עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם, מסיבה לא ברורה ההודעה נשלחה מקודם ללא התוכן לאחר שהדף ביצע ריענון אוטומטי. יש לי כרגע עכבר אלחוטי של מייקרוסופט מדגם WIRELESS OPTICAL 2000 שאני מעוניין להחליף. מה שחשוב לי בעכבר זה: שיהיה בגודל סטנדרטי ולא מיני לניידים, טווח קליטה גדול- 3.5 מטר בערך, מקלט USB ללא חוטים וכפתור on/off. מצאתי כמה אופציות בבאג והייתי שמח לשמוע מאנשים עם ניסיון עליהם: 1. Logitech M305 2. Logitech M180 3. Microsoft optical wireless 3000 הנה קישור לאתר של באג:http://www.bug.co.il/fpage.asp?orderby=1&c=201&t=9 ממש לא חובה משם ואם יש עכברים אחרים שהייתם ממליצים עליהם אני רוצה לשמוע. תודה מראש לעוזרים! זאב.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. אשמח לקבל המלצות איזה מבין המדפסות שרשמתי מומלץ לרכוש. מיועדת להדפסות לא רבות של טקסטים. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by wow,

אני יודע שיש ללוג'יטק 2 עכברים שמוצהרים שעובדים על משטח זכוכית ואני יודע שהם עובדים טוב אבל המחיר שלהם בארץ פשוט שערוריתי (600 שקל לעכבר רגיל וכ-450 שקל לדגם הקטן יותר שמתאים לניידים) האם כל עכבר לייזר עובד על משטח זכוכית ? אשמח להמלצה אם מישהו מכיר עכבר טוב שעובד על משטח זכוכית. תודה.

• 3 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. Started by marinazl,

אני מעוניינת לקנות מצלמת רשת שתיתן את איכות הסקייפ הכי טובה. באתר של סקייפ יש רשימת מצלמות http://shop.skype.com/intl/en-il/webcams/ האם מצלמות אלו באמת הכי טובות לשיחות וידאו וכדאי לקנות משם? מחיר לא מהווה פקטור תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מה היתרונות של עכבר לייזר ואם יש חסרונות על פני עכבר אופטי?? לאחרונה רכשתי שני עכברים די זולים ב 100ש"ח ואני לא ממש מרוצה מהם מבחינת דיוק/רגישות תזוזה של הסמן במסך וגם הכפתורים עושים קליקים(רעשים) מעצבנים עכשיו אני רוצה לקנות שוב פעם עכבר חדש לאיזה נתונים טכנים אני צריך לשיב לב בקניית עכבר?- הרי איני יכול לפתוח כל עכבר בחנות ולבדוק אותו אני רוצה עכבר סביר/טוב גם לשימוש יומיומי וגם למשחקים אך איני רוצה לבזבז עליו הרבה עד 250ש"ח יש משהו מומלץ? נ.ב - שכחתי לציין אני עובד עם העכבר בלי משטח עבודה ,כלומר על שולחן עץ ואני רוצה להמשיך לעבוד בלי משטח עבודה ,שמעתי שעכבר לייזר מחייב משטח עבודה זה נכון?

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by ASAF99,

יש לי מדפסת של brother מדגם mfc 250. במשך חודשיים היא עבדה כמו שצריך ןפתאום הפסירה להדפיס. הסורק והפקס עובדים כמו שצריך. המדפסת הותקנה נכון ומקוונת . ישנו וי ירוק ליד המדפסת כשאני מסתכל על התקנים ומדפסות. יש לי מע' הפעלה ווינדווס 7 פרימיום. ניסיתי למחוק את ההתקנה ולהתקין מחדש את הדייבר, לאחר הפעלה מחדש של המחשב עדיין אין פיתרון..חייב להדפיס..והמוצא היחיד שלי זה איש מחשבים שיבוא במיוחד ויראה את הבעיה..האם למישהו יש פיתרון? ??? תודה

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  7. Started by shaybenmoshe,

שלום לכם, לפני כמה דקות העכבר שלי Microsoft/Razer Habu שווק חיים (או שאני הרגתי אותו, עדיין לא ברור). כתוצאה מכך אני מחפש עכבר חדש. מאוד אהבתי את העכבר הזה, היה לי מאוד נוח. יש לציין שלא השתמשתי כללי בכפתורי התוספת (בצד ולמעלה) אבל כן הייתי על 2000DPI. השימושים שלי במחשב זה בעיקר תכנות, גלישה באינטרנט וכדומה. לא ממש חשבתי על מחיר, אבל הכיוון הוא 100 ש"ח עד 250 ש"ח. הדרישה היחידה היא עכבר נוח (Habu מאוד נוח לי) ולא אלחוטי. אולי כדאי לציין שיש לי בעיית הזעה קלה בידיים (אף על פי שעד עכשיו לא ראיתי שום הבדל בין עכברים בנושא הזה). אשמח לעצות מכם! תודה, שי

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  8. שלום, אני צריך מקלדת עד 200 שקלים למשחקים. כעיקרון לא חשוב לי שהיא תהיה "מקלדת גיימינג" או משו בסגנון הזה,רק שתהיה טובה נוחה ותחזיק להרבה זמן. תודה!

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by LockOn,

היי, אני מחפש המלצה לעכבר.. הכי חשוב לי שהוא יהיה אלחוטי ובעל משטח טעינה/ מטען/ עמדת טעינה או וואטאבר.. יעני שלא צריך להחליף בטריות.. כמבון חשוב אמין ומדויק (עבודה גרפית) ושיהיה נוח ליד. תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  10. שלום אני מבקש את המלצתכם בבחירת עכבר ומקלדת לגיימינג ב350 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  11. שלום למומחים שימוש: 5 דפים בחודש, חלקם צבעוניים. תקציב: עד 700 ש"ח, יותר חשוב זה החיסכון לטווח הארוך בדיו. אני נוטה לכיוון טכנולגיית דיו אבל לא בהכרח. מה שחשוב לי: * פונקציות נדרשות: סריקה, הדפסה, צילום, פקס. * חסכון בחומרים מתכלים: שלא אצטרך להחליף מחסנית דיו אם רק צבע אחד נגמר, שהדיו המקורי לא יהיה יקר מידי, אפשרות למחסניות גדולות זה טוב. * חייבת להיות צבעונית * שתחזיק לפחות שנה בלי להתקלקל (זה הרבה מה שאני מבקש?) * פקס מובנה (שלא צריך תוכנה במחשב כדי לקבל ולשלוח פקסים) * שיהיה אפשר לשלוח יותר מדף אחד בשליחת פקס אחד מה שלא חשוב לי: * מהירות הדפסה (PPM) * איכות ההדפסה או הסורק (DPI) * קיבולת של מגש הנייר (גם אם זה רק 10 דפים זה בסדר) מה שיכול להיות נחמד אבל לא הכרחי: * ש…

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  12. Started by matan007,

אני מתכנן לקנות סט אלחוטי של Logitech דגם MK250: http://www.logitech.com/en-in/keyboards/keyboard-mice-combos/devices/5844 אני הולך לחבר אותו למחשב HTPC ככה שהסט יהיה במרחק משוער של 5 מטר מהמחשב, הוא יקלוט ממרחק כזה ללא הפרעות? האם למישהוא יש ניסיון עם סט זה? האם הוא טוב ותחושת העכבר היא זורמת ולא קופצת? דבר נוסף: אני קונה לוח אם שיהיה בו כמה חיבורי USB עם איזה בוסט של מתח שאני לא מבין מה הוא. האם כדאי לחבר את המשדר מקלט של הסט לאחת היציאות האלו אפילו שהם בחלק האחורי של המארז? או שכדאי לחבר אותו לאחת היציאות הקידמיות של המארז ובכך אולי תגדל הקליטה (יציאות אילו ללא אותו בוסט מתח)?

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by Alex1980,

אחריות 3 שנים---PIXMA MX320 All-in-One Fax Office Printer + Feeder---canon ‏אחריות שנה------Officejet 4500 All-in-One With Feeder +RJ45 Printer CB867A------HP ‏אחריות שנה------Officejet 4500 Wireless All-in-One With Feeder Printer CN547A------HP שימוש במדפסת בעיקר בשביל להדפיס טקסט. העלות של ראשי דיו די דומה. השאלה מה ההבדל המשמעותי בינהם. תודה!

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by Alexkmr,

אני צריך מפצל מעל 4 או מעל. מכמסתי לDX ופשוט בכולם רשום בסקירות של האנשים שזה לא באמת נותן מהירות של 2.0.

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by crssa,

שלום לכולם מבקש המלצה לעכבר אמין בעל כפתורים שניתנים לקונפיגורציה, שיעבוד טוב גם על משטחים לא קונבנציונלים (למשל מיטה ) וגם ממרחק של כ3 מטר מהמקלט. כזה שיפחית את הצורך להתעסק עם המקלדת בפעולות שכיחות (copy, paste, הגדלת תצוגה וכו) אבל עדיין לא יהיה עמוס מדי בכפתורים. לא לגיימינג. אלא לעבודה לאורך זמן באינטרנט ועם מעבדי תמלילים. הוא צריך להיות נוח ומתאים ליד גדולה. למישהו יש המלצה? תודה

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  16. שלום, מזה כמה שנים השתמשתי במשטח של חברת 3M, השטח שלו לא גדול אבל יש לו משענת ג'ל מאוד נוחה המשטח הזה די הרוס ואני רוצה לקנות משטח חדש אם מישהו מכיר משטח עם משענת יד נוחה אני אשמח לשמוע. תודה !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מה באמת ההבדל בין עכבר/מקלדת גיימינג לפשוטים יותר? למה אני צריך לשלם פי 3 על דבר שעושה אותו דבר? אף פעם לא ניסיתי אביזר גיימינג, אז אם מישהו מוכן להסביר לי, למה לשלם כ"כ הרבה יותר? אני לא רואה הבדל חוץ מזה שאביזרי הגיימינג נראים הרבה יותר טוב, אבל אני לא אשלם כ"כ הרבה כסף על כזאת שטות... עכשיו יש לי עכבר ומקלדת פשוטים ואלחוטיים של לוג'יטק, ואני משחק בסדר גמור, אין שום בעיות... מישהו מוכן להסביר?

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  18. Started by kakolokia,

יש לי מדפסת hp 1600 laserjet עם מחסניות של צבעים ממוחזרים (כל ה 4) ולאחרונה משפריצים לי הצבע השחור והצהוב צבע על הנייר המודפס והורסים את ההדפסה (מעין טורים של צבע צהוב בצד ימין וטורים של צבע שחור בצד שמאל של הדף) מישהו יודע מה בדיוק הבעיה פה והאם אני יכול לתקן אותה מבלי להחליף את המחסניות ?! תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  19. אני מעוניין ב- מקלדת ועכבר אלחוטים לגיימינג אני יודע שזה לא הכי מומלץ אך אני יושב כ- 2 מטר מהטלויזיה וממש מעדיף אלחוטי אני מעוניין ב LOGITEC שבו הכי פחות יורגש הדיליי אם בכלל תודה

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  20. Started by natan805,

איך הסט הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=686936 אני שואל במיוחד על המקלדת ואני יודע שיש אותה בנפרד ב290 אבל שווה לי להוסיף עוד 50 ש"ח ולקבל גם עכבר+5 שנים אחריות בפנדה השאלה האם משהו התנסה עם המקלדת הזאת? והאם היא לא זהה ל k350 ?

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  21. Started by sPoiled,

הישנה שלי התקלקלה, אני צריך מדפסת חדשה, להדפיס עבודות לבית ספר. לא משהו מיוחד. למישהו יש המלצה על דגפ ספציפי? (איזה חברה לא לקנות? או להיפך איזה חברה הכי אמינה?) תודה.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by BMWE,

קנינו מדפסת משולבת הזרקת דיו MFC-295CN של brother. הגענו למצב שהדיו שסופק איתה נגמר ומחפשים להחליף. אני מכיר את המונחים ראש דיו מקורי, ראש דיו ממחוזר אבל לא מכיר מה זה אומר ראש דיו תואם. אשמח להסברים/הבהרות

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  23. Started by goggly2,

ברשותי כונן Galaxy ותוכנת מחשב Windows xp. לפי מה אני צריכה להתאים את סוג המצלמה?? תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. אז כמו שכתבתי בכותרת, מחפש המלצה לפד לעכבר רייזר ממבה תקציב של עד 100 שקלים עם חריגה אפשרית (אך עדיף שלא) ל150 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים