ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות עכבר חדש לגיימינג ואני צריך את המלצתכם . ואני רוצה בו את הדברים הבאים: 1.אלחוטי (חובה!) 2. לייזר 3. עד 400 שקל אפשר גם לחרוג ל450 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לשמוע המלצות לעכברים נוחים וארגונומיים בסכום בלתי מוגבל כמעט (400 שח זה כיוון) שיטת האחיזה שלי היא palm בלבד. בנוסף יש לי כף יד גדולה יחסית ולכן אשמח לעכבר גדול עליו ניתן להניח את כל כף היד. אני מכיר את הפורמט הזה - http://www.healthyworkstations.com/media/STOCKIMG/0018701E.JPG אישית לא אהבתי אותו במיוחד אחרי ניסיון קצר ולכן אשמח לשמוע המלצות לעכברים אחרים. אין משמעות לעכבר מהיר או מדוייק במיוחד, זה לא למטרות גיימינג. מבחינתי שיהיה גם מבוסס כדור עקיבה. עדיפות לעכבר אלחוטי. תודה לכל עזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות עכבר גיימינג חדש, לשימוש כללי ולגיימינג בכללי היה לי פעם Deathadder של Razer ומאוד אהבתי אותו, אבל העכבר היה קצת גדול מידי לידיים שלי. הידיים שלי בגודל בינוני, ואני משתמש באחיזת Claw ולפעמים גם Palm בקטעים אינטסיביים במשחקים, אבל 95 אחוז מהזמן Claw אני מאוד אוהב את רייזר וחשבתי לקנות Imperetor, כתוב באתר שהוא מתאים לאחיזת Palm/Claw והוא מעוצב ארגונומית (חצי ירח) כך שזה כביכול אמור להתאים. אבל זה עדיין עכבר גדול, אמנם יותר קטן מה Dathadder אבל עדיין. מכיוון שיש הרבה עכברים, ואין מקומות באמת לבדוק אם הם נוחים, אשמח להמלצות על דגמים ודעה על ה- Imperetor.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני צריך עכבר חדש לגיימינג באחיזת PALM התקציב הוא עד 250 ש"ח הנה העכברים שחשבתי עליהם אני אשמח להמלצות: naos 3200 razer deathadder logitech G400 corsiar M60
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך עכבר חדש כי הישן מתחיל למות ונגמרה האחריות (לצערי). התקציב כל כך רחב כי ראיתי את העכבר הזה http://www.pegasusgear.com/Default.asp?sType=0&PageId=84206 אבל הבעייה היא שאין עליו ביקורות (או שלא מצאתי ביקורות) ואינני מכיר את החברה או שמעתי עליה בעבר. לפי מה שאני הבנתי זאתי חברה ישראלית (לא בטוח גם בזה) שהתחילה לייצר מוצרי גיימינג במחירים ממש זולים. השאלה שלי היא אם העכבר שלהם שווה משהו או שהוא יחזיק חודש ויתפרק. החיסרון בעכבר, שאני רואה, שאין לו רפרש רייט של 1MS אבל הוא דיי קרוב ב-5 אז זה לא כזה קריטי. האפשרות השניה שלי היא עכבר שעוד לא יצא:http://www.razerzone.com/gaming-mice/razer-ouroboros אני יכל לחכות את הזמן הזה על שהוא יצא ויגיע לארץ אבל ההבדל במחיר הוא…
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מתלבט בין ה G700 ל performance mx. מישהו יכול לתת בעד ונגד ? איזה מרחקי עבודה הם מחזיקים ? העבודה עם הטריליון כפתורים של ה700 נוחה ? איך העבודה של הperformance על זכוכית ? אני שוקל לקנות אחד מהם ביד 2.
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר גיימינג לא יקר עברתי על כל מה שיש לksp להציע והגעתי לשתיים: http://ksp.co.il/?select=.1043..221.&list=1&sort=2&glist=1&uin=16969&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.1043..221.&list=1&sort=2&glist=1&uin=14709&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 בגלל שאין כל כך אפשרות לנסות את העכברים בארץ רציתי לשמוע דעות ממי שמכיר את העכברים? בנוסף אשמח להמלצה על מקלדת פרופיל נמוך /בינוני זולה- פחות ממאה אם יש דבר כזה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח להמלצה לעכבר זול יחסית שניתן לשלוט בו על הרגישות של התנועה של העכבר, הסיבה היא נוחות בעיצוב פנים של בתים בתוכנות ייעודיות ועיצוב אתר לשליטה על פרטים קטנים ביותר. ברשותי יש עכבר Logitecg G903 עכבר הכי טוב שנפגשתי בו עד היום, יש אפשרות לשלוט על כל מה שרק רוצים דרך תוכנה של Logitech ובעזרת שני כפתורים ניתן להגביר ולהנמיך את הרמות של הרגישות של העכבר על פי מה שהגדרתי בתוכנה. העכבר שיש לי מאוד יקר אני אישית קניתי אותו ב - 575 ש"ח אך הוא עולה הרבה יותר, העכבר שאני צריך הוא לא בשבילי, ולכן, אני מחפש עכבר עד 150 ש"ח עם אופציה ממש לא רצויה לחריגה ל - 200 ש"ח. נתתי את הדוגמה של העכבר שלי להבנה של מה שאני רוצה. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי את הG500 שנים ומאוד נהנתי ממנו,העכבר נהרס והחלפתי לG700 טעות חיי,עכבר נוראי ורואים את השינוי בתוצאות במשחקים. יש לי את הפאד RAZER VESPULA כבר 3-4 שנים ואני מוכן להחליף אותו כדי שיהיה פאד מתאים יותר לעכבר החדש. מקלדת יש לי את הG510 כבר כמה שנים,בסך הכל מרוצה אבל כל הגימיקים שיש במקלדת מיותרים לי היום (היה מגניב כשהייתי ילד) והגיע הזמן להחליף מקלדת. אני צריך ציוד מותאם לFPS ואחיזת CLAW (חובה שתהיה אפשרות לשינוי DPI ישירות מהעכבר ועדיף אבל לא חובה גם אפשרות לגלגלת משוחררת כמו שיש בעכברי לוגיטק) ושיעלה כמה שיעלה,רק שיהיה יחס ביצועים מחיר טוב ולא סתם לזרוק כסף על מקלדת שעולה עוד 300 שקלים כי יש לה מקשי מאקרו ואורות,לא מפריע לי רעשי הקלדה,להפך,אני אוהב את הרעש שיוצא מ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים אני מחפש עכבר, עכשיו שבעיקר ישרת אותי ביום יום אבל גם יעזור לי לשחק CSGO. בגלל שאני משתמש בו בעיקר לשימוש יום יומי עבודה, עבודות וכו אני לא צריך עכשיו עכבר מטורף לכן הלכתי כל הקבוצת ביניים. 1. Lenovo Legion M200 RGB 2. MSI Clutch GM40 3. SpeedLink Tyalo Multicolour Illumination 4.Logitech G102 Prodigy Retail
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בקרוב אני מחליף את העכבר הישן (ה - Razer Deathadder 1800dpi) שלי ל - Roccat Kone Pure Optical Core Performance ורציתי להתאים לו משטח טוב. המשטח הקודם שלי היה ה - Steelpad Qck שהיה נח אבל לא עמיד במיוחד ונטה להתפורר/להתפרק/להיפרם מהר יותר ממה שציפיתי. לכן אני מחפש משהו עמיד יותר. כבר הייתי סגור על ה - Steelpad Qck Mass אבל אז ראיתי שהגיעו כל מיני פאדים חדשים (של Speedlink, Antec, Corsair, Roccat, Mad Catz ו - Coolermaster) ל - KSP ורציתי לברר אם כדאי לקחת אחד מהם במקום. http://ksp.co.il/?select=.1304..297.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תקציב של בערך 300 שקל לפאד + עכבר חיפשתי הרבה באינטנט והתמקדתי בדגמים האלה: RAZER DEATADDER LOGITECH G500 SS IKARI ונראה לי שאני יקח פאד מהסדרה QCK כדאי? אם כן איזה עובי? (גודל אני אבחר אחר כך) בקשר למקלדת אני לא רוצה משהו יקר אבל שתהיה נוחה, ( איך הWAVE? ) . תודה
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אז מזמן היה לי את ה SX ולא הייתי יכול למצוא משהו יותר טוב ממנו, אז התפשרתי על Razer Destructor, עכשיו זה נהרס ויש דגמים חדשים כבר בשוק שמשתווים או דומים ביכולתם ל SX שהוא נקרא לו אחד המשטחים הבאמת שווים את כספם. בשלב זה אני מעוניין בביצועים מטייבים, עדיין יש לי קושי בלהחליט אם אני צריך 2 צדדים כי לפעמים אני רוצה לערוך משהו או פשוט שליטה מאשר קופץ לכל מקום. או שבסיגנון חופשי לקנות 2 נפרדים שלכל אחד היתרון הבולט שלו. שאלה מה הקצב Wear down שלהם, עד כמה אני יוכל להשתמש בהם לפני שיאבדו את ה Glide או האחיזה. בכללי אני רוצה לחכות לחדשים של Razer או לחדש ביותר של Roccat Razer Destructor 2 Roccat HIRO שידוע שדיסרקטור מצויין וה HIRO אומרים שהוא לא יהרס או אם בכלל אחרי הרבה הרבה זמ…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה פד איכותי, יש מצב שאני אקנה את ה-Copperhead הזה אם הוא יצא לפני שאני אקנה את המחשב. אם לא אני אסתפק ב-Diamondback, ומה שישאר לי זה לבחור פד וכרגע אין לי. חשבתי על הפדים הבאים - Razer eXcatMat - מישהו יודע אם מוכרים אותו בארץ? אם כן אז לציין איפה. X-Ray - כנ"ל. IceMat - אמרו לי שהוא שוחק את ה-Gaming Mouses של Razer אז אני לא בטוח לגביו. Steelpad - לא מכיר. אגב למישהו יש מושג כמה בדיוק יעלה ה-Razer Copperhead?
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מזמין את המארז הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3474 שבא אם מאוורר tricool 120mm יש במארז עוד 4 סלוטים למאווררים (3 80 1 92) אני רוצה באותה הזדמנות שאני מזמין את המארז להזמין עוד 1 או 2 מאוורים למארז השאלה זה אם שווה להשקיע במאווררים יקרים יותר ברמה או גם מאוורים ג'נריים ב20 שקל יספיקו? אני שואל מבחינת רעש תודה
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום כרגע אני עם Logitech F710 כבר כמה שנים טובות . הוא בסדר אך יש בו כמה חסרונות, בגלל זה אני רוצה להחליף אותו. הוא מאבד קליטה לפעמים. כפתורים נתקעים(נשחקו כבר עם הזמן). יש דילאי(delay) בגלל שהוא אלחוטי. והחלפת סוללות מיצבנת אני חושב ללכת על משהו חוטי הפעם: Razer Sabertooth Xbox One Controller או אלחוטי(אם הם יותר טובים ממה שיש לי עכשיו): SteelSeries Stratus XL Steam Controller (רק אני לא יודע איפה קונים אותו) מה אתם ממליצים, יש לכם ניסיון איתם?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב,בחרתי את העכבר ומקלדת של לוג'יטק ועכשיו אני צריך לעבור לשלב הבא...גיימפאד... תגידו איך זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4111 יש אופציות יותר טובות בתקציב הזה?
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
חשבתי לקנות את הg7 אבל קראתי מלא ביקרות שאומרות שהבטרייה נגמרת אחר 12 שעות של פעילות זה נכון? אם יש לכם עכבר g7 תגידו כל כמה זמן אתם מחליפים בטרייה. תודה
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איפה אפשר לקנות בטרייה חדשה לנייד קומפק פרסריו ולא דרך HP? כמה אמור לעלות? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מחשב ישן (פנטיום 1) התריע לי בעלייה של המחשב שהבטרייה של הCMOS עומדת להגמר.. כעקרון, מה שצריך זה ללכת לחנות והם יחליפו את זה (כמה שהבנתי זה רכיב קטן.....)? והאם הדבר שצריך להחליף בטרייה יכול לגרום לתקיעות של המחשב (פשוט המחשב נתקע)....
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם יש יש סט של מיקרוסופט של מקלדת ועכבר אלחוטיים דגם מולטימדיה קיבורד 1.1 השאלה שלי היא עד כמה זמן מחזיקה הבטריה גם במקלדת וגם בעכבר והאם יש איזושהיא דרך לחסוך בבטריה ע"י שימוש נכון בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
נכון שיש את הביוסים שעולים עם תמונה כזאת וכותבים את הנתונים של המחשב כמו בבתי ספר. האם הביוסים הנ"ל טובים או לו כי לחבר שלי יש וזה נראה לי לוח קברי ביותר :AR15: :AR15:
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
קיבלתי את ההרקולס שלי כבר לפני כמה ימים יש לי כמה שאלות איפה אני יכול לקבל מידע על הכרטיס בעברית? האם יש כתבות שמדברות עליו בעברית? מה זאת אומרת שאוסוס מוציאה ביוסים חדשים לכרטיסי מסך שלה? האם יש גם ביוסים חדשים להרקולס? איפה אני יכול למצוא אותם? מה הם יתנו לי? תמיד חשבתי שיש רק ביוס אחד והוא של הלוח אם , האם הביוס של הכרטיס מסך מתלבש עליו? אני יודע שזה הרבה שאלות אבל אם אתם יכולים בבקשה תענו לי
-
יש נושא ארוך ל 1:1 של עכבר שאומר מה שאתה עושה עם העכבר זה מה שקורה במסך ובעצם זה מה שרוצים להגיע בלי איטיות ובלי האצה לא מכוונת או תקלת חיישן/משטח אבק וכו'. אני לא אפרט הרבה, כל מי שרוצה לנסות מוזמן אני אפרסם את ה source לאתר שבאנגלית, ואם לא תבינו משהו או תרצו הסבר נוסף אני אסביר. אבל עד אז אני רק אפרסם וארשום בעיקרון מה זה עושה. במערכת הפעלה שכרגע נתרכז, וינדוס 7 יש מה שנקרא Enhance Pointer Precision שבנוגע אודותיו יש הרבה סיפורים והוא שימושי אם אתם לא משתמשים בעכבר אמיתי אלא רק בעכבר של מחשב נייד וכו'. הדבר הראשון שנעשה זה לבטל את זה. *אם אתם לא יודעים איפה זה נמצא פשוט תריצו חיפוש בגוגל. ותוודאו שאתם נמצאים על Bar האמצעי מספר 6. דבר שני נקרא את מה שרשום פה http://www.…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-