עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Avi313,

יצא לכם להתקל במארז הבא: Antec PERFORMANCE TX640B Black Steel ATX Mini Tower Computer Case 400W Power Supply איך הוא? הוא עדיף למשל על המארז של Compucase 6A21+400W?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  2. לפני כ 8 חודשים עשיתי טעות וקניתי את המדפסת הנ"ל ממשווק מורשה. לא שמתי לב לעדויות על שירות הלקוחות המחפיר של חברת HP וחבל. כבר מתחילת מהשימוש הראשון המדפסת לא עבדה כראוי, כאשר היו מספר תקלות עיקריות שזהיתי : איטיות יתר בהדפסה , לפעמים לא מדפיסה בכלל וההדפסה רועשת מאד - הרבה יותר ממוצרים אחרים דומים. לאחר פנייה לשירות לקוחות המצחיק ביותר : שאת הבעיה של המוצר הם רוצים לשמוע דרך הטלפון - האחראית משרות הלקוחות HP אשכרה רוצה שאני אצמיד את הטלפון למדפסת כדי שהוא תוכל לשמוע את פעולות המדפסת ולהחליט האם יש תקלה. לי הבקשה הזו נראית יותר כמו לקוחה מסרט בורקס ישן ולא מצחיק. לאחר בקשה זו איבדתי עשתונות וניתקתי את השיחה. סתם רציתי לשתף.

• 7 תגובות
    • 4.5k צפיות
  3. Started by yanivganor,

אני מתעניין ב HP1300 . מישהו מכיר ? משתמש ?

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  4. Started by maccabeast,

האם המצלמה הנ"ל שווה משהו? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=33705 תודה ויום טוב...

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  5. Started by r0ckY,

שלום, אני חשבתי לקנות מקלדת של Perixx PERIBOARD 307 השאלה שלי האם היא אכן מקלדת איכותית? הבנתי שיש עליה גם אלומניום תאורה וכו', יש למישהו ניסיון עם המקדלת הזאת?

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  6. Started by eran1,

התפרסמה עכשיו ביקורת על ספקים באתר של "טום" ובגלל שאני לא מבין כל כך בתחום וגם אני לא הכי חזק באנגלית לא הצלחתי להבין. מישהו יכול לעזור ולהגיד מה היו הממצאים של אותה ביקורת ולפי הביקורת איזה ספק מומלץ לקנות? http://www.tomshardware.com/howto/20050401/index.html

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  7. Started by Void,

יום חמישי הגיע לידי הטרנספורמר(שחור) שאני חייב לציין שהוא כבד מדהים ביופיו ובעל איכות בניה מצויינת! התחלתי לפרק את המארז הקודם כדי להוציא את כל החלקים והתחלתי בבניה בטרנספורמר... יש המוןןןןןןןןן מרחב עבודה אבל המוןןןןן המארז פשוט ענק ועצם העובדה שאין בו שימוש בברגים למעט חריצי ההרחבה הקל עליי עוד יותר. מי שאמר שהוא מרעיש כנראה קיבל תמארז הלא נכון כי אצלי הוא שקט(ואני הוספתי עוד SF2 120mm). התאורה במארז מדהימה הקתודה הירוקה ו3 המאווררי לדים באים בול במקום יוצרים אפקט מדהים של כחול בצד וירוק מקדימה(ראו תמונות) האוורור במארז מעולה(בניגוד לביקורת המאווררים בצד הכניסו אויר והעליון והאחורי הוציאו) ירדו לי 3-4 מעלות במעבד ו3 מעלות בלוח אם. תמונות: בקיצור מי שמת…

• 31 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by danielzy,

אתמול רכשתי לי את המלקדת הנ"ל במחיר של כ450 ש"ח. האריזה נחמדה מאוד, אני פותח את המלקדת ודבר ראשון מנסה את ה"מזלג" ההוא שאמור לשלוף מקשים- היתי נותן לו 0, עם מזלג קל ונוח יותר להוציא מקשים. הדרייברים מסובכים ומלאים תקלות, לפעמים הפרופיל נטען לבד על ידי ישום EXE לפעמים לא המקרואים מוגבלים ל 8 לחיצות, ואם נניח באמצע משחק תלחצו W, ועל מקרו, המקרו לא יפעל. המקשי מולטימדיה מתחת לכל ביקורת, פשוט גרועים וקשים מאוד ללחיצה. שלא נדבר על זה שהזום שם לא כמו הזום במקלדות של לוג'יטק המשך בקרוב

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  9. טוב אז ככה לא מזמן קניתי את הגימפאד הזה - זה גימפאד של ריזר חוטי ל360 וPC יש לו אישור רישמי של MS ככה שמי שפוחד מחסימה שלו בעדכון תוכנה לא לפחד בגדול לפני הביקורת הכתובה עשיתי ווידיאו באנגלית צולעת ב2 חלקים פתיחה לחוד וביקורת לחוד הכנסתי ביקורת צולעת על פיבל 3 בחלק השני אבל נו טוב נעבור על הגימפאד אנלוגיות -יותר טובות מהמקורי D-PAD -מוזר כי הוא בנוי מכפתורים אבל הרבה יותר נוח מהמקורי יותר נוח גם מזה בדול שוק 3 ובערך בנוחות של הD-PAD שנינטנדו בדרך כלל מכניסה לכימפאדים שלה אבל לא נוח כמו הD-PAD בסאטורן כפתורי התפריט -התחלה ואפשרויות במיקום מוזר ופחות נוחות בגלל זה מהמקורי הבית באותו המיקום ואותי נוחות במפרים (כפתורי גב ר…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. לקחנו לביקורת את התוספת החדשה של HyperX לעולם האוזניות - דגם מתקדם להמונים. האם הוא עומד במשימה? לכתבה

11. הבאתי היישר אילכם תביקורת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פורסם היום! 7 אוקטובר!!! http://www.virtual-hideout.net/reviews/microsoft_4000_kb/index.shtml כנסוו יש שם ימבה תמונות של המקלדת!!!!!! וגם קיבלה ציון של 10/10 !!!!!!!!!! פשוט עונה על כל הציפיות מי שלא נכנס פראייר !!!!! זה המקלדת אם אתם לא יודעים. אני חייב להגיד פשוט מדהים!! כנסוו תהנו......! חיכיתי הרבה זמן שיצא ביקורות לזה ועכשיו זה הגיע ואני מרוצה! ;D בקיצור אחלה מקלדת כל הכבוד למיקרוסופט!

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. יש לי בבית כבל USB למדפסת שאינני זוכר מאיפה הוא ואני לא בטוח אם הוא USB1.1 או 2.0. איך אוכל לבדוק את התקן שלו? והאם זה באמת רלוונטי בחיבור מדפסת...? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by moo2004,

היי, לאחרונה המחשב שלי קורס ללא כל התרעה בפתאומיות. אני חושד שהמעבד מתחמם יותר מידי או שמא דווקא הכרטיס מסך הוא זה שמתחמם. מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אפשר לברר את הטמפרטורה של הן של המעבד והן של הכרטיס מסך. בבקשה תציינו מהיכן אפשר להוריד את התוכנה.

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  14. Started by tamir245,

שלום רב, רכשתי את הסט הנ"ל ורציתי לברר לגבי טיב הבטריה הנטענת המקורית שקיימת בעכבר. מה אורך החיים שלה עד הקבר?והאם באמת במידה שהיא מתה לא ניתן להחליף אותה(לפחות עפ"י מקורות רשמיים..)? ממש לא בא לי לזרוק את העכבר גם אחרי 3 שנות האחריות שלו.. תודה,

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by א,

יש לי את המתאם הזה: http://www.pchub.com/uph/laptop/345-111622-26612/UPH-YD-001-AC-Adapter-5V-12V.html אני רוצה לקנות באיביי כבל ארוך יותר או כבל מאריך למתאם הקיים, ואני לא יודע מה לחפש. יש עשרות סוגים של חיבורים עגולים שכאלה. מישהו יודע איזה סוג זה בדיוק?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  16. 1) נימאס לי ממארז גדול ואני רוצה להיפטר מהשולחן מחשב.. רציתי לדעת אם מוחרים בארץ מארזים שולחניים יפים וטובים... אם כן איפה? ואם יש תמונות אני ישמח 2) האם קיימת מקלדת+עכבר אלחוטיים שאתם ממליצים עליהם? 3) וכמה יעלה לי מסך מחשב 19'-21' שטוח (לא TFT) מחברה דיי טובה ולא הכי יקר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  17. Started by Mafteah,

כתוב עליו MI-ATX400 לא ברור לי מה זה ואולי היתי מחליף מישהו יודע מה זה?

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  18. Started by chadash,

אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת יד שניה וראיתי כמה הצעות, כגון hp 6213 5610 5510 4580 איך אני מברר מה מתוכם יותר טוב ? האם מספר יותר גבוה זה אומר שזה דגם יותר מתקדם ?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  19. Started by BeN-T,

כשאני מכבה את המחשב האור של העכבר לא נכבה אולי מישהו יודע מה הבעיה? תודה. בן

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Rom1993,

CPU - Intel Core i7 6700K @ 4.00GHz Skylake 14nm Technology RAM - 8,00GB Single-Channel DDR3 @ 797MHz (9-9-9-28) Motherboard - ASUSTeK COMPUTER INC. H110M-K D3 (LGA1151) Graphics - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960 (MSI) Storage - 20MB PS3109S9 (SATA) 931GB Seagate ST1000DM003-1SB10C (SATA ) Optical Drives - TSSTcorp CDDVDW SH-224DB Audio - Realtek High Definition Audio

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  21. בלוטות חלונות 10 לא מזהה את העכבר. מזהה מכשירים אחרים כגון טלפון סלולרי ומתחבר אליהם. וכו' את העכבר החדש שהדונגל שלו משמש במחשב אחר הוא לא מזהה. עדכנתי דרייבירם וכו'. ולא עוזר. עיצות? תודה :)

22. שאפשר לשים לו הרבה מאווררים (80mm ו 120mm) אחד שהמעבד שנמצא בו קר!! תודה...!

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  23. הצלחתי את הדיסק קשיח את הצורב לא, כאילו משהו חוסם שם,

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  24. חשבתי אולי אפשר לעבוד על החיישן. נראה לי שיש חלון במיכל כדי שחיישן יקלוט את כמות הדיו שיש במיכל. אז אם אשים מדבקה שחורה, הוא יחשוב שיש מלא? האם מישהו מצא פתרון יותר טוב. כי לא בא לי לקנות מיכלי צבע כשאני רוצה להדפיס שחור-לבן. תודה.

• 5 תגובות
    • 16.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים