עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by arpa,

אהלן, אני מחפש דגם של מדפסת שניתן לחבר למודם/ראוטר ושיהיה ניתן לשלוח אליה הדפסות מרחוק, לא מהרשת הפנימית אלא ממחשב חיצוני דרך האינטרנט. מישהו מכיר דגם כזה? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. http://www.bhphotovideo.com/c/search?atclk=Type_Notebook+Coolers&ci=11973&N=4289956440+4236662187 איזה מהם כדאי? או מה צריך לבדוק כשבורחים משטח קירור? (שולח בחורה לבחור לעצמה...) תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לפי מה שהבנתי המקלדת תוקנה והיא גם בעברית רציתי לדעת אם אני לא טועה בקשר לזה http://global.ebay.com/Microsoft-Arc-Wireless-Keyboard-J5D-00015-Hebrew/290589765643/item

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  4. Started by below_z,

אני מחפש ציוד היקפי למחשב גיימינג חדש. התקציב הכללי הוא בערך 400 שח ומסיבות אישיות הייתי רוצה לחלק אותו כך: מקלדת+עכבר = עד 150 שח רמקולים= 100 שח אזניות= 200 שח אם יש המלצות לחלוקה אחרת של התקציב, זה בסדר, אם ניתן לחסוך מעולה. מכיוון שמדובר בציוד למשחקים כנראה שעדיף שיהיה חוטי.

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  5. שלום, בזמן האחרון יש לי בעיה בהדפסה: כאשר אני מדפיס הדפסה צבעונית (טקסט או תמונה) יש מעין הסטה או צללית בצבע אפור. במילים אחרות, ההדפסה נראית כפולה (אך במרווח קטן בין המקור לצללית). הדפסה של טקסט או אובייקט בצבע שחור מתבצעת ללא בעיה. תודה רבה, מיקולו

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום, אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית משולבת, עדיפות לזירוקס. העדפה לאפשרות סריקה והדפסה אוטומטית משני הצדדים. אפשר עם כרטיס רשת/Wifi. מחיר בסביבות 1500 ש"ח. הסתכלתי על דגמים במקומות שונים, אבל קשה לי לדעת אם זה משהו ראוי או לא. אשמח לדעת גם עלויות דיו משוערות, התקשיתי למצוא אותן ולהתאים למדפסות. תודה

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  7. Started by puGs,

שלום לכולם, אני מחפש אוזניות גימינג במחיר שפוי של לא יותר מ400+- שקל. הן צריכות לשמש לרמה הגבוהה בגיימינג (שמיעת צעדים ובידוד סאונדים חשובים) וכן יש להתחשב גם באיכות סאונד בשביל סרטים(אופציה) תודה רבה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  8. Started by RONG23,

שלום מתלבט בין g510 ל g110 מה ההבדל בגדול? חוץ ממקשי מקרו נוספים ומסך קטן? אשמח להמלצות ממי שהתנסה בהן תודה מראש

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  9. Started by Domovoi,

תקציב עד-200 שקלים חייב מ-KSP

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by shlosi,

שלום לכולם, מצאתי בזאפ מקלדת שנראית לי אדירה (יש בה משטח לעכבר כמו בלפטופ) אבל היא של חברת Perixx שאני לא מכיר. יותר מזה, הסתכלתי על עוד מקלדות של החברה הזו בזאפ, ואפילו לא מקלדת אחת קיבלה שם ביקורות כך שאין לי מושג מה טיבה של החברה הזאת או המקלדת הספציפית שמעניינת אותי. מישהו מכיר? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746729

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  11. לאחר שנגמר לי הדיו הצבעוני במדפסת נכנסתי לאייבי וראיתי שהמחירים שהם הרבה יותר זולים מבארץ. : כמובן שמדובר בדיו חלופי ולא מקורי. עד כמה זה מסוכן למדפסת להשתמש בדיו חלופי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. כאשר העכבר טעון במלואו, לכמה זמן עבודה מספיקה הסוללה עד שצריך לטעון שוב ? אני מתלבט אם לקנות אחד העכברים האלו לעבודה (את הרבולושן כבר קשה להשיג) והבעיה היא כזו: אני עובד בערך 80% מהזמן במשרד ואז אין שום בעיות של טעינה. אבל בשאר 20% מהזמן אני מסתובב בין לקוחות ולפעמים יכול להיות יום או יומיים שלמים שבהם אני לא אוכל לטעון את העכבר. האם הוא יעמוד בזה ? כי הרי עכברים רגילים שעובדים על סוללות יכולים להחזיק חודשים ללא החלפת סוללות... ועוד משהו: האם ניתן פיזית להחליף את הסוללה (כי לסוללות כאלו יש נטיה "להתעייף" עם הזמן) ? תודה

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  13. Started by babadrider,

שלום לחברי הפורום. אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית משולבת. חיפשתי באתרים שונים ומצאתי סוגים שונים ומדפסות שונות שברמת העקרון כולן עונות על הצרכים : מדפסת לייזר צבעונית משולבת (סורק ופקס). עכשיו נשאלת השאלה הבלתי נמנעת... מה לקנות ? מבחינת צרכים אנחנו מדברים על הדפסה שהיא ברובה מסמכים ש/ל כאשר מתווספים גם צילומים והדפסות בצבע. כ- 600 דף בשנה. אודה לכם על תשובות.

14. Started by Chura,

שלום, לפני כמה חודשים ניקיתי את המקלדת כי נשפך עליה קצת מים. כאשר ניקיתי את המקשים (פירוק מלא של המקלדת) כנראה שהיה עליהם חומר לובריקציה (שימון) היום המקלדת עובדת (ונקיה ) אלב המקשים לא זורמים טוב. יש הצעות איזה חומר לא מזיק לשים ? (אולי מישהו יודע מה החומר המקורי המשמן מקלדות ) מדובר על MX5500 אם זה משנה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום רב, מעוניין לרכוש רמקולים למחשב בתקציב של 400 ש"ח בשיטת שידור 5.1 . שימוש - מוסיקה וסרטים . כרטיס קול - on board על לוח Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67

16. Started by ozshurki,

1. תקציבכם (התקציב שלכם לרמקולים): 350-450 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של הרמקולים):500 2. מה השימושים של הרמקולים: שירים,סרטים. 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. Motherboard Name Gigabyte GA-P31-ES3G (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) 4. בקשות מיוחדות - לא מבין בכל הכבלים אבל אני לא רוצה שהם יהיו יותר מידי ארוכים ועוד בקשה היא שאני שם ווליום גבוה אז לדוגמא הזמר ששר לא ישמע צרוד כזה, שיהיה לרמקול שלט כלומר שאפשר לשלוט על הווליום באמצעות שלט ושהבאס יהיה מאוד חזק. תודה.

17. Started by TAMIRRR013,

מאיפו אני יכול ליקנות דיו למדפסת BROTHER MFC250C? שמעתי על דיו סנטר מומלץ? ואיך אני משלם? השליח בה אני נותן לו מזומן?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  18. שלום, אני מתכנן לקנות אותם והשאלה שלי היא האם הם עוצמתיים ואיכותיים יחסית למחיר מבחינת סאב וצליל? תודה...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום אני מחשב מערכת רמקולים אייכותית שאוכל להינות ממשחקים וסרטים במחשב. העדפה היא למערכת אל-חוטית.. פשוט יש לי ניסיון מאוד מר עם מלא כבלים שאתה לא יודע איפה הם נגמרים X_X ועוד יותר בעדיפות, גם מערכת שמגיעה עם שלט רחוק תודה רבה! (דרך אגב, איפה אפשר לברר בקשר להמלצה לטלוייזית 47-52 אינצ'?

20. Started by etay34,

שלום קניתי כרטיס רשת אלחוטי של חברת D-LINK מדגם: D-Link USB adapter DWA-140 http://www.dlink.co.il/il/products/150/756.html יש לי ראוטר של TP-LINK מתקן N בבית שלי יש שלוש קומות - הראוטר נמצא בקומה השלישית. כאשר אני מחבר מחשב באותה הקומה יש לי 100 אחוז קליטה. קומה אחת מתחת יורד ל24 אחוז וכנל בקומה התחתונה - (ביסמנט) מגיע ל24-23 אחוז מישהו אולי מכיר את הבעיה? הכרטיס האלחוטי לפי מה שרשום הוא בין הטובים שיש והוא מותאם לקליטה של שתי ושלוש קומות. אולי יש דרך להאיץ קליטה? משהו בהגדרות? ואם יש למישהו פתרון שהוא מכיר מניסיון אישי לגבי עניין הקומות אולי כרטיס אחר וכו' אני אשמח לשמוע. תודה ושבת שלום. איתי.

21. Started by kobi_sion,

מה עדיף ? למשחקים ומוזיקה

22. Started by dotan131313,

יש לי מערכת קולנוע ביתית שיש לה חיבורי 5.1 ויש לי כרטיס קול עם 5.1 לא לדאוג עכשיו חיברתי חיבור RCA לPL 3.5 עם 2 פינים אחד לבן אחד אדום וזה משמיע לי רק על 2 הקדמיים.... ואת הסאב וופראני יודע שככה זה אמור להיות חיפשתי כבל של 5.1 בחניות לא מצאתי. עכשיו יש לי שאלה איזה כבל אני צריך אם אפשר תמונה שם ובאיזה חנות יש את הכבל? אני צריך כבל אופטי או כבל אחר? יש לי חדר לא גדול חדר של 3. על 4 מטר . ובקשה אחרונה, לחבר שלי יש רק 2.1 אצלו במחשב אז אני רוצה לחבר לו כרטיס קול 5.1 USB ולא מצאתי ... אם אפשר בבקשה למצוא לי משו זול תודה.... אם זה לא קשור לפורום הזה בבקשה תגידו לי את השם של הפורום שזה מתאים לו אם צריך תמונות של החיבורים אז זה החיבור של הרסיבר שלי: http://imageshack.us/photo/my…

23. יש לי מתאם ישן כזה שקניתי לפני כמה שנים טובות ונראה לי שהוא דפק לי 3 דיסקים. עכשיו הוא בכלל לא עובד. האם יש מתאם כזה שאפשר לסמוך עליו שיעשה את העבודה? איזה סוג? מה מומלץ? יש לי פשוט כמה דיסקים ישנים IDE וצורב dvd שאני מעונין לחבר ב usb לאימק שלי - כי הצורב הפנימי נדפק לי.

24. Started by zuismanm,

שלום. יש לי מדפסת - חדשה DELL A920 היא שכבה אצל חבר כמה חודשים והוא מסר לי אותה אלא מה - הוא לא מצאה כבלים שלה! איפה אפשר לקנות כבל שמל בשבילה? זה כבל מיוחד 30V http://cgi.ebay.com/Dell-Printer-Power-Supply-A920-720-15J0300-DAD-3004-/160556346149?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2561e76b25 אבל כבל בלינק הוא לרשת חשמל אמריקאית - 110V

25. Started by ofergpr,

היי, מחפש מדפסת משולבת (סורק,פקס,מדפסת) Wireless בתקציב עד 600 ש"ח

דיונים חדשים בפורומים