עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולכם.. אני צריך לבחור מארז לHTPC.. הבעייה הייתה שעומק המארז לא מעל 40.. ולמעשה נשארו 2 בחירות... מארז אחד עומד ואחד שוכב... שאחד מבין השניים אני צריך לקחת.. שני המארזים בסביבות אותו מחיר המארז הראשון COMPUCASE 6K31 מידע: http://www.3dvelocity.com/reviews/6k31/case.htm מארז שני - המארז השוכב Simbadda M901-1/ Hanyang M901-AMI תמונות: עוד תמונות ומידע מאתר קוראני (מתורגם באמצעות גוגל) http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3a%2f%2fwww%2egoyongsan%2eco%2ekr%2fnewshop%2fscripts%2freadprod%5f1%2easp%3fgp%5fcode%3d1151678 אני צריך לבחור מארז מבין השניים.. ידוע לי שהקומפיקס איכותי מאד.. וגם הספק כוח מגיע של HEC חברה ט…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום רב קניתי לפני בערך שלוש שבועות מכונה של מדפסת + סורק + מכונת צילום מיסוג canon mp150 עכשיו אני מדפיס ואני רואה שההדפסה לא חלקה ויש גם פסים לבנים ורואים שאין דיו לדעתי .. והבטיחו לי החנות לבחור בקאנון כי עלות הדיו שלה נמוכה .... מה אפשר לעשותתתת ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני צריך מקלדת גיימינג, לא חייב שיהיה כפתורי G, ומאוד חשוב לי היופי החיצוני. ושהמקלדת תהיה זוהרת, זה גם דבר מאוד חשוב. תודה רבה לכל העוזרים. אם יש לי איזו בעיה באשכול אז בבקשה לא לינעול אלה לערוך או לומר לי מה לערוך, אני חדש פה אז בבקשה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי בעיה עם מדפסת משולבת HP 5610 שמדפיסה רק לאחר ריסטרט. שאני שולח משהו למדפסת אני רואה שההדפסה נמצאת בתור אומנם אין תגובה מהמדפסת. רק לאחר שאני מפעיל את המחשב מחדש כאשר הWINDOWS עולה הוא מיד מתחיל להדפיס. יש לציין שלאחר מכן כל הדפסה שאני שולח מודפסת בהצלחה. לאחר זמן במהלך העבודה עם המחשב שוב קוראת התופעה כשאני שולח להדפסה. בנוסף התקנתי את הWINDOWS מחדש. יש למישהו מכם רעיונות ממה התקלה נובעת ומה הפתרון? מישהו מכם נתקל בתופעה כזאת? תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אם אני מדפיס ברצף אין בעיות אבל אם אני לא מדפיס כמה ימים אי אפשר. אני חייב לנתק ולחבר את החיבור למחשב כדי שזה יעבוד. זאת תקלה נפוצה בדגם הזה?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by huber,

כבר כמעט ורכשתי את ה 3 TI200 והנה יוצאים להם הדור הבא! אז השאלה היא כזו, מה חזק/עדיף יותר, ה 3 TI200 או ה 4 MX כי מניסיון עבר ה MX הם כרטיסים חלשים יותר (טוב, גם ה TI200 הוא גירסא מוחלשת של ה 3) אז? לחכות ולקנות את ה 4 MX?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ntl,

האם לקנות AMD ATHLON XP רגיל (בטווח של חודש מעכשיו) או לחכות חודשיים-שלושה-ארבעה...וכו' עד שיצא ה-Thoroughbred?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by psycotix,

שלום רב, האם מוכרים מארזים בסגנון Alienware Zone 51 ALX בארץ? חבר טוב מעוניין - והמחיר נראה לי פשוט מטורף - אחרי הקונפיגורציה ששלח לי : http://www.alienware.com/Configurator_Pages/area-51_alx_sli.aspx?SysCode=PC-AREA51-ALX-R3-D&SubCode=SKU-DEFAULT אשמח לתגובה מהירה,שכן הבחור טס לארה"ב בשבוע הבא,ואם אומר לו כי אין בארץ - יקנה שם.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום: עד לפעם הראשונה שהמדפסת שלי מדגם Canon iP5300, התקלקלה, הייתי אחת לכמה חודשים מנקה את תחתית ראש ההדפסה שלה (איפה שהחורים שהדיו מותז מהם)(הוא ניתן להסרה מהמדפסת למרות שמחסניות הדיו נפרדות ממנו) ידנית עם נייר טואלט וכמובן מוודא שהוא לא משאיר סיבים עליו. אחרי כמה שנים, לאחר שניקיתי את ראש ההדפסה, כאשר רציתי להדפיס, פתאום הדרייבר הציג הודעת שגיאה לא ברורה על תקלה טכנית (לא זוכר איך היא נראית), במדפסת נורית ההפעלה דלקה קבוע והנורית הכתומה שמתחתיה הבהבה, והמדפסת סרבה להדפיס. כיבוי והדלקה מחדש לא עזרו. מאחר וזה התרחש מיד אחרי שניקיתי ידנית את ראש ההדפסה, חשבתי שיש קשר בין שני המקרים. אז כאשר שלחתי את המדפסת לניופאן (דרך Fedex), אמרתי להם להחליף את ראש ההדפסה וזה עלה 400 ש"…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם מעוניין במדפסת הצבעונית החסכונית ביותר מבחינת עלויות הדפסה אני מחפש אחת שבעיקר תדפיס תציורים של הילד (הרבה מאוד!) ולא להדפסת תמונות לכן מחפש את המדפסת עם עלויות ההדפסה פר דף הזולים ביותר מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום, יש לי עכבר ZOWIE AM שהתקלקל. העכבר נקנה ברשת אייבורי, והיום פניתי למעבדה של הסניף שבוא הוא נרכש. הנציג שדיברתי איתו אמר שמאושר להחליף לי את העכבר אבל אין להם במלאי עכבר כמו שלי ואני יכול לבחור עכבר אחר בטווח מחיר שבוא קניתי את העכבר, מדובר על 205 ש"ח. אני אשמח לקבל המלצות לעכבר שיכול להחליף את ה- ZOWIE AM. אהבתי את רוב המאפיינים של ה- AM והייתי שמח לראות אותם במחליף שלו: 1) חיישן בלי prediction ובלי accelaration. 2) הגודל של העכבר היה כמעט מושלם - היה יכול להיות נחמד אם היה טיפה יותר קטן כי יש לי יד קטנה (בשביל להגיע עם האגודל לכפתור צד המרוחק הייתי צריך להרים את כף היד ומכיוון שלא אהבתי לעשות זאת פשוט לא הייתי משתמש בכפתור צד המרוחק). תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אהלן חבר'ה.... ברשותי מדפסת HP [שעד היום אני לא יודע מה הדגם שלה - על המדפסת עצמה רשום 1110, בעוד שבמחשב רשום 1200], והכנסתי מחסנית דיו חדשה בצבע שחור [מספר 56]. כאשר הכנסתי את המחסנית זה הדפיס לי אוטומטית דף כזה שבו מצוייר לי שאני להכניס את הדף איפה שסורקים / מצלמים ומסומן לי ללחוץ על איזשהו כפתור שאני לא יודע מהו, אבל לפי השרטוט זה מראה שזה הכפתור הכי תחתון והכפתור הוא הזה הוא כפתור "סריקה". לחצתי עליו וחשבתי שנגמר הסיפור אבל כשבאתי להדפיס זה רשם לי הודעה שכדי לקבל את איכות ההדפסה הטובה ביותר מומלץ לי לבטל את ההדפסה וללחוץ על כפתור "כיול" במדפסת עצמה. אז שאלתי היא מה בעצם אני צריך לעשות כעת ומה זה כפתור הכיול? האם פשוט אני צריך לצלם את הדף? או שיש כפתור אחר? צירפתי תמונ…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום. אני צריך מדפסת לחדר מחשבים. מדפסת משולבת, לייזר, צבעונית (אני מניח שריצפתית) צריך להיות למדפסת מתקן שמי שמעביר כרטיס יכול להדפיס וזה יורד לו מהכרטיס. איך נקרא בכלל הדבר הזה? מישהו יודע איפה אפשר להשיג?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by amirx19,

https://www.nuraphone.com/ האוזניות הללו יהיו טובות לגיימינג ?

15. Started by DXT,

אני מתכנן בקרוב לעשות שידרוג למחשב שלי (מעבד, לוח-אם, זכרון, כונן קשיח). לכן אני צריך כמה שיותר חנויות אינטרנט טובות, אמינות והכי חשוב - זולות, שאתם יכולים בבקשה להביא לי. תביאו לי אם יש לכם משהו חוץ מ: PCHARDWARE PANDA LAMIR SIMPLETECH ZIGZAG2000 PLONTER EXCELLNET. תודה רבה. ;D

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Talkman,

שלום לכם אנשי פורום יקרים! לפני מספר ימים הזמנתי דרך PCHardware מחשב. המחשב הוזמן לפי מפרט (http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=45076&start=0), שהרכבתי. אך היום התקשרו אלי, ואמרו לי, שהמארז, שבחרתי חסר במלאי ולא יהיה לפחות עוד שבועיים! :-\ המארז הוא: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case(לבן): http://www.pch.co.il/docs/pd612373275.htm . נאמר לי גם, שיש את אותו הדגם של המארז, אבל בשחור! הבעיה שלי היא: שהכוננים האופטיים שלי(צורב וכונן די.וי.די) הם לבנים. ואני פוחד, שהשילוב בין המארז השחור הזה לבין הכוננים הלבנים יכול ליצור משהו אבסטרקתי ומכוער. מכיוון, שלא יצא לי לראות שילוב בין מארז שחור לכוננים לבנים, אנ…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by zivgev,

טופס המלצה למקלדת: מדריך לבחירת מקלדת מכנית תקציבכם: 250 חריגה: אין מה השימושים שלכם במקלדת? שימוש כללי וגימינג אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק? לא משהו ספציפי. בקשות מיוחדות: לא חובה אך אפשר מקשי שליטה במולטימדיה ואם אפשר ויהיה נחמד תאורה. מחו"ל או מהארץ? KSP מוצר א' להשוואה: Roccat Arvo Compact Gaming מוצרה ב' להשוואה: Logitech Gaming Keyboard G105 Retail תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. תקציב באזור 1000 שח מוכן לסטות אם יש באמת הצדקה להעלאה. לא משנה לי אם האוזניות אלחוטיות או לא. כרגע משתמש ברמקולים של מונסטר, אבל ממה שהבנתי משחקנים במשחק rainbow six siege כנראה שאני לא מצליח לשמוע את כל מה שצריך... (למשל אם שחקן אחר מתקרב אלי ומאיפה הוא בא) האם יש לאוזניות גיימינג מעבר למיקרופון באמת יתרון כלשהו מבחינת סאונד במשחקים? או שזה אותו דבר אוזניות רגילות למוזיקה ולמשחקים וההבדל זה רק המיקרופון? עכבר גם הייתי שמח להחליף למשהו חוטי מומלץ תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני מתעסק בתלת מימד מאיה מקס וכל זה , ואני מחפש עכשיו עכבר טוב לקנות , לא יודע על מה ללכת על ה לוגיטק שהרבה ממליצים לי עליו ושהוא אלחוטי שזה יתרון או על ה סטילסריוס ששמעתי עליו רק ניסיפ ונפלאות ושוהא חוטי. אשמח לשמוע הצעות. תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני מתכוון לעבוד על 2 מערכות מחשב במקביל שתיהן עם 2 מסכים ויציאות DVI רזולוציה מקסימלית - 1920X1200 עכבר ומקלדת USB אין צורך ביציאת אודיו או משהו אשמח להמלצה על דגם, אם זה לא משהו שניתן להשיג בארץ, אז קישור לאתר בחו"ל שעושה משלוחים לארץ תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by vladik56,

אמנם זאת נשמעת שאלה מטומטמת אבל יש לי כרטיס קול Audigy שמחובר מקדימה..כמו כן יש חיבורים מאחורה אבל זה לא נשמע מי יודע מה עם האוזניות מגיע חיבור 6.3 עכשיו אני רוצה לחבר אותם לכרטיס קול הבעיה שלא שומעים כלום(עם החיבור 6.3) ואם מחברים עם החיבור הרגיל שומעים דיי חרא ומשום מה כשאני בחור בתצורת הרמקולים את אופציית הסטריאו לא שומעים כלום ד"א האוזניות הן Sennheiser HD428 וואי כל זה היה הרבה יותר פשוט אם היה לרסיבר היה חיבור לאוזניות

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. היי, בדיוק קניתי מחשב חדש למשחקים ואני מחפש גם עכבר ומקלדת לרכישה בארץ. כשאני מסתכל על האחיזה שלי בעכבר זה בד"כ כלל Finger Tip, אבל אני חושב שלפעמים אני מחליף גם ל-Claw (כך שממש החלק האחורי ביותר של העכבר נוגע במרכז היד), במיוחד עם עכברים גדולים יותר. התקציב של הוא בערך 800 ש"ח, אבל הוא גמיש ואפשר לחרוג לכאן או לכאן. המשחקים הם משחקי RTS, RPG, FPS בד"כ. מעולם לא היו ברשותי מקלדת ועכבר גיימינג - אודה לכם מאד אם תייעצו לי ברכישה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Or_s2006,

שלום, אני מעוניין לרכוש אוזניות בשביל גיימינג סרטים ומוזיקה, מאוד חשוב לי שיהיו נוחות במיוחד לשימוש ארוך, שיהיה סאונד איכותי וברור כרטיס הקול הנוכחי שלי הוא המובנה בלוח האם שלי gigabyte GA-P35-DS3

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. שלום אני מחפש כונן צורב דיסקים חיצוני טוב שיעבוד גם עם mac וגם ווינדוס וגם עכבר חוטי טוב שיחזיק הרבה זמן אשמח ללינקים מאמזון תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.