ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת למשחקים, בעיקר למישחקי FPS כמו באטלפילד מהעכבר אני רוצה אפשרות לשליטה ברגישות ועוד כמה כפתורים בנוסף לתיכנות אבל לא יותר מידי כפתורים ושיהייה בעל אחיזה נוחה וארגונומית יש לי יד די גדולה ואני רוצה תגובה מהירה חשבתי על משהו כזה: http://ksp.co.il/?uin=17496 מקלדת אני רוצה שהתגובה שלה תהייה מהירה ושתהייה נוחה, אין לי תאמת צורך בכל כפתורי המקרו למינהם וכל התוספות האלה אני לא משתמש בזה ואין לי מקום למקלדת ממש גדולה אני פשוט רוצה משהו בעל תגובה מהירה ובגודל סביר אבל שעדיין יהייה נוח אני לא כזה מבין בזה ואני לא מחפש משהו מטורף ויקר, אשמח להצעות
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להחליף את המארז והספק שלי..... שניהם יעבדו עם מערכת מבוססת A64 עם NF4U , זיכרון 1 GB , כרטיס מסך X800XL או GF 6800GT. אני לא מתכוון לעשות OC גדול והוא יהיה רק למעבד. בעתיד בטח תיהיה גם מערכת יותר חדשה שגם אותה הספק צריך להחזיק. בהתחלה חשבתי לקנות את המארז RAIDMAX Scorpio 868 עם הספק 420WATT שבא איתו, אבל אחרי התקלה עם הספק הנוכחי שלי שדפק לוח אם וכרטיס מסך החלטתי ללכת על ספק איכותי של ANTEC , ENERMAX, OCZ או TAGAN. החלטתי לקנות את המארז ההוא וגם ספק 430WATT (פחות או יותר) של אחת מהחברות שציינתי. רציתי בהתחלה TAGAN 2FORCE TG430-U22 430Watt Active PFC אבל המחיר שלו בפנדה עלה בזמן האחרון ועכשיו הוא יקר לי מידי. גם המחירים של OCZ ModStream Power Sup…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ומה הערך הכי מתאים לזה בין 2-8 (יש לי מעבד של אינטל פנטיום 3 930 MHZ ולוח עם של SHUTELL)
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, ראיתי 2 אוזניות גיימינג (שתיהן במבצעי ה-BF): Thermaltake Tt eSports Cronos Razer Kraken 7.1 איזה מהן עדיפה לדעתכם? והאם יש משהו שאתם ממליצים עליו יותר (בטווח המחירים הזה)? אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי, כי אני משתמש בזה רק לריידים ב-WOW, וגם ככה הדברים האלה לא מחזיקים הרבה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
או שהם לא טובים במשולבות? ואם כן איזה דגם של אפסון משולבת מומלץ? עד 1500 שח מיועדת למסמכים שחור לבן תודה! נ.ב. אם מדפסת לא של אפסון עדיף כזאת שלא מפסיקה להדפיק אם אין דיו באחד המיכלים
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מעניין אותי גיימינג השימוש יהיה בעיקר הקלדות רגילות של סטודנט. הכי חשוב שתהיה מוארת אחר כך שקטה ואחר כך אלחוטית. אני אהיה מוכן לוותר על העניין של האלחוטי אם נדרש תקציב עד 300 ש״ח וכמובן שמכנית לא רלוונטית. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
כולם כאן משבחים את איי אם די אבל לכמה באמת יש כזה כל מי שיש לו איי אם די והוא מרוצה ממנו שירשום כאן כמה זמן יש לו אותו ואיזה אחד יש לו
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, נששפך לי קפה על המקלדת, ואחרי שייבשתי אותה, גיליתי שהיא לגמרי התפגרה. היא עובדת, אבל כשאני לוחץ על אות מסויימת, היא נותנת לי אות אחרת במקומה. לדוגמא, לוחץ על ע', מקבל ד', בנוסף יש מקשים שכלל לא עובדים. מדובר במקלדת אל חוטית של מיקרוסופט. האם יש דרך לסדר אותה או שהיא התפגרה ולכדאי לזרוק לזבל?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה החלטתי לקנות עכבר אלחוטי ואהבתי את שני העכברים LX8 ו MX1000 של חברת לוג'יטק. הLX8 עולה בערך 210 ואילו הMX1000 בערך 350 אם אני לא טועה. השאלה שלי במה הMX1000 "טוב" יותר מהLX8 ? האם שווה להוסיף את ה140 שקל.... וגם במה הLX8 "טוב" יותר מהMX1000 . ואשמח אם יש לכם אולי המלצה לעכבר אלחוטי אחר שלפי דעתכם עדיף על שניהם. (לא במחיר מטורף ... עד 350) תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיברתי את המדפסת החדשה והכל עובד פיקס חוץ מדבר אחד קטן. השתמשתי בקו הטלפון הקיים על מנת לחבר את הפקס, ניתן לשלוח אליי פקס אבל הבעייה שאין לי שום דרך לדעת אם שולחים לי פקס או שמישהו אמיתי מתקשר. ברגע שמישהו מתקשר למספר שלי הוא שומע 2 צלצולים ואז שריקה (הפקס). מצד שני ברגע שמישהו שולח לי פקס הטלפון שלי מצלצל ואם אני עונה לו אז הפקס מתבטל. בקיצור, האם זאת הסיבה שאנשים משתמשים ב-2 קווים? אחד לטלפון רגיל והשני לפקס? בעקרון חשבתי שהפקסימלייה יזהה אוטומטית אם מדובר בפקס או בשיחת טלפון ויעשה את הפעולה המתאימה שהיא הדפסת הפקס או הפניית השיחה בצלצול. יש מה לעשות או שאני פשוט חייב קו נוסף ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה זה? 2. בלי שום קשר: אם מקס עולה אצלי אז גם 3DMark2001 יעלה אצלי(Banshee AKA Banshit) ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שהשאלות שאני עומד לשאול הם שאלות די "בסיסיות", אבל אשמח אם תוכלו לענות. 1. אני יודע שיש כל מיני סוגים של לוחות אם, וכל אחד מהם מתאים ל- Socket אחר(370, 7 וכו'). מה זה בעצם ה- Socket ומה המספרים האלו? 2. בכל לוח אם יש Chipset שונה, באם זה של Intel, Via, AMD וכו'. מה זה ה- Chipset ומה הוא בעצם עושה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למישהו יש ביקורות על המארז הזה? האם שווה לקנות אותו במקום את ה-Antec P180?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן! לפני כמה חודשים הגעתי למסקנה שאני לא אקנה לעולם מדפסות HP. בגלל כמה אנשים שהמדפסת שלהם התקלקלה נורא מהר או שהתשלום לתיקון היה מגוחך וכו'. דיברתי עם אחי והוא אמר שה 5L האגדית שלו הייתה אחת הקניות הטובות שהוא עשה. סבבה. עכשיו אני מחפש לעצמי לייזר שחור-לבן חדשה. הגעתי למסקנה שאני פשוט זורק כסף מהחלון כשאני מדפיס ב EPSON PHOTO 870 שלי. אני לא צריך צבע ברוב ההדפסות שלי וגם לא איכות צילום. בקיצור אני צריך שחור לבן מהיר וזהו. חשבתי על המדפסת לייזר של HP 1010... ניתן להשיג אותה ב 600 שח באתר של OLSALE!!! http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6519219&type=2&product=1&= בנוסף לזה אני לא משלם משלוח כי הספק הוא נסיעה של 7 דקות מהבית. בקיצור אני …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי עכבר אלחוטי של Microsoft מדגם wireless optical mouse 2000 וברצוני לרכוש מקלדת אלחוטית, האם בלכתי לקנות מקלדת, לא אוכל לרכוש אחת שתוכל להשתמש בחיישן של העכבר?? או שאצטרך ממש לקנות סט שלם חדש? תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכנן על מחשב חדש מבוסס AMD (חם! והחדר שלי לא ממוזג!). בכל מקרה, רציתי לשאול לגבי מארזים וספקים... אני רואה שהמארזים של TASK http://www.task.com.tw/tk3001.htm http://www.task.com.tw/tk3003.htm יחסית זולים ולפי האתר הם נראים לא רעים בכלל. האם למישהו יש נסיון איתם? האם אני אוכל לקרר את המארז שלי בצורה הגיונית (בלי MOD-ים למיניהם... אין לי זמן לזה)? יש לי לא מעט מאווררי 80mm ומטה שלא בשימוש... דבר נוסף, באתר של TASK אין זכר לספק שמגיע עם המארז. בפלונטר ובעוד כמה מקומות אני רואה שהמארזים האלה מגיעים עם ספק 300W. אני מניח שזה סתם איזה ספק שהיבואן דוחף פנימה, ותכל'ס, אין לי כסף לספק איכותי (אין לי שום בעיות עם ספק GYRO 300W שעלה לי 103 ש"ח). השאלה היא אם יספיק לי 300W או שא…
-
המחשב של אחותי לא תמיד שמדליקים אותו מתחיל ורק לאחר ריסט הוא מתחיל אתם יודעים במקרה כיצד לתקן את הבעיה?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שרוב החנויות בארה"ב סירבו לקבל הזמנה מהארץ.. החלטתי שכנראה שאני יקנה פה... בהתחלה היתיי מעונין בלוח Epox 8KHA+ המבוסס על ה KT266A אך הוא לא נמצא כן בשום חנות למען האמת, לוח ה KT266A היחיד שמצתי פה הוא ה GA-7VTX-E ו GA-7VTX-H שניהם כמובן של Gigabyte לא יכולתי למצוא עליו שום ביקורת ולכן באתי לפה כדי שתעזרו לי... אז בבקשה ממכם רשמו לי אם יש לכם מקום לביקורת, או סיפרו מניסיון אישי. דבר שני זה מאיפה לקנות בארץ... את פנדה אני לא סובל... אז נשארו לי אפשרויות שהם zigzag200 פלונטר ו KSP אם יש לכם עוד מקומות רשמו בבקשה גם אותם, הכי טוב יהיה אם תרשמו איפה יש את ה XP 1900+. תודה
-
שלום, אני מעוניין לקנות את האוזניות Steelseries Siberia V2. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדלים בין 3.5mm ל-USB? ההבדל במחיר יכול להיות מעל 100 ש"ח לגירסת ה-USB. כמו כן, מצאתי את האוזניות באיביי ב-40 דולר (160 ש"ח) אצל המון מוכרים. מניסיון שלי עם איביי אם כתוב על מוצר Original או Genuine אז הוא מקורי לחלוטין. האם זה הגיוני הפער הזה בין המחיר שם לארץ או שיש מצב שהן מזויפות? הערה קטנה, אני יודע שיש אותן בבאג ב-200 ש"ח, אבל באג מתנערים מזה וטוענים שזאת טעות בפרסום ולא מוכנים לקחת אחריות ככה שאני לא מעוניין לקנות אותן מבאג גם אם יהיו הכי זולים.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראשית ברצוני להודות לצביקה מרוזטק טכנולגיות מתקדמות, יבואני OCZ הרישמיים בארץ, על כך שנתן לי לקחת את ה-Sample שקיבל לצילום. סקירה קצרה על המוצר: כפי שניתן לראות OCZ החליטו להרחיב את מגוון המוצרים שלהם ולנסות להחדיר עוד ספקי כח איכותיים לשוק. הם החליטו שעליהם לייחד את עצמם מעט מן המתחרים והצליחו לעשות זאת בצורה לא רעה בכלל. הספק מגיע בגימור כרום מראה יפיפה, דבר שעוד לא נראה כמותו בתחום הספקים. עד כמה שהוא יפה הוא גם מאוד רגיש לשריטות. הוא מגיע כבר עם תמיכה בכבל ATX עם 24 פינים, תמיכה הנדרשת לדוגמא בלוחות החדשים של סוקט 775 של אינטל, ישנו גם מתאם מ-24 ל-20 פינים על מנת לתמוך בכל הדגמים הנמכרים כיום בשוק. על הכבל ATX יש שרוול ירוק זרחני.. …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום (אני מקווה שהכותרת שלי תקינה) בכל אופן, כל פעם שאני שולח משהו להדפסה, המדפסת מתחילה להדפיס, הדף נתקע באמצע. רק אם אני פותח את המכסה הקדמי (היכן שמוציאים את הטונר) של המדפסת וסוגר אותו, הדף יוצא (מודפס באופן מושלם, לאחריו יוצא דף לבן. וכך חוזר חלילה בדף שלאחריו. כל פעם אותו דבר. אם אני שולח כמות דפים מרובה להדפסה אזי לפעמים, ואני מדגיש רק לפעמים, אחרי הסיבוב השלישי בערך היא מסתדרת ומדפיסה עד הסוף בצורה תקינה. לפעמים זה נמשך כך 20 דפים ויותר.... ניסתי לפרק אותה, יותר מאשר להוציר את הטונר, אלא ממש פירקתי את כל מכסה הפלסטיק, חיפשתי משהו שאולי תקוע, חתיכת נייר, אך לשווא. גם החלפתי מחסנית של טונור. גם לא עזר. מישהו נתקל בבעיה? למישהו יש פיתרון? בתודה מראש, אלון
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/xaserCase/lanfire/vm1000a.htm האם המארז מגיע עם ספק? אם כן האם הוא יוכל להחזיק מערכת כמו שאני מתכנן לקנות?(ראה מפרט) ובנוגע לקירור לא תהיה בעיה אני צודק?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי , אני מחפש אל פסק ומייצב מתח למחשב משחקים חזק כולל מסך, טלוויזיה וכוננים ניידים , אני חושב על הזמנה מארה"ב אבל הבעייתיות היא בשקעים , האם זה יהיה בטוח להשתמש במתאם חשמל סטנדרטי עם אל פסק? רוב הציוד דורש שקע מסוג B של ארה"ב לכן אני נוטה לשם , שוב הבעיה היא רק חיבור אל הפסק לשקע חשמל של הארץ. תודה לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם? יש הבדל בטכנולוגיות ? או שההבדל הוא כמו ב GF4 4600\4400 ? אם זה כולה זה אז הרבה יותר שווה וחיסכון גדול בכסף...
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-