ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתכוון לפרוס תשתית של מס' כבלים מאריכים לUSB. לפני הפריסה, אני מעוניין לבדוק האם הכבלים המאריכים עלולים לגרום להפרעות בהעברת המידע, אובדן נתונים העוברים בהם וכ"ו. האם יש תוכנה מסוימת שאוכל להפעיל כך שתיתן לי נתונים סטטיסטיים לגבי אחוזי אובדן המידע ומהירות ההעברה תוך שימוש בכבל, על מנת שאוכל להשוות למצב הנוכחי?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת מה המצב של הכמות של ראשי הדיו במכשיר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני קונה עכבר חדש הלכתי על הMX510 כי הוא בתקציב שלי וקראתי ביקורות עליו והוא ניראה טוב! עכשיו הלכתי לזאפ ובדקתי מה המחיר הכי זול שאפשר למצוא אותו ומצאתי אותו באתר הזה: http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2178 עכשיו השאלה שלי אם מישהו מכיר את החנות הזאת ויש לו ביקורות עליה (אני לא מת"א ככה שאיני מכיר את החנות הזאת) תגיבו בכל מקרה גם אם אתם לא מכירים את החנות.. אני רוצה לראות אם מכירים אותה בכלל :s05: תודה מראש..
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
איך אני בודק איזה ספק יש לי במחשב מבלי לפתוח אותו? אני רוצה לדעת כמה W הוא . בתקווה שאפשר!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי מוצר מעניין שקיים כבר כמה שנים שבודק מה מצב ספק הכח שאתה מחבר אליו (מסוג ATX) השאלה שלי היא בעצם פשוטה מאוד... האם הבדיקה היא מספיק טובה (מן הסתם מדובר בבדיקה חשמלית בלבד) בשביל לדעת האם הספק באמת תקין או שיכול להיות שהוא יציג תוצאות שונות אם תחבר אותו ללוח אם ולא למכשיר הבדיקה. מצורף לינק http://jab-tech.com/customer/product.php?productid=1881&cat=66&page=1 כל עזרה בנושא תתקבל בברכה! תודה יום טוב יניב
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
הי כמו שבמדפסת דיו יש אופציה לבדוק כמה דיו יש ברצוני לבדוק כמה הדפסות זמין בטונר מלא שקניתי למדפסת השאלה איך? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות ספק כוח משומש למחשב שלי רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק האם הספק יציב גם כשהמחשב בעומס מלא והאם יש איזה תוכנה או משהו שאפשר באמצעותו לבדוק את הספק הזה תודה לכל מי שיעזור
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכתבת התרשמות זו נעסוק בחווית השימוש של עכבר קומפקטי אלחוטי חדש לגיימינג מבית Corsair - ה-Katar Elite Wirelessלכתבה
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך השוואות בין כרטיסים גרפיים עוד היום (!!!) שכוללות את הGeForce2 mx 200 אל תשאלו למה... (בבקשה... : )
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זוכרים את הבעיה שלי, שמלא פעמים אני מקבל את המסך הכחול ב-WIN XP (לא בעיה במערכת הפעלה אז על תעבירו את הת'רד)? בקיצור אז עשיתי שזה לא יעשה Restart אוטומטי וכתבתי את כל מה שכתוב על המסך הזה: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. BAD_POOL_CALLER If this is the first time you've seen this stor error screen, restart your computer. If this appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new instalation, ask your hardwaer or software manufacture for any windows update you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware o…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
:bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash לי אישית יש מחשב פנטופ בטח תחשבו שהוא לא טוב בגלל שהוא פנטיום אבל הנתונים מדברים בעד עצמם תראו: 30giga 7200 rpm p4 1700 giga harz clock bus :400 mega herz level 1 cache 8 kb level 2 cache 256 kb cd *52 gforce 200 mx 64 mb maaraz atx 3000 512 rdram ברצינות win xp אני בספק אם יש בוא נגיד 5 מחשבים לפחות יותר טובים ממחשב זה
-
- 155 תגובות
- 15.7k צפיות
-
-
אני עכשיו הולך לקנות מחשב חדש אתה יכולים לעזור לי ולהגיד לי מה אפשר להוסיף או להוריד מה טוב מה פחות טוב OK אז ככה כרטיס מסך GForce 2 titanuiom 64MB asus 7700 לוח אםintel beling זכרונות256RDRAM דיסק קשיחRdisk maqstor 7200 133ATA מעבדIntel pentiom 4/1.8 וכל השאר רגיל
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הם רוצים 100 שקל כדי להרכיס את המחשב ועוד 150 שקל כדי להתקין לי WINDOWS ולקנפג את המערכת ואת כל החומרה... דרך אגב כמה זמן לוקח להם מהרגע שמזמינים ועד שהם מביאים את המחשב? (נגיד עד שהם מסיימים להרכיב והכל... כי אנחנו ניקח את זה מהם)?
-
לינק לביקורת באתר: http://hwzone.co.il/gadgets/reviews/gadgets/LeapReview המוצר חדש יחסית וממה שהבנתי יצא עם חבילת פעולות/פונקציות מאוד בסיסית. יכולת הזיהוי תנועה נראית מאוד מתקדמת ומדוייקת, ומסוגלת לעקוב ולמקם את תנועת הידיים וכל האצבעות(אולי אפילו כמה זוגות ידיים). דבר המאפשר יצירת שפה חדשה של סימנים ותנועות מורכבות. התקווה שלי היא שיפתחו(בעזרת חבילת פיתוח תוכנה שהיצרן סיפק למטרה זו) ממשק פקודות/תנועות/סימנים מתקדם יותר שיתקרב למה שאני יודע ומדמיין שאפשרי. שפת הסימנים שחרשים ולקויי שמיעה עושים בה שימוש מורכבת ממצבי/תנועות אצבעות וידיים. אפשר לקחת את הרעיון וליצור שפה חדשה אוניברסלית שמיועדת לתקשורת עם המחשב. למשל כל מה שצריך כדי לשלוט על הVOLUME היא צורה אחת, …
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 1700 PLUS GIGABYTE 7VTXH PLUS MAXTOR 40GB ATA133 7200RPM HD RICOH 24x10x40x CD-R TOSHIBA 16x48x DVD-ROM 256DDR BUFFALLO PC2100 MIDI-TOWER SILVER TASK 3003 CASE HP DESKJET 840C LG FLATRON 795FT PLUS 4USB DELTA SP-903 SPEAKERS WITH 2 SUB INNOVISION GEFORCE 2 MX400 32MB + TV OUT LAN 10/100 REALTEC 2 CARDS CREATIVE ON BOARD SOUND CARD CT5880 CHIP HP SCANJET 2200C SCANNER ADSL 0.5MB NETVISION OPTICAL EXPLORER MOUSE MICROSOFT GENIUS MULTIMEDIA 112 KEYS KEYBOARD תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אני בונה אחד חדש או השבוע או שבוע הבא, את רוב הדברים כבר יש לי. הנה המפרט: 1. XP1900+ 2. Abit KR7A-Raid 3. OCZ 512 PC2700 CAS 2.5 4. HSF Swiftech MCX-462 5. Leadtek Winfast GF3 Ti-500 6. Creative Audigy 5.1 7. Plextor 24/10/40a 8. Maxtor 60GB D740X-6L x 3 9. Antec 1240 10. Enermax 431w 11. realtek 10/100 אם אתם זוכרים, למארז יתוופסו הרבה מאוד מאווררים ליעול זרימת האוויר. ניתן לראות תמונה כאן: http://www.geocities.com/bi0d0me2002 עכשיו לשאלות.. 1. אני מתכנן לעשות אובר-קלוק.. בשביל האתגר והכיף שבעניין.. בשביל לפתוח את המעבד ניסיתי להשיג את החומר שהיה בכתבה של טום, אבל אפשר בארץ רק בחבילות של 500 גרם או משהו כזה וזה עולה בערך 450 יורו.. המלצות לחומר אחר במתקונת קטנה יותר…
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חברים. אולי זה הפורום המתאים לשאלה. אני מעוניין בתחנת עגינה למחשב דל XP-RD33-8081 Ultrabook xps13. יש לי מסך דל U2312. בגלל שחסר למחשב הנ"ל הרבה חיבורים, כמו חיבורי USB וחיבור RJ45 וחיבור רגיל למסך , אני מעוניין בתחנת עגינה עם כל החיבורים הנ"ל וחיבור לקו טלפון, רצוי שיהיה עם USB3. איזה תחנה מומלצת יש לכם להציע ובמחיר הוגן. והאם איכות הצפיה דרך התחנת עגינה יורדת, וכן איכות הUSB והרשת? ואיזה עוד דרך יש לחבר את המחשב הנ"ל למסך ישירות ללא תחנת עגינה. תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.gamepc.com/reviews/hardware_review.asp?review=xeonvsamp2&page=8&mscssid=&tp= חשבתי שAthlon XP 1900 כבר יעקוף את זה פנטיום 4 2GHz. ואל תגידו שזה XP 1600+ כי רשום שם Athlon XP 1.6GHz וזה כמובן 1900+. AMD כבר צריכים להוציא את הדור הבא, הם יותר מידי נסחבים. אחד הדברים שAMD מכחישה הוא שAthlon XP/T-bird הם בעצם מהדור של פנטיום 3. יש להם מזל שהם מצליחים להתמודד עם הפנטיום 4 בינתיים. כמובן שיותר שווה AMD כי הוא יותר זול אבל בכל זאת, בלי הדור הבא שלהם הם לא יהיה במחשבי המותג החזקים ביותר, זה בטוח. וזה גם דיי ברור שAthlon XP 2000+ לא יעקוף את הפנטיום 4 2.2GHz שיצא בקרוב. AMD עשו לדעתי טעות כשהם עבדו על פאלומינו/Athlon XP כי הם סתם משכו את החוט עוד קצת ועוד קצ…
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אוסף ציטוטים אחרונים: "בטח, הם לא משתמשים ב-KT266A אלא ב-760 MP ציפסט שכמשתמש ביתי מן הסתם לעולם לא תרכוש(אפשר גם להשתמש בintel 845 -למען ההוגנות, לא?). אולי תבדוק בכמה השוואות אמיתיות לפני שאתה מנפח את השכל בשטויות ובהודעות ארוכות ומשעממות.כמו שזה נראה מישהו בנה את הכתבה נגד AMD : גם ציפס'ט לא אופטימילי וגם בנצמרקים מוגבלים שבהם לפנטיום יש יתרון.במיוחד בשבילך:" חחחחח ידעתי שתקריץ את זה מאיפה שהוא. שמישהו זאת אומרת........... קודם כל, הם אומנם לקחו שני פנטיום 1.7GHz Xeon אבל בהשוואה גם היה אחד 2GHz. ולמקרה שאתה לא יודע, צ'יפסט כמו i860 שמיועד למעבדי Xeon לא עובד יותר מהר עם מעבד פנטיום 4 2GHz מהסיבה שהוא לא XEON. אין למעבד פנטיום 4 רגיל את המטמון הגדול של XEON ובקיצור פנט…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
יש לי בעייה במקלדת של המחשב שלי, שהמחשב עולה ואני רוצה להכנס ל- bios אוו ל- f8 הוא לא נותן לי כאילו המקלדת לא עובדת, היא עובדת רק במערכת הפעלה. אבל אם אני מחבר מקלדת רגלית לא usb זה עובד לי יופי?? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. אנחנו רוצים לקנות לבית מדפסת משולבת (מדפסת +סורק+מכונת צילום+פקס) . קיבלנו הצעה מבזק שאם נשדרג את האינטרנט ל2.5 מגה נקבל את המספדת הזו בהנחה במקום 850 , ב350. אין הרבה פרטים על המכונה זו , חוץ מזה שהיא של Brother . נכנסתי לאתר של Brother וככה לפי התמונה המכשיר נראה די דומה לדגם : MFC-5440CN מישהו מכיר את הדגם הזה? האם שווה לקחת את המבצע הזה? ואם לא , מישהו יכול לתת לי המלצה למדפסת משולבת פשוטה ואמינה? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לבחון את הספק שלי בעזרת מולטי-מטר... עכשיו הבנתי שאדמה זה הגוף והפלוס זה הצהוב אבל איך אני יכול לבדוק עומס ? איך אני מעמיס על המערכת ? ובכלל אין לי כרטיס מסך (בנתיים) האם זה ייחשב מספיק עומס ? אני יום ראשון קונה FSP 400W V2.01 אבל מהאנשים פה בפורום הבנתי שיש צורך במסילות 12V ב18A בערך לספק טוב ראיתי באתר של FSP שהמסילה הראשונה היא 14A והשניה 15A http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=52&proid=131 זה לא "גרוע" ? חן
-
- 9 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מחפש סורק. הוא לא צריך להיות משהו מיוחד ( = יקר ). אני רק צריך אותו על מנת שאני אוכל לתייק סיכומים (על דפי נייר) למחשב. בקשר לתקציב אני לא יודע באיזה מחירים נעים הסורקים של ימינו. אם תוכלו כתבו לי דגמי סורקים במחירים סבירים. אני מעדיף שיהיה בסביבות 200 - 350 ש"ח אבל אם צריך יותר גם תכתבו (אבל לא להגזים), אולי אני אעלה את התקציב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
דרישות: DPI גבוהה נוח אם אפשר לייזר ניתן לשינוי מהירות העכבר בעכבר עצמו וכמובן שיהיה נוח למשחקים שלא יהיה אלחוטי קל משקל עובד בהרבה משטחים בצורה טובה תודה מראש fp581 p.s עוד שאלה קטנה לגבי Logitech Performance Mouse MX יש לו את הלחצנים לשינוי מהירות כמו בG9X? כי אם כן נראה לי שאני ילך עליו
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-