עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי כבר מחשב חזק מאוד, לצרכי עריכת וידאו.בו יש מארז של 900 שקל,(מיותר להגיד מה הוא כולל) אני קונה עכשיו מחשב שני. המפרט- לוח-asus p4p800 e delux כרטיס מסך- asus radeon 9600 xt מעבד- פנטיום 2.8 זיכרון- 512 קינגסטון 400 מגהרץ. הוא ישמש לי ל- אינטרנט, קצת משחקים, ומעט עריכת וידאו ( "לעזור" למחשב השני מפאת חוזר זמן ) אני רוצה מארז, לא יקר ולא מיוחד,ולא מגושם. ספק- אני מניח שכל ספק יחזיק את המערכת הנל, אז לא מוכן להשקיע. רצוי אם -יהיה ריבוי מיקום למאווררים (מוציאים ומכניסים אויר), יהיה חלון צד שקוף, יראה טוב ולא משעמם. תקציב- אני חושב ש 300 שקל מספיקים בהחלט למארז... תודה.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. בכל הביקורות "בוכים"כולם על זה שהעכבר האלחוטי זולל סוללות רציתי לדעת כמה נורא הדבר (צריך להחליף פעם בשבוע או פעם בחודש) אם תוכלו לצין את הדגם זה יהיה מצוין גם טראק בול נכנס בענין תודה

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by galz,

הוא תמיד היה שקט מאד (כמצופה מ6A19), אבל בזמן האחרון הוא התחיל להרעיש כמו שואב אבק. לא ניקיתי אותו הרבה זמן אז סביר להניח שיש הרבה אבק במאווררים. האם אבק יכולה להיות הסיבה?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  4. שלום, אשמח להיוועץ איתכם בנושא הבא. אני נדרש להיות בקשר מקצועי יום יומי עם אדם מרוחק גיאוגרפית. הצורך הבסיסי הוא להיות לקיים שיחות ווידאו תוך כדי העברה הדדית של תכנית כגון סקיצות, נוסחות מתמטיות וכיו"ב. לשני הצדדים לפטופים ללא מסך מגע. הפתרון שהוצע היה לרכוש התקן עבור כל אחד מאיתנו. התקן זה יחובר לכל אחד מהלפטופים. הבעיה היא שלמרבה המבוכה אין לי מושג מה נדרש כאן ואם בכלל קיימים מוצרים העונים לדרישות. מהן החלופות העומדות בפני? משטח אלקטרוני? עט אלקטרוני? טבלט? (מתחבר ללפטופ?!) התקן אחר? ניסיתי לקרוא על הנושא ברשת ויצאתי מבולבל - עטים אלקטרונים, עטים אקטיביים, עטי Stylus, משטחי מגע.. בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by pringles,

יש לי sidewinder gamepad של מייקרוסופט הישן ויש לו חיבור שאין לי אותו בלוח אם.... האם יש אפשרות לעשות קומבינה ולשים חיבור אחר במקום הנוכחי?.. או שזה לא יעבוד? חבל לי סתם לחתוח חוטים ובסוף יתברר שיש מתאם או משו כזה

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  6. המפרט: Intel Pentium 3 866mhz Pc Partner (אין לנו דגם, תואם זיכרונות Sdram 100) 128MB SDRAM 100 VOODOO 3 16MB מארז של Super Power. כרטיס קול Vibra 128. אין המחשב? (זה הוא שואל לא אני, אני יודע טוב מאוד מה צריך לשפר).

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  7. כותרת אני חשבתי על ה G15 של לוגיטיק אבל אין בה קיצורים כמו "מחשב שלי" ו"דף הבית" וכאלה וגם אין עברית (מאיפה אני יכול להשיג מדבקות עברית ???) תודה

• 14 תגובות
    • 835 צפיות
  8. קודם כל זו ההודעה הראשונה שלי אז שלום לכולם. זה אתר וגם פורום מצויין אני לומד פה המון עד עכשיו. אני רוצה לנגן קבצי מוסיקה בלפטופ ולשמוע אותם במערכת. להריץ כבל בחדר זה קצת מסורבל אז אני מעוניין בפתרונות אם יש לכם הצעות מענינות. זה יכול להיות כל דבר, משדר fm או bluetooth או כל דבר שלא העליתי על דעתי אשמח לשמוע. תודה מראש, גלעד נב. עדיף כמובן תוך כדי התחשבות במחיר לא לשכוח שעבדכם סטודנט מצוי

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, חשבתי לקנות אל פסק של אדוויס E-COM 750 שלמיטב הבנתי יהיה מספק ביותר עבור AMD 2400 ATHLON + מסך 15" CRT (בקרוב LCD 17") , רציתי לשאול- אם החיבור הזה, RS 232, שאמור לדאוג לכיבוי האוטומטי-נכון??? , זה חיבור והולך ונעלם? כלומר האם בעוד שנתיים למשל- אם אני אקנה מחשב חדש- האם גם אז כנראה שיהיה לי חיבור תואם שכזה למחשב? או שבעוד שנתיים שלוש- סביר להניח שיהיו רק כניסות אחרות ללוח(למשל USB)? ת'כלס!! - האם האל פסק הזה יוכל לשרת אותי ב-נניח- 5 שנים הבאות? האם אתם ממליצים מאוד על דגם אחר בסכום זה? אדוויס רשמו באתר : " לצורך חישוב, מחברים את סך כל הצרכנים: דוגמא: מחשב פנטיום 4 , 150 וואט מסך 17", 75 וואט סורק : 20 10 וואט מדפסות : בכל דגם זה משתנה, ככלל מומלץ שלא לחב…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי ספק 500 וואט שנותן נטו 400 אם הוא מחזיק תמערכת הזאת תכנסו ותראו? תודה מעבד 3500 AMD כרטיס מסך 6800 הרגיל של XFX והשאר רגיל הספק לא ממותג יש סיכון במערכת הזאת תודה

• 11 תגובות
    • 905 צפיות
  11. שלום, ברשותי גיים פאד אלחוטי של אקסבוקס 360 שמחובר למחשב. רציתי לדעת אם למישהו יש מושג אם יש אפשרות להשתמש בגיים פאד כעכבר כלומר להשתמש בגוייסטיק שעליו להזיז את הסמן בווינדוס? תודה

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  12. אני צריך המלצה למקלדת ועכבר שמאלי טוב לגיימרים הייתי יכול למצוא לבד אבל אני שמאלי ואני לא מוצא עכברים לשמאליים.. =\ וסך הכול שניהם אמורים לעלות בערך 300 ש"ח.. תודה מראש =]

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by itaysk,

לא הבנתי אם יש לו מאוורר מקדימה למטה או לא...אם כן איך הכלוב להארדיסקים לא מפריע? ומה זה הפילטר הזה?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  14. Started by alonf29,

יש למישהו או מישהו מכיר את המדפסת המשולבת של HP דגם 4580 ויכול להגיד לי אם שווה לקנות אותה או לא?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by PayneBack3251,

שלום אני מחפש UPS זול טוב ואמין שאני אומר זול אני מתכוון עד 400 ש"ח אני מחפש משהו למחשב ביתי רגיל ופשוט אני מעוניין מספק בגלל שכל יום שאני מגיע הביתה אני רואה את המחשב מכובה ואני מבין כבר מה קרה... תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 939 צפיות
  16. כרגע יש לי razer BW4 והיא אחלה מקלדת , רק שתאורת המקשים בעברית כמעט ולא קיימת יש לי גם G413 של לוג'יטק שהיא מקלדת זוועת עולם להקלדה רגילה (סובלת מבעיות double typing / chattering ) אבל התאורה בעברית קצת יותר טובה . אין לי צורך ב RGB , מספיק צבע אחד , עם אפשרות לשלוט על עוצמת התאורה . אני גם לא מחליף את ה BW4 , זה למחשב נוסף . לא מפריע לי אם היא TKL או רגילה , העיקר שיהיה אפשר להקליד עליה ללא בעיות + משחקים מדי פעם . תודה

17. Started by omer_xd,

האם מישהו ממליץ על המיקלדת G15 בישביל גימינג תקציב מוגבל430 ש''ח אשמח לקבל תשובה בהקדם

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  18. Started by avishai220,

הזמנתי פד של steelserious heavy מסין יש הבדל בין קוריאה לסין? את העכבר g700s הזמנתי מקוריאה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Kenny,

רציתי לדעת מה עדיף לי לקנות , אם זה ה Hec300watt או generic 400watt עקרונית , אין לי עוד תקציב לקנות ספק של חברה ידועה שהוא יותר מ 300 וואט , ואמרו לי שיהיה לי קשה לעשות אובר קלוק עם ספק של 300 , אז חשבתי על ג'נריק 400... בקשר למפרט שלי , תוכלו למצוא אותו כאן ועד כמה זה ישפיע כל ספק על האובק קלוק... נ.ב יש לי בסך הכל כונן סידירום 1 (dvd) כונן קשיח אחד , ויהיו משהו כמו 2-4 מאווררים. (לא כולל מאורר של המעבד או של הספק עצמו) תודה אנשים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Wizard Of Oz,

רציתי המלצה של מישהו האם לקנות את את הג'ויסטיק של LOGHTECH האלחוטי החדש או את ה-FORCE FEEDBACK 2? אם מישהו מוכן לרשום לי את ההבדלים בניהם ומחירים אני אשמח....

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  21. איזה רמקולים לא יקרים למחשב תוכלו להמליץ לי לקנות? http://zap.co.il/models.asp?sog=C-Speakers אפשר כמה המלצות? נגיד בטווח מחירים בין 150-300 ש"ח. (אם מומלץ משהו יותר יקר אז אשמח להמלצות נוספות) אבא שלי רוצה לקנות רמקולים למחשב הנייד.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ArchDemon,

יש לי ספק של אנטק 24 פינים 550W, שאני מחבר אותו ללוח (K8NXP-SLI) המחשב נדלק לשניה ונכבה מיד, ושאני מחבר לו את הספק הישן של 20 פינים המחשב עובד חוץ מזה כל שאר החיבורים נשארו כמו שהם... מה זה יכול להיות? תודה

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  23. Started by vipnisim,

איזה סט עדיף ? מיועד למשחקים בעיקר ושימוש כללי

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  24. שלום לכם! מחפש המלצה לסט מקלדת ועכבר אלחוטיים, עם משדר RF. בעלי טווח קליטה גדול ואפשרות שליטה על המחשב גם מחדר אחר.

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  25. שלום, קניתי את הפנל הקדמי של Enermax http://www.pch.co.il/docs/pd725115170.htm ואני לא יודע איך לחבר את חיישני מהירות המאווררים, יש לי שני מאוורים ואני לא יודע אך מישהוא יכול לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.