עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by hellfire03,

האם יש התקן שנותן לקרוא כרטיסי SIM (את המידע) לגלוש באינטרנט 3G ולבצע שיחות כמו פלאפון רגיל [בארץ] (כאילו המחשב הוא פלאפון בין השאר) ראיתי כל מני מתאמים http://s.dealextreme.com/search/sim.html?category=300 מה הם נותנים?

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by LiranUdi,

אני צריך הנמלצה לעכבר , מקלדת ואוזניות .. בעיקר לגיימינג עד 650 עכבר אני מעדיף משהו של רייזר כי לפי מה שהבנתי הם הכי טובים בגיימינג וכו' ומקלדת אני צריך עם מקשים בולטים כי זה יותר נוח אבל לא חובה! מקלדת עם תאורה גם יהיה טאץ' נחמד. ואם יהיה אפשרות שלמקלדת יהיה אפשרות גם לUSB וגם לPS2 [החיבור של המקלדת] זה יעזור. תודה =].

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by gal2576,

אני מחפש מדפסת לייזר משולבת, משהו קטן איכותי. מדפסת עם סורק ומכונות צילום לקנייה באזור באר שבע, אני לא בדיוק יודע מה טווחי המחירים במדפסות כאלה אבל משהו לא יקר מידד ולא זול מידי חשוב שרזולוצית ההדפסה תהיה איכותית וגם הצבעים. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by lenap,

אני רוצה לקנות ערכה למילוי דיו. יש המלצות איזה דיו לקנות?? המילוי הוא למחסניות 178 של HP

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by Salwaby,

אני צריך מדפסת צבעונית פשוטה, ומשולבת. צרכים רגילים לגמרי, לא משהו מיוחד אני לא בקיא בזה, אני מתכוון משולבת, שתהיה עם פקס, ואם יש כזה דבר אז גם עם סורק.. (לא חובה סורק) שהתחזוקה שלה תהיה גם כמה שיותר זולה (שלא יעלה 300 שקל דיו..) תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. שלום, אני מחפש המלצה למדפס משולבת אלחוטית לשימוש ביתי, אני מתלבט בין הדגמים האלחוטיים 4500 ו-6500 של HP. ברור לי שה- 6500 טובה יותר, אך במה מתבטאים ההבדלים בינהם והאם הם שווים את הפער במחיר? (יש להתחשב בזה שהמדפסת לא תהיה בשימוש מסיבי במיוחד..) חשוב לי שתהיה אלחוטית ושאוכל להדפיס מכל מקום בבית, שתהיה חסכונית בדיו ושהדיו שלה יהיה כמה שיותר זול. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  7. Started by galgalgal2001,

שלום לכולם! אני הייתי רוצה לקנות למחשב הנייד שלי (asus 100he) מקלט GPS בעתיד הוא יתחבר למחשב archos 9 לניווטים בשטח. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9288&perur=2&t=1&c=613 ראיתי את המוצר הבא שכמובן עונה על הדרישות שלי (מהסיבה הפשוטה שאין לי מושג בנושא הGPS )) http://www.gpsnow.co.il/Product.asp?Pid=216&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE זול קטן ומחזיק הרבה זמן וכמובן מתחבר באמצאות USB או BT שזה אחלה אני גם מחפש תוכנה שאליו יתחבר המכשיר הזה, google earth אולי? ראיתי שם אפשרות של GPS אבל אני לא מכיר את הנושא הזה כלל.. אשמח להסבר.. מה ההבדל בין google earth VS google maps?? ד'א.. יש לי דרישה אחת מאד חשובה לגבי התוכנה... אני צריך לראות א…

• 6 תגובות
    • 6.3k צפיות
  8. Started by mazinya,

הזמנתי עכבר RAZOR DEATHADDER ואני רוצה לקנות גם משטח. בסך הכל חשוב לי שהעכבר יזוז עליו חלק. אני לא כזה גיימר ואני לא רוצה להשקיע יותר מדי.. חשבתי על משהו בסביבות ה 60 שקל בערך. יש המלצות? (עדיף KSP. קרובים לבית)

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. בוקר טוב לכולם, לאחרונה התחדשתי בסט שציינתי בכותרת. אני מאוד מרוצה מהפרקטיות והנוחות ללא החוטים, אך אני נתקל בבעיה מציקה במיוחד - כל כמה זמן העכבר מתחיל לרצד וכאילו שהמחשב לא קולט את התנועה שלו כמו שצריך. הדבר קורה גם אצל קרוב משפחה שגם הוא קנה את הסט. חיפשתי ברשת ומצאתי רבים שנתקלו אף הם בתקלה אך לא הצלחתי למצוא פתרון. אשמח לשמוע אם מישהו מכם נתקל בסט ומכיר פתרון לבעיה הזו. ערן

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by TMJ,

המלצה לעכבר אלחוטי הכי טוב עד 400 שח למחשב נייד!!! תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. למומחי הפורום שלום. קראתי קצת על הנושא בויקיפדיה, והמידע שם לצערי איננו מפורט מספיק. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7%9B%D7%91%D7%A8_(%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91) האם מישהו יכול להסביר איך אני יכול לבנות את המנגנון של העכבר האופטו-מכני בעצמי? אני בונה מכניזם, עם גלגלות, שאני צריך לדעת באיזה מהירות הן זזות... איך חיישן האינפרא אדום יודע לסגור מעגל כאשר הוא מקבל אור? והאם אני צריך להכין מעגל מודפס בשביל הקונסטרוקציה, ואם כן איך? ושאלה אחרונה: למישהו יש פטנט על העכבר האופטו-מכני, או שאני יכול להשתמש באותו רעיון ללא חשש מתביעה? תודה מראש למגיבים!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by roma,

היי, אני מחפש משהו איכותי יחסית ואני לא יודע מה לבחור.. אשמח להמלצות. טווח המחירים הוא סביב ה300 שח. אפשר לחרוג אם זה ממש שווה את זה. תודה.

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  13. טוב הNX500 שלי הישן והטוב הולך למות בקרוב .. אבל היה אחלה של עכבר אני קונה Logitech G500 ואיזה פאד? לא בטוח אני רוצה פאד עד 60 שקל מקסימום בבקשה לא לחרוג אבל עדיף כמה שיותר זול אני חשבתי על SteelSeries QcK Mini אבל אתם חושבים שהוא יספיק? אני משחק על DPI של 1800-800 בינתיים אבל נראה אוליי אפילו יותר.. הפאד הזה יכול לפעול טוב על מעל ל3000 DPI? איזה פאד אתם ממליצים? אני מעדיף שתביאו לי פאדים מהחנות הזאת בבקשה: http://www.noacomp.co.il/ תודה רבה ותודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי לפני שאני מזמין רציתי לדעת אם יש מצב לשלוח ולקבל פקס בלי נגיעה אחת במסך הטאץ' ? ותודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. מדפסת Brother MFC-425CN נכרשה לפני שנתיים, עבדה היטב בעבר, נגמרו ראשי הדיו, היא לא עבדה למעלה משנה, כעת רכשתי סט חדש של ראשי דיו, החלפתי הכל, היא ביצעה פעולת ניקוי ארוכה, אבל בניסיון להדפיס, יוצאים דפים חלקים. מה יכולה להיות הסיבה ? האם דיו שהתייבש בצנרת ? מה ביכולתי לעשות לבד בבית ? (נראה לי שלתקן אותה זה לא כלכלי, עדיף לרכוש חדשה) תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by sgsg,

שלום לכולם, אני מתעניין במדפסת הזו, אבל מכיוון שיש לה כל כך הרבה דגמים שונים בשוק, אני לא מצליח למצוא את זה עם המאפיינים החשובים לי. אשמח אם תוכלו לרשום לי לאיזה מהדגמים בסדרת 6500 יש: 1. הדפסה דו"צ אוטומטית 2. רשת קווית - ethernet 3. פחות חשוב, אבל לאיזה דגמים יש wifi ועוד שאלה אחת, בקשר ל- 8500, יש הבדל משמעותי בין הדגמים החדשים לדגם הישן מלבד ההדפסה ישירות מהמייל ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. זקוק למשהו קטן, לא all-in-one הגדולים והמגושמים.. אלחוט/חוטי, לא משנה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. אז ככה: היה לי בעיה עם הרסיבר של העכבר, המחשב לא זיהה את הרסיבר, רק אחרי שמזיזים אותו קצת למטה הוא זיהה, דיברתי עם לוגיטק והם שלחו לי רסיבר חדש. עם הרסיבר הגיעה חוברת עם הסברים איך לעשות לו reconnect, (לחבר את הרסיבר, לחכות קצת ולהדליק את העכבר, והם אמורים "לדבר" אחד עם השני ) התהליך הזה לא עובד לי !!! ניסיתי כמה וכמה פעמים, ואין, לא עובד, המחשב מזהה שמה שחיברתי אליו הוא רסיבר של העכבר, אך לא עובד. למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. בס"ד שלום, ברצוני לקנות קורא ברקוד לשימוש פרטי - עבור פרויקט (הנכתב בשפת תיכנות) שמנהל סיפריה. צריכה משו טוב ולא יקר (לא צעצוע מידי אבל גם לא ברמת סופר) רציתי המלצה על טווח המחירים (לא מבינה בזה) ואיפה ניתן לקנות את זה? צריכה שיהיה לו חיבור של usb למחשב ע"מ להקל על הקוד. אודה על עזרה. תודה!!

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. שלום, בעכבר אחורי יש שלושה שכבות קטנים על מנת שגוף אחורי לא יתקרב לשולחן ובשביל החלקה חלקה. אחרי שנתיים השכבות כבר לא חלקות ופחות דיוקים בתזוזה. אני מעוניין לקנות שכבות לעכבר עם תמיכה למדבקות (איזור ת"א) ואשמח להמלצות על מוצר או שם של מוצר לשכבות לעכבר. למי שלא מבין את כוונותי לשכבות אני מראה את תמונה. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by X7-007,

אז יש לי את ה SteelSeries SX שהוא היה הכי יקר כבר יותר משנה או שנתיים והוא כבר לא מתפקד כמו שצריך, חלק באמצע יבש בכל השאר וצריך להילחם על כל X או כיוון ל Headshot במשחקים , אין הנאה. יש לי את ה RAT7 שקיבלתי רק היום, ואני צריך משהו שיחזיק טוב, לא משנה כמה יעלה, שלא יהרס ידהה או יאבד מהתיפקוד שלו או לפחות יותר משנה. אני עברתי וראיתי הרבה תגובות על Razer Destructor אבל יש אנשים אומרים שה RAT לא אוהב את המשטחים האלו. ‏Razer Sphex Mouse Pad‎ - אומרים שהוא טוב אבל מתחיל לאבד מהתיפקוד אחרי שימוש ממושך. סידרת ה Golthius יש לי את ה CONTROL הישן לא מהסידרה החדשה או FRAGGED ואני לא הכי מרוצה ממנו השאלה אם החדשים טובים וגם לא נהרסים. ‏Razer Megasoma - אומרים שהוא טוב אבל מאבד מהתיפקו…

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by mzlbat,

היי את ה6500 אלחוטית דווקא בסדר אבל אני לא רואה אם היא עושה את הסריקה לדיסק או קיי , או אם אני מעתיק קובץ על דיסק או קיי ומכניס למדפסת ומתחיל להדפיס אם למישהו את המדפסת הזאת שיגיב בבקשה כי מחר אני חייב לקנות מדפסת את אחותה הגדולה 8500 PRO בסדר אבל לא נכנסת לתקציב אם יש עוד מדפסות טובות אני אשמח לקבל המלצה אני צריך שתהיה אלחוטית כניסה לדיסק און קיי משולבת ולא כפתורי מגע

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Cilay,

שלום, לאחר כמה שנים עם עכבר אלחוטי מיני של לוגיטק הוא הפסיק להוציא קרן לייזר ואין תגובה =\ אני מחפש לקנות עכשיו מיני קטן , אמין , והעיקר עם קליטה טובה. יש המלצות? תקציב 50-200 ש"ח , מן הסתם שעדיף כמה שפחות כסף. תודה אנשים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש אצל חברה שלי מדפסת, סורק, פקס של HP, דגם J4500. זה רושם תקלה שהמחסנית דיו השחורה לא מתאימה, זו מחסנית ממוחזרת. הצבעונית מקורית חדשה והיא עובדת, אבל כשאני מדפיס ללא המחסנית השחורה זה עדיין כן מדפיס לי בשחור וגם בצבעוני! כשאני שם את השחורה שוב המדפסת רושמת שזו מחסנית לא מתאימה ולא מוכן להדפיס...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים