עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by KroydKrenson,

אני רוצה להוציא בין 200 ל300, אבל אם אפשר לחסוך אז לנסות. מתלבט בין ה G5 ל MX518. עכברי לייזר יותר טובים מעכברים אופטיים? ואם כן, כמה זה מורגש?

2. לרוב אני משחק בלילה, לכן אני צריך להתמצאות בכפתורים בחושך. חשבתי על מקלדת מלאה או חלקית עם תאורה אחורית. לא צריך עברית. רצוי שתהיה אפשרות להחליש(מלבד לכבות לגמרי) את התאורה או שהיא פשוט לא תסנוור בחושך. אני לא לגיימר כבד ולא משחק ברשת. לכן כל מיני פ'יצרים של מאקרו וכו' פחות חשובים לי. תקציב נגיד עד 350 ש"ח. הסתכלתי באינטרנט על מספר דגמים: ‏Microsoft SideWinder X4 Logitech Gaming Keyboard G110 Razer Nostromo Expert Gaming Keypad כמות הכפתורים ב Razer Nostromo לא יגבילו אותי במשחקים? למי שיש\היה ניסיון עם מקלדות בעלות תאורה אחורית אשמח לשמוע מה יש לכם להגיד עליהן. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by 890iu,

כמובן Bluetooth יש לי USB2 עם בעיות מיקרוסופט 7000

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום, אני מחפש מצלמת רשת שקולטת את החדר בצורה רחבה יותר. אולי מורכבת ממספר מצלמות. אם מצלמה רגילה קולטת את האור כמתואר בציור א': אני מחפש משהו רחב יותר, נניח כמו בציור ב': תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by matan007,

אני בונה HTPC לטלוויזיה בסלון. חשבתי על סט אלחוטי של עכבר + מקלדת לשליטה במערכת. בנוסף הציעו לי בפורום אלטרנטיבה של שלט למדיה סנטר, למשל שלט זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7664&perur=4 בנוגע לסט האלחוטי חשבתי על זה: Logitech דגם MK250: http://www.logitech.com/en-in/keyboards/keyboard-mice-combos/devices/5844 למישהוא יש נסיון עם השלט הנ"ל? הוא מדמה בדרך כל שהיא עכבר? ובגדול מה עדיף ל- HTPC? הערה: המערכת תהיה במרחק של 5 מטר מהשלט או הסט. התקציב שלי הוא עד 130 ש"ח

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by poop,

שלום לכולם! ראיתי מספר פעמים שכאן בפורום הרבה ממליצים על הפד הנ"ל, וקניתי אותו. אבל, בימים הראשונים הוא עובד באמת מאוד טוב, והעכבר ממש טס על המשטח, והייתי מאוד מרוצה, אבל לאחר כמה ימים או שבועות, זה מקבל אבק, והעכבר מתחיל לזוז לאט וצריך הרבה לגרור את העכבר עד שהוא זז. ראיתי שכאן מישהו בפורום כתב שהוא מנקה את הפד עם מטלית לחה, ניסיתי לעשות את זה, וזה נהיה עוד פעם חלק, אבל לא כמו בימים הראשונים שלאחר הרכישה. זה כבר פד שני שלהם. וראיתי שיש כאן אנשים שכתבו שמשתמשים עם הפד הזה כבר 3 שנים. רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי לדעת מדוע זה כך, אולי יש המלצה על פד אחר? תודה רבה לכולם מראש.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by BeBest,

שלום, המחשב שלי מחובר לטלוויזיה, כרגע אני משתמש בעכבר בשביל להפעיל סרטים, לעשות PAUSE ועוד כמה פעולות פשוטות. רציתי לדעת אם יש איזשהו שלט (אלחוטי כמובן) שאפשר לקנות שיוכל לעשות פעולות פשוטות כמו לנווט בספריית הסדרות / סרטים, להפעיל, ובקיצור מן HTPC כזה.. אם אכן קיים דבר כזה אשמח לקבל המלצות

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by אריק9,

אהלן אנשים, קצת חקרתי את העיניין הזה של העכברי "מאקרו" ומה שעיניין אותי זה לדעת את סוגי העכברים שיש עליהם את האפשרות הזאת. ניסיתי למצוא דגמים ספציפיים אבל כשמצאתי הבנתי שיש כאלה שלא תומכים בכל משחקי ה FPS ולפעמים עושים בעיות. אז אשמח אם תוכלו לתת לי את הדגם "המתקדם" של האפשרות "מאקרו". תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. הלחצני קדימה ואחורה הפוכים ממה שהיה לי בעכבר הקודם וזה גם לא נוח מבחינה הגיונית. האם אפשר להגדיר שלחצן קדימה ישתנה ויהיה אחורה?מדובר בעכבר ג'יגבייט http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2896#sp

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Hagaix,

צריך רמקולים פשוטים של 100 שקל בשביל אבא שלי. יש המלצות?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Floze,

האם לסיבריה v1 יש 5.1 (וירטואלי) או שיש להם רק 2.1 או 2.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת לייזר שחור-לבן, לשימוש של סטודנט. אני חושב על לייזר בגלל הפן החסכוני - דיו יכול להתייבש (ייתכנו פעמים שלא אדפיס במשך הרבה זמן), ובנוסף עולה יותר. אני מעוניין שיהיה בה גם פקס וסורק שיוכל לתפקד כמכונת צילום. המחיר גמיש - אני מוכן להשקיע בשביל שהמדפסת תשתלם לי בטווח הארוך. הדברים שחשובים בשבילי הם: 1. אמינות ועמידות לאורך זמן - מדפסת שתחזיק הרבה שנים בלי תקלות. אני לא מעוניין בהכרח באחריות של 3 שנים, אם זה מייקר את העלות בצורה משמעותית. 2. חיסכון - אני מעוניין במדפסת שתהיה משתלמת מצד היחס בין המחיר של טונר לכמות הדפים שאפשר להדפיס איתו, לפחות יותר משתלמת ממדפסת הזרקת-דיו רגילה. 3. מדפסת אלחוטית - יתרון, אבל לא חובה אם זה מייקר את העלות בצ…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Orong,

קניתי מחשב חדש. אני לא רוצה שהוא יהרס לי בשניה אחת של קצר חשמלי. לי אישית לא אכפת שהמחשב יכבה בהפסקת חשמל. הדבר היחידי שכן חשוב לי שלא יקרה נזק ולא יהרס. איך זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=10481 ? או שזה מספיק: http://www.mediagalaxy.co.il/files/power-protector-hyundai.jpg

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by yanivnn,

שלום יש לי מדפסת של קנון IP2700 ווינדוס 7 לא מזהה אותה...הורדתי מאתר היצרן דרייבר ועדיין גורנישט אשמח לעזרה :s05: :s05: :s05:

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by erezb84,

היי, אני מחפש מדפסת, ליייזר, שחור לבן, עם הדפסה דו"צ אוטומטית. אין צורך בהדפסה צבעונית/מדפסת משולבת עם סורק וכו'. צריך משהו קטן ואמין. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. ^ מה שמפריע לי, היא המדפסת שברשותי, L7580 HP, שדורשת להחליף את הדיו לחדש. ויהי מה. דהיינו, בהנחה שאני רוצה להדפיס בשחור, ונגמר למדפסת הדיו הצהוב, היא תטיל וטו על כל פעול אשר אחפוץ בה. אשמח לשמוע על דגמים של מדפסות, על כמה לפחות, שלא עושות את התרגיל ה"מסריח" הזה. הדבר הזה פשוט מרתיח אותי. תודה ויום נעים (:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by z999,

שלום, התחלתי לפתח CTS, ולכן אני מחפש עכבר חדש שאפשר להשתמש בו גם ביד ימין וגם בשמאל. אני צריך עכבר שישמש אותי גם לגיימינג, יהיו לו כפתורים בצד וכמובן, יהיה סימטרי. חיפושי מצאו לי רק את הSteelseries Xai, שלא מצאתי בזאפ אבל ראיתי שכן קיים בחנויות בארץ, רציתי לשאול איפה אפשר לקנות אותו ויותר חשוב, איפה אפשר לנסות אותו, באיזור השרון? כמה הוא עולה בארץ? המחיר שלו טיפה גבוה בשבילי (אני גם אצטרך לקנות ביחד איתו מאוספד קשיח), האם קיימות אלטרנטיבות? תודה, זיו

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי, אני מעוניין לקנות סט של עכבר ומקלדת אל-חוטיים ורציתי לדעת האם למישהו יש ניסיון עם המקלדת הנ"ל ויכול לתת חוות דעת? מעבר לכך אשמח להמלצה לעכבר אלחוטי בעל ביצועים דומים ל-G9 אך במחיר שלא עולה על 250 (עדיף פחות). בתודה ראש. *אשמח להצעות למקלדות אלחוטיות בסביבות ה200 ש"ח ומטה. **אין בעיה להזמין מחו"ל במידה וזה יוצא יותר משתלם. אופציות של עכברים שחשבתי עליהם: -Microsoft SideWinder X8 -Logitech Performance MX -Logitech G700 האם הלוג'יטק פרפורמנס שווה תוספת של 50 ש"ח על הX8 של מיקורוספט ? (240 במקום 190) או אפילו את ה-G700 של לוג'יטק ב-275.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש לי הרדיסק חיצוני 160 IDE USB2 שמורכב במגירה של VANTEC ושמתי לב שאני שם לו כבלים פשוטים של USB הוא כמו מתקתק כזה מחוסר זרם.. יש לי רק כבל אחד האורגינלי שלו שאיתו הוא עובד טוב מאוד ולא עושה בעיות(למרות שהוא קצת ארוך ומסורבל..) אני רוצה להזמין מאייבי כבל שיהיה כמה שיותר עבה ועם ציפוי לבידוד שיהיה מניילון רשת כזה(כמו בעכברים של רייזר) אבל לא ראיתי משהו כזה...מכירים כזה דבר כזה.? ראיתי באיביי רק כבלים רגילים למחירה.. יש כזה כבל..אני באמת יודע שכולם בדרך כלל סיניים אבל בשביל זה מחפש כמה שיותר עבה ואם הבידוד ניילון הזה כמו שיש בציוד נורמלי

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, אני מחפש עכבר חוטי ליד גדולה (וימנית) שהלחיצה על הגלגלת לא תהיה קשה (משתמש בכפתור האמצעי המון) במחיר של עד 100 ש"ח. יש לכם רעיונות על דגמים כאלו שמכילים לפחות 5 לחצנים? אין לי בעיה שזה יהיה גנרי אבל שיענה על הדרישות.. תודה מראש, Zinger777.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by b0nzZ,

השימוש הוא יותר ככלי מאשר גימנג אני הולך להשתמש בהן גם בשביל הטלויזיה בחדר וגם למחשב חשבתי על Siberia V2 אבל אני לא מוצא חנות שמוכרת אותן ככה שאני לא יודע מה המחיר התקציב שלי בסביבות ה 300 שקלים. תודה

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  22. Started by 2Fluffy4U,

שלום, לאחרונה התקלקלה המדפסת המשולבת בביתי ואני בחיפושים אחר מדפסת חדשה. (יש לי כבר מדפסת לייזר שחור לבן להדפסות הגדולות כסטודנט). הדרישות שלי הם - מכשיר משולב - בעיקר סורק ומדפסת, פקס לא קריטי בכלל. עלות דיו נוחה (לא צריך הכי זול שיש אבל גם לא משהו שאני אתחרט עליו כלכלית) השאיפה היא לעשות שימוש בדיו מקורי בלבד. (זה דיון אחר כבר). ושהדיו יהיה נגיש בחנויות. (לא מכיר חנויות כמו אופיס דיפו וכו' שמוכרות דיו של קנון למשל).. עדיפות למדפסת שהדפים בה מוגנים מאבק (במגירה סגורה) כמו שיש במדפסות הלייזר לרב. אין חשיבות לתקשורת אלחוטית (אין מניעה אבל גם אין דרישה גורפת, מבחינתי זה סתם בונוס). אין צורך בהדפסה דו צדדית. דגש הכי חשוב - איכות בנייה טובה. לא משהו מטורף, אבל נכו…

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. שלום רב, אני מעוניין לשדר מוזיקה מאחד המחשבים בכל רחבי הבית. הפתרון שחשבתי עליו הוא לחבר משדר FM ליציאת הסאונד של המחשב, לכייל אותו לתחנה "נקיה" ובעזרת מקלטי רדיו לקלוט את התדר ברחבי הבית. השאלות הן: 1. האם יש למישהו פתרון יעיל יותר / זול יותר / הגיוני יותר? 2. אם לא, האם מישהו יכול להמליץ על משדר מספיק טוב שאני אוכל לשמוע איתו באיכות טובה ברחבי הבית? אני די בטוח שהמכשירים שמוכרים ב3-4 דולר בebay, שעובדים על סוללות ומתוכננים לרכב לא יעשו עבודה טובה... מצאתי מספר מכשירים שמשדרים ברמות שונות של וואטים, השאלה היא כמה אני צריך במקרה זה (ואני מניח שממש לא הרבה). תודה, לירן.

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  24. יש לי מדפסת קצת ישנה Laserjet 1020 שמחוברת למחשב XP. מדפיסה בסדר גמור מכל התוכנות. היום שלחו להדפסה מייל מאאוטלוק אקספרס שמכיל גם עברית וגם אנגלית. המדפסת הדפיסה את העברית בג'יבריש. אני מנחש שזה איזה עניין של פונטים, אבל מה בדיוק? במדפסת? במחשב? המייל נראה לי בפונט רגיל בסך הכל, לא משהו מיוחד. מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 8 תגובות
    • 4.1k צפיות
  25. סתם נושא ממש ישן שהיה הרבה בפורומים בארץ ובחול. עשיתי כמה בדיקות והדרייבר עובד בסקייפ כולל המיקרופון המובנה. בכל אופן מדובר במצלמה הזו: לינק נמצא פה, הוספתי Readme איך להתקין נכון (תגיבו בפורום אם זה לא עבד משום מה).

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים