ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, אחי קיבל ומחשב ועכשיו הוא רוצה סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים, אין מצב לחוטיים מכיוון שהמחשב לא מחובר למסך רגיל אלא לטלוויזיה. הסט לא למשחקים אלא סתם לאינטרנט ולא יותר מזה.. התקציב: עד 250 שח
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הורדתי אותה ולפני זה הגלגלת לא עבדה ועכשיו היא כן עובדת. כולם לכו להוריד אותה כפי שזה נראה הבעיחה נפתרה. תגידו לי מה קורה אצלכם, תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת אלחוטית משולבת עם עכבר אך אם אין אחת שמתאימה מבחינת מחיר אז עדיף רק עכבר טוב אלחוטי , המטרה היא חדר ישיבות שמחובר לברקו (מקרן) , בכל יום נשתמש במקלדת או העכבר במשך כחצי שעה בלבד אך על המקלדת והעכבר לעבוד טוב ממרחק של 4-5 מטר ורצוי אפילו עד 6 מטר (בלי לרוקן סוללות כל מספר ימים (בסך הכל השימוש יהיה כל ישיבה למשך חצי שעה)) . הסכום שיש ברשתי הוא כ 400 ש"ח אם אין מקלדת מתאימה וטובה במחיר הזה אז עדיף רק עכבר טוב שיוכל לשמש לאותה מטרה ( חשוב שיעמוד בטווח הגדול בצורה טובה) . תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אהלן! אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי כמה דברים. בהתחלה רציתי לקנות cmstorm trigger, שהיא נראית ממש אחלה וגם יש ביקורות טובות, אבל נראה לי מעצבן הכפתורים בצד שמאל. למישהו יש אותה? האם מתרגלים לזה ? בהמשך רציתי נורא corsair k70 אבל אין בארץ ולא מצאתי דרך זולה להזמין אותה מחול. האם יש לכם רעיון לא יקר? והיום ראיתי את זאת: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10723 היא נראית לא רע בכלל וגם הצבע, אבל מטריד אותי שעם הזמן הצבע הלבן יהווה בעיה מבחינת לכלוך, מה דעתכם ?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך המצלמה למארז טוב ויפההה היופי יותר חשוב לי ןחשוב לי שיהיה לו חלון שיהיה בצבע ושיהיה יפה בקיצר התקציב שלי 450 שקל חשבתי על אחד המארזים מ 3 המארזים של רידמקס מאתר פי סי קול
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
^ הכפתור האמצעי כבר לא פותח חלונות בפיירפוקס . אני צריך ללחוץ על הגלגלת איזה 6-7 פעמים כדי שלינק יפתח . אשמח אם יש דרך לתקן את זה ולהפוך את הגלגלת (הכפתור אמצעי) לחלקה . תודה מראש .
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
"הS מצויידות בחיישנים של 4 עד 5 מגהפיקסל. , הדגם S30 הוא דגם ישן. " כן זה בדיוק מה שאמרתי לגבי השלוש ספרות אז אתה צודק הן מאוד איכותיות , יש לי פה כמה תמונות מה S400 והן פשוט מדהימות.
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.com/modules.php?op=modload&name=Reviews&file=index&req=showcontent&id=32 הכל שם, ביקורת לא רעה מבית XS. תהנו
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
דגם ה-CM310 מציע חיישן אופטי עם דיוק גבוה במיוחד במחיר שיהיה גבוה רק במעט מ-100 שקלים חדשים לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
איזה מארז לקנות, אם צריך מאווררים אז איזה מאווררים, ואיזה גוף קירור למעבד? אפשר לראות את המפרט שלי.
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
ברשותי עכבר אופטי של GPT ואני מאוד מרוצה ממנו...עד עכשיו. העינית נכבית לבד מידי פעם וזה ממש מעצבן כי זה לא קרה עד עכשיו. כן, הוא מחובר היטב ואף פעם זה לא קרה לי. הוא בשימוש כבר 5 שנים אגב. האם כיבוי העינית מעיד על בעיה בעכבר או בלוח אם?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נתתי אתמול בטעות בעיטה למחשב שלי (לא בכוונה) ומאז אותו הרגע הוא עשה קולות ממש אבל ממש חזקים וכשפתחתי את המארז זה נשמע מכיוון ספק בכוח. מן בזזזזזז כזה. מה זה יכול להיות ? המאוורר של ספק הכח נהרס ? בישראל יודעים לסדר את זה, או שיחליפו לי פשוט את כל הספק ? כרגע למשל הוא עושה רעשים אבל יותר חלשים. אם באמת המאוורר של הספק נהרס, למה זה יכול לגרום ? למשל עכשיו פתאום הרעש הפסיק. (אולי המאוורר בכלל הלך). PLZ HELP ME ואם המחשב יהיה בסדר ברבע שעה הקרובה, ואני לא אקח אותו לחנות, יהיה סיכון ? כי אם אני אקח אותו לחנות לבדוק אם צריך להחליף ספק והם לא יישמעו כלום אז לא יהיה מה לעשות... תוך כמה זמן שהמחשב פועל כמו שצריך אני יכול לדעת שאין צורך לפנות לחנות/להחליף ספק ?
-
- 8 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום.. מישהו יכול להמליץ לי אולי למיקלדת ועכבר לא חייב שיבוא בסט.. אני צריך שהם יהיו אלחוטיים... השימושים הם בעצם עבודה שוטפת במחשב מעבודות גלישה באינטרנט מוסיקה עד למשחקים... למראות שמשחקים פחוט....אם יש איזו מקלדת טובה אם עכבר אני ישמח להמלצה תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך סורק יעיל ונוח ומדוייק לסריקה באיכות טובה (לא צריך את הטופ). מה עדיף לקנות, משולב עם מדפסת או סורק לבד? אמרו לי באיזה חנות שבסורק המשולב כשנגמר הדיו לא ניתן גם לסרוק. זה נכון? כי המדפסת מבחינתי היא רק בונוס כרגע. מישהו יודע איך הסורק המשולב הזה hp 1510 (הפלוס שלו הוא הקומפקטיות שחשובה לי). הנה קישור אליו : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11784 תודה לכל מי שינסה לעזור.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
טופס המלצה לעכבר: תקציבכם: זה לא משנה כי אני רוצה עכבר איכותי לגיימינג שהוא זול כאילו מבין כל האיכותיים ניקח את הזול חריגה: כנ"ל מה השימושים שלכם בעכבר? גיימינג מהי האחיזה הרצויה בשבילכם? אחיזת FingerTip במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר: בקשות מיוחדות: ימניים מחו"ל או מהארץ? לא משנה הערות: שיהיה עכבר גיימינג מוצר א' להשוואה: (במידה ויש) מוצרה ב' להשוואה: (במידה ויש) טופס המלצה לפאד (משטח לעכבר): תקציבכם: זה לא משנה כי אני רוצה פד לגיימינג שהוא זול כאילו מבין כל האיכותיים ניקח את הזול חריגה: כנ"ל מה השימושים שלכם בפא…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית 4 מגהפיקסל. אפשר לעשות אותה מצלמת אינטרנט? המצלמה עצמה יכולה לצלם סירטונים אז למה שהיא לא תוכל להיות מצלמת אינטרנט? צריכים אולי תוכנה מיוחדת?[glow=red,2,300] תתודה מראש לכל העונים[/glow]
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה עוד מעט מחשב ואני קונה לו מקלדת ועכבר אז אני אקנה את ה Razer mamba tournament edition ורייזר פיירפלי אז בן דוד שלי אומר לקחת פד steel series QCK ולא השנתי למה והוא לא הסביר לי ואני מרגיש מבולבל מה לבחור ומקלדת אין לי כרגע ואני רוצה המלצה על מקלדת מכאנית זולה (עם תאורה אחורית) אשמח לעזרה
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שאלה לי אל כולכם תגידו מה כדאי המארז של ANTEC החדש שיש בפנדה שאין בו חלון או את המארז של chiptec שיש בו חלון השאלה שלי היא מבחינה של ביצועים תודה
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לפי מיטב קריאתי והבנתי ההבדלים העיקריים בין 2 הדגמים הם : a80 : +מסך lcd מסתובב (למי אכפת) + exif 2.2 - אין אפשרות לraw - כרטיסי זכרון רק מסוג cf1 s45 : + סוללת ליטיום מובנית ונטענת - exif 1? + יש אפשרות לraw + כרטיסי זכרון מסוג cf1/2 ייתרון נוסף לa80 שהיא כרגע במבצע בסינגפור ובמחיר נמוך מהc45 ניתן לרכוש אותה עם כרטיס 256mb + סוללות נטענות + מטען... כך שההחלטה קשה - אני מחפש חוות דעת מקצועית יותר לגבי אפשרויות שליטה ידניות - מה חשוב יותר ופחות, והמלצה... תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש רעיון? (חשבתי על RAZER LACHESIS) ...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה.. לפני כמה ימים פתחתי דיון בשאלהאיזה עכבר ופאד לקנות... ובסוף הגעתי למסקנה שאני קונה את העכבר : Logitech® G5 Laser Mouse ו ופאד : Steelpad S&S אז עוד שאלה לי לפני שאני מזמיןץ... האם הפאד יתאים לעכבר החדש? כי הפאדים האלה יצאו לפניו ונוסו על סידרת ה- mx ...מי אמר שזה יתאים לעכבר החדש שלי בכלל?? שלא נכלל בסדרת ה- mx .. ואולי בכלל כדאי לי לקחת פאד יותר מתקדם Steelpad 4S בתוספת של 30 שקל בלבד.... אבל רשום שם על ה- 4s ככה: Does not work with Logitech Optical mice other than the MX Series ושוב שלי זה לא mx ...אוף אני שוב מבולבל מה לעשות... דרך אגב רוב הפאדים כיום לא נוסו על g5 ....מה עושים תודה מראש לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
לפני שאני קונה חבילה של 50 מדיות ב-25$. מישהו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היא רוצה לקנות מדפסת ראשית חדשה לבצפר שלה. כל מני מניאקים נצלנים מכל מני חברות של רמאים מציעים לה כל מני מדפסות זבל במחירים מופקעים. תעזרו לי בבקשה להציל אותה=] 2500 שקל, המדפסת הכי טובה שיכולה להיות בכזה מחיר. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-