היי לכולם, קיבלתי מזמן מצלמה מ"חבר" אדומה קטנה, ואני רוצה להתקין אותה, אין לי את הדיסק שלה בזיהוי של בdevice manager הוא מזהה אותה כ-pc camera וזה לא כל כך עוזר לי לחפש את הדרייבר שלה האם למישהו יש/הייתה מצלמה כזאת ויודע מאיפה ניתן להוריד את הדרייבר? תודה מורן

• 12 תגובות
    • 10.2k צפיות
  22. Started by Mantis,

שלום, יש לי עכבר RAZER DEATHADDER שבזמן האחרון התחיל לעשות לי בעיות עד שהיום הוא פחות או יותר שבק חיים. הבעייה נראה שהיא בכבל של העכבר: סמוך לקצה החוט בצד של העכבר אפשר לראות מעט כבל חשוף, אם אני משחק ומעוות את הכבל במקום הזה אז בזויות מסויימות כשהעכבר מחובר למחשב אז יש תגובה מסויימת מצד העכבר (הסמן זז, האורות דולקים). מה שקרה היום זה שהעכבר התחיל לעשות בעיות של להתנק ולהתחבר (מה שדי רגיל) אז קצת הזזתי את הכבל שלו מה שלא עזר, ופתאום ראיתי עשן , איפה שעכשיו הכבל חשוף... אז השאלה שלי היא האם יש אפשרות להחליף את הכבל הנ"ל ואם כן בכל מקום לתיקון מוצרי חשמל או רק במעבדות החברה? או שאפשר להגיד שלום לעכבר הזה? הייתי קונה את אותו עבכר אבל ראיתי שהיום המחיר שלו הוא בסביבות ה 30…

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. יש לי משחב וXBOX שאני מחבר אותם למסך LG W2362TQ יש לו כניסת DVI X1 וכניסה אנלוגית אחת אני רוצה לחבר גם את המחשב וגם את הXBOX למסך בלי לנתק ולחבר כל אחד מהם כל פעם אני לא צריך שהם יעבדו במקביל אני רק לא רוצה לחבר ולנתק אותם שיהיו מחוברים קבוע דרך DVI. אם מישהו מכיר התקן כזה אני אשמח לשמוע עליו

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by haims84,

שלום, ברשותי מדפסת משולבת מסוג HP 5510, למדפסת זו לא קיים דרייבר או איזשהי חבילת תוכנה עבור חלונות 7, זה אמור להיות מוטמע בה. לאחר שהתקנתי את המדפסת שמתי לב שאמנם ניתן להדפיס אך האופציה שהייתה קיימת בעבר (בחלונות XP) לשלוח פקס היישר מהמחשב אל המדפסת והחוצה לא קיימת יותר. בחלונות XP היו שתי אופציות להדפסה, האחת הדפסה והשניה שליחת פקס דרך המדפסת. האופציה השניה אינה קיימת יותר. כיצד ניתן לתקן את הבעיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by THELAD,

היי, נששפך לי קפה על המקלדת, ואחרי שייבשתי אותה, גיליתי שהיא לגמרי התפגרה. היא עובדת, אבל כשאני לוחץ על אות מסויימת, היא נותנת לי אות אחרת במקומה. לדוגמא, לוחץ על ע', מקבל ד', בנוסף יש מקשים שכלל לא עובדים. מדובר במקלדת אל חוטית של מיקרוסופט. האם יש דרך לסדר אותה או שהיא התפגרה ולכדאי לזרוק לזבל?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים