עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם מעוניין במדפסת הצבעונית החסכונית ביותר מבחינת עלויות הדפסה אני מחפש אחת שבעיקר תדפיס תציורים של הילד (הרבה מאוד!) ולא להדפסת תמונות לכן מחפש את המדפסת עם עלויות ההדפסה פר דף הזולים ביותר מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אהלן! לפני כמה חודשים הגעתי למסקנה שאני לא אקנה לעולם מדפסות HP. בגלל כמה אנשים שהמדפסת שלהם התקלקלה נורא מהר או שהתשלום לתיקון היה מגוחך וכו'. דיברתי עם אחי והוא אמר שה 5L האגדית שלו הייתה אחת הקניות הטובות שהוא עשה. סבבה. עכשיו אני מחפש לעצמי לייזר שחור-לבן חדשה. הגעתי למסקנה שאני פשוט זורק כסף מהחלון כשאני מדפיס ב EPSON PHOTO 870 שלי. אני לא צריך צבע ברוב ההדפסות שלי וגם לא איכות צילום. בקיצור אני צריך שחור לבן מהיר וזהו. חשבתי על המדפסת לייזר של HP 1010... ניתן להשיג אותה ב 600 שח באתר של OLSALE!!! http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6519219&type=2&product=1&= בנוסף לזה אני לא משלם משלוח כי הספק הוא נסיעה של 7 דקות מהבית. בקיצור אני …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום! יש ברשותי עכבר אלחוטי של Microsoft מדגם wireless optical mouse 2000 וברצוני לרכוש מקלדת אלחוטית, האם בלכתי לקנות מקלדת, לא אוכל לרכוש אחת שתוכל להשתמש בחיישן של העכבר?? או שאצטרך ממש לקנות סט שלם חדש? תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Void,

יום חמישי הגיע לידי הטרנספורמר(שחור) שאני חייב לציין שהוא כבד מדהים ביופיו ובעל איכות בניה מצויינת! התחלתי לפרק את המארז הקודם כדי להוציא את כל החלקים והתחלתי בבניה בטרנספורמר... יש המוןןןןןןןןן מרחב עבודה אבל המוןןןןן המארז פשוט ענק ועצם העובדה שאין בו שימוש בברגים למעט חריצי ההרחבה הקל עליי עוד יותר. מי שאמר שהוא מרעיש כנראה קיבל תמארז הלא נכון כי אצלי הוא שקט(ואני הוספתי עוד SF2 120mm). התאורה במארז מדהימה הקתודה הירוקה ו3 המאווררי לדים באים בול במקום יוצרים אפקט מדהים של כחול בצד וירוק מקדימה(ראו תמונות) האוורור במארז מעולה(בניגוד לביקורת המאווררים בצד הכניסו אויר והעליון והאחורי הוציאו) ירדו לי 3-4 מעלות במעבד ו3 מעלות בלוח אם. תמונות: בקיצור מי שמת…

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by lesForce,

שלום לכולם.. יש לי בעיה עם המדפסת הנ"ל , כאשר אני מדפיס היא כאילו מבצעת את פעולת ההדפסה אך היא לא מדפיסה כלום. קניתי דיו חדש - והבעיה לא נפתרה. כמו כן ניראה לי שהבעיה התחילה כשהמדפסת ביקשה לסרוק איזה דף שהיא הדפיסה (דף עם שורות של ריבועים ושורות של פסים) ואז לחצתי "ביטול" ומאז אני חושב החלה הבעיה. עכשיו הפעלתי במדפסת את האפשרות הזאת שהיא תסרוק לי שוב את הדף (כאילו היא שוב הדפיסה את אותו הדף ואמרה לי לסרוק אותו) ועשיתי כך , ואז הוא רשם לי שגיאה שהוא לא מזהה את הדף... יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by AleXGanGSteR,

שלום! לאחרונה החלטתי לקנות עכבר אלחוטי ואהבתי את שני העכברים LX8 ו MX1000 של חברת לוג'יטק. הLX8 עולה בערך 210 ואילו הMX1000 בערך 350 אם אני לא טועה. השאלה שלי במה הMX1000 "טוב" יותר מהLX8 ? האם שווה להוסיף את ה140 שקל.... וגם במה הLX8 "טוב" יותר מהMX1000 . ואשמח אם יש לכם אולי המלצה לעכבר אלחוטי אחר שלפי דעתכם עדיף על שניהם. (לא במחיר מטורף ... עד 350) תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by PuppEDogg,

אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת למשחקים, בעיקר למישחקי FPS כמו באטלפילד מהעכבר אני רוצה אפשרות לשליטה ברגישות ועוד כמה כפתורים בנוסף לתיכנות אבל לא יותר מידי כפתורים ושיהייה בעל אחיזה נוחה וארגונומית יש לי יד די גדולה ואני רוצה תגובה מהירה חשבתי על משהו כזה: http://ksp.co.il/?uin=17496 מקלדת אני רוצה שהתגובה שלה תהייה מהירה ושתהייה נוחה, אין לי תאמת צורך בכל כפתורי המקרו למינהם וכל התוספות האלה אני לא משתמש בזה ואין לי מקום למקלדת ממש גדולה אני פשוט רוצה משהו בעל תגובה מהירה ובגודל סביר אבל שעדיין יהייה נוח אני לא כזה מבין בזה ואני לא מחפש משהו מטורף ויקר, אשמח להצעות

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. יש לי את תחנת העגינה הבאה: https://www.dell.com/en-us/shop/dell-thunderbolt-dock-wd22tb4/apd/210-bdqh/pc-accessories אני משתמש בה עם המחשב הנייד. ברצוני להשמיש אותה גם למחשב הדסקטופ שלי, שמספק רק חיבורי USB 3.0 סטנדרטיים(בעוד שתחנת העגינה מתחברת עם Type-C Thunderbolt 4. אני לא מחבר יותר מדי דברים: מקדלת, עכבר, מסך אחד. מה הן האופציות שעומדות בפני? אני חושש לחבר אדפטר פשוט ב50 שקל בין USB "רגיל" לבין Type-C. האם usb 3.0 בכלל בנוי להתמודד עם רוחב פס שכזה, ועם "פיצול" ההתקנים? מה דעתכם על כרטיס הרחבה יעודי שיושב על pci-e? אשמח לכל המלצה על מוצר.

9. Started by itzik_now,

לא, לא חינם אבל בפחות מחצי מחיר... המצלמה הנ"ל עולה בסביבות 10,000 ש"ח בארץ, אני יכול להביא אותה מניו יורק - שם היא עולה בסביבות 1000$ מישהו יודע האם יכולה להיות לי בעיית תאימות כלשהיא בארץ ? (שידת שידור, וכו') ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Shlomi XD,

האלן.. בתקציב של עד 600 שקל למארז.. (אני מעדיף הרבה פחות) מה יש שמשתווה לAurora.. שלא צריך להחליף לו מאווררים וכו'.. כעיקרון מארז ב400-300 שקל יהיה מעולה..

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום (אני מקווה שהכותרת שלי תקינה) בכל אופן, כל פעם שאני שולח משהו להדפסה, המדפסת מתחילה להדפיס, הדף נתקע באמצע. רק אם אני פותח את המכסה הקדמי (היכן שמוציאים את הטונר) של המדפסת וסוגר אותו, הדף יוצא (מודפס באופן מושלם, לאחריו יוצא דף לבן. וכך חוזר חלילה בדף שלאחריו. כל פעם אותו דבר. אם אני שולח כמות דפים מרובה להדפסה אזי לפעמים, ואני מדגיש רק לפעמים, אחרי הסיבוב השלישי בערך היא מסתדרת ומדפיסה עד הסוף בצורה תקינה. לפעמים זה נמשך כך 20 דפים ויותר.... ניסתי לפרק אותה, יותר מאשר להוציר את הטונר, אלא ממש פירקתי את כל מכסה הפלסטיק, חיפשתי משהו שאולי תקוע, חתיכת נייר, אך לשווא. גם החלפתי מחסנית של טונור. גם לא עזר. מישהו נתקל בבעיה? למישהו יש פיתרון? בתודה מראש, אלון

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אני מחכה שהרדאון יגיע לארץ ואז אני קונה מערכת מחשב, עכשיו היו לי בעיות בתקציב אז במקום לקחת 350W של אנרמקס אני לוקח בסוף (אם תגידו לי עליו דברים חיביים) HEC 300W כי הוא עולה 280 שקל פחות..... 300W מספיקים?? הספק הזה שקט? תודה לכל העוזרים...

13. Started by THELAD,

היי, נששפך לי קפה על המקלדת, ואחרי שייבשתי אותה, גיליתי שהיא לגמרי התפגרה. היא עובדת, אבל כשאני לוחץ על אות מסויימת, היא נותנת לי אות אחרת במקומה. לדוגמא, לוחץ על ע', מקבל ד', בנוסף יש מקשים שכלל לא עובדים. מדובר במקלדת אל חוטית של מיקרוסופט. האם יש דרך לסדר אותה או שהיא התפגרה ולכדאי לזרוק לזבל?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. יש P3 733 שאני מעלה את המחשב הוא רושם לי 693 MHZ זה הגיוני?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Ncoder,

חיברתי את המדפסת החדשה והכל עובד פיקס חוץ מדבר אחד קטן. השתמשתי בקו הטלפון הקיים על מנת לחבר את הפקס, ניתן לשלוח אליי פקס אבל הבעייה שאין לי שום דרך לדעת אם שולחים לי פקס או שמישהו אמיתי מתקשר. ברגע שמישהו מתקשר למספר שלי הוא שומע 2 צלצולים ואז שריקה (הפקס). מצד שני ברגע שמישהו שולח לי פקס הטלפון שלי מצלצל ואם אני עונה לו אז הפקס מתבטל. בקיצור, האם זאת הסיבה שאנשים משתמשים ב-2 קווים? אחד לטלפון רגיל והשני לפקס? בעקרון חשבתי שהפקסימלייה יזהה אוטומטית אם מדובר בפקס או בשיחת טלפון ויעשה את הפעולה המתאימה שהיא הדפסת הפקס או הפניית השיחה בצלצול. יש מה לעשות או שאני פשוט חייב קו נוסף ?

16. Started by dudimalka,

שלום לכולם אז ככה קניתי לפני כמה שבועות אל פסק של חברת גמאטרוניק מסוג G-ME 750 אמפר חיברתי לו את המחשב ואת המסך ואת הראוטר שלי והכל מחזיק מעמד סבבה עכשיו קיבלתי איתו דיסק התקנה של תוכנה שמכבה את המחשב לבד ברגע שיש הפסקת חשמל אבל הבעיה היא שהכבל שמחבר בין האל פסק למחשב הוא כבל COM כזה דבר למי שלא מכיר: עכשיו הבעיה היא שאין לי כניסת COM במחשב לכן אני לא יכול לחבר אותו אבל אמרו לי שמוכרים כבל ממיר מCOM לUSB וכך אני יוכל לחבר אותו למחשב או להתקין כניסת COM במחשב שזו כניסה מאוד ישנה וזה עולה ממש יקר רציתי להתייעץ איתכם ולשאול איפה ניתן להשיג כבל המרה מCOM לUSB ביררתי אתמול באופיס דיפו ואין להם כזה דבר.... תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by mosheva,

שלום! רציתי לדעת האם הספקי כוח שמחברים למחשב נייד כאשר יושבים בבית/משרד יכולים להתחבר בצורה כל שהיא למחשב רגיל ולהזין אותו בחשמל???

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. היי אני מחפש משהו נחמד שאוכל לעבוד איתו בנוחות רבה ולאורך זמן על הDESKTOP (כלומר לא משחקים וכו') משהו שיהיה גדול, שכל היד יושבת בנוחות עליו. אפשרי גם אלחוטי (אין לי בעיה ואולי אף רצוי כזה!) מה דעתכם? מה יש שאפשרי לשקול? ולגבי מחיר - נראה לי כל דבר מ200 ועד 400 (גבול עליון סביר, לא?!) יהיה בסדר רק שיהיה איכותי מאוד וטוב מאוד.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by ariel007,

שלום לכולם, אני רוצה בקרוב לקנות מקלדת חדשה אלחוטית עם חיבור USB. השאלה שלי - אם בביוס לא מאופשר USB KEYBOARD SUPPORT מראש, איך אני אכנס בכלל לביוס בשביל לאפשר תמיכה ב-USB? כרגע יש לי מקלדת PS2 שבה אני מקיש DEL בשביל להיכנס לביוס. השאלה שלי גם רלבנטית מאחר שלפעמים יש מצבים שהביוס מתאפס (כמו החלפת סוללת לוח האם) ואז ברירת המחדל של הביוס היא ללא תמיכה בלוח מקשים USB.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by amirx19,

https://www.nuraphone.com/ האוזניות הללו יהיו טובות לגיימינג ?

21. אחרי שקניתי השבוע את העכבר DA של RAZER אני צריך משטח עכשבר נורמלי. מנסה לחסוך כמה שיותר (ממש נראה לי הזוי המחירים על המשטחים..כולה חתחת בד מסקנה ). ובנוסף יש לי ממש מעט מקום על מגירת עכבר/מקלדת. היום אני עובד עם משטח שיש לו כרית סיליקון וזה ממש נוח..אז לא יודע אבל נראה לי שמשטח שתוך לחלוטין קצת יפריע לי..ראיתי כאלו עם בליטה בחלק התחתון..זה כאילו תחליף לכרית הזו? שמתי עין על שני אלו..איזה עדיף: SteelSeries QcK Mini http://steelseries.com/products/surfaces/steelseries-qck-mini Mionix Sargas 260 http://www.mionix.net/page.php?al=sargas260

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. או שהם לא טובים במשולבות? ואם כן איזה דגם של אפסון משולבת מומלץ? עד 1500 שח מיועדת למסמכים שחור לבן תודה! נ.ב. אם מדפסת לא של אפסון עדיף כזאת שלא מפסיקה להדפיק אם אין דיו באחד המיכלים

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Loco,

אחרי שרוב החנויות בארה"ב סירבו לקבל הזמנה מהארץ.. החלטתי שכנראה שאני יקנה פה... בהתחלה היתיי מעונין בלוח Epox 8KHA+ המבוסס על ה KT266A אך הוא לא נמצא כן בשום חנות למען האמת, לוח ה KT266A היחיד שמצתי פה הוא ה GA-7VTX-E ו GA-7VTX-H שניהם כמובן של Gigabyte לא יכולתי למצוא עליו שום ביקורת ולכן באתי לפה כדי שתעזרו לי... אז בבקשה ממכם רשמו לי אם יש לכם מקום לביקורת, או סיפרו מניסיון אישי. דבר שני זה מאיפה לקנות בארץ... את פנדה אני לא סובל... אז נשארו לי אפשרויות שהם zigzag200 פלונטר ו KSP אם יש לכם עוד מקומות רשמו בבקשה גם אותם, הכי טוב יהיה אם תרשמו איפה יש את ה XP 1900+. תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by mr_ripper,

אני רוצה לקנות בעוד כחודשיים מחשב חדש... אני מתלבט אם לחכות עוד קצת למוצרים חדשים שיצאו או שכדאי אפילו בקרוב... ואני גם לא יודע איפה כדאי לקנות (אני גר ברעננה ואני מעדיף לקנות בסביבה) בבקשה תעזרו לי! :-/

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. היי, באיזה פרוטוקול עדיף להשתמש כאשר אני סורק? מה ההבדל ביניהם?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים