עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by MORIDIN,

http://www.gamepc.com/reviews/hardware_review.asp?review=axp2000&page=9&mscssid=&tp= Ibrow-now?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום לכולם מעוניין במדפסת הצבעונית החסכונית ביותר מבחינת עלויות הדפסה אני מחפש אחת שבעיקר תדפיס תציורים של הילד (הרבה מאוד!) ולא להדפסת תמונות לכן מחפש את המדפסת עם עלויות ההדפסה פר דף הזולים ביותר מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אהלן, רציתי לשאול כיצד אפשר להרוס אוזניות מבלי להסב להן נזק פיזי? קראתי שסאונד גבוהה הורס? נשמע קצת טפשי אבל יש סיכוי? או משיכת הכבל בצורה חדה (USB)?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Judas Iscariot,

נראה לי שאני מבזבז יותר זמן על הבדיקה מה לקנות מאשר זה שווה, אבל זה כבר מים מתחת לגשר... הדרישות הם יכולות הדפסה וסריקה, פקס אופציונאלי ולא חובה - וכן הדפסה אלחוטית(המדפסת תהיה מחוברת לראוטר וידפיסו ממנה דרך מחשבים ניידים שמחוברים לאותה רשת ביתית). סה טו. ה4500 wireless קורצת לי גם במחיר, וקראתי פה כמה וכמה וכמה דיונים על ההשוואה ביניהם, כאשר בכולם מזכירים את זה של4500 יש ביקורות גרועות ואת ה6500 מהללים, אבל באמת שלא הצלחתי להבין למה. תהרגו אותי. ברור לי אגב, שמבחינת עלויות, אפשר לרכוש מדפסת ב100 ש"ח ואז כעבור שנה להשקיע 1000 בדיו, ואפשר לקנות מדפסת ב500 ולהשקיע 400 בשנה בדיו - אני לא בטוח שהפרש המחירים בין ה4500 ל6500 "מצדיק" את זה - תקנו אותי אם אני טועה. לפי זאפ יד…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. או שהם לא טובים במשולבות? ואם כן איזה דגם של אפסון משולבת מומלץ? עד 1500 שח מיועדת למסמכים שחור לבן תודה! נ.ב. אם מדפסת לא של אפסון עדיף כזאת שלא מפסיקה להדפיק אם אין דיו באחד המיכלים

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Athalef,

שלום לכולם. יש לי מחשב נייד של Packard Bell מדגם TS11HR-160IL שלאחרונה התחיל לעשות לי בעיות כנראה בגלל אבק שמצטבר בפנים ומונע מהמאווררים לפעול כראוי ולקרר את המעבדים כמו שצריך. מה שקורה זה שהמחשב, בעת פעילות אינטנסיבית (כמו משחק), פשוט מכבה את עצמו אחרי כמה זמן, כנראה כדי למנוע נזק חומרתי. כרגע המחשב בתיקון (ניקוי). לאחר שהבנתי שרבים האנשים שקונים משטח קירור לנייד שלהם - התחלתי לחפש... אפשר עזרה והמלצה על משטח קירור טוב, מאיפה לקנות והאם כדאי מהארץ או מחו"ל? תודה רבה ולילה\בוקר\יום טוב.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by mintzeyal,

הי, מעוניין לרכוש מדפסת לשימוש ביתי. מדובר בשימוש די בסיסי, בהיקפים נמוכים, כך שבהחלט יכול להיות גם פחות מהסכום הזה. דגשים עיקריים - חסכוניות בדיו, אם אפשר גם הדפסה דו-צדדית, וכמובן אמינות. ראיתי שעיקר ההמלצות היו על ה-6,500A plus, אבל קראתי עליה המון המלצות שליליות. מה דעתכם על הסדרה החדשה של HP (ה-Ink Advantage) שמתיימרת להיות חסכונית מאד? בעיקר ראיתי את ה-hp 4625 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=825465 תודה מראש, איל

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. רכשתי את המוצר הנ"ל היום, אמנם המקלדת והעכבר נוחים אבל זה מגיע עם transceiver כזה שמתחבר ל-USB וקולט את האותות מהמקלדת והעכבר, גם זה עצבן אותי כי מה זה נותן לי שאני קונה סט אלחוטי ומקבל מקלט חוטי, חשבתי שזה מגיע עם מקלט קטן בצורה של דיסק און קי. רשום בחוברת ההפעלה שזה קולט לטווח של עד 1.8 מטר, ואני ניסיתי להשתמש במקלדת ובעכבר מהמיטה שלי שזה פחות ממרחק של מטר מהמקלט וזה לא מגיב לי. קניתי את זה אמנם להיות עם כמה שפחות חוטים במארז, אבל גם בנוסף שאני יוכל לשחק ולהפעיל סרטים מהמיטה. אגב, המחיר ששילמתי על זה הוא 179 ש"ח. האם עליי להחזיר את זה לחנות או שזה מצב תקין ומייקרוסופט לא ממש דייקו כשרשמו את טווח הקליטה של זה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by PuppEDogg,

אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת למשחקים, בעיקר למישחקי FPS כמו באטלפילד מהעכבר אני רוצה אפשרות לשליטה ברגישות ועוד כמה כפתורים בנוסף לתיכנות אבל לא יותר מידי כפתורים ושיהייה בעל אחיזה נוחה וארגונומית יש לי יד די גדולה ואני רוצה תגובה מהירה חשבתי על משהו כזה: http://ksp.co.il/?uin=17496 מקלדת אני רוצה שהתגובה שלה תהייה מהירה ושתהייה נוחה, אין לי תאמת צורך בכל כפתורי המקרו למינהם וכל התוספות האלה אני לא משתמש בזה ואין לי מקום למקלדת ממש גדולה אני פשוט רוצה משהו בעל תגובה מהירה ובגודל סביר אבל שעדיין יהייה נוח אני לא כזה מבין בזה ואני לא מחפש משהו מטורף ויקר, אשמח להצעות

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by yuvyuv,

היי יש לי כשלוש אופציות לכרטיסי קול חדשים: 1) Philips Acoustic Edge, כ- 380 ש"ח 2) SB Audigy Digital Audio, כ- 500 ש"ח 3) TURTLEBEACH - SANTA CRUZ, כ- 540 ש"ח הכרטיסים יהיו מחוברים למערכת הרמקולים ATP 3 הייתי רוצה שתגידו לי מה ההשקעה הטובה ביותר כרגע בתחום...

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Shmoolik,

מה ההבדל ביניהם? יש הבדל בטכנולוגיות ? או שההבדל הוא כמו ב GF4 4600\4400 ? אם זה כולה זה אז הרבה יותר שווה וחיסכון גדול בכסף...

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by com,

בונה מחשב חדש לבן דוד שמשחק קצת, ועובד על אנטרנט בעיקר ואפיס וכאלה שטויות. הנה המפרט, הצעות ושיפורים כאן : Athlon XP 1600 - 850 256Mb DDR (266) - 385 GB 7200 ATA-100 Baracuda IV 40GIGA - 530 7VTXP (KT266A)+creative - 570 ASUS X16 (Retail) - 370 Chaintech GeForce 2 Titanium 32Mb+TV - 515 Multimedia PRO Colored 85 Logitech I Feel Optical - 195 ATX MIDI 400W for P4 Pro - 210 Total parts price 4209 SONY 24 x 10 x 40 - רציתי לשאול מה דעתכם בקשר לצורב הזה האם הוא שווה משוה והאם יש לו טכנולוגיות הגנה. בלוח הזה (גיגהבית) יש כרטיס קול מובנה, כמה רמקולים יש לו תמיכה? שמעתי שיש לו יציאה דיגיטלית SPDIF, האם זה נכון ואם כן האם איכותה סבירה. (שמעתי שיש ע…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by nazgull,

שלום לכולם בעזרת השם אני מתחיל את לימודי הנדסת התוכנה עוד כמה חודשים. אני מחפש מדפסת יעילה חסכונית ואמינה. כמה שיותר דפים להדפיס בכמה שפחות כסף תקציב עד 500 שקל. אם זה משולב אז אין בעיה ואם חורג טיפה מהתקציב עדיין בסדר. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by DiSc@MaN,

או כל כרטיס מסך טוב עד ל150 דולר אבל רק PCI נ.ב אני מדבר על כרטיס שעולה 150 דולר בארצות הברית....

15. Started by THELAD,

היי, נששפך לי קפה על המקלדת, ואחרי שייבשתי אותה, גיליתי שהיא לגמרי התפגרה. היא עובדת, אבל כשאני לוחץ על אות מסויימת, היא נותנת לי אות אחרת במקומה. לדוגמא, לוחץ על ע', מקבל ד', בנוסף יש מקשים שכלל לא עובדים. מדובר במקלדת אל חוטית של מיקרוסופט. האם יש דרך לסדר אותה או שהיא התפגרה ולכדאי לזרוק לזבל?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by eliom,

שלום.יש לי מדפסת hp deskjet 4625ומופיע לי הודעה של חסימה בגררה גררת הדפסה תקועה.בדקתי בתוך המדפסת ולא מצאתי שום דף תקוע.ואחריות המדפסת הסתיימה לי.מה לעשות?תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. Started by BlooD,

1. מה זה? 2. בלי שום קשר: אם מקס עולה אצלי אז גם 3DMark2001 יעלה אצלי(Banshee AKA Banshit) ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני זקוק להמלצה למדפסת לסטודנט לכן היא צריכה להיות כמה שיותר זולה ,עם ראשי דיו נפרדים לכל צבע , חסכונית ושהראשים יהיו כמה שיותר זולים להחלפה תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by xtract1,

יש לי כרטיס רשת שאני מניח שהוא מובנה (אפשר לראות את המפרט שלי בצד+תמונה מEVEREST) רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי קישור לעדכון (כי אני לא מוצא) והאם בכלל כדאי לעדכן,מזה יתן לי? נ.ב. יש קישור פה לעדכון אבל זה מגיע לי למקום שאני לא מבין איך..אז אם אפשר קישור.. תודה. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. או שאלה שני דברים שלא הולכים יחד?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by treva42,

אני מחפש מקלדת טובה לגיימינג, לא רועשת ולא יקרה- עד 120 ש"ח

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. היי חבר'ה יש לי dell xps 13 בן כמעט 4, המחשב עצמו עדיין מדהים אבל הסוללה כבר בקושי סוחבת (3 לעומת ה9-11 שעות שהייתה עושה בהתחלה) חשבתי להחליף את הסוללה, אבל המחיר של סוללה מקורית חדשה (שקשה מאוד להשיג) שואף ל400 ש"ח, בעוד וסוללה חלופית עולה חצי מזה. רציתי לדעת האם מישהו התנסה כבר בהחלפת סוללה לxps, והאם הוא הצליח להגיע לאותן שעות עבודה כמו בהתחלה.. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by MiOB,

אהלן :-) אני מחפש מדפסת משולבת עד 500 ש"ח. השימוש העיקרי הוא פקס והדפסת מסמכים פעם ב... ממש לא סטודנטיאלי. אבל, אני רוצה, אם כבר, לבחור במדפסת שהדפסת התמונות שלה הכי איכותית בתקציב הזה. בגלל שיש לי שוברים ברשת באג, אז אני רוצה לקנות מהרשת הזאת. לכן אני מתלבט בין Canon MX475 לבין Brother MFC-J650DW. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=21133 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=21121 לפי ביקורות שקראתי ברשת, איכות התמונות וגם הדפסת השחור ב-Canon הרבה יותר טובה. (ללא מריחות, ללא מעבר גוונים וכו'.) אבל אני רואה שבקנון ישנן רק שתי מחסניות דיו. חוץ מעניין החיסכון, האם יש בזה פגם? בכלל, יש לכם המלצות? תודה..

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. הי, אני צריך שתמליצו לי על מקלדת איכותית בתקציב של עד כ35 דולר או 150 שקל אם זה מהארץ. אני מאוד רוצה מכנית אבל להבנתי אין בתקציב שאני יכול להגיע אליו. אני מאוד אוהב מקשי מאקרו ומולטימדיה אז אם יש זה בונוס. שימוש העיקרי במקלדת הוא הקלדת טקסטים ארוכים במשך כמה שעות מדי יום. תודה,

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לקנות את האוזניות Steelseries Siberia V2. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדלים בין 3.5mm ל-USB? ההבדל במחיר יכול להיות מעל 100 ש"ח לגירסת ה-USB. כמו כן, מצאתי את האוזניות באיביי ב-40 דולר (160 ש"ח) אצל המון מוכרים. מניסיון שלי עם איביי אם כתוב על מוצר Original או Genuine אז הוא מקורי לחלוטין. האם זה הגיוני הפער הזה בין המחיר שם לארץ או שיש מצב שהן מזויפות? הערה קטנה, אני יודע שיש אותן בבאג ב-200 ש"ח, אבל באג מתנערים מזה וטוענים שזאת טעות בפרסום ולא מוכנים לקחת אחריות ככה שאני לא מעוניין לקנות אותן מבאג גם אם יהיו הכי זולים.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים