ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני מחפש אלפסק שיחבור למודם-ראוטר פלוס מצלמת IP , במקרה של הפסקת חשמל . חשוב לי שיחזיק אותם למשך זמן של כ 15 / 25 דקות בזמן הפסקת חשמל . אם יש פתרון / דבר אחר גם אשמח לשמוע מכם . תודה רבה ולילה טוב .
-
- 3 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש מסך חדש למחשב, בינתיים חשבתי על ה LG 22 WIDE החדש שיצא.. מצפה להרבה תגובות
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אז ככה אני קונה מחשב שבוע הבא ואני אמור לקבל מתנה איזה משטח של עכבר שאני יבחר מבין החברות הבאות razer steelpad x-ray עכשיו אני לא רוצה לקחת סתם את הכי יקר אני רוצה לקחת מה שאני צריך באמת ומה שאני באמת צריך זה משטח קודם כל שיתמוך בצורה הטובה ביותר בעכבר הrazer copperhead והעיסוק העקרי של העכבר והמשטח זה משחקי רשת מהירים כגון counter strike tactical ops ועוד. אני צריך את המשטח שהכי טוב למהירות גבוה ולדיוק רב במהירות זו אז מי שיכול לעזור ולהגיב אני יודה לו מאד (אני שמעתי שה razer mantis יותר מתאים מכל שאר המשטחים אפילו יותר מהsteelpad 5l) האם זה נכון?? תודה רבה לעוזרים ושוב סליחה שרשמתי את זה פה כי אני לא ממש ידעתי איפה לרשום את זה וזה די דחוף.
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי לא יודע אם הפורום הנכון...אבל מנסה . הבנתי שיש אפשרות לחבר את הפלאפון לTV עם כבל ייעודי . מישהו יודע איזה סוג כבל צריך ? האם זה משהו ייעודי של סמסונג או אוניברסלי ? רוצה להציג את היוטיוב מהפון בTV . אם אפשרי , האם רק להעביר את הטיוי למצב HDMI וזהו (כמו שמחבר מחשב נייד) ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סריקת תמונות ברזולוציה של 1024 DPI אני צריך שיהיה סורק איכותי מבחינת כסף שיהיה לא הכי יקר וגם לא הכי זול משהו באמצע תודה
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
עכבר קל, מדוייק, שיתאים למשחקים כמו BF2, CSS וכאלה.. כמה שיותר נוח, לא ענק כזה.. מחיר סביר, ככה 200-250 אם יש פחות גם טוב. תודה!
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
ראיתי אותו לראשונה כאן: www.logicpc.co.il התקשרתי ואפשר להזמין, ככה שעוד כמה שבועות שיהיה לי כסף אני יקנה אותו ;D מחיר ממש טוב, כמו ה500 וזה עכבר מתקדם יותר.
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, עזרו לי עם מפרט למחשב לשימוש ביתי הכולל משחקים והצגת וידאו. תקציב מקסימאלי - 3000 , לנסות לחסוך. השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית, משחקים, צפייה בתכני וידאו. מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים - מתוכננת רכישת מסך בהמשך (מס' חדשים לאחר רכישת המחשב) - מסך "FHD, 22-23 לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד - FPS, אסטרטגיה , RPG לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - בינוניות - גבוהות (משחקים, לא עריכה) האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 9 האם מתוכנן אוברקלוק…
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
איזה צורב כדאי לי לקנות?
-
- 25 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אוקיי אז מה שקרה בסוף זה שהחברה שהיינו אמורים לקנות ממנה את המחשב הרימה ידיים.. הם לא יכלו להשיג את כל מה שביקשתי.. אמרו שזה מקצועי מדי בשבילהם! ;D אז בכל מקרה אני מתכוון לקנות מזיגזג (שמעתי מכולם שהשירות שם הכי טוב ויש אחריות והכל).. אז אני מסתכל ויש שם את כל החלקים שאני רוצה חוץ מהמארז: ANTEC KS282 SOLUTION SERIES 300W, והזכרון: Mushkin 256 ddr basic א. אז בקשר לזיכרון אני רואה שיש בזיגזג את הזכרון הזה: MICRON 256 mb DDR 2100 במחרי דומה ל MUSHKIN והוא גם עם אחריות לכל החיים... זה נראה לי אותו דבר, לא? ב. אז מה כדאי לי לעשות בקשר למארז? זה סיבוך לקחת מארז מחנות אחרת ולתת להם להוסיף, לא? אם אתם חושבים ככה תמליצו לי על מארז טוב שיש בזיגזג (עדיף לא האנרמקס הוא גדול מדי והוא…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זקוקה לסאונד איכותי במחיר זול (אם יש כזה) לשימושבמשחקי מחשב. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
תקשורת בין סגמנטים, בעזרת אוטנטיקציה, של תוקן (מכשיר אלקטרוני שמחליף סיסמא מספרית כל 40 שניות), שאמור לתקשר עם רדיוס RADIUS, האוטנטיקציה מתבצעת דרך חומת אש של צ'ק פוינט 4.11, התשובה (למעשה) של הלוג של הרדיוס, היא שהוא קיבל סיסמא לא מספרית (כנראה נכנס שם המשתמש גם לאוטנטיקציה), איך לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
בימים אלו אני מרכיב מחשב בשביל חבר שקצת קצר בתקציב. התקציב שלו הוא 4200 ש"ח למחשב שלם (כולל מסך 17") ולכן המלצתי לו על זכרונות SDRAM כיוון שגם הזכרונות וגם לוחות האם עצמם זולים יותר וכיוון שהוא כמעט לא משחק, ההבדל בשבילו בין SDRAM לDDR יהיה בלתי מורגש. לאחר ירידת המחירים האחרונה של AMD שמתי לב שהפרשי המחירים בין מעבדי הXP לת'נדרבירד הם מינימליים. אמרתי לו את זה והצעתי לו לקנות את הA7V133-C ולשדרג את הביוס כדי שהוא יוכל להשתמש בXP שטוב בהרבה. הוא התנגד בכל תוקף לשדרוג הביוס ולא הצלחתי לשכנע אותו. Now... האם ישנם לוחות אם בארץ שמשתמשים בSDRAM ומקבלים XP ללא צורך בשדרוג ביוס? אני מאוד סקפטי אבל בכל זאת...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1001510317&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה את העכבר razer deathadder אבל ההתלבטות היא שיוצא עוד מעט המחודש וקצת מבאס לקנות ישן.. וגם אני יקנה את המקלדת sidewinder X6 ככה רושמים אותה נכון? מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני שוקל לקנות את ה HP 6700. אני מדפיס לסירוגין (בתקופות מסוימות יותר, ובתקופות מסוימות פחות). שאלתי היא, האם הדיו יתייבש במדפסת אם לא אשתמש בה כחודש-חודשיים, או שאשתמש בה מעט בתקופות מסוימות? האם המדפסת יודעת "לנקות" את עצמה באופן אוטומטי תקופתי כדי למנוע סתימה ויבוש של הדיו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
אני בעצם לא הבנתי בדיוק אם BTX זה ATX הפוך (עם הספק למטה) - בכל מקרה בזמן האחרון רואים יותר מארזים שבנויים ככה ואני לא ממש מבין את היתרונות של זה. לפי ההיגיון הפשוט שלי - הספק הוא אחד החלקים שהכי מתחממים ובגלל זה זה הגיוני שהוא נמצא למעלה קרוב לחור יציאת האוויר מן המארז( אם יש לך זרימה נכונה). אשמח להסבר.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש ספק+ מארז יפה התקציב : 750 ש"ח לא יותר.... הספק למפרט הבא: AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Leadtek WinFast PX7800 GT TDH MyVIVO Extreme ?512MB 400MHz GeilX2 ?250GB SATA II 7200RPM 8MB? NEC ND-3550A x 16 Bulk DVD±R/RW Sony 1.44MB 3,5" FDD אני די רוצה את ה SunBeam Transformer Black case
-
- 12 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אחרי שקראתי את הכתבה על כרטיסי מסך (חלק נרחב לפחות) גיליתי שעל פי הנתונים הטכניים: הradeon 8500 זהה ל-geforce 4 ti-4400, וש-radeon 8500LE יותר טוב מgeforce 4 ti-4200. בנוסף אמרתם כי לא היה חידוש טכנולוגי בגי'פורס 4 ו-nvidia אפילו בפיגור לעומת ATI מבחינה טכנולוגית. לפי זה ניתן להבין כי עדיף לקנות radeon 8500\8500LE!!!
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי שאלה די פשוטה למי שיודע מה ההבדל בין ה socket 423 socket 478 ההבדל ביניהם זה שהמעבד ש423 מגיע עם זיכרון L2 256 וה478 מגיע עם L2 512?????
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היום הלך לי הספק, כנראה בגלל המתח הדפוק שיש לי בבית( Thermaltake) גם הלוח כנראה הלך אבל זה סיפור אחר אני צריך עכשיו לקנות ספק + UPS , נתחיל בשאלה.. אם אני מכניס ספר ג'נרי וקונה UPS יש סיכוי לבעיות ? (אני מתכוון לבעיות מתח ) איזה ספק לקחת ? (אם לא גנרי אז OCZ או דומה אבל לפחות 3 שנים אחריות) ואיזה UPS לקנות ? (אין לי שמץ) המפרט: כדי לדעת מה להציע: p4 3 ht geil X2 512 CDRW + DVDRW פלופי radeon 9800 pro 3 דיסקים (120x3 wd ) כרטיס קול ,רשת , מודם ,בקר פאן. עכשיו לשאלה האחרונה (אני רושם כאן כי אין טעם לפתוח עוד תר'ד) על איזה לוח ללכת ? (היה לי p4p800se ) עדיין באחריות אני צריך לוח לraid 0 , 4 כניסות sata, רשת, קול. לא מבצע OC גיימר לגבי סכום: אין לי בעיה של תקציב , אני צריך…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני ממש מתלבט בין המארזים הללו + ספקי כח שונים(או שכלולים בתוכם כבר), אני רוצה ממש חוות דעת שלכם,כי זה חשוב לי נורא הקטע הזה. טוב, אז זהו המארז הראשון: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1838 שמגיע ללא ספק,וכנראה הספק המומלץ הוא ה-TT420W ללא מחשבה שנייה. השני הוא: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1531 שמגיע עם ספק 400W,אבל אני לא יודע אם הספק איכותי.. השלישי הוא: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1356&catcode=270 שמגיע עם ספק 400W,איכותי בהחלט של HEC. הרביעי הוא: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1083&catcode=183 שמגיע עם ספק איכותי של ANTEC 350W. ----------------------------------------------------------------------------…
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-