ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שאלה בשביל חבר, האם העכבר הזה מומלץ?הוא אומר שזה לא בדיוק G5 אלא אחד טוב יותר. האם בהשוואה ל MS518 הוא עדיף? (תקציב עד 300 שח) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או להשאר עם מה שיש? ועוד שאלה - כדאי להתקין את הדרייברים שלהם או לעבוד רגיל?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הספק כח 380W שבא עם מארז הCoolerMaster Centurion 532 יחזיק את המערכת הזאת מעבד E6300 כרטיס מסך 7600GS 3 מאווררים 2 צורבי DVD 3 הארד דיסקים (2 מהם ברייד) +OC מתון
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
כל פעם שיוצא עדכון, כדאי לעדכן? אני אף פעם לא עדכנתי ביוס אז אתם יכולים לעזור לי קצת ולהסביר לי איך? יש לי Gigabyte GA-7VTXH
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
היי, אשמח להמלצות המלצה למקלדת אלחוטית נוחה, איכותית ובמחיר סביר. בדרך כלל אני כותב המון על המחשב (עברית ואנגלית) ולכן חשוב לי שתהיה נוחה ושהקלידים יתאימו להקלדה ממושכת. אני גם נהנה להניח את המקלדת עלי לפעמים ומכאן הרצון שתהיה אלחוטית, בתקווה שלא תזלול סוללות בקצב מסחרר. אין לי ידע בנוגע לאיכויות ועלויות. מבחינת תקציב נראה לי שאני באזור ה-200 ש"ח אבל מוכן גם להשקיע יותר אם הדבר מהותי. תודה!
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מתלבטת נורא. האם תדירות התקלות / החלפת הסוללות באלחוטיים היא רבה? האם כדאי שאחד מהם יהיה רק אלחוטי. עיזרו לי בבקשה. אני לא מתכוונת להשתמש בהם מרחוק , כלומר להתרחק משולחן המחשב, פשוט פחות חוטים על השולחן, נראה לי יותר נוח. מה כדאי ?
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/Professional-Genius-Thor-X5-USB-Optical-2000DPI-Gaming-Mouse-Mice-For-Laptop-PC-/221287822931?pt=AU_Input_Peripherals&hash=item3385c83653 אני מחפש עבד בסגנון שלו אולי אפילו טיפה יותר רחב
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני ודע שאפשר להדפיס מדבקות ברוב המדפסות, ע"י דפי מדבקות ותוכנה כגון WORD. אבל לטובת הדפסה מאסיבית של מדבקות, לאורך זמן, האם יש מדפסות ייעודיות למטרה זו ?
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת עם זה יותר מסתם מארז יפה... והאם קשה להרכיב אותו כי המוחר בחנות הריד אותי ממנו רק בגלל שהוא אמר שלא בטוח שיהיה לו זמן להתעסק עם הערכבה וגם לנהל את החנות בו זמנית .. מה אתם אומרים? תודה..
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לעכבר אלחוטי טוב, ושיהיה לייזר . התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה לכיוון ה250. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה אני מעדיף עכבר אלחוטי לגיימרים שמעתי שחייב חוטי בשביל לקבל ביצועים מקסימליים האם זה באמת כזה משנה ? חשבתי על G7 של לוגיטק אבל זמן העבודה של הבטריה שלו 12שעות וזה בעסה להטעין כל פעם , אני לא מבין בכל המשקולות האלה שמוסיפים אז אם אפשר משהו מובנה כבר או הסבר איך זה עובד , אם חייב להיות חוטי אז תנו לי המלצה על משהו טוב עד 470 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה מה שאמרו לי באופיס דיפו, מוזר מוזר מאוד.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מדפסת ללימודים, אבל אני צריך את הדברים הבאים: 1. עדיפות לHP (פשוט אוהב את העיצוב והפשטות, אם לא אז לא נורא) 2. אני מדפיס בעיקר שחור, אז לא אכפת לי שידפיס צבעוני באיטיות 3. קטנה כמה שיותר 4. עדיפות לצבע לבן פנינה/כסוף בהיר 5. חסכונית ושהדיו לא יתבייש במהירות (כמו הלקסמרק המחורבנת שלי) זהו בעיקר... אני מעדיף שהמחיר לא יהיה יקר אבל אם יש הצדקה אז אפשר לחרוג בקצת. תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי את ה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6252 הכל רותח !! הרדיסק על 50 מעלות ! מעבד 49 ! .....לוח על 41 !!!.....(EVEREST) יש טעם בכלל להחליף לזה ? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=741 (עוד 100 שקל) השאלה העיקרית כאן זה כמובן קירור ושקט ! האם המארז הזה רועש ?
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מה זה ה-3 ג'אמפרים שיש לו מאחורה ? והאם שתי המאווררים שלו מכניסים אויר לתוך הספק במקום שאחד יכניס ואחד יוציא אני לא מצליח להרגיש כל כך זה או ככה או שהמאוורר חלש ובגלל זה אני לא מרגיש כל כך ! תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם לוג'יטק, המוצרים שלה חכמים ונוחים אבל בנויים באיכות זבל. עד לפני כשלוש שנים היה לי את MX1100 שמאוד נהנתי מיכולות תיכנות הכפתורים אך המקש השמאלי שלו הפסיק לתפקד. רכשתי את ה G700 במקומו, עכבר מאוד דפוק (סוללה נטענת שמחזיקה פחות מיום...) אך נוח ועם ה Gaming software של לוג'יטק (שהיא דרך אגב תוכנה מחורבנת ומפספסת) ניתן להגדיר את כל המקשים (מאוד שימושי לכתיבת קוד) שבשבוע שעבר התחיל להפגין בעיות במקש השמאלי שלו.... אין לי בעייה לרכוש עכבר חדש, אבל אני שונא להתחיל להתרגל לכל המקשים וקיצורי הדרך מחדש. יש איזשהי דרך להתגבר על הבעיות במקש תוכנתית או חומרתית? כרגע מה שקורה לפעמים הוא שלחיצה רציפה מפסיקה לפתע כאשר הכפתור לחוץ ולחיצה בודדת הופכת לכפולה. …
-
- 9 תגובות
- 5.7k צפיות
- 2 followers
-
-
לחבר שלי יש 1400 ש"ח בערך זה המחשב שלו: pentium 4 1.3 GHz לוח אם של אינטל מבוסס על I850 64 MB RDRAM*2 creative vibra 128 genrice case+ 300W PSU newron keyb logitech - אלחוטי yamaha burner *16 DVD *16 hercules GeForce 2 MX 400 LG 17" monitor HP Scanner HP photosmart1000 HP Digital camera 2.1 Mpixel intel video conference camera quantum 60 GB WD 40 GB ADSL 1.5 Mbps הוא הזמין מארז - Enermax FS710 B + Enermax 350W PSU ו 2*128 MB RDRAM של קינגסטון. האם זו הקנייה הנכונה (מזיגזג)?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי על הA4tech 750F אבל לפי מה ששמעתי הוא מאוד "פושטי". MX518, שמעתי שטוב מאוד, הוא יותר כדאי מה750F? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי את ה RADEON 9700 PRO של GIGABYTE ואת ה 8RDA+ של EPOX. האם ספק של 300 וואט יספיק (ספק HEC מהמארז של COMPUCASE 6919) ??? * ככו בחשבון שאולי אני מוסיף גם איזה שני מאוורים של 80 mm.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מהו העכבר הכי טוב לגיימרים שניתן להשיג בארץ ובמחיר שפוי (+-500 שח ) ?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך המארז הזה שלהם http://raidmax.com/product.php?pid=18 עדיף לקחת מארז של HEC Compucase במקום ?
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
רוצה ליקנות מארז Sunbeam Transformer BLACK ואני לא יודע עם או מתעים יש לי לוח אם asus p4s533 ואני לא יודע עם או מתאים האתר של הקניה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643 תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
איזה כדאי? למה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-