ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו מכיר מקום שבאמת מראה את הערכה בפעולה ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
למרות (או בגלל) שיש בארץ יבואנים רשמיים לכל שלושת היצרנים אני לא מצליח למצוא שום חנות שמוכרת אותם: [list type=decimal] [*]ASUS XONAR DG [*]Zalman Microphone ZM-Mic1 [*]Audio Technica ATH-AD700 למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא את המוצרים במחירי משלוח סבירים? תודה, רז
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת עם סורק מדגם F2280 של HP אתמול כל הנוריות נדלקו ונשארות דלוק קבוע (לא מהבהבות) אף כפתור לא משפיע - כולל לא כפתור הכיבוי גם אם אני מוציא אותה מהחשמל ומחזיר אחרי זמן רב - הנוריות כולן דולקות. ניסיתי גם להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש אך משום מה זה בכלל לא מזהה שיש מדפסת (למי שמכיר - כשההתקנה מורה לך לחבר את ה USB , אני מחבר אך הוא בכלל לא מזהה את זה) אשמח לעזרתכם הדחופה. תודההההההההההההה
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום ותודה לכל מי שמנסה לעזור לי בפתרון הבעיה הנורא מסובכת הזאת יש לי בית מחולק לשנים אני קולט בעזרת TPLINK מראוטר של הבית המרוחק במחשב הנייח. הבעיה היא שבמחשב הנייד אני לא מצליח לקלוט אות תקין. הבנתי שיש הגדרה של ראוטר כחיזוק של האות הוט ספוט. השאלה שלי היא אם אני יכול לחבר ראוטר למחשב הנייח שמקבל אינטרנט מה TPLINK ולחזק את האות בעזרת הראוטר שתומך ב WDS?
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
זה פשוט, מערכת HTPC. עכבר אלחוטי, יש. מקלדת רגילה, יש. אני עומד להחליף את מקלדת רגילה במקלדת אלחוטית וחשבתי שזה יכול להיות מאוד נחמד אם אוכל להדליק את המחשב באמצעותה במקום ללכת למערכת ה HTPC. אשמח גם למקשי מדייה (ווליום, נגן/הפסק וכו').
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הז אני חושב להחליף כרטיס קול ל Creative X-Fi Xtreme Audio http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=873&product=15855 אכשיו יש לי מובנה Realtek ALC888 http://www.realtek.com/products/productsView.aspx?Langid=1&PFid=28&Level=5&Conn=4&ProdID=135 ורמקולים של Creative Inspire T6160, 5.1 http://uk.store.creative.com/speakers/inspire-t6160/4-18733.aspx?nav=0?nav=0 אני הרגיש שינוי באיכות הקול או כל שהוא שינוי לטובה? וכדי לקנות כרטיס חדש בכלל? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
האם קיים בישראל קורא כרטיסים שמתחבר לusb3 חיפשתי בכמה חניות מחשבים, וכמה שזה הגיוני שיהיה, לאף אחד לא היה יכול להיות שאין דבר כזה? אני צריך קורא שיכול לקרוא כרטיסי sdhc 10
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
איך אפשר לשנות מקשים לשלט של XBOX במחשב
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במדפסת ( מכשיר משולב פקס ) , הבעיה היא שאני רוצה להדפיס מסמך או משהו מהמחשב או לצלם מהמכשיר עצמו , המדפסת מדפיסה באיטיות , ניסיתי להוציא את ראשי הדיו ולהכניס מחדש , עכשיו יש הודעת שגיאה cartridge error ( הכנסתי אותם בצורה טובה מספר פעמים זה לא עוזר ) , יכול להיות שבגלל שככל הנראה נגמר הדיו יש את הבעיה הזו ? ( כי עוד בזמן שההדפסה הייתה איטית הייתה לי הודעת שגיאה של רמת דיו נמוכה ) תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, הבעיה היא חדשה מהיום, אתמול המדפסת עבדה כמו שצריך . . יש לי 2 יציאות יו-אס-בי (מחשב נייח), לא משנה לאיזו מהן אני מחבר את המדספת אני מקבל שגיאה "USB Device Not Recognized" אבל כאשר אני מחבר עכבר/מקלדת/כל ציוד אחר שמחובר ביו אס בי לאחת מן היציאות או שתיהן - הכל עובד כמו שצריך. הייתי משוכנע שהבעיה היא בכבל USB אך כשחיברתי את אותו כבל למחשב הנייד, המדפסת (והפקס, הסורק, צילום) עבדה כמה שצריך. המדפסת היא מסוג HP OFFICEJET 4500. אשמח לעזרתכם, אייל.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שבועיים קיבלתי מלוג'יטק סט מקלדת ועכבר אלחוטיים מדגם MX5500 בגלל שהעכבר שהיה לי בסט הקודם הכפתור הימני שלו לא עבד. התקנתי את הגירסא האחרונה של התוכנה של לוג'יטק (SetPoint) והכל עובד מעולה אבל היום ניסיתי להשתמש בכפתורי הזום ובכפתור הFLIP3D שנמצאים בצד שמאל של המקלדת והם המקשים היחידים שלא עובדים. ניסיתי ללחוץ על כפתור הFN ותוך כדי ללחוץ על המקשים האלה וזה עדיין לא עובד. כאשר אני לוחץ על הזום זה מראה לי במסך של המקלדת שהזום עולה אבל זה לא עושה כלום בתכלס. כאשר אני לוחץ על הכפתור של הFLIP3D זה רושם לי את זה על המסך של המקלדת אבל לא עושה כלום. לפני שבועיים שקיבלתי את המקלדת הכל עבד. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מקלדת נוחה, שקטה ושתאפשר לי להקליד במקס' מהירות ויעילות. חשבתי על המקלדות הבאות - Logitech Wireless Combo Mk520 With Keyboard and Laser Mouse (920-002553) Microsoft Wireless Desktop 3000 Keyboard and Mouse Combo Logitech Illuminated Ultrathin Keyboard with Backlighting לא משנה לי אם מדובר בקומבו של עכבר מקלדת, ולא אכפת לי אם המקלדת אלחוטית או לא, אני מחפש מקס' נוחות והקלדה מהירה. מקריאה של הביקורות באמזון שלושת המקלדות טובות, השאלה היא אם למישהו כאן היה נסיון אם אחת מהן? והייתי רוצה לדעת כמה מסובך זה להזמין את המקלדות לארץ? והאם קיימת אחריות בינלאומית על המוצר? אשמח לשמוע את דעתכם, תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן להחליף את ה G7 הישן שלי, כי די, תם ונשלם זמנו היקר מתחת לידי הימינית. מאוד קשה לי לבחור בין שלולשת העכברים שרשמתי למעלה, בבקשה תצביעו אך ורק אם אתם מבינים ולא בגלל רק שיש לכם עכבר כזה או אחר תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת לייזר שחור-לבן, לשימוש של סטודנט. אני חושב על לייזר בגלל הפן החסכוני - דיו יכול להתייבש (ייתכנו פעמים שלא אדפיס במשך הרבה זמן), ובנוסף עולה יותר. אני מעוניין שיהיה בה גם פקס וסורק שיוכל לתפקד כמכונת צילום. המחיר גמיש - אני מוכן להשקיע בשביל שהמדפסת תשתלם לי בטווח הארוך. הדברים שחשובים בשבילי הם: 1. אמינות ועמידות לאורך זמן - מדפסת שתחזיק הרבה שנים בלי תקלות. אני לא מעוניין בהכרח באחריות של 3 שנים, אם זה מייקר את העלות בצורה משמעותית. 2. חיסכון - אני מעוניין במדפסת שתהיה משתלמת מצד היחס בין המחיר של טונר לכמות הדפים שאפשר להדפיס איתו, לפחות יותר משתלמת ממדפסת הזרקת-דיו רגילה. 3. מדפסת אלחוטית - יתרון, אבל לא חובה אם זה מייקר את העלות בצ…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי אותם שנה וחצי בערך, היום פתאום הרמקול הימני הפסיק לעבוד. מה זה יכול להיות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי מדפסת lexmark s405 משולבת עם סורק ופקס. נגמרו לי כל ראשי הדיו (של כל הצבעים) אז קניתי ראש דיו חדש רק שחור. החלפתי את הראש הישן בחדש ע"פ ההוראות, ואכן הצלחתי להדפסי דף או שניים. לאחר ההדפסות הללו פתאום בכל הדלקה של המדפסת אני מקבל הודעה כזאת: There is a problem with the printhead. Please consult user's guide. מה יכולה להיות הבעיה? וכיצד לתקן אותה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו יש נסיון עם מדפסות פוטו? עד עכשיו קניתי 2 מדפסות פוטו של CANON PIXMA IP4600 את הראשונה קניתי כי התלהבתי שיש לה אופציה שאפשר להדפיס על דיסקים וגם האיכות של התמונה שהיא מדפיסה היא באיכות מעבדה אבל הבעיה שהדיו החילופי דופק את המדפסת מהר מאוד וגם אחר כך אם שמים דיו מקורי המדפסת כבר הרוסה ומדפיסה בצורה מזוויעה את הדיו החילופי הייתי קונה מדיו סנטר מה שאני לא יעשה יותר בחים כי לפי מה שזה נראה הם מכרו לי צבע של טמבור מהול במים אז למישהו יש המלצה\נסיון עם מדפסת שעבד איתה שמדפיסה תמונות באיכות מעבדה ואפשר לקנות לה דיו חילופי? כי 2 קניות של 5 ראשי טונר מקורים שווי ערך למדפסת חדשה אז לא משתלם כבר תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת מפני שהנוכחית תקולה (Canon MX300), ותקופת האחריות חלפה לה, וכעת יש צורך לשלם עבור הבדיקה וגם עבור התיקון, כך שכל הסיפור לא משתלם בעליל. בכל אופן, התקציב עומד על 400~700 ש"ח, לפי טווחי המחירים שראיתי ב-Zap. סה"כ, אני מחפש מדפסת משולבת שדרכה אוכל לסרוק תמונות בצורה איכותית, לשלוח פקסים, ולהדפיס בצורה איכותית. אני לא מחפש מוצר שונה לגמרי מהמוצר הקודם. ז"א, מדפסת העובדת עם מחסניות דיו וצבעונית. ראיתי שיש אפשרות לרכוש מוצר המתחבר לרשת האלחוטית, והדבר יכול להיות נחמד, אך ממש לא מדובר בשיקול חורץ גורלות. שוב אני מזכיר, עד שהמכשיר הקודם התקלקל, הייתי מרוצה ממנו ועשה את העבודה נאמנה. אני לא "נעול" על מותג מסוים, ואשמח לשמוע הצעות שונות. נ.ב אם …
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סט מקלדת+עכבר אלחוטי. השימוש: גלישה, WOW (לא משחקים כבדים יותר), סרטים וכתיבת מסמכים. מרחק מקסימלי מהמחשב: 3.5-4 מטרים ראיתי את הסט הנ"ל (Microsoft Wireless BlueTrack Desktop Set 3000) ורציתי לדעת האם מישהו משתמש (רצוי זמן ממושך) בו ויכול לתת חוות דעת עליו. איך הקליטה? ההקלדה? וכו'... אגב, אני לא מקובע על הסט הזה אז אם יש המלצות/חוות דעת נוספות אשמח!
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי, אני מחפש עכבר ומקלדת איכותיים וחזקים לחדר ישיבות במשרד על המוצר לתפקד מכל פינה בחדר, החדר דיי גדול בסביבות ה- 25 מ"ר איזו טכנולוגיה מומלצת ? יש מוצר ספציפי מומלץ ? אודה לעזרתכם
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מקלדת חוטית לגיימינג עם אנטי גוסטינג ומקשי מאקרו ומקשי מולטימדיה בקיצור.... 1. תקציבכם (התקציב שלכם למקלדת ):300-350 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של הציוד):300 2. מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות: משחקי מחשב/סרטים/מוזיקה/עבודה משרדית 3. בקשות מיוחדות -אני רוצה שיהיה במקלדת מקשי מאקרו/אנטי גוסטינג/הרבה מקשי מולטימדיה(חשוב מאוד)/שתיהיה חוטית כדי שלא תיהיה את הדיליי בגדול זהו תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות את האוזניות 5HV2 , אבל כולם אומרים לקחת את הדגם של USB בגלל שיש לי כ.קול מובנה ולא "טוב" , אז השאלה שלי היא עם באמת אני חייב כ.קול "טוב" בשביל האוזניות האלו או שאני בכלל לא חייב וזה אותו דבר ?! תודה לעוזרים !!
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לנו משרד בקומה 2 ובו ראוטר ADSL עכשיו אנחנו פותחים עוד משרד בקומה 5 ואני רוצה שגם שם תיהיה רשת אלחוטית. מה הדרך הכי טובה ואיכותית לעשות זאת? ראוטר מסוג ROTAL RTA 1025W
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
הכרטיס קול - Asus Xonar U3 USB תומך 7.1? אני פשוט מתכנן לקנות אוזניות שתומכות ב-7.1 ואים לא אותם אז את Tritton AX51 PRO שהם 5.1
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13409 יש רמה שווה קנייה?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-