עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by guytsemah,

[צונזר]

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  2. שלום! יש ברשותי עכבר אלחוטי של Microsoft מדגם wireless optical mouse 2000 וברצוני לרכוש מקלדת אלחוטית, האם בלכתי לקנות מקלדת, לא אוכל לרכוש אחת שתוכל להשתמש בחיישן של העכבר?? או שאצטרך ממש לקנות סט שלם חדש? תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by r.b.y,

אני רוצה לסרוק תמונות למחשב בכדי לעשות אלבום דיגיטאלי יש לי כמה תמונות שפיתחתי אותם על נייר אני רוצה לסרוק אותם למחשב אני יודע שסורק יש לו רזולוזציה גבוהה ולכן זה עדיף אך אולי יש גם משולב הסכום עד 400 שח תודה

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  4. קניתי אוזניית BT הכל טוב ויפה (סוללה קצת קטנה מדי) אבל הן הגיעו עם מטען אנגלי והייתי שמח לרכוש כבל USB כדי להטעין אותן עם המחשב שתי שאלות: א. איך קוראים לחיבור הזה? MICRO USB רגיל? האם זה זה:http://www.dealextreme.com/p/usb-to-micro-usb-charging-cable-60cm-length-48924 ב. קיבלתי ביחד עם האוזניה אוזניות שמתחברות לשקע USB (בשביל לשמוע סטראו) אם אני רוצה גם להטעין את האוזניה וגם לשמוע מוזיקה עם האוזניות האם זה אפשרי? (ז"א איך אני יכול לפצל את החיבור באוזניה ל-2 ואם כן האם זה תקין שאחד מזרים חשמל לסוללה והשני מזרים מידע לאוזניות?) תודה רבה, אריה נ.ב איפה אני מוצא מתאם מחיבור 3.5 רגיל לחיבור המוזר של האוזניות שלי לשם הברה התחתון זו האוזניה העליון זה החיבור של המטען/…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. המחיר זהה, שניהם אופטיים. אני יודע שהקינזו קטן יותר, רק שלושה כפתורים ורק שנת אחריות, אבל חדש יותר מה MX518. מישהו יכול להגיב? ראיתי גם שמישהו כתב שיש לקינזו בעיות עם משטחי עכבר מבד ב DPI נמוך. אני לא משחק הרבה FPS, בעיקר סטארקרפט 2, ולכן משחק בד"כ על DPI של 800-1200. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Hakiru,

יש לי את ה-logitec dual action ,הייתה תקופה שהוא עוד הזדהה אבל רק עם קיפול של הכבל של הג'ויסטיק עד למציאת הנקודה שבה הג'ויסטיק עובד ומתחבר למחשב ועכשיו גם זה לא עוזר ,האם יש אפשרות לתיקון עצמי של הג'ויסטיק? אם לא אשמח לקבל המלצות לג'ויסטיק זול למחשב שלא נהרס אחרי חודש.

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. יש לי את ה Asus G73JH שאני תמיד לוקח לעבודה ועושה לילות, יש לי כרגע את ה RAZER Golthios או איך שזה נקרא וזה לא ממש נוח ומדוייק. יש המלצות לאחד טוב ? אני מעדיף ללכת על אחת מהחברות האלו Everglide, SteelSeries, וצריך שיוכל להתקפל ולא קשיח שאני יוכל להכניס לתיק בצורה קלה. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. טוב, לאחר זמן מה הגעתי למסקנה שאני לא יכול לסבול שימוש של עכברים חוטיים עם המחשב הנייד שלי. לכן אני רוצה אחד אלחוטי. יש לי במחשב הביתי את RAZER DEATHADDER שאני מאד מרוצה ממנו מבחינת נוחות ליד ופונקצוינליות. אני מחפש עככבר במחיר דומה לזה, שיהיה נוח ושיהיו לו כפתורי קדימה אחורה לאגודל, בקיצור כמו הDEATHADDER, אין לי צורך בעוד כפתורים מעבר למה שציינתי. ביצעתי חיפוש קל ומצאתי את זה http://www.logitech.com/en-roeu/mice-pointers/mice/devices/6811 הוא עובר את התקציב בKSP אבל אם הוא באמת טוב אני מוכן להוסיף. אני תוהה עם יש עכברים טובים של חברות אחרות שלא מצאתי. בנוסף חשבתי עם אני הולך על עכבר איכותי אולי כדאי לי להשקיע באיזה פד חביב? למשל זה: http://store.razerzone.com/stor…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by arkzai,

היי אני מעצב גרפי שמחפש לקנות סורק טוב לסריקת איורים ועבודות חשבתי להוציא באזור ה-400 ש"ח. כעקרון אני חשבתי על Epson V33 או על אחיו הגדול Epson V330. אשמח לחוות דעתכםץ תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by wons,

היי חבר'ה אני מחפש מצלמת אינטרנט עבור צילום סירטונים בשביל היוטיוב. המחיר הוא לא קריטי אומנם אני מעדיף לעלות איתו כמה שפחות. והשאלות שלי הן: כמה תמונות בשנייה הייתם ממליצים למטרה הזאת כדי שיצא סירטון טוב ולא מהסוג ה"נתקעים" שניתן לראות בכל מיני וידאו בלוגים ? רזולוציה אני משאר שהיא לא כל כך חשובה לי כי בכל מיקרה הסירטונים יעברו הקטנה ל 640*480 עבור תצוגה ביוטיוב אומנם נחמד היה אם תהיה יותר עבור עריכה. בהרבה מצלמות אינטרנט התמונה יוצאת די חשוכה או לחלופין מסונוורת, חדות התמונה מזעזעת והפרדת הצבעים גרועה. מצד שני ברוב מצלמות כיס (וידאו) HD שאנשים מצלמים עבור הבלוגים שלהם יוצאים סירטונים שבהחלט נעים להסתכל עליהם - יש מצלמות אינטרנט ספציפיות שהייתם ממליצים ע"מ לקבל אפק…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by daniel9876,

איזה הגה טוב יש למחשב עד 200 שקל, עם הילוכים אם אפשר תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי סט מקלדת ועכבר bluetooth של מייקרוסופט ושאלתי היא כזאת. הסט לא מתפקד בזמן עליית המחשב, אלא רק לאחר ש-windows עולה, אני מניח שלא כל הדרייברים המתאימים עלו? זה למשל מצריך שאחבר מקלדת רגילה עם ברצוני למשל להיכנס ל-bios או safe mode - באסה. האם יש דרך להתגבר על כך? יש לי סט אלחוטי רגיל (RF) והוא דווקא עובד בזמן עליית המחשב.

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  13. Started by ftom2,

הי, אשמח לשמוע המלצות, חשוב לי שלא תהיה גדולה מידי.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. החלפתי לפני חודש את כל ראשי הדיו ואחרי שבוע שלא הדפסתי רק ראש אחד עובד (3EBK) שאר המיכלים מלאים אבל לא עובדים. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. מצלמת אינטרנט Logitech Webcam C905 | מצלמות - באג מחשבים באג מוכרים את Logitech Webcam C905 ב249 ש"ח. משיטוט בגוגל הבנתי שזאת אחת מהמצלמות אינטרנט האיכותיות בשוק היום, והמחיר הזול ביותר אחרי באג למצלמה הזו הוא באיזור ה500 ש"ח לפי מצלמת רשת Logitech QuickCam C905 - זאפ. כדאי לקנות אותה בבאג או שיש דיל משתלם יותר עם מצלמה טובה יותר? יש לכם מושג למה המחיר בבאג כל כך זול ואם יש פה קאץ'?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by 12w23e,

שלום רב, אני מחפש מקלדת + עכבר לשימוש אינטרנטי יומיומי. אני מעוניין להוציא סכום נמוך (בערך 200 ש"ח). יש את הדגמים הבאים: 1. Logitech Wireless Desktop MK250 - עולה 120 ש"ח. 2. Microsoft Wireless Media Desktop 1000 - עולה 150 ש"ח. 3. Microsoft Wireless BlueTrack Desktop 3000 - עולה 215 ש"ח. 4. Logitech Cordless Desktop S520 - עולה 240 ש"ח. האם יש למישהו המלצה??? האם יש כאן עכבר נוח יותר מכולם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. בוקר שלום, אני מתלבט בין ה Razer BlackWidow לבין ה SteelSeries G6v2. אציין כי אני קונה אותן מKSP כיוון שיש לי זיכוי של 380 ש"ח, ושניהן עולות בחנות 395. אשמח להמלצות מאנשים בעלי המקלדות הנ"ל. כרגע אני נוטה לכיוון ה BlackWidow. תודה מראש, רועי.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכולם!!! לאחרונה קניתי Genius EasyPen i405 (משטח עם עט כתיבה) בשביל להשלים את האפשרות שלי לשימוש המחשב כמחברת! השאלה שלי היא כזו.... כשאני כותב את כל הטקסטים בוורד ואז אני צריך להוסיף סרטוט להמשך הטקסט, איך אני עושה את זה? אני לא רוצה לפתוח את הצייר, לצייר ואז להדביק... אני רוצה לראות איך זה יצא על הדף שבו אני כותב... פעם אחת הצלחתי לעשות משהו בסגנון אבל זה היה מלפני המון זמן ולכן אני לא זוכר... בייחוד כשיש עכשיו את האופיס 2007. תודה רבה לעוזרים!

19. Started by SHAKED286,

שלום לכולם ברצוני לקנות שלט אונברסאלי לחדר שלי ורציתי לדעת עם אני יקנה את ה-Logitech Harmony 688 אני יוכל לשלוט גם על המחשב גם על הטלויזיה וגם נגיד על המזגן על הטלויזיה על הממיר של היס וג םעל המחשב ? ואני יוכל גם לתכנן יותר מפקודה אחת על כל כפתור ? תודה רבה ושבת שלום שקד

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום יש לי 2 עכברים מדגם Microsoft Basic Optical Mouse http://www.digitalsaonline.co.za/catalog/images/Mo-MBoD.jpg יש באג מוזר שקורה לי עם העכבר הזה: פעם בכמה הפעלות של המחשב, העכבר פשוט לא עובד (יש אור, אבל אין תגובה כשמזיזים את העכבר) הבעיה קרתה לי עם 2 העכברים מהדגם הזה וב-3 מחשבים שונים. בעכברים מכל סוג אחר אין בעיה. העכבר הינו בעל חיבור usb ומחובר לחיבור ps2 עם מתאם (עכברים אחרים בעלי חיבור usb לא עושים את הבעיה) מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by chenrp,

שלום, יש לי מדפסת מקומית ברשת. אני רוצה להדפיס ממנה אבל אינני יודע מה ה IP הקבוע שלה (יש לה IP קבוע). אני רוצה לשלוח פקודת הדפסה ישירות אליה. איך ניתן לעשות זאת? האם יש תוכנה (שלא צריכה התקנה כי אסור להתקין תוכנות במחשב הזה) שעושה זאת? ועוד שאלה, האם אני יכול לראות קובץ LOG של כל ההדפסות שנעשו למדפסת זו? אני רוצה לראות מי הדפיס וכמה הדפיסו ממנה. האם ניתן לשנות קובץ זה? אם כן, היכן הוא נמצא (אני רוצה שרק אני אוכל לשנותו ולקרוא אותו כי אני אדמין). חבר שלי בנה תוכנה ב C# שעושה את זה. אני לא רוצה להעתיק ממנו את הקוד כרגע כי אני רוצה משהו יותר מקצועי ומסודר. ועוד שאלה, האם ניתן לפנות למדפסת דרך שרת FTP? אם כן, כיצד ניתן לעשות זאת? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. חמי קנה מחשב + מדפסת מערוץ הקניות LEXMA2670 הלכתי וגם התקשרתי לחברה שסיפקה ציפ מחשבים בראשון לציון ובקשתי לשדרג אותה בגלל שאין לה פקס והם קצת עושים בעיות נראה לי ..................... 1 קודם כל למה לשדרג יש לך מדפסת טובה ? 2 הם אומרים שמחיר של המדפסת הוא 180 ש"ח ( LEXMA2670 ׂ 3 בשביל לשדרג ל HP 4500 OFFICEJET אני צריך להוסיף 280 ש"ח ....כי עולה 460 ש"ח להם (330 ש"ח ב KSP )........שבמחיר הזה ובתוספת של 50 ש"ח אני קונה מדבפסת חדשה בנוסף ל LEXM2670 וגם היום יש הרבה מבצעים על מדפסות 4 התקשרתי היום שוב ונציג אחר אמר לי שאפשר לשדרג ל X5070 בתוספת של 160 ש"ח 5 משהו פה לא הגיוני במחירים שלהם מה עושים ? 6 נראה לי שהם רוצים להרוויח עלי פעמיים ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. לרוב אני משחק בלילה, לכן אני צריך להתמצאות בכפתורים בחושך. חשבתי על מקלדת מלאה או חלקית עם תאורה אחורית. לא צריך עברית. רצוי שתהיה אפשרות להחליש(מלבד לכבות לגמרי) את התאורה או שהיא פשוט לא תסנוור בחושך. אני לא לגיימר כבד ולא משחק ברשת. לכן כל מיני פ'יצרים של מאקרו וכו' פחות חשובים לי. תקציב נגיד עד 350 ש"ח. הסתכלתי באינטרנט על מספר דגמים: ‏Microsoft SideWinder X4 Logitech Gaming Keyboard G110 Razer Nostromo Expert Gaming Keypad כמות הכפתורים ב Razer Nostromo לא יגבילו אותי במשחקים? למי שיש\היה ניסיון עם מקלדות בעלות תאורה אחורית אשמח לשמוע מה יש לכם להגיד עליהן. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. עמיאל לוזון, מהגיימרים והפעילים בקהילת הגיימינג המובילים בארץ פירסם סקירה על עכבר ה-KONE ופד ה-SOTA והצליח להשיג הנחה גדולה לקוראים. שווה לכם לקרוא אם אתם מחפשים ציוד גיימינג איכותי. אני מאוהב ב-KONE אחרי שימוש של כמה שבועות ובאמת ממליץ לכל אחד לבדוק את המוצר גם אם יחליט שהוא לא מתאים לו. אני הייתי סקפטי כמו שעמיאל כותב ופשוט חייב להסכים לכל מילה שלו. כאילו הוציאו לי את המילים מהפה... http://www.gadgety.co.il/10604/%d7%92%d7%90%d7%93%d7%92%d7%98%d7%99-%d7%9e%d7%a1%d7%a7%d7%a8-roccat-kone-%d7%a2%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92/

• 13 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.