עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. בוקר שלום, אני מתלבט בין ה Razer BlackWidow לבין ה SteelSeries G6v2. אציין כי אני קונה אותן מKSP כיוון שיש לי זיכוי של 380 ש"ח, ושניהן עולות בחנות 395. אשמח להמלצות מאנשים בעלי המקלדות הנ"ל. כרגע אני נוטה לכיוון ה BlackWidow. תודה מראש, רועי.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. מצלמת אינטרנט Logitech Webcam C905 | מצלמות - באג מחשבים באג מוכרים את Logitech Webcam C905 ב249 ש"ח. משיטוט בגוגל הבנתי שזאת אחת מהמצלמות אינטרנט האיכותיות בשוק היום, והמחיר הזול ביותר אחרי באג למצלמה הזו הוא באיזור ה500 ש"ח לפי מצלמת רשת Logitech QuickCam C905 - זאפ. כדאי לקנות אותה בבאג או שיש דיל משתלם יותר עם מצלמה טובה יותר? יש לכם מושג למה המחיר בבאג כל כך זול ואם יש פה קאץ'?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום יש לי 2 עכברים מדגם Microsoft Basic Optical Mouse http://www.digitalsaonline.co.za/catalog/images/Mo-MBoD.jpg יש באג מוזר שקורה לי עם העכבר הזה: פעם בכמה הפעלות של המחשב, העכבר פשוט לא עובד (יש אור, אבל אין תגובה כשמזיזים את העכבר) הבעיה קרתה לי עם 2 העכברים מהדגם הזה וב-3 מחשבים שונים. בעכברים מכל סוג אחר אין בעיה. העכבר הינו בעל חיבור usb ומחובר לחיבור ps2 עם מתאם (עכברים אחרים בעלי חיבור usb לא עושים את הבעיה) מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by 12w23e,

שלום רב, אני מחפש מקלדת + עכבר לשימוש אינטרנטי יומיומי. אני מעוניין להוציא סכום נמוך (בערך 200 ש"ח). יש את הדגמים הבאים: 1. Logitech Wireless Desktop MK250 - עולה 120 ש"ח. 2. Microsoft Wireless Media Desktop 1000 - עולה 150 ש"ח. 3. Microsoft Wireless BlueTrack Desktop 3000 - עולה 215 ש"ח. 4. Logitech Cordless Desktop S520 - עולה 240 ש"ח. האם יש למישהו המלצה??? האם יש כאן עכבר נוח יותר מכולם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, ברצוני לקנות מדפסת משולבת. לא הכי זולה, אך גם לא יקרה מדי. לאחר בדיקה באינטרנט, מצאתי את שני הדגמים האלה בטווח המחירים הרצוי לי (400-500) מה דעתכם? איזו מדפסת איכותית יותר? יתרונות/חסרונות? אם אני מבין נכון, ה-CANםמ עשויה ממתכת וגם יש עליה שנתיים אחריות. לעומת זאת, ל-HP יש נתוני יצרן טובים יותר. מה אתם אומרים? אולי בכלל מדפסת אחרת בטווח מחירים זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. Started by SHAKED286,

שלום לכולם ברצוני לקנות שלט אונברסאלי לחדר שלי ורציתי לדעת עם אני יקנה את ה-Logitech Harmony 688 אני יוכל לשלוט גם על המחשב גם על הטלויזיה וגם נגיד על המזגן על הטלויזיה על הממיר של היס וג םעל המחשב ? ואני יוכל גם לתכנן יותר מפקודה אחת על כל כפתור ? תודה רבה ושבת שלום שקד

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם!!! לאחרונה קניתי Genius EasyPen i405 (משטח עם עט כתיבה) בשביל להשלים את האפשרות שלי לשימוש המחשב כמחברת! השאלה שלי היא כזו.... כשאני כותב את כל הטקסטים בוורד ואז אני צריך להוסיף סרטוט להמשך הטקסט, איך אני עושה את זה? אני לא רוצה לפתוח את הצייר, לצייר ואז להדביק... אני רוצה לראות איך זה יצא על הדף שבו אני כותב... פעם אחת הצלחתי לעשות משהו בסגנון אבל זה היה מלפני המון זמן ולכן אני לא זוכר... בייחוד כשיש עכשיו את האופיס 2007. תודה רבה לעוזרים!

8. חמי קנה מחשב + מדפסת מערוץ הקניות LEXMA2670 הלכתי וגם התקשרתי לחברה שסיפקה ציפ מחשבים בראשון לציון ובקשתי לשדרג אותה בגלל שאין לה פקס והם קצת עושים בעיות נראה לי ..................... 1 קודם כל למה לשדרג יש לך מדפסת טובה ? 2 הם אומרים שמחיר של המדפסת הוא 180 ש"ח ( LEXMA2670 ׂ 3 בשביל לשדרג ל HP 4500 OFFICEJET אני צריך להוסיף 280 ש"ח ....כי עולה 460 ש"ח להם (330 ש"ח ב KSP )........שבמחיר הזה ובתוספת של 50 ש"ח אני קונה מדבפסת חדשה בנוסף ל LEXM2670 וגם היום יש הרבה מבצעים על מדפסות 4 התקשרתי היום שוב ונציג אחר אמר לי שאפשר לשדרג ל X5070 בתוספת של 160 ש"ח 5 משהו פה לא הגיוני במחירים שלהם מה עושים ? 6 נראה לי שהם רוצים להרוויח עלי פעמיים ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by KroydKrenson,

אני רוצה להוציא בין 200 ל300, אבל אם אפשר לחסוך אז לנסות. מתלבט בין ה G5 ל MX518. עכברי לייזר יותר טובים מעכברים אופטיים? ואם כן, כמה זה מורגש?

10. Started by chenrp,

שלום, יש לי מדפסת מקומית ברשת. אני רוצה להדפיס ממנה אבל אינני יודע מה ה IP הקבוע שלה (יש לה IP קבוע). אני רוצה לשלוח פקודת הדפסה ישירות אליה. איך ניתן לעשות זאת? האם יש תוכנה (שלא צריכה התקנה כי אסור להתקין תוכנות במחשב הזה) שעושה זאת? ועוד שאלה, האם אני יכול לראות קובץ LOG של כל ההדפסות שנעשו למדפסת זו? אני רוצה לראות מי הדפיס וכמה הדפיסו ממנה. האם ניתן לשנות קובץ זה? אם כן, היכן הוא נמצא (אני רוצה שרק אני אוכל לשנותו ולקרוא אותו כי אני אדמין). חבר שלי בנה תוכנה ב C# שעושה את זה. אני לא רוצה להעתיק ממנו את הקוד כרגע כי אני רוצה משהו יותר מקצועי ומסודר. ועוד שאלה, האם ניתן לפנות למדפסת דרך שרת FTP? אם כן, כיצד ניתן לעשות זאת? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by eliko78,

מהאתר TMS אם אפשר לחסוך אז לחסוך אם יש אופציה מאד משתלמת אז לחרוג קצת תודה[br]פורסם בתאריך: 20.01.2011 בשעה 15:37:46 לא מחייב מ TMS אפשר גם מחנות אחרת

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ro_nl,

היי קניתי לפטופ חדש בגודל של 17.3, (מה שלא היה רשום באתר שאולי המסך בגודל של 17.3, אבל יש עוד שארית מחוץ למסך, מה שמביא אותו לגודל של 20.5 אינצ' -בערך) http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Laptop+/+Intel%26%23174;+Core%26%23153;+i7+Processor+/+17.3%22+Display+/+6GB+Memory+/+640GB+Hard+Drive+-+Black/1257894.p?id=1218243761956&skuId=1257894 הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא תיק ללפטופ בשום מקום. למישהו יש המלצות על חנויות/ אתרים/ איביי? (אני מעדיף Bagpack ולא תיק יד) תודה (הגודל של המחשב, לפי המדידות שלי הם: 42X33X4 ובאינצ'ים: 16.5X13X1.6)

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  13. שלום לכולם, בחודש האחרון הגיעו לרשותי כל מיני אביזרי ציוד היקפי אז חשבתי לכתוב עליהם ביקורות לפורום ביקורות. מכיוון שאין לי זמן לכתוב ביקורות להכל אני שואל אתכם מה תרצו לקרוא. הביקורות יהיו יותר בסגנון של קצר ולעניין מאשר ממש לעומק אלא אם אמצא זמן להאריך. אני פותח פה להצבעה בתקווה שביום שבת הבא אשב לכתוב את הביקורת שתרצו. הביקורות שחשבתי להציע בשלב זה (יש עוד) הן: * עכבר: 1. SteelSeries Xai http://steelseries.com/products/mice/steelseries-xai-laser * מקלדת: 2. Razer BlackWidow http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.211324200 3. התרשמות: המעבר מ logitech wave ל logitech G110 ולבסוף למה נשארתי עם ה Razer Black Widow ** אודיו: 4. ביקורת על סט של אזניות …

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. הכוונה היא ל Mechanical switch keyboard. אלה שהצלחתי למצוא שנמכרות בארץ הן ה BLACKWIDOW של רזר וה G7 (ןה G6V2) של STEELSERIES מישהו מכיר או משתמש במקלדת מכנית ויכול להגיב? איפה קניתם ואיך השימוש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by Enn0L,

היי, יש לי מדפסת HP 6500A חדשה, וברגע שאני מדפיס דפים עם טבלאות או כל דבר אחר עם קווים אנכיים דקים, באיכות הנמוכה או באיכות הרגילה, בחלק גדול מהקווים הם "נשברים" מעט ימינה או שמאלה, זזים חצי מ"מ לצד זה או אחר כאילו ראש ההדפסה טיפה סטה. דוגמה סרוקה: http://img227.imageshack.us/img227/3938/scanxx.jpg (דמיינו שהקווים מחוברים לכדי קו ישר, ושאיפה שמתרחשת התזוזה שמאלה המרווח הרבה יותר קטן ממה שכמובן נראה פה... באיכות גבוהה זה לא קורה. האם זו בעיה ידועה בכל מדפסות הדיו או שיש לי בעיה? אגב - כיוונתי את ראש ההדפסה כבר שלוש פעמים...

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by raorian,

אז לאחר שקניתי לפטופ תוך המלצה מהאתר ואני מאוד מאוד מרוצה. אני צריך עכשיו עכבר. קיבלתי עכבר של toshiba ביחד עם המחשב אך החוט של העכבר הוא כמו של אוזנייה (שזה נייד אך קריע) ואח שלי תוך משחק אינטנסיבי בBC2 מתח את החוט והמחשב לא קולט טוב את העכבר. אני פשוט אם אוזניות בלוטוס טובות כבר כמעט שנה ולא מוציא יותר כסף על אוזניות משום שאלו לא מתקלקלות (החוט לא נמתח והן נהרסות כי אין חוט) לאחר חפירה דרישות העכבר אני רוצה עכבר אלחוטי, שאין לו לאג כדי שזה לא יפריע לי במשחקים. חשוב שיהיה ניתן ללחוץ על הגלגלת בתור כפתור עכבר אמצעי ולא יהיה לזה כפתור נפרד. רצוי מחיר נמוך אך אינני מתמצא במחירם של עכברים. חשוב לי שהוא יהיה כמה שיותר נייד, אך שיהיה ניתן לשחק איתו FPSים כאמור. בלוטוס יהיה נח…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. ומה ההבדל ביניהם? (אטרנט, בלוטות' וכו')

• 3 תגובות
    • 4k צפיות
  18. שלום אנשים אני סטודנט ולא מזמן נהרסה לי המדפסת הישנה שלי (HP1315). חיפשתי קצת ברשת על מדפסות וראיתי את HP 6500, נראית מרשימה וחסכונית, אבל משום מה אני לא מצליח להיסגר אחזה דגם מהן מדפיסה דו"צ. בזאפ נראה לי שעשו סלט גדול בין כל הדגמים. ראיתי שה 6500 הרגילה עולה בסביבות ה550 אבל לא מצאתי שום אזכור של היצרן לגבי הדפסה דו"צ. עכשיו יש עוד דגם אלחוטי ב650 ועוד דגם PLUS ב780 ש"ח בערך. אני כבר די מבולבל כי בכל אתר כתוב משהו אחר לגבי הדו"צ, אותי לא מעניין הקטע של האלחוטי, הכי חשוב לי זה חסכון (כי אני מדפיס רק בשחור לבן) והדפסה דו"צ( כי אחרי הכל לסחוב על הגב כל יום פי 2 דפים זה לא כיף). אשמח לשמוע ממישהו שמכיר את הדגמים הנ"ל, ואפילו הצעות למדפסות של חברות אחרות. בעקרון התקציב הוא ע…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Tharbad,

זיגזג מוכרים אותו ב- 70 ש"ח. זה שווה את הקנייה? אני מחפש ג'וסטיק בשביל משחקים נוסח MS Flight Simulator. שבת שלום

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  20. היי, לאחרונה קניתי שני שלטי XBOX 360 (אל חוטי) וביחד איתם הגיעו שני מתאמי USB למחשב (אין לי XBOX - אני משתמש בהם למחשב בלבד). השאלה שלי היא האם שלטי XBOX 360 אל חוטיים שמיועדים לקונסולה עצמה ולא למחשב, יוכלו לתפקד כגיים-פאדים למחשב לכל דבר בזכות המתאם USB? (למשל מישהו שקנה את הקונסולה והחליט שהוא רוצה לחבר את השלט שלו למחשב בלי לקנות עוד שלט ייעודי של אקסבוקס למחשב). [צונזר] זה לא המקום לפרסם מוצרים למכירה, בשביל זה קיים מדור ה-TradeZone שבאתר תודה!

• 0 תגובות
    • 4.5k צפיות
  21. שלום רב, אחרי קריאה מרובה באינטרנט אני עדיין לא מצליח לפתור את הבעיה שלי ואולי מישהו פה יוכל לתת לי רעיון. יש לי סט מקלדת ועכבר בלוטות' של מייקרוסופט ומערכת הפעלה Win7, אני עובד עם הסט הזה כבר כשנתיים שלוש. לפני כמספר ימים (פתאום - אולי בעקבות עדכון מייקרוסופט, או סתם בלי סיבה), הם הפסיקו לעבוד. זה כבר קרה לי מספר פעמים אך בסופו של דבר תמיד הצלחתי לסדר את זה ע"י התקנה מחדש של דרייבר הבלוטות', אתחול המחשב וכו', אך הפעם זה לא עבד. ניסיתי כבר הכל, מהסרת הדרייברים, התקנה מחדש, windows update ומה לא, אני כבר משתגע ושוקל להתקין את חלונות מחדש. עד כמה שאני זוכר, לא היו לי בעיות כאלה ב-Win XP וגם ראיתי בגוגל שיש באמת איזה שהם בעיות עם בלוטות' וחלונות 7. למישהו יש רעיון? בתודה מרא…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by eladbu,

שלום לכולם מחפש עכבר של מיקרוספוט או לוגיטק ארגונומי אלחוטי לשמאלי יש מצב להמלצות???

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  23. Started by igalk474,

אני חושב לקנות מקלדת Razer Lycosa Mirror עכבר Razer Mamba משטח לעכבר Razer Destructor Black למישהו יש ניסיון עם המוצרים האלו? איך הם? איך האיכות שלהם? יש לכם המלצות? אני מבין שבנוסף לRazer גם Microsoft ו Logitech מייצרות דברים טובים תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by cena00,

שלום אני צריך המלצה לעכבר אלחוטי טוב, ושיהיה לייזר . התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה לכיוון ה250. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים