ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
לאחר עבודה של יומיים עם המקלדת החלטתי לכתוב התרשמות קצרה לגבי העבודה איתה (למען הדורות הבאים... ;D): המקלדת נוחה לעבודה שוטפת המקשים לא קשים ולא רכים מידי וההקלדה נוחה, יש משטח רחב לכריות כף היד. למקלדת יש שתי גלגלות(control knob) אחת לעמעום התאורה האחורית והשנייה לשליטה בעוצמת הקול, התאורה האחורית היא אדומה(מה שנותן אפקט של "גחלים" בחושך וזה מאוד יפה לדעתי). תאורת מקשי המאקרו היא בצבע כתום ויש הרבה אפשרויות להתאמה אישית של מקשי המאקרו(יש שישה כאלה פיזית), מתחתם יש כפתור קטן שמאפשר לעבור בין שני מצבים (ככה שיש עוד שישה מקשים ווירטואלים). ניתן לעבור(דרך התוכנה)למצב בו המקשים באיזור הNUMPAD במקלדת הופכים למקשי מאקרו(18 מקשים הניתנים לתכנות). עוד גימיק נחמד ולא כ"כ שימושי לד…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מדבר לי הIRC ופותח איזה .JPG (איזה אחד בגודל 400K) כשפתעום בום ... המחשב שלי RESTARTED ולא סתם .. אלה הדיסק הקשיח היתכבה ונדלק רק אחרי כמה שניות ... יש לי norton antivirus auto protect that got updated dayly ויש לי 3 FIREWALLS בפועל זה יכול להית בגלל ווינדוז ?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מעניין אותי גיימינג השימוש יהיה בעיקר הקלדות רגילות של סטודנט. הכי חשוב שתהיה מוארת אחר כך שקטה ואחר כך אלחוטית. אני אהיה מוכן לוותר על העניין של האלחוטי אם נדרש תקציב עד 300 ש״ח וכמובן שמכנית לא רלוונטית. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשימוש (אשה ילדים) לקראת חצות אנו מפסיקים להשתמש ומפעילים למחרת היום שאלתי האם צריך לכבות את המחשב או שמספיק להעביר את ה H.D למצב TURN OFF תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום.. ראיתי אצל חבר שלי מקלדת IBM [די ישנה] של IBM וכשמקלידים בה המקשים מאד חזקים וממש נוחים.. בגלל שהמקלדת מאד ישנה היא לא נימכרת בשום מקום כבר.. אם מישהו מכיר מקלדות טובות יהיה נחמד אם ימליץ על משהו תודה 8)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כולם כאן משבחים את איי אם די אבל לכמה באמת יש כזה כל מי שיש לו איי אם די והוא מרוצה ממנו שירשום כאן כמה זמן יש לו אותו ואיזה אחד יש לו
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי , אני מחפש אל פסק ומייצב מתח למחשב משחקים חזק כולל מסך, טלוויזיה וכוננים ניידים , אני חושב על הזמנה מארה"ב אבל הבעייתיות היא בשקעים , האם זה יהיה בטוח להשתמש במתאם חשמל סטנדרטי עם אל פסק? רוב הציוד דורש שקע מסוג B של ארה"ב לכן אני נוטה לשם , שוב הבעיה היא רק חיבור אל הפסק לשקע חשמל של הארץ. תודה לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בונה מחשב חדש לבן דוד שמשחק קצת, ועובד על אנטרנט בעיקר ואפיס וכאלה שטויות. הנה המפרט, הצעות ושיפורים כאן : Athlon XP 1600 - 850 256Mb DDR (266) - 385 GB 7200 ATA-100 Baracuda IV 40GIGA - 530 7VTXP (KT266A)+creative - 570 ASUS X16 (Retail) - 370 Chaintech GeForce 2 Titanium 32Mb+TV - 515 Multimedia PRO Colored 85 Logitech I Feel Optical - 195 ATX MIDI 400W for P4 Pro - 210 Total parts price 4209 SONY 24 x 10 x 40 - רציתי לשאול מה דעתכם בקשר לצורב הזה האם הוא שווה משוה והאם יש לו טכנולוגיות הגנה. בלוח הזה (גיגהבית) יש כרטיס קול מובנה, כמה רמקולים יש לו תמיכה? שמעתי שיש לו יציאה דיגיטלית SPDIF, האם זה נכון ואם כן האם איכותה סבירה. (שמעתי שיש ע…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי שמוכרים בארץ את הדיו של JR. בארץ זה קצת יקר וב- EBAY אני יכול לקנות הרבה יותר זול (הרבה יותר מ"ל בהרבה פחות כסף). השאלה שלי: האם כדאי להתעסק עם הנושא של מילוי דיו עצמי או שכדאי לקנות מחסנית דיו שכבר מולאה בדיו חלופי (מקורי אני אף פעם לא קונה). תודה לעוזרים נ.ב. המדפסת שברשותי: HP 920C
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
"The Logitech MX518 has won several awards and fans around the world. Improving it further, Logitech has announced three new and unique mice to meet the different needs of gamers based on preference, features, functions and design. Meet the G5, G7 and MX610 laser mice in this overview." הינה קישור רק אתמול פורסם! http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=1&id=1724 תמונה: הייתי רוצה לדעת מה אתם הייתם לוקחים מהשלושה? דיון נעים ושנה טובה!
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להחליף את המארז והספק שלי..... שניהם יעבדו עם מערכת מבוססת A64 עם NF4U , זיכרון 1 GB , כרטיס מסך X800XL או GF 6800GT. אני לא מתכוון לעשות OC גדול והוא יהיה רק למעבד. בעתיד בטח תיהיה גם מערכת יותר חדשה שגם אותה הספק צריך להחזיק. בהתחלה חשבתי לקנות את המארז RAIDMAX Scorpio 868 עם הספק 420WATT שבא איתו, אבל אחרי התקלה עם הספק הנוכחי שלי שדפק לוח אם וכרטיס מסך החלטתי ללכת על ספק איכותי של ANTEC , ENERMAX, OCZ או TAGAN. החלטתי לקנות את המארז ההוא וגם ספק 430WATT (פחות או יותר) של אחת מהחברות שציינתי. רציתי בהתחלה TAGAN 2FORCE TG430-U22 430Watt Active PFC אבל המחיר שלו בפנדה עלה בזמן האחרון ועכשיו הוא יקר לי מידי. גם המחירים של OCZ ModStream Power Sup…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ומה הערך הכי מתאים לזה בין 2-8 (יש לי מעבד של אינטל פנטיום 3 930 MHZ ולוח עם של SHUTELL)
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה זה? 2. בלי שום קשר: אם מקס עולה אצלי אז גם 3DMark2001 יעלה אצלי(Banshee AKA Banshit) ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי היום את הסט (עכבר + מקלדת) עכשיו יש המון מקשים שכשאני לוחץ עליהם לא קורב שום דבר... איך אני יכול להגדיר מקשים אלו?? תודה מראש !!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות גיימפד וראיתי כמה של לוג'יטק ואני רוצה המלצה איזה כדאי .. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=37755 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=422680# http://zap.co.il/model.aspx?modelid=506299 תודה מראש..
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, בעקבות ה-BF שבא עלינו לטובה ראיתי שיש 50% הנחה על פאדים של החברות Ttesports,Zowie,Roccat בחנויות של KSP ו-IVORY. אני מעוניין לקנות לעצמי פאד במחיר של עד 80 ש'ח אחרי ההנחה השימושים העיקריים הם: -אינטרנט -משחקים כרגע העכבר שיש לי הוא Microsoft Wireless Mouse 1000 אבל כנראה שאני אשדרג ל Zowie AM-GS (הומלץ פה בנעוץ). תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת טובה לגיימינג, לא רועשת ולא יקרה- עד 120 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת למטרות גיימינג. התקציב הכולל הוא באיזור ה800 ש"ח +\-. עכבר אני מתלבט בין ה- Roccat Kone ו- Razer Imperator יש המלצות ? מחיר: 300~ מקלדת אני מחפש מקלדת עם תאורה על \ מתחת למקשים ועם מקשים שקטים. אשמח לשמוע הצעות. לא מצאתי אף מקלדת בארץ שיש לה את הנתונים האלו באופן כללי, כרגע חשבתי על Razer Lycosa. מחיר: 300~ תודה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצלמת אינטרנט Logitech Webcam C905 | מצלמות - באג מחשבים באג מוכרים את Logitech Webcam C905 ב249 ש"ח. משיטוט בגוגל הבנתי שזאת אחת מהמצלמות אינטרנט האיכותיות בשוק היום, והמחיר הזול ביותר אחרי באג למצלמה הזו הוא באיזור ה500 ש"ח לפי מצלמת רשת Logitech QuickCam C905 - זאפ. כדאי לקנות אותה בבאג או שיש דיל משתלם יותר עם מצלמה טובה יותר? יש לכם מושג למה המחיר בבאג כל כך זול ואם יש פה קאץ'?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש המלצות טובות על מדפסת משולבת איכותית למשרד מדפסת לייזר משולבת פקס וצילום רצוי שתהיה מהירה זו מדפסת למשרד זו הסיבה שמוכן להשקיע עד 2000 שקל אשמח לקבל המלצות ממישהו שנתקל במדפסת טובה ששווה את הכסף, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל זו ההודעה הראשונה שלי אז שלום לכולם. זה אתר וגם פורום מצויין אני לומד פה המון עד עכשיו. אני רוצה לנגן קבצי מוסיקה בלפטופ ולשמוע אותם במערכת. להריץ כבל בחדר זה קצת מסורבל אז אני מעוניין בפתרונות אם יש לכם הצעות מענינות. זה יכול להיות כל דבר, משדר fm או bluetooth או כל דבר שלא העליתי על דעתי אשמח לשמוע. תודה מראש, גלעד נב. עדיף כמובן תוך כדי התחשבות במחיר לא לשכוח שעבדכם סטודנט מצוי
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! יש לי אל פסק של APC שבו כל השקעים הם מסוג IEC נקבה (4 שקעים - 3 עם גיבוי מצבר ו-1 רק עם ייצוב מתח). את המסך והמחשב חיברתי בעזרת כבלים IEC זכר - IEC נקבה (כבלים כאלו אין בעיה להשיג - זה כבל זהה לכבל שמחברים מסך לספר כוח במחשב (בספקי כוח שיש בהם יציאה כזו)). הבעיה היא שאני רוצה לחבר לאל פסק גם את המדפסת והסורק, שכמובן, לא יכול להתחבר אליהם כבל IEC. האם מישהו יודע איפה אפשר לקנות בארץ (עדיפות לאזור הצפון) כבל שבצד אחד הוא IEC זכר (כי השקע באל פסק הוא נקבה) ובצד השני הוא שקע/ים ישראלי/ם (שיהיה אפשר לחבר אליהם את המדפסת והסורק)? צירפתי תמונה של איך כבל כזה צריך להיראות (עדיף שיהיה יותר משקע אחד ישראלי בצד השני, אבל אני אסתפק גם בשקע ישראלי אחד בצד השני). בתודה מראש! הערו…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מדבר מבחינת נוחות ודיוק... ושמו לב נוחות ודיוק זה בערך 2 הדברים הכי חשובים. אני רוצה יתרון לנוחות אבל גם דיוק מירבי ורזולוציה גבוהה (יש לי פד קטן בערך 20 על 15 ס"מ..) ואני משחק CSS באחד בקלאן השלישי בישראל ואנחנו בדרך לפיסגה. אני רוצה את העכבר הטוב הנוח והמתאים ביותר לCS מכל בחינה אפשרית. לפי התמונות לא התרשמתי מהנוחות של הדיימונד באק.. הוא נראה לא מעוצה ליד כמו ה MX וגם הוא נראה קטן יותר מהMX אני רוצה משו שיתלבש על היד בצורה הנוחה ביותר... אבל שיהיו מדויק. המחיר לא מעניין אותי אז אל תתחשבו בו... לפי מה שהבנתי מהכתבה באתר אז לדיימונד באק יש מגלשות טובות יותר אבל אני מבולבל. כל כך הרבה יתרונות וחסרונות אבל אני עדין יותר חושב על הדימונד..
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-