ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
לאחר שהוחלף לי במעבדה לוח אם חדש (דגם שונה ממה שהיה לי), המערכת לא מזהה את העכבר שלי המחובר בעזרת חיבור PS2. כאשר אני מחבר אותו אז נשמע צפצוף קצר והאור שבעכבר נדלק ומהבהב, אך אין תזוזה. מה יכולה להיות הבעיה? האם קשור ללוח אם? (כאשר לקחתי את העכבר הנ"ל למעבדה , הוא כן עבד! בבית-לא !) נ.ב. בבקשה לא להגיד לי להחליף לעכבר USB - יש לי סיבה למה אני עובד דווקא עם העכבר הספציפי הזה.הוא נוח מאוד ועובד הכי טוב מכל העכברים שבדקתי עם תוכנה שאני עובד איתה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אפשר לקבל המלצה על מקלדת למדיה סנטר (ללא עכבר נפרד) עם או בלי שלט? אלו מוצרים עדיפים ? ???
-
- 9 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מקלדת X6 של מיקרוסופת היא עובדת מצויין ישלה בעיה אחת שממש מציקה במשחקים שהיא לא נותנת לי לשלב הליכה ומקש ביחד לדוגמה קול אוף דיוטי אני לא יכול ללכת ולקפוץ בו זמנית בנסיל הפרסי וספיידרמן החדש אותו דבר אבל לחצנים אחרים שהם לא חצים זה לא עושה בעיות וגם אין בעיה עם לוחצים על שניהם לדוגמה ב RESIDENT EVIL 5 אם אני הולך ולוחץ מקש הוא מוציא סכין בלי בעיה מה שאומר שאם אני לוחץ על WASD ללכת הוא עדיין קולט יש למישהו מושג אם זו בעיה במקלדת עצמה או בהגדרות שלה?(וכמובן אם אפשר פיטרון). נא ליקרא לפחות את הקטעים שמפרטים את הבעיה הספציפית!!!! תודה מראש לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2122 איך הוא לגיימינג?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני די חדש בעולם הסורקים, חוץ מאלו של המכשירים המשולבים שלא ממש מתאימים לי. הכוונה שלי היא ליצור אלבום דיגיטלי של כל התמונות המשפחתיות שלי. אני מעוניין בסורק טוב שגם יוכל לסרוק סרטי צילום של המצלמות האנלוגיות. אשמח להמלצה טובה מכם.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום, עד עכשיו היה לי מקלדת מולטימדיה של לוג'יטק ועכבר MX 500. העכבר מת, והמקלדת מקרטעת (מעל 5 שנים). הגיע הזמן לסט חדש. אני כותב דיי הרבה (מתכנת), כלומר המקלדת לעבודה ולא למשחקים. הדרישות שלי: מקלדת מספיק גדולה ומרווחת. (שכפתורי החיצים יהיו בנפרד ולא בתוך בלאגן). עכבר דומה ל MX 500, עכבר גדול שמתלבש על היד. חוטי /אלחוטי לא משנה לי (עדיפות לאלחוטי, להתקדם במעט). סכום כמו שאמרתי 500 ש"ח. חשבתי על הסט Logitech mx 3200, מה אתם אומרים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אז ככה לפני זה היה לי את ה5000MX ועכשיו הביאו לי את הMX5500 וגיליתי פה שני דברים מציקים לי מאוד 1. איך פותחים את המכסה של הבטריות? לקח לי רבע שעה לפתוח את זה ... אני פשוט מפחד לשבור את זה פעם הבאה אולי זה שאלה מצחיקה אבל למי שיש ומכיר אני אשמח לעזרה בנושא 2. שזה לא נראה יש פתרון אבל למה הם לא הכינו כפתור ONN \OFF תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין בעכבר ומקלדת למשחקים. התקציב של שניהם ביחד שיהיה בסביבות ה - 600. עדיף פחות מה שחשוב לי הוא כמובן נוחות. לא קריטי חוטי / אלחוטי. המקלדת - עדיפות לתאורה אחורית. אבל אין לי צורך בטונות של כפתורי מאקרו וכו'.. העכבר - שיהיה בעל משקל נוח ולא עדין מדי. תודה [br]פורסם בתאריך: 12.12.2010 בשעה 09:08:49 ועוד משהו - שהמקשים יהיו מאד שקטים, אפילו "רכים" יחסית. אני מאד סולד ממקלדות קשות שכל לחיצה מלווה ברעש.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המטרה בעיקר הדפסה ישירות על דיסקים- אז דגם שלא תומך- נשלל מייד. עד עכשיו היה לי Epson R270 - שהיא כ"כ טובה- פשוט סוס עבודה. 3 כאלה עברו אצלי, כ"כ הרבה שעות עבודה, ותמיד שהתקלקלה פשוט רצתי לקנות שוב את הדגם הזה- גם בגלל הסיבה שאני מדפיס עם סט חיצוני של דיו דומה לזה: http://www.ink-ciss-toner.com/UploadFile/20086633988571.jpg כרגע ה270 ה"חדשה" עושה בעיות, ואין יותר את הסדרה ה R שלהם (שאחרונה הייתה 295). חשבתי על הדגמים של קנון- בתנאי שיש להם גם ערכת דיו חיצונית. יש את ה 4600, 4700 ועכשיו את ה 4850 שמחליפה אותם. מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות מצלמת רשת כדי לדבר בסקייפ. ראיתי שההבדלים לא גדולים אבל המון חברות שונות וסוגים שונים בכל חברה. דרישות (לפי סדר חשיבות): 1. אחריות הכי ארוכה שאפשר. 2. איכותית: לא מבקש HD אבל גם לא האיכות של המצלמות הראשונות של הפלאפונים. 3. עד 200 שקל. 4. עדיף עם מיקרופון, לא חובה. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סט אלחוטי של מקלדת ועכבר עם קליטה מרחוק וסוללה שתחזיק הרבה זמן וראיתי שיש מבצע בקרביץ עד יום רביעי 50% הנחה על מוצרי אלקטרוניקה וזה כולל מקלדות. נכנסתי לקטלוג שלהם באתר http://kravitz.co.il/?CategoryID=261 ואני רואה שיש שם 3 סטים: סט מקלדת ועכבר TEAC SMX-80, סט מקלדת ועכבר Logitec MK300, סט מקלדת ועכבר Microsoft BlueTrack 3000. מה הסט הכי טוב מביניהם שכדאי לקחת?
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות למחשב הנייד אנטנה שקולטת את השידורים החינמיים (11,10,22,33) במעונות שלי אם אני מחבר טלביזיה לשקע של HOT אני יכול לראות את השידורים האנלוגיים יש אפשרות לחבר לאנטנה שאני רוצה לקנות לנייד אל השקע של HOT ולקלות את הערוצים שלהם?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות עכבר לצורך גיימינג קל התקציב הוא עד 500 שקלים חשוב שיהיה מותאם לשני הידים http://skypc.co.il/pl_product~RZ-170100~19~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~80320-700-00~19~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~Kova~19~0.htm איזה מבין העכברים האלה ייתן לי תמורה טובה לכסף נ.ב אני כרגע עם לוג'יטק mx518 בוקר טוב והמשך שבת שלום
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המדפסת חייבת להיות אלחוטית, לגבי לייזר או רגילה האמת שאני לא יודע ממש מה ההבדל אם מישהו מוכן לתת הסבר קצר אני אשמח. כמו כן אנחנו כמעט ולא מדפיסים בבית ככה שלא חובה שהמדפסת תהיה צבעונית (וגם לא צריך משולבת וכו'.. רק מדפסת) תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
תוכנת MODI חסרה לי באופיס 2010... האם יש אלטרנטיבה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני מתעסק בתלת מימד מאיה מקס וכל זה , ואני מחפש עכשיו עכבר טוב לקנות , לא יודע על מה ללכת על ה לוגיטק שהרבה ממליצים לי עליו ושהוא אלחוטי שזה יתרון או על ה סטילסריוס ששמעתי עליו רק ניסיפ ונפלאות ושוהא חוטי. אשמח לשמוע הצעות. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מדפסת מעולה ויש לי כמה מחסניות חדשות חדשות אך פג תוקפם לצערי (מקוריות של HP) היום ניסיתי להחליף את המחסנית של הצבע ובהדפסת דף ראשון מראה הכל ללא צבע צהוב. שמעתי פעם שניתן לעשות משהו בכדי להמיס את הצבע בפנים ..... מישהו יודע אולי מה ניתן לעשות או שפשוט לזרוק אותם לפח ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת משולבת HP Officejet 5610 ניסיתי להדפיס משהו דרך הוורד, אך הדף נתקע במדפסת, ונאלצתי לנתק ולפתוח את המדפסת מחדש כדי שדף יצא. כעת אני ניסיתי להדפיס דבר כלשהו מהמחשב, והמדפסת לא מגיבה לפעולה. כל פעולות המדפסת ברשותי עובדות כרגיל, אך רק ההדפסה דרך המחשב לא מגיבה כלל. יש לציין שבטעות מחקתי את האופציה להדפיס מהמחשב בהגדרות של מדפסות ופקסים. זאת ההודעה המופיעה בהגדרות - HP Officejet 5610 series - מוחק[/b אני אודה למי שיוכל לעזור, תודה קובי
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום !!! ברשותי מדפסת משולבת של hp דגם officejet 6500 המדפסת מותקנת על מחשב נייח] ומחוברת בכל usb בצעתי שיתוף למדפסת בכדי להפעילה גם דרך מחשב נייד ,במחשב הנייד אני רואה את המדפסת והצלחתי גם להתקין אותה על הנייד כאשר נשלחת פקודת הדפסה דרך מסמך וורד אני שומע בצליל שעושה המדפסת שהפקודה הועברה אך לא מופק דף מודפס לעומת זאת כאשר אני כותב משהו דרך תוכנת הכתבן המסמך יוצא מהמדפסת מערכת ההפעלה הנייח וינדוס 7 עברית 32 ביט ובנייד וינדוס 7 בעברית 64 ביט
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן מה קורה :] ? ככה יש לי מיקלדת יחסית חדשה של מיקרוסופט רשום את הדגם למעלה. אלחוטית. בזמן האחרון נתקלתי בבעיה מעצבנת ומציקה שאי אפשר להתנהל איתה. אני לא יכול להחזיק מקש לאורך זמן. כלומר לחיצה ארוכה על לחצן מסוים לדוגמא ctrl + סימון סמלים בלתי אפשרי ה ctrl מתבטל לי משום מה לאחר כמה זמן ואז צריך ללחוץ שוב. גם שאר המקשים אם צריך ללחוץ על w שהולכים קדימה במשחק זה מפסיק אחרי כמה זמן. שמעתי שיש עוד שסבלו מהבעיה הזאת יש לציין שזאת בעיה חדשה שלא הייתה בעבר ולא ביצעתי שום עידכון תוכנה לפחות לא שידוע לי. האם יש אפשרות לפתור את זה ? תודה רבה רבה על העזרה !
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת(סורק+פקס+מדפסת) טובה במחיר של כ-500 שקל, עדיפות לפחות. בגדול הדרישות הם: 1) אלחוטית. 2) מזין מסמכים אוטמאטי(לצורך סריקה מהירה/צילום). 3) ראשי דיו זולים יחסית. 4) מדפסת צבעונית. 5) קומפקטית במידת האפשר(הכוונה היא שלא יהיה בגודל של המיני מכונות צילום... ). 6) סריקה מהירה יחסית. 7) עדיפות לחברה מוכרת כגון HP. עדיפות לקנייה מKSP. לגבי הטכנטלוגיה איזו עדיפה? הזרקת דיו תרמית או לייזר? אם יש דברים נוספים שיש לקחת בחשבון אני ישמח מאוד אם תאירו את עיני. כמו כן לגבי מספר דגמים של HP שראיתי Officejet 4500, Officejet 6500, Officejet 6500A e-All-in-One +RJ45 Printer . לא כל כך הצלחתי להבין מה ההבדלים ביניהם חוץ ממספר ראשי הדי…
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למדפסת לייזר משולבת סורק ופקס. דרישות: - כרטיס רשת מובנה - אפשרות להדפסה דו-צדדית תקציב 1200~ ש"ח (אם זה בתקציב אז אפשר גם עם הדפסת צבע)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-