ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
כמה יעלו לי סט מקלדת ועכבר אלחוטיים למרחק של 3-4 מטר הכי זולים? כל הנוחות והדיוק לא חשובים לי...
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין בעכבר ליישומי גרפיקה שיהיה מדויק ונוח לעבודה מאומצת וארוכה יחסית בתקציב נמוך. מבין שלל הדגמים והאפשרויות הצטמצם המבחר לשני הדגמים הנ"ל. עריכה: מוסיף את GENIUS ERGO 520 2000dpi לשניים הקודמים איזה מבין הדגמים הללו עדיף לדעתכם (מתוך הנחה שפער המחיר קטן עד זניח ועומד על 55 ש"ח)? האם יש פה מישהו שיש לו את ה-A4Tech X750F או את ה-GENIUS ERGO 520 2000dpi ויכול להשוות אותם ל-LogiTech MX 518 מתוך נסיון אישי אמיתי? אחד הפרמטרים שמעניין אותי הוא נוחות העבודה לאורך זמן. במיוחד מבחינת הארגונומיה של העכבר ותחושת המגע שלו. האם המבנה ה"פלסטיקי" של ה-A4Tech X750F לא גורם להזעת יתר כאשר עובדים הרבה עם העכבר? (שוב, בדגש על נסיון אמיתי ולא הערכות באוויר). כרגע…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את הלוג'יטק פריפולס, נראו נוחות כי אפשר לחבר אותן גם לנגן גם למחשב להכל, אבל השאלה מה הטווח שלהן ? אם אני עומד קרוב אבל קיר מפריד ביני לבין המקלט ישמעו טוב ? יש למישהו עוד המלצה לאוזניות אלחוטיות איכותיות שיתחברו גם לנגן וגם למחשב ? תקציב לא פקטור אבל משהו באיזור המחיר של הFREEPULSE, אולי עם חריגה של 200 שקל +- מה עם הקריאייטיב Creative CB2530 ? מישהו שמע עליהן ויכול להמליץ ? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
ליתר דיוק, אני מחפש את המדפסת הזולה ביותר (גם בהתחשב בעלות הדיו שלה כמובן) שיש לה מגש להדפסה ישירה על דיסקים. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
קיבלתי את המצלמה הזאת כמתנה מעבודה חרא של מצלמה אבל אני רוצה לשמש אותה כמצלמת אינטרנט אני חושב שאפשר אבל אני לא מצליח למצוא לה דריבר מישהוא יכול לעזור לי יש לי ויסטה X64 תודה רבה לכל העוזרים![br]פורסם בתאריך: 7.01.2009 בשעה 16:35:57 לא משנה דיברתי עם התמיכה שלהם והם אמרו לי שהמצלמה הזאת לא עובדת עם ויסטה 64BIT ובמקום נסו לדחוף לי מצלמה שכן עובדת!! כאילו שאני יקנה אותה!! איזה מצחיקים במקום להוציא דרייבר הם רוצים למכור לך עוד מצלמה תודה בכל זאת אפשר לנעול.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, יום לפני ערב חג פסח המקלדת שלי זכתה לשלוק אספרסו קטן אבל המשיכה לעבוד. בכל זאת החלטתי לפתוח אותה ולבצע בה ניקוי פסח הגון. הפתיחה היא די קלה, כמה ברגים ומקשים נשלפים ניגוב פה ניגוב שם והכל חוזר למקום בשלום. אולם, לאחר הניקוי וסגירת המקלדת היא הפסיקה להגיב לכל מקש חיוני למעט מקשי המקרו (G) ומסך ה LCD פניתי לבאג לבדוק מה אפשר לעשות למרות שהסתיימה האחריות הם אמרו לי שכלום אבל אנסה לבוא למחרת.(המנהל יהיה) בערב בשיטוטים אחר מקלדת חדשה ברשת וכמה כמעט'ים של לחיצה על BUY NOW החלטתי באופן לא הגיוני לפנות לשירות הטכני של לוגיטק בארה"ב ושטחתי בפניהם את המצב. כמובן שציינתי שאני מעורה בתחום המשחקים בישראל וממליץ עליהם בפורומים השונים וכו וכו באותו הערב הם החזירו לי תשו…
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
אני רוצה להחליף מארז והשנאי ( ) נראה נחמד, אבל יש לי פאנל שבולט החוצה בערך 1 ס"מ במקום כונן אופטי. היות ולשנאי יש דלת, אני לא בטוח אם זה יכנס... הדלת של המארז משאירה מקום לבליטות למיניהן או שהיא הדוקה?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני הולך להיות בחו"ל עוד מעט ולקנות שם כמה דברים, אחד מהם זה המקלדת של לוג'יטק G15 יש למקלדת 2 גרסאות: הגירסה של 2007 http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3312115&CatId=3463 והגירסה הראשונה http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1617455&CatId=534 יש ביניהן 100 ש"ח הדבל מה ההבדלים בין הגירסאות? מה אתם ממליצים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שאלה אולי טיפשית אך מענינת אותי מדוע אין במארזים חיבורים חיצוניים של SATA כמו שיש ,USB ופייראוויר ? לדעתי זהו רעיון טוב שצריך לישם במיידי
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי את המדפסת C3183 של HP, הכל היה תקין עד שניסיתי להדליק אותה יום אחד ופשוט הנורה של הpaper jam והנורה של הcartridge jam שתיהן דלקו ביחד, בנוסף הנורות של הצילום (ש.ל. וצבע) דלקו, חיפוש קצר בגוגל העלה את האתר הבא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01447224&tmp_track_link=ot_recdoc/c00652863/en_vn/c01447224/loc:2&lc=en&dlc=en&cc=vn〈=en&product=1146340 ניסיתי את כל הפתרונות באתר והבעיה לא נפתרה, המדפסת מחוץ לאחריות יש משהו אחר לעשות חוץ מלהפגיש אותה עם הפח זבל? תודה
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אנשים אני אשמח לדעת מאיפה אני קונה איזה פאד יפה וטוב לעכבר...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
??? יש מבצע למדפסת משולבת LEXMARK X2330 250 ש"ח יש לה ראש דיו אחד שמשמש גם צבעוני וגם שחור מחסנית חדשה יש למישהו נסיון עם המדפסת? כדאי לקנות? השימוש הוא בעיקר ביתי לילד בכיתה ב' אשחח לתגובות
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
לפני יומיים נפל על המקלדת שלי קלסר עב קרס מגובה רב ושבר שתי מקשים כך שאני חייב להחליף מקלדת. יש לי צורך במקלדת עם קליטה חזקה כדי שיקלוט גם מהסלון (יש לי עכבר mx620 עם תדר 2.4gh והוא קולט מצויין מהסלון שבמרחק כ5 מטר מהמחשב) תודה , רותם. עריכה : 1)אין לי צורך במקשים עם כיתוב בעברית לכן אין לי בעיה להזמין מאיביי 2)אם יש סט משתלם שכולל מקלדת ועכבר במעבר לתקציב אני אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אבא שלי בתאינלד ואני מתעניין ברכישת מדפסת לייזר צבעונית הכוללת פקס בתוכה... על איזה חברה אמינה ואיכותית אתם ממליצים? מבחינת תקציב הייתי שמח לקבל כמה אפשרויות.... סופ"ש נעים לכולם
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי הגה קצת ישן עם החיבור הזה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/r/a/n/_/m/e/i/r/2/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200401051547423727/200503081650375249/DSCN4130.JPG וכנראה שכבר אין סיכוי לחבר אותו ככה למחשב. שמעתי שיש מתאמים ל USB מישהו מכיר את החיבור הזה והאם קיים לו מתאם?
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
רשום בכותרת ... תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי מהם עדיף להשיג, בבקשה רק מבין השניים. אני הסתכלתי במלא מקומות וקשה למצוא razer mantis speed במלאי בארץ אבל את הgoliathus קל למצוא. האם כדאי לי להתעקש למצוא מנטיס או להתפשר על גוליאתוס? מיועד לעכבר razer copperhead שאני מעוניין לרכוש יחד עם הפד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש שני מארזים שאני מתלבט בינהם: אחד:TASK 9988L Screwless Front USB 350W Case w/Transparent X-Window With 2 Fans and front USB http://www.pch.co.il/docs/pd1559302545.htm השני: Simbadda Master I LU - Black - 480W + WINDOW + NEON כולל מנורת קטודה כחולה http://www.pch.co.il/docs/pd-829119698.htm עכשיו עם תוכלו לעזור לי להחליט בין המארזים האלו? נ.ב עם אתם מוצאים מארז אחר עם דלת שקופה ומחיר עד 350 ש"ח אז תרשמו אותו פה בבקשה
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה בנוגע ל KVM אשר ברשותי. יש בידיי כמה KVM מסוג AUTOVIEW(מקווה שמוכר לכם השם) בעבודה. ה KVM הנ"ל, מניסיוני, יכול להשתרשר לעוד KVM, כך שבעצם ישנם שני KVM עם מסך אחד בלבד. האם מישהו התנסה בחיבור של יותר מ KVM אחד? כיוון שכשניסיתי לחבר 3, לא התבצע שירשור כמו שצריך. חרשתי על הנט ולא מצאתי, קראתי גם את ה Manual המוצר ולא מצאתי איזכור להאם אפשרי/לא אפשרי. מישהו מכיר/ראה/שמע/התנסה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי כיום עכבר לוגיטק אלחוטי m705 עם 1000dpi השאלה היא האם למטרות גיימינג באמת כדאי לעבור לעכבר עם dpi גבוהה יותר-האם באמת יש שיפור בשליטה והאם באמת אתם משתמשים במלוא ה dpi או שבפועל מגבילים אותו. חשוב לציין שהרבה כפתורים עם תכנות מאקרו, לא מדבר אליי בכלל.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, חבר ביקש ממני לברר למענו איזה פאלם נחשב לטוב ביותר כיום, כלומר מציע את התמורה הטובה ביותר לכסף, עד 1400 ~ 1500 ש"ח. האם יש כאן כאלה שמתעניינים ? מבינים בנושא ? בהתחשב בעובדה שאני לא מבין כלום בנושא זה, כל מידע יעזור...ואנא פרטו ככל שניתן. הוא כמובן מתעתד לרכוש אותו כאן בארץ תודה HF
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-