ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
היות והמחשב נמצא בקצה החדר וממש מעבר לקיר נמצאת הטלויזיה שבסלון, החלטתי לחבר ישירות את המחשב לטלויזיה (דרך חור בקיר, מן הסתם). לכן אני זקוק לסט אלחוטי שכולל אנטנה עם כבל ארוך שניתן להעביר דרך הקיר ולשים בסלון (גם דונגל של יו אס בי זה בסדר אני מניח כי אפשר לחבר עם מאריך), או לסירוגין לסט שיקלוט בצורה חלקה גם דרך הקיר ובמרחק כולל של כ-5 מטרים. חשוב לי לציין שהסט יהיה נטו לשימוש בסרטים, ולכן איני זקוק למקלדת ארגונומית, יפה, לגיימרים וכו'. אני זקוק רק לסט שיקלוט באופן חלק ויעשה את העבודה, ובתקווה לא ביותר מאיזור ה-200 ש"ח. אשמח לקבל הצעות קונקרטיות ממי שבאפשרותו לעזור.
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי כולם כרגע אני משתמש עם העכבר Optical Mouse הישן של מיקרוסופט כבר כמה שנים טובות והוא עשה את שלו, בעיקרון אני מחפש עכבר דומה במחיר סביר לשימושים שהזכרתי למעלה, לא חייב להיות משהו משוכלל.. אלחוטי נטען יהיה נחמד, של לוג'יטק או מיקרוסופט.. איך העכבר MX518? קראתי שהוא די טוב אבל אני לא מכיר את התחושה של השימוש איתו.. יש המלצות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מקלדת נוחה, שקטה ושתאפשר לי להקליד במקס' מהירות ויעילות. חשבתי על המקלדות הבאות - Logitech Wireless Combo Mk520 With Keyboard and Laser Mouse (920-002553) Microsoft Wireless Desktop 3000 Keyboard and Mouse Combo Logitech Illuminated Ultrathin Keyboard with Backlighting לא משנה לי אם מדובר בקומבו של עכבר מקלדת, ולא אכפת לי אם המקלדת אלחוטית או לא, אני מחפש מקס' נוחות והקלדה מהירה. מקריאה של הביקורות באמזון שלושת המקלדות טובות, השאלה היא אם למישהו כאן היה נסיון אם אחת מהן? והייתי רוצה לדעת כמה מסובך זה להזמין את המקלדות לארץ? והאם קיימת אחריות בינלאומית על המוצר? אשמח לשמוע את דעתכם, תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה - הוא עלה בדיוק 600 דולר ו-50 סנט מ-[glow=Green, 2, 300]NEWEGG [/glow] כולל דמי משלוח: [glow=Red, 2, 300]CPU: AMD Athlon XP 1800+ (OEM) 90$[/glow] [glow=Red, 2, 300]Mother Board: Soltek SL-75DRV4 (Purple Ray Version) 75$[/glow] [glow=Red, 2, 300]Hard Disk: Seagate 80GB 7200RPM ATA-100 100$[/glow] [glow=Red, 2, 300]Graphic Card: ATI Radeon 8500LE 128MB + TV + DVI-I + CRT 115$[/glow] [glow=Red, 2, 300]Memory: OCZ 256MB DDR PC-2100 300Mhz 56$[/glow] [glow=Red, 2, 300]CDRW: Liteon 40x12x48 69$[/glow] [glow=Red, 2, 300]DVD-ROM: Microtek 16x48[/glow] [glow=Red, 2, 300]Mouse: Pine Optical Mouse 7$[/glow] [glo…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, הגיע הזמן לקנות כיסא חדש וצריך את עזרתכם! אני מחפש כיסא נוח מאוד לישיבה ממושכת של 8+ שעות ביום, חשוב לציין שלא מעוניין בכיסאות גיימינג/ דמויי עור כאלו ואחרים. צריך כיסא פרודקטיבי עם עמידות גבוה ונוחות ללא פשרות(בעיקר לגב). תקציב עד 1000 ש"ח. תודה רבה!! עד כה הדגם היחיד המעניין שמצאתי הוא הF15 של ווקסמן אך לא יודע כמה הוא שווה באמת(מה המחיר שלרוב הוא עולה).
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי 2 מחשבים ומסך אחד.... איך אני יכוללעשות קופסא עם סיווטש או לקנות?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה לעכבר למשחקים ועריכת תמונות בתקציב כולל של 250 ש"ח. מה דעתכם על ה-MX400 של logitech? בתודה מראש, דור.
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בלוטות חלונות 10 לא מזהה את העכבר. מזהה מכשירים אחרים כגון טלפון סלולרי ומתחבר אליהם. וכו' את העכבר החדש שהדונגל שלו משמש במחשב אחר הוא לא מזהה. עדכנתי דרייבירם וכו'. ולא עוזר. עיצות? תודה :)
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לסט אלחוטי של מקלדת+עכבר איכותיים עבור חיבור למחשב נייד שיחובר לטלויזיה 42' בחדר ישיבות עבור מצגות נדרכות וכדמ'. שימוש לעתים רחוקות. תקציב: עד 500 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אז ככה..קניתי חיברתי הכל בסדר..אבל מתי שאני נכנס למשחק זה לא קורא לי כמה מהלחצנים..רק את הסטנדרטים..קראתי שאמורים לסדר משו בתוכנה נראה לי..אבל זה גם לא עבד..מישהו אולי יכול להסביר לי איך? או שזה בכלל לא קשור? תודה למי שעוזר..
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני משחק הרב בMicrosoft Flight Simulator X Deluxe ואני הגעתי למסקנה שאני ממש צריך ג'ויסטיק , התקציב הוא כמה שיותר נמוך , אני זקוק לג'ויסטיק המינימלי.
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
אנשים יקרים. עכבר מדהים!!!!! מהיר,נוח,מדוייק,נעים למגע,וגם יפה. מומלץ ביותר. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מתכוון לקנות מדפסת משולבת וכרגע מתלבט בין שתי דגמים: Epson Stylus 3200 או Lexmark x1180 אני סטודנט במקצועי ולכן מחפש מדפסת במיוחד להדפסות בשחור, ומדי פעם סריקה, ורוצה כמובן אופציה לדיו חלופי כדי לקזז בעלויות אם יש משולבות אחרות שיש לכם להציע, תרגישו חופשי.
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי את הסט האלחוטי של לוג'יטק Logitech® Cordless Desktop 660 Deluxe כבר כמעט שנה ויש לי בעיה במשחקים איתם:בכל משחק ששיחקתי עד היום כאשר כתוב לי על איזה מקש ללחוץ כדי לבצע פעולה כלשהי אז אצלי מופיע ריבוע ובו מופיעים אותיות מוזרות בג'יבריש או שלפעמים לא מופיע שום דבר. מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה? נ.ב. המקלט של הסט הזה מחובר למחשב שלי בUSB.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
בסכום של 350 -שח בערך. לא אלחוטי. העיקר שזה יהיה הכי טוב למחיר בשביל משחקים [משחקי רשת כמו -Battlefield 2142] נוח ודיוק לעכבר. אני מבין שעדיף לשקיע יותר על עכבר מאשר מקלדת [אין לי שימושים בכל מיני כפתורים,העיקר שהמקלדת תיהיה נוחה ומגניבה בצבע שחור]
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה כדאי?? מארז Antec SLK2650-BQE Black Quiet Midi Tower + קירור של AC או FSP 350W THN + COOLERMASTER 532 עכשיו, יש לי 820 ו68GS 1. איזה ספק יותר טוב? 2. המארז של ANTEC הוא טוב יחסית? 3. מה כדאי? תודה!! O0
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מעוניין מאוד לקנות את העכבר הזה, ואני כנראה מזמין אותו מ-EBAY, כך שאת המחיר המופקע בארץ אני לא משלם. (הוא עולה כולל משלוח כ-100 דולר) עברו כמה שנים טובות מאז שקניתי עכבר, ואני מעוניין להחליף את ה-G5 המזדקן שלי שהייתי מאוד מרוצה ממנו. עכשיו לפני שאני מזמין, יש אופציה יותר טובה? אני לא מחפש עכבר גיימינג, אלא עכבר אלחוטי נוח כמו ה-G5. העכבר הזה קיים בשוק כמעט שנתיים, אז אני מפחד שאני אזמין ועוד שבוע ייצא דגם חדש יותר מתקדם שיחליף אותו. אם לא שמעתם על דגם כזה או אין אופציות יותר טובות שמתאימות, אז אני אהיה שקט להזמין את העכבר. אשמח לתשובות. תודה!
-
- 44 תגובות
- 5k צפיות
-
-
קניתי את הפד הזה היום וכשבתי הסיתה מדדתי אותו על האריזה כתוב שהאורך שלו הוא 320/285mm כשמדדתי אתו יצאה שהאורך בסדר 320 אבל הרוחב יצאה 265mm שתי ס"מ קטן יותר למי שיש את הפד הזה תבדקו בבקשה את הגודל שלו ותגיבו האם גם אצלכם הרוחב קטן יותר ב 2 ס"מ תודה!
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עכבר חוטי ליד גדולה (וימנית) שהלחיצה על הגלגלת לא תהיה קשה (משתמש בכפתור האמצעי המון) במחיר של עד 100 ש"ח. יש לכם רעיונות על דגמים כאלו שמכילים לפחות 5 לחצנים? אין לי בעיה שזה יהיה גנרי אבל שיענה על הדרישות.. תודה מראש, Zinger777.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מי יותר טוב ? אני יודע שה GENIUS פחות מוכר , אבל הוא נראה לא פחות נוח מה MX518 ...
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
איזה קקי, קניתי את העכבר מ KSP וברגע שפתחתי אותו בבית ראיתי שהוא היה על ON, לפי המדריך הוא אמור להיות OFF ומבחינה לוגית הוא אמור להיות ככה, אז חיברתי הכל, וכפי שברור העכבר לא עובד באלחוטי וגם לא מטעין, לא יודע מי אשם פה, לוגי'טק או מישהו אחר, אבל בטוח מישהו שכח לשים את זה על OFF.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
-
היי אנשים ידיה שלי קנתה סורק umax astraslim אבל איבדת את הדיסק אולי למשהו יש את הדריבר? יש לה ויינדוס 98 תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-