עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מהו העכבר הכי טוב לגיימרים שניתן להשיג בארץ ובמחיר שפוי (+-500 שח ) ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אני צריך המלצה למדפסת לייזר משולבת ביתית לא יקרה מידיי אבל שתעשה את העבודה. היא צריכה לכלול גם פקס ועדיפות לחיבור רשת. לא נתתי טווח מחיר כי אני לא מתמצא בטווחי המחירים ההגיוניים לדברים האלו, אשמח לקבל את הצעותיכם.

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  3. ההתלבטות שלי היא בין שני עכברים של A4TECH הראשון הוא X-750F והשני הוא X-718 .הראשון לייזר 2500DPI והשני אופטי 2000 DPI. שניהם לא אלחוטיים.אשמח לקבל חוות דעת ותודה מראש.

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  4. החלטתי לשדרג את העכבר שלי (LOGITECH 510) שממנו אני דוקא מאוד מרוצה.. אחלה עכבר פשוט נוצר מחסור בעכבר באחד המחשבים בבית אז אמרתי שכבר נקנה אחד חדש בשבילי התקציב לא ידוע.. משהו כמו בסביבות ה 250 שקל (אלא אם כן יש משהו שממש שווה את הכסף) חשוב לציין שאני מעדיף עכבר עם כפתורים של קדימה ואחורה(כמו ב 510) לניווט קל של הדפדפן דבר שני שאני מחפש זו מקלדת גם כאן אותו סיפור של מקלדת בבית, לכן אני מחפש אחת בשבילי ואעביר את זאת הלאה אין פה יותר מידי שימושים.. רק אולי כפתורי קיצור נוחים אם אפשר.. אבל גם לא חובה חשוב לציין שאם יש איזה שהוא סט של מקלדת ועכבר אני אשמח לשמוע.. הבעיה היא קודם כל שאני גיימר לכן מחפש עכבר יחסית טוב, ודבר שני שאני לא מעוניין להטעין עכבר אלחוטי כל יומיים…

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  5. שלום לכולם. אשמח לקבל המלצות טובות לסורקים, כמו גם מה יש לבדוק בעת רכישת הסורק. התקציב בסה"כ גמיש, מכיוון שאיני בקיא בטווח המחירים, אך ההעדפה היא לא לשלם יותר מ100-200 ש"ח - בתנאי שהמוצר אכן איכותי.

6. Started by Walter Samuel,

שלום לכולם, אני אשמח להמלצה עבור מדפסת דיו צבעונית איכותית כמה שיותר,בתקציב מינימלי, שלא זוללת דיו ובעלת ראשי דיו זולים כמה שאפשר. תודה, עמית

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  7. Started by asinnn,

שמעו אני מחפש צורב כונן לא יודע איך שקוראים לזה שעושה תמונות על דיסקים אבל מהיר אני צריך לעשות כמויות גדולות של דיסיקים איזה מכונה זאות בדיוק ? אפשר המלצה על מכונה כזאות ?

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  8. Started by Cha0stAlker,

לפעמים כשמזיזים אותו בזוויות שונות אז רואים את החומר (אוויר דחוס?) וזה קצת נראה כמו נוזל ומלחיץ אותי.. האם זה יכול לפגוע ברכיב מסויים בתוך המחשב? לנסות לשמור על היד ישרה כשאני מנקה אבק או שזה בסדר לראות את הנוזל הזה מתיז על הרכיבים שלי באכזריות?

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  9. Started by DJO,

צהריים טובים, כבר שנים אני עובד עם העכבר האלחוטי של לוג'יטק ה MX700 ומאוד מרוצה ממנו. מזה כמה חודשים, מידי פעם, נראה שהאות של העכבר מקוטע. למשל מתי שאני מסמן קטע רחב, או גורר קובץ מתיקייה לתיקייה, פתאום הפעולה תיפסק באמצע ואאלץ לחזור עליה. ניסיתי להחליף בטריות ולנקות את העכבר אך ללא הועיל. האם יש רעיון נוסף לסידור העניין? אם לא, איזה עכבר דומה הייתם ממליצים לרכוש? העכבר הוא לשימוש עם מחשב נייד שלרוב דווקא נמצא במצב נייח על שולחן מעץ. יש לי יד גדולה כך שעכברים קטנים אינם מתאימים. אני מעוניין שהעכבר יהיה אלחוטי עם כפתורי קדימה/אחורה בצד ושיבוא עם תחנת עגינה או לחילופין יעבוד עם בטריות נטענות. אני לא גיימר. אין מגבלת תקציב ואני מעוניין שהעכבר ישמש אותי לשנים. רב תודות, דני

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. יש לי עכבר Logitech LX3, ואני מעוניין לקנות עכבר גיימינג שיהיה נוח כמו הLX3. התקציב נאמר בכותרת.. :]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by OmriF,

כותרת. מתלבט בבחירת סט עכבר ומקלדת אלחוטי. לשימושי אינטרנט, משחקים, מדיה. ראיתי את הסט של מיקרוסופט שמצא חן בעיניי מאוד ונראה מאוד נוח, מה דעתכם? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2403&CatCode=415 האם קיים סט אחר מומלץ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. האם ממש לא מומלץ לקנות סט מקלדת ועכבר אלחוטיים לגיימינג? או שיש סטים שעושים את העבודה יפה? נראה לי שאלך על לוג'יטק ולא על מיקרוסופט. איזה סטים עושים את העבודה? אני מעדיף לקנות משהו ב-500, כי כרגע קניתי מחשב ב7.3 אלף ש"ח, אבל אם אין את הדרישות שלמטה אז אוכל להוסיף עוד כמה לירות... דרישות: אם זה אפשרי - שאוכל לשחק כשאני שוכב במיטה, מרחק מן המארז למיטה = 5.5 מטר בערך. עכבר שהבטריות מחזיקות מעמד בו עם אופציה לכיבוי כדי שלא יתרוקנו הבטריות, מהיר, קל, מדייק ונוח. מקלדת עם כפתורי מדיה, קלה (עדיף בלי אורות מיותרים). זו הפעם הראשונה שאני קונה מחשב גיימינג ואין לי מושג בזה, אז בבקשה תעזרו. תודה רבה על עבודת הקודש שאתם עושים כאן!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. יש שתי מקלדות שאני מתלבט לגביהים 1.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3038&CatCode=415 2.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1598&CatCode=415

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by jackhammer,

האם יש אפשרות לשנות בעכבר G5 מהדור השני את הכפתורים ככה שהפתורים שבאגודל ישנו את הרזולוציה והכפתורים מתחת לגלגלת יעשו קדימה ואחורה? לא הצלחתי לעשות את זה עם הדריבר של לוג'יטק האם יש דרך אחרת?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. מעוניין בסט מקלדת ועכבר אלחוטיים 150-200 ש"ח, מרחק 3 מטר ישיר. מיועד למחשב מדיה לסלון. עם עדיפות לסט בעל היחס עלות תועלת הטוב ביותר, וחשוב שאם אפשר להכניס את הזול אז אותו. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. הכל בכותרת, תיק איכותי למחשב נייד שיהיה כמובן גם מקום ל HDD נייד ועוד כל מיני חלקים מתווספים..בקיצור שיהיה טוב תודה רבה

• 9 תגובות
    • 5.8k צפיות
  17. Started by nazgull,

שלום לכולם בעזרת השם אני מתחיל את לימודי הנדסת התוכנה עוד כמה חודשים. אני מחפש מדפסת יעילה חסכונית ואמינה. כמה שיותר דפים להדפיס בכמה שפחות כסף תקציב עד 500 שקל. אם זה משולב אז אין בעיה ואם חורג טיפה מהתקציב עדיין בסדר. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by assi,

שלום לכולם, אני מעוניין לחבר את הטלויזיה למחשב, כדי לראות סרטים ובעיקר כדי לשחק (PES). אני רוצה לדעת האם יש אפשרות לחבר אותם אלחוטית, ואם כן באיזה איכות יהיה החיבור?

• 9 תגובות
    • 4.8k צפיות
  19. שלום אני רוצה לקנות גוייסטיק אלחוטי של אקסבוקס 360,שאלתי היא האם בהכרח כלגוייסטיק שמיועד ל 360 מתאים גם למחשב?? או שיש כאלו שמותאמים במיוחד? אני שואל זאת משום שאני רוצה להזמין מאיביי בלונדון. ויש כאלו שלא כתוב שזה לווידוס גם..והם הכי זולים..

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, אני מעוניין להחליף את ה MX 510 הישן, והמקלדת PS2 הישנה של מיקרוסופט. אני מחפש עכבר אלחוטי איכותי, שיגיב ללא כל דיליי, ושיהיה ברמה זהה ל MX510 לפחות. רצוי שיהיה נוח ושיהיה טוב גם למשחקים וגם לעבודה גרפית מדוייקת. בנוסף, אני צריך מקלדת נוחה, שתספק את העבודה, רצוי משהו אגרונומי, הייטיקי חדשני, לא יודע שארגיש באמת קניתי משהו טוב לא רוצה סוללות ושום דבר, שהכל יהיה טעין וזמין לעבודה, בלי סיבוכים של סוללות... אודה להמלצות בתקציב בין 800 ש"ח... אני יכול להתגמש קצת אם זה באמת שווה את הכסף.. (800 על העכבר והמלקדת) תודה מראש !

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Shasoosh,

אחרי שנתיים וחצי עם ה MX 1000 התקלקל לו אחד הכפתורים והחלטתי לנצל את האחריות. ליבואן לא היה את ה MX 1000 והציע לי בתמורה את ה MX 1100 למרות שאינו נטען. כשהגעתי הביתה הזדעזעתי מהביצועים המחרידים של העכבר הזה. התנועות הקטנות שלו פשוט איומות. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה חומרתית אבל אחרי חיפוש קצר ברשת לא חסרות תלונות על הנושא. למרות שקראתי על העכבר הזה הרבה אני לא מבין איך לא שמעתי על זה עד שנתקלתי בבעיה. הקלקה על לינקים הופכת להיות מטלה מייגעת עם העכבר הזה במיוחד אם "נחתחת כמה מילמטרים מהלינק או הצ'קבוקס ואתה צריך להזיז את הסמן ביתר עדינות. ולדוגמא, ציור עיגולים קטנים בצייר - בכלל משימה בלתי אפשרית. העיגולים יצאו מרובעים במקרה הטוב, דבר שלא היה ב MX 1000 או כל עכבר אחר שניסיתי. …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by benfree,

שלום לחברי הפורום, אני זקוק להמלצה למדפסת לייזר צבעונית אשר תיהיה חסכונית בצבע ועם 4 טונרים. רציתי לרכוש את הHP 2605DN אבל אין להשיג אותם יותר. אני צריך את זה לעסק על מנת להדפיס כריכות. בסביבות 3 דפים ליום. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by mol,

אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך בדרגה בינונית עד נמוכה. הדרישות לכרטיס עצמו: אין צורך בתמיכה במשחקי 3D כבדים ,עד עכשיו עבדתי עם Rage IIC 3 8MB והספיק לי כמעט לכל המשחקים (המעטים ששיחקתי ) יש צורך בתמיכה בלינוקס (בד"כ זה פשוט אומר לא הכרטיס הכי חדש שיש ) בנוסף אני צריך אפשרות יציאת TV ברמה טובה . כניסת TV יכולה להיות נחמדה אבל בהחלט לא חובה תג המחיר צריך להיות סביבות ה 100 $ (לא כולל מע"מ) המחשב עצמו הוא P 3 450 עם 256MB ו Win 2k pro. המון תודה לכל העונים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by onn_the_vy,

1. דרושים אנשים מהקריות עם זיכרון DDR של מישהוא נורמאלי. 2. דרושים אנשים מהקריות עם ספק נורמאלי ולא מעעפן כמו שלי העונים ישוחדו ;D

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. מה אתם חושבים על המחשב הבא שלי (טוב אני יודע שהוא לא הכי טוב בעולם) מארז: Full Tower ATX 300W 701 לוח אם Asus A7A266 Socket A/266 מעבד AMD K7 T-Bird 1.3Ghz זכרון: CD-RAM 256 כונן דיסקטים: 3.5" דיסק קשיח Western Digital 30Gb 7200rpm כרטיס מסך nVidia GeForce2MX 400 64Mb TVout כונן דיסקים Afreey DVD x10x32 + צורב Yamaha 16x10x40 IDE הצורב בא לחוד כרטיס קול Creative 128PCI מודם פקס RocKwell 56K Software PCI מסך Samsung 17" 750s 0.24 60Khz מקלדת מורחבת מייקרוסופט אינטרנט עכבר Microsoft IntelliEye PS/2 + USB רמקולים גדולים איכותיים 600W מדפסת הזרקת דיו צבעונית HP-920c כרטיס רשת LAN 3COM 10/100Mb זה הכל עוד לא קניתי אותו אם יש לכם משהוא להוסיף אז…

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים