ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה למקלדת עם יכולות מאקרו. חשוב שיהיה נוח להקליט את הפקודות וגם לגשת לפקודות כשצריך להפעיל אותן. אמנם אני משחק על המחשב (בעיקר סטראקראפט וFPS למיניהם) אבל פקודות המאקרו נועדו דווקא בשביל העבודה שלי בתוכנות שונות כמו מאיה וזיבראש למשל. ראיתי שבKSP הG110 עולה קצת יותר מהG15 שמגיעה עם מסך, אבל לG15 יש פחות כפתורי מאקרו נגישים. עם המבצע שלהם לחגים אני שוקל ללכת על זה ולקנות את ה Logitech G110 + משהו האם יש לכם הערות או המלצות אחרות או שזו המקלדת שתשרת אותי הכי טוב? תודה רבה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבקש המלצה לעכבר אלחוטי טוב ולא יקר לשימוש במחשב הנייד שלי. עדיף אחד שלא מצריך סוללה אבל אם אין ברירה אז אין בעיה עם זה תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה תמיד נשאר על ג'נרל. הורדתי את הדרייבר המעודכן המאתר שלהם. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מקלדת/עכבר אלחוטיים מדגם MK250 של לוג'יטק. לפי הנתונים על האריזה, המקלדת והעכבר משדרים לטווח של 10 מ' בתדר 2.4 ג'יגה הרץ. כמה שאלות: 1. האות ייחודי לכל מקלדת? האם מישהו שרכש מקלדת מדגם זהה לשלי ונמצא בטווח השידור יוכל לקלוט את האות של המקלדת שלי? 2. אני צריך טווח של לכל היותר 5 מ'. אפשר להחליש את האות כך שיגיע לטווח זה בלבד? 3. בטווח השידור של המקלדת/עכבר יושבים אצלי טלפון ושני ראוטרים חוטיים, האם השידור יכול להפריע לאחד מהם? ובמידה ואני עובר לטלפון/ראטור אלחוטיים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני מחבר רק אחד אז יש תגובה אבל אם אני מנסה לחבר את שתיהם ביחד אז או שאחד עובד או ששתיהם לא עובדים כרגע אפילו כשאני מחבר אחד גם לא עובד. על הגו'ייסטיק: מהבהב בקצב איטי ללא הפסקה בשתיהם...ואם אני עושה את החיפוש על השדר כדי שימצא את הגוייסטיק, הוא מוצא ולאחר מכן שוב מתחיל להבהב לסרוגין הצעות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה... כמו שכולכם יודעים מחר נגמר המבצע של הBLACK FRIDAY בבאג... בKSP המבצע נמשך מה שקורה זה שאני מתלבט איזה מקלדת ועכבר לקחת... מקלדות מה שכרגע ראיתי שקורץ לי זה הן: 1. הLG WAVE שיש בבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6070&perur=1&t=9 2. הMICROSOFT NATURAL שיש בKSP (ואולי גם בבאג.. לא בדקתי) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=6685 מה עדיף משתיהן? או שאולי אתם ממליצים בכלל על מקלדת אחרת? אני פתוח להצעות ובעכברים כרגע המתמודדים הבולטים שאני רואה הם: 1. Razer DeathAdder 3.5G שיש בKSP (בבאג לא כתוב איזה גירסאת חיישן יש... לא שאני ראיתי לפחות והבנתי שה3.5 טוב משמעותית מה3) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&am…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול קיבלתי הגה LOGITECH FORMULA VIBRATION FEEDBACK התקנתי והכול בסדר אך מה המישחק שקיבלתי(NFS:SHIFT) לא מכיר ואני ניכנס לתוכנה עצמה אז זה כותב שאין בקרים מחוברים ולא מצאתי דריבר תומך או משהו כזה למרות שהוינודס כן רואה את ההגה זז על הצירים והכפתורים עובדים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מה המקלדת הכי טובה שאני יכול לקנות מבאג עד 260 שקל ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש עכבר חוטי טוב בסביבות ה100 שקל, שימושים: משחקים ואינטרנט.. למישהו יש ניסיון עם ה 4500 של microsoft. או יכול להציע עכבר אחר, אבל אני מוגבל למבצעים של KSP או BUG.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ZBOARD במחיר קצת יותר נורמלי מ300 שזה המחיר שלו מאז שהוא יצא תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש עכבר שיהיו בו כמה שיותר ככפתורים, שיהיה רגיש עד מאד, כמובן ניתן לתכנות , נוח לעבודה וכ'ו. אשמח גם לקבל המלצות מאנשים . התקציב כרגע שאני מוכן להשקיע זה באיזור ה 800 ש"ח חשוב שיהיה נוח לעבודה של שעות על גבי שעות כל יום ויום תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש עכשיו מבצע BLACK FRIDAY ואני מתלבט בין ה MICROSOFT החוטי ל בין F510/310 בKSP. אני משחק בעיקר ב PES וגם במשחקי מרוצים וקצת בכל שאר המשחקים (בגיימפד לשאר יש גם מקלדת עכבר). איזה לדעתכם עדיף עזבו את המחיר
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט כרגע בין LYCOSA לG15, אם יש משהו טוב יותר בטווח המחירים הזה אשמח להמלצות. דגשים על שקט וכמובן שתחזיק מעמד המון זמן, אני נוטה לכיוון הG15 בעיקר בגלל המסך ובמיוחדדדדד בגלל האחריות המדהימה של לוג'יטק
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע עכבר פשוט ועמיד ב20 שקל שכבר נהיה מגעיל מרוב שימוש, אז אני רוצה לקנות עכבר חדש והחצי מחיר בבאג קורץ לי מאוד. מה שאני מחפש זה עכבר שיהיה נוח לשימוש ארוך ליד גדולה עם אצבעות ארוכות, שיהיה עמיד לשנים, שיהיה מחוספס ולא חלק, (העכבר הנוכחי שלי כבר נהיה חלק וזה פשוט מגעיל שמזיעים עליו) ושיהיה טוב למשחק fps שמשחקים בו מהר מאוד (nexuiz) ושיהיה קל לעבור פיקסל פיקסל בפוטושופ ושלא יקפוץ 2 פיקסלים. ועדיף שהוא יהיה שחור כי צבע אחר יראה לא קשור. אני רוצה להוציא עד 150 שקל. עדיף פחות. אז חשבתי על Logitech G500 או Logitech MX518 או Microsoft SideWinder X3 יש להם גם razer אבל ממה שקראתי הם ממש לא מתאימים לי (לא נוח, לא עמיד) אני שם דגש יותר על העמידות והעיצוב ופחות על הבי…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הG500 שלי רץ מצוין גם על עיתון וסתם דף לבן ללא קפיצות ובורות. יותר מזה, נראה שהפד יכול לזוז ביחד עם העכבר בתנועות מהירות, לא? אני מפספס משהו?
-
- 18 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אני רוצה בבקשה המלצה לעכבר בלוטוס שאפשר להטעין בעזרת הUSB ושיש לו כפתוריי קדימה אחורה ושליטה על מהירות העכבר תודה
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי עכבר Microsoft SideWinder X8 Mouse ויש לו מלא כפתורים ואפשרויות מאקרו אני הייתי רוצה להגדיר אחד מהמקשים שלו שבזמן שאני גולש לחיצה על העכבר תעביר שיר אחד קדימה (תעשה נקסט) מישו מכיר את העכבר הזה?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קיים דבר כזה בכלל? חברה שלי מעוניינת במדפסת כזאת. עדיפות ל canon/hp אבל אשמח לשמוע המלצות לעוד חברות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי. אני מקווה שתוכלו לעזור לי. אני מחפש מדפסת משולבת וצימצתי את המועמדים לשתי המדפסות שבנושא. למישהו יצא להתנסות עם שתיהן ? הדרישות שלי מתאימות למדפסות אלה - צבעונית + רשת + משולבת + ראשי דיו יחסית זולים
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מדפסת שמתחברת עם USB אבל אני לא רוצה לתקוע כל הזמן לנייד. יש אפשרות לחבר לה דונגל בלוטוס או אינפרה במקום לחבר לה את הכבל?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר אל-חוטי בתקציב עד 250 ש''ח עם אפשרות לחריגה. צריך שיהיה נוח לאחיזה ושיהיה איכותי. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי בשבוע שעבר עכבר Logitech מדגם B605 עבור הנייד שלי. פתחתי היום את האריזה ובה שני מתאמים. על אחד מהם רשום רק logitech ובצבע לבן ועל השני רשום logitech ו hand reciever בצבע אדום. המתאם בצבע לבן עובד פיקס.. זה באדום לא עובד כלל. מה פשר הסיפור? למה צריך את שניהם? מה זה עושה.. ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת עכבר לגיימר מתחיל,לילד בן 8 ככה שכף היד שלו לא גדולה........חשבתי על mx518 של לוגיטק......אפשר המלצה ?משהו עד 160 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי שלט XBOX360 חוטי למחשב.הגיימפאד מצויין מאד נוח לידיים יש לחצנים שממש מיועדים למשחקי יריות ומשחקי מרוצים (L2 ו R2) וגם מעוצב מאד יפה לדעתי.. :xyxthumbs: אבל אם כל זה יש לי בעיה איתו ה D-PAD גרוע ובכלל לא נוח זה כאילו שעשו אותו מחומר שונה משאר החלקים בגיימפאד אני יכול לסבול את זה אבל שאני משתמש איתו במשחקי מכות כמו סטרייט פייטר 4 זה לא מגיב כמו שהוא צריך להגיב, שאני לוחץ נגיד על הצד הימני של ה D-PAD זה מזהה את זה כאילו שלחצתי גם על הצד העליון, וככה זה עושה הפרעות בתנועה,זה בלתי אפשר לבצע תרגיל אחד נורמלי. אותו דבר קורה שאני לוחץ גם על הצד השמאלי ולפעמים אפילו על החלק העליון. וזה לא קורה רק במשחק הזה ספציפי גם שאני משתמש PCSXE2 שאני רוצה ללכת ימינה בתפריטים זה עו…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-