עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Orenef11,

שלום רב, מחפשת מדפסת לייזר איכותית, אשר תהיה מהירה ושקטה עד כמה שאפשר. לא צריך מדפסת משולבת או דברים מסוג כזה, רק מדפסת לייזר שחור לבן.

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  2. היי חבר'ה, אני מחפש מקלדת למדיה-סנטר בסלון ומתעניין במקלדת הזו: http://www.ione.com.tw/2011/3_2P_multi.html הסיבות שהמקלדת הזו מעניינת אותי: 1. גודל קומפקטי אך לא קטן מדי. המקלדת בגודל כמו של מקלדת לפטופ ונוחה להקלדה. 2. עכבר TRACKBALL מדוייק - 1000DPI. 3. סוללות נטענות כלולות. 4. עובדת ב-RF 2.4GHZ ולכן הטווח גדול ולא צריך קשר עין עם המקלט. 5. ביקורות טובות על המוצר והמלצות גם ב-KSP שמוכרים את המוצר. חבר שהראה לי את המקלדת הזו מלכתחילה ומתעניין בה גם כן, יצר קשר עם היבואן והשיג מחיר מעולה עליה אם תהיה קנייה קבוצתית (מחיר של 175 ש"ח - הנחה של 75 ש"ח לעומת KSP ויותר לעומת חנויות אחרות, כלומר 30% הנחה). אם יש מי שמתעניין, שיגיב פה בפורום ואם נגיע למספיק קונים (אני חושב שביקש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, אני מחפש גריפ לעכבר G9 של לוג'יטק אני מחפש הגריפ הנוח יחסית, ולא את המחוספס. האם ניתן להשיג אותו בארץ? אם כן היכן? תודה מראש, תומר

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by broshg,

שלום חברים, אני מחפש לקנות מצלמת רשת כדי לדבר בסקייפ. ראיתי שההבדלים לא גדולים אבל המון חברות שונות וסוגים שונים בכל חברה. דרישות (לפי סדר חשיבות): 1. אחריות הכי ארוכה שאפשר. 2. איכותית: לא מבקש HD אבל גם לא האיכות של המצלמות הראשונות של הפלאפונים. 3. עד 200 שקל. 4. עדיף עם מיקרופון, לא חובה. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Classify,

אפשר לקבל המלצה לעכבר למחשב נייד. יש לי עכשיו את : http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=099 אבל הוא הולך למות בקרוב, וגם כשהוא עבד טוב משום מה כל כמה זמן הוא הפסיק להגיב לאיזה 3 שניות והיה צריך לחכות קצת עד שהוא חוזר לעצמו. חשבתי אולי ללכת על: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=012

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by abcxyz,

שלום, אני מחפש מתנה לילד שמאוד אוהב לשחק במחשב וקיבלתי הצעה לקנות עכברים של ROCCAT במבצע סוף שנה מהיבואן. בדקתי קצת באינטרנט והמחירים מאוד זולים (כמו שכתבתי 250 ש"ח ל-KONE ו-150 ש"ח ל-KOVA) גם בהשוואה לחו"ל. בארץ ראיתי שלא כל כך מכירים את העכברים האלה, אבל קראתי ביקורות בחו"ל והן מאוד חיוביות. אני מניח שה-KOVA גם כן יספיק לו (זה נראה לי יתרון שכל הכפתורים כבר מתאימים למשחקים ולא צריך דרייבר) אבל תוהה אם לא כדאי להשקיע עוד 100 ש"ח ולקחת את ה-KONE שהוא עכבר מקצועי לגמרי ועם הרבה ביקורות טובות ובמחיר הזה נראה עסקה מעולה. אני צריך לקבל החלטה עד סוף השבוע כי אז נגמר המבצע הזה ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי כי אני מבין במשחקים רק בזכות הילד ומהציוד שהוא מבקש ממני לקנות לו.. אני א…

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by 2Fluffy4U,

ראיתי בפורום פה שהמקלדת הזו מאד מומלצת ונוחה, ובאמת הצלחתי להניח את ידיי עליה בסניף של אופיס דיפו והתרשמתי מאד. שאלתי היא כזאת: המקלדת מגיעה בסט של מקלדת ועכבר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5660 במחיר של אזור ה - 350. לעומת זאת - אם אני רוצה לרכוש רק את המקלדת, ללא עכבר (לא סט) ובחיבור חוטי, אז אפשר למצוא אותה רק בחנויות יותר מפוקפקות ובמחיר של אזור ה - 290, 300. http://www.1pc.co.il/logitechwavecordedusbheb-p-6032.html. אם בכל זאת אני מתעקש ורוצה את המקלדת ללא העכבר - אבל עדיין אלחוטית - המחיר של מרקיע שחקים לאזור ה - 400 שקלים במקרה הטוב. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=28945. לפי מה שהבנתי - יש שני גירסאו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by sharpsharp,

צריך המלצה על מדפסת: 1. צבעונית 2. חסכונית בצבע (אם אפשר לצרף את מחירי הצבע) 3. שההדפסה תיהיה איכותית. 4. יכולה להיות משולבת (אך לא חייב) וכמובן שאם יש מדפסת מומלצת בפחות מ 500 ש"ח אז אפילו יותר טוב.

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by mzlbat,

היי האם הדגם הזה נעלם או עדיין מוכרים אותו ? אל תמליצו על דגם A

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by stone cold,

צריך ליתרגל לכתיבה עיברת ...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by בלבולה,

מדפסת חזקה. יש לנו ברדר אבל היא התקלקלה כבר פעמיים. וחוץ מזה במדפסת מדבקות של ברדר הייתה לי בעיה רצינית עם הדרייברים כי אי אפשר היה להסיר אותם

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by tom123p,

היי, בעבודה יש לי את SAMSUNG-SCX-6345N שאני מאוד מרוצה ממנו. הבעיה שהוא מעט יקר לכיס שלי. חשוב לי שהפידר של המדפסת יהיה מספיק חזק לא להתקע על כל שטות ולהצליח להריץ 20-30 דפים בלי בעיה. יש הצעות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ag43,

חבר שלי מחפש מדפסת לייזר שחור לבן משולבת. דרישות - אמינות ושקט. חשוב מאוד שתהיה שקטה לאו דווקא בתהליך ההדפסה אלא גם בתהליך התחזוקה (אם יש כזה). כרגע יש לו מדפסת הזרקת דיו שמדי פעם עושה ניקוי ראשים ומעירה את הילדים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. בימים האחרונים קניתי שלושה אביזרים למשחקים: מקלדת: MICROSOFT NATURAL EGRONOMIC 4000. עכבר: LOGITECH G500. גיים פאד: MICROSOFT WIRED XBOX 360 CONTROLLER FOR WINDOWS. נכון שזה לא הפורום המתאים לציין זאת, אבל לגבי מע' הסראונד שיש לי כבר כמה חודשים CREATIVE INSPIRE T6200, עם זה אני כן שלם. האם אפשר לראות בשילוב של הקנייה של כל השלושה איזון די מתאים עבור משחקים? חוץ ממשחקים יש לי עוד שימושים במקלדת, כמו למשל הקלדה עיוורת שאני יודע. קראתי במספר מאמרים בגוגל שזאת מקלדת מאד נוחה, ובמיוחד עבור משחקים, רק שאין לה פיצ'רים שיש למקלדות אחרות שמיועדות לגיימינג, אבל המבנה האגרונומי שלה, כרית העור לידיים, ומבנה המקשים, מבחינות אלו ואולי עוד אחרות שאינני יודע, היא הרבה יותר נוחה למשחקים. …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by menas,

אני מעוניין כבר זמן מה לקנות גוייסטיק רציני (יש לי כרגע 2 בבית אין להם את 2 הפאדים...) לא צריך משהו "מסובך"-רק שיהיה לו 2 פאדים ובעצם יהיה לו מספיק מקשים כדי להריץ x360ce (אימולטור של שלט XBOX) (אני לא מעוניין בשלט XBOX "מקורי",יקר לי מדי). לא צריך משהו מסובך,רק שיעבוד ושיהיה זול. עדיפות לאלחוטי (אם ההפרש הוא יותר מ20 ש"ח-לא תודה). תקציב-כ100 שקל ועדיף שיעלה כמה שפחות שאפשר. יתכן שאקנה אחד נוסף בעתיד (אני רוצה לשחק בblur עם עוד חבר) כך שאני רוצה את זה כמה שיותר זול.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by SyRenity,

היי. אני מחפש סט ציוד הקפי מלא למחשב: * מקלדת ועכבר נוחים * רמקולים * מיקרופון * מצלמת WEB הסט הוא לאנשים מבוגרים לאינטרנט, כך שהשימוש יהיה מוגבל, ואין צורך לציוד גיימרים כבד או סאונד HI-FI. אשמח אם תוכלו להמליץ על דיל טוב בנושא. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by 2Fluffy4U,

שלום, אני מעוניין לקנות מקלדת (תקציב באזור ה - 350 גג) שתשמש אותי בעיקר למשחקים ועבודות אקדמיות (לא מחייב עברית במקלדת). עשיתי כמה חיפושים ואני כרגע מתלבט בין מספר מקלדות: merc stealth, sidewinder x6, logitech g15,g110. הלכתי ל - KSP אבל הם לא רצו לפתוח אריזות חדשות כדי לתת לי לחוש אותם (ואני מבין את זה כי אלה מקלדות יקרות ואף אחד לא רוצה לקנות מקלדת שרואים שפתחו אותה לפני וחרשו אותה לקוחות קודמים). אז אני כרגע בדילמה כי נראה שאאלץ לרכוש מבלי לבדוק אותם קודם. אז השאלה שלי היא כזאת: א. האם מישהו מכיר מקום בו אפשר ללכת לבחון פיזית את המקלדות הנ"ל? ב. לאור הפרמטרים שאני מחפש שהם: 1. מקלדת נוחה ושקטה! (חשוב לי מקשים שקטים יחסית). 2. תאורה. 3. חיבורי USB, עדיפות ליצא…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ISR Soldier,

שלום, אני מחפש עכבר חדש למשחקי FPS כרגע עם MICROSOFT LASER MOUSE 5000 אין עדיפות/חשיבות לכפתורים בצדדים, אני שמאלי ומחזיק את העכבר ביד שמאל אך הגדרת הכפתורים היא של יד ימין (לא מצליח להתרגל לכפתור הימני ) כף היד שלי ממוצעת+ (מחזיק כדורסל ביד אחת ) התקציב הוא 160 ש"ח קראתי המון REVIEWS אך לא הגעתי להחלטה (כרגע עדיפות לMX518) http://www.techpowerup.com/reviews/Razer/Salmosa/ http://www.techpowerup.com/reviews/Logitech/MX518/

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by ovadiadn,

הציעו לנו לעבודה את הפקס המשולב הזה. http://www.kyoceramita.eu/index/products/product/fs1028mfp.html יש למעלה מ4000 דף בחודש 80% שימושי פקס 20% סורק מחיר לפי דף 8 אג' לדף. איך המכשיר? אמין? לא תוקע דפים? עובד כמו שצריך ברשת?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by דנדן,

שלום לכולם, אני מחפש בשביל אבא שלי מדפסת משולבת. החשיבות הראשונה היא חסכונית בדיו, כלומר יחס דפים\עלות בין הנמוכים שיש. חשבנו על הHP 8500... מישהו יודע במקרה מה ההבדלים הרציניים בינה לבין ה6500? במיוחד מבחינת עלות ראשי הדיו וכמות הדפים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by boss,

מדפסת שלי מקלקל מבאס אני רוצה לקנות מדפסת משולבת כולל פקס סורק ועוד אין לי מושג איזו חברת מעולה? מה דגם? תודה

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. מכשיר ה-UPS שלי מתחבר למחשב בחיבור סיריאלי. במחשב החדש שלי עם לוח אם Gigabyte - H55M-S2 אין יציאה סיריאלית. קניתי פלג מתאים שבצד אחד יש חיבור סיריאלי ובצד שני חיבור USB, חיברתי את ה-UPS למחשב באמצעותו לחיבור USB, אך לא הצלחתי להביא לכך שהמחשב יזהה את ה-UPS. תוכנת הדרייבר של ה-UPS לא מדבר בכלל על אפשרות ומצב כזה. מה עושים? אין לי חשק לזרוק את ה-UPS ולנסות לחפש UPS חדש עם חיבור USB.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by nirmiranda,

שלום,קניתי עכבר לוגיטק G500 לפני כ-שנה וחצי, היום הוא עושה לי בעיות ואני לא יודע אם זה רגיל שאחרי שנה וחצי תקופת החיים שלו נהרסת? הוא כל כמה שניות או לפעמים דקות כאילו מתנתק,אני שומע צליל של חיבור התנתק מהמחשב,ואי אפשר להזיז,ואחרי כמה שניות אני שומע צליל של חיבור מתחבר למחשב והוא עובד... יש דרך לתקן? וזה אמור להיות כעבור שנה וחצי ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני רוצה לקנות למחשב הנייד אנטנה שקולטת את השידורים החינמיים (11,10,22,33) במעונות שלי אם אני מחבר טלביזיה לשקע של HOT אני יכול לראות את השידורים האנלוגיים יש אפשרות לחבר לאנטנה שאני רוצה לקנות לנייד אל השקע של HOT ולקלות את הערוצים שלהם?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים