עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. הראשון הוא sunbeam transformer והספקים שלו הם http://www.sunbeamtech.com/PRODUCT11.html או מארז של Thermaltake V7000D Xaser V WinGo + Window Blue Gaming Case http://www.thermaltake.com/xaserCase/WinGo/v7000d.htm בתודה מראש זה מאד חשוב לי כי אני מתלבט קשות כבר הרבה זמן.... בבקשה שרק המבינים בתחום יענו עריכה: מישהו יודע?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Ice_m@n,

שלום אני חדש פה ואני לא מבין ממש בסורקים אבל אני צריך המלצה על אחד שיסרוק ממש מהר... האיכות לא ממש חשובה (כי אני סורק מסמכים) והמחיר גם... אז אם למישהו יש רעיון אני אשמח לקבל! תודה!!! ??? ??? ???

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by loopital,

המחיר הטב ביותר שמצאתי ברשת הישראלית: Seagate Barracuda ATA III (ST360021) 60GB/UATA100/7200rpm/9.5ms/2MB-Cache מחיר:699 ש"ח יש לי נסיון טוב איתם, והביקורות טובות מאוד, המחיר לפי דעתי שגוי אבל... קניתי אחד, למרות שאני לא יודע איך ecomputers בתור ספק. בכל מקרה, האתר עשוי טוב ועשה עליי רושם של אתר רציני: https://www.ecomputers.co.il/shop/product_list.asp?category=19 מומלץ!!!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני מחכה שהרדאון יגיע לארץ ואז אני קונה מערכת מחשב, עכשיו היו לי בעיות בתקציב אז במקום לקחת 350W של אנרמקס אני לוקח בסוף (אם תגידו לי עליו דברים חיביים) HEC 300W כי הוא עולה 280 שקל פחות..... 300W מספיקים?? הספק הזה שקט? תודה לכל העוזרים...

5. Started by mazinya,

אני מעוניין לקנות שלט XBOX 360 למחשב (חוטי). ניסיתי להזמין דרך PLAY ASIA אבל כתוב שאין כרגע במלאי. האם מישהו יכול להמליץ לי על אתר אינטרנט בחו"ל בסגנון של PLAY ASIA עם מחירים טובים וכמובן אמינות שאפשר להזמין ממנו?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכם רציתי לדעת איזה עכבר יותר טוב למשחקים? RAZER DEATHADDER 3500 או ZOWIE GEAR EC2

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by broshg,

שלום חברים, אני מחפש לקנות מצלמת רשת כדי לדבר בסקייפ. ראיתי שההבדלים לא גדולים אבל המון חברות שונות וסוגים שונים בכל חברה. דרישות (לפי סדר חשיבות): 1. אחריות הכי ארוכה שאפשר. 2. איכותית: לא מבקש HD אבל גם לא האיכות של המצלמות הראשונות של הפלאפונים. 3. עד 200 שקל. 4. עדיף עם מיקרופון, לא חובה. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. איזו רזולוציה בין 2 מדפסות עדיפה, dpi 600 x 2400 או 1200 × 1200 dpi ואיזו עדיפה באופן כללי? אחת של Samsung ואחת של Brother https://www.payngo.co.il/computers-all/peripheral-equipment/printers-and-scanners/hll2300dv-brother.html https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13025

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by DiSc@MaN,

או כל כרטיס מסך טוב עד ל150 דולר אבל רק PCI נ.ב אני מדבר על כרטיס שעולה 150 דולר בארצות הברית....

10. היי, באיזה פרוטוקול עדיף להשתמש כאשר אני סורק? מה ההבדל ביניהם?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by satlan1,

שלום, קניתי לפני כמה ימים מקלדת ועכבר אלחוטיים של TEAC, דגם SX-60. הם פעלו סבבה רק שבמקלדת אחד הCTRL היה קצת דפוק היה קשה ללחוץ עליו. אז היום החליפו לי מקלדת לאותו הדגם בידיוק אבל משום מה היא לא פועלת. יש סוללות, התקנתי שוב את הדרייברים, אבל במקלדת הנורות האדומות בצד ימין מהבהבות איזה 5 שניות ומפסיקות ושום דבר לא פועל. ניסיתי להזיז את המקלט לUSB אחר אבל זה לא עוזר..מה גם שהעכבר כן פועל. בחוברת הפעלה לא רשום משהו שיכול לעזור..למישהו יש הצעה מה לעשות? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום, לפני כמה ימים שלחתי מייל לסקייפיסי לגבי העכבר Logitech MX1000 שהתכוונתי לקנות מהם ושהם הורידו מהאתר. הנציג שלהם שחזר אלי אמר שלוגיטק הפסיקו לייצר את העכבר הזה ובגלל זה הם כבר לא מוכרים אותו. עשיתי חיפוש קטן וראיתי שבזאפ עדיין יש חנויות שמוכרות אותו. כדאי לי להזדרז ולקנות אותו לפני שהוא יגמר גם בחנויות האחרות או לוותר ולקנות משהו אחר? אם קניתי והוא מתקלקל עדיין יש עליו אחריות? לעכבר הזה יש סוללת ליתיום שאמורה להספיק לחצי שנה...מה יקרה אחרי חצי שנה? יהיה לי מאיפה להביא סוללה חדשה או שאני אצטרך לזרוק תעכבר? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by daniel89,

זה נכון שמוכרים אותה בארץ רק באנגלית??? אם זה לא נכון אז אשמח אם מישהו יוכל לתת לי קישור לאתר שמוכר אותה בעברית גם.. דניאל.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום, לפני כמה ימים קראה לי משפחה לעזור בהם במחשב (זה כדי להראות שאני כן לתחום זה ותוך כדי אני גם צריך להתלמד) כדי לחבר ולהתקין אצלהם את המפסת Brother MFC-J615W שהיא אלחוטית. לקח לי המון זמן לסדר את זה: קודם הייתי צריך להוריד להתקין את הדרייברים של המדפסת. כדי להתקין מדפסת המחשב היה צריך לזהות איתה היה צריך לזהות קישורית אלחוטיות אצל מדפסת וכאן נתקלתי בבעיה. המחשב לא מצא מדפסת בטווח תקשורת וכרטיס רשת אלחוטי ועבד אצלהם- יכולתי לגלוש באינטרנט. קודם חוברת הפעלה שלה (אבל רק באנגלית) שלא הסביר לי שום דבר אזי חיפשתי סרטון על המדספת הזאת ומצאתי אותו ב-youtube , שם הסבירו לי את קוד הרשת שלהם לקוד של המדפסת והקוד שנתן אחד מבני לא היה נכון אזי היה להחליף לאותה סיסמת רשת אזי סוף ס…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by brighi,

שלום, לפני כמה זמן קניתי 2 ג'ויסטיקים אלחוטיים פשוטים בEBAY ויש לי בעיה איתם. אני מחבר אחד מהם למחשב הנייד ומשחק בפיפ"א ואחרי 2 דקות בערך הג'ויסטיק מתחיל לעשות בעיות ולהזיז את השחקנים לבד (בדרך כלל זה המקש עם החץ כלפי למטה שפועל לבד, אבל לא רק), ניסיתי לכוונן אותו דרך הWINDOWS וזה גם לא עזר. כשאני מכבה ומדליק אותו הבעיה נפתרת אבל אחרי דקה חוזרת/צצה בעיה חדשה. יש לי מחשב נייד חדש, WINDOWS 7 64. חשוב לציין שהדבר חוזר גם בג'ויסטיק השני. מישהו יודע מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. Started by jambo222,

שלום המצלמה נקנתה לפני כשנה למצלמה יש אחריות לשנתיים. בתחילה לא היו בעיות מיוחדות , מאז לא השתמשתי במצלמה מס' חודשים כשחזרת להשתמש בה המחשב לא מזהה אותה . אני מקבל הודעת שגיאת usb שאינו מצליח לזהות את המוצר. פרטים מערכת הפעלה ווינדוס 10 מעודכנת. הורדתי את כל הדרייברים האפשריים מאתר לוג'יטק. עשיתי אין סוף אתחולים למחשב. החלפתי את שקעי usb נטרלתי את האנטיווירוס ( ניתקתי את כבל הרשת והפכתי את win defender ללא פעיל, אין לי אנטי וירוס אחר ). נטרלתי את את חומת האש הפכתי אותה ללא פעילה. מחשב מעבד i7 8700 זיכרון 16gb כונן ssd 500 gb כרטיס מסך , לוח אם. תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by John Nash,

אני מחפש דרייבר למצלמה SILVER LINE DC6120 אני מצליך למצוא .אבל שאני נכנס לאתר אני לא מוצא . אז מי שיכול לעזור בבקשה לינק להורדה ממש . תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. תעברו בבקשה על המפרט המצורף ותאמרו לי האם הכל תקין , חסר משהו , משהו מיותר וכו'.. כדי שאני לא אעשה שטויות... תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by com,

בונה מחשב חדש לבן דוד שמשחק קצת, ועובד על אנטרנט בעיקר ואפיס וכאלה שטויות. הנה המפרט, הצעות ושיפורים כאן : Athlon XP 1600 - 850 256Mb DDR (266) - 385 GB 7200 ATA-100 Baracuda IV 40GIGA - 530 7VTXP (KT266A)+creative - 570 ASUS X16 (Retail) - 370 Chaintech GeForce 2 Titanium 32Mb+TV - 515 Multimedia PRO Colored 85 Logitech I Feel Optical - 195 ATX MIDI 400W for P4 Pro - 210 Total parts price 4209 SONY 24 x 10 x 40 - רציתי לשאול מה דעתכם בקשר לצורב הזה האם הוא שווה משוה והאם יש לו טכנולוגיות הגנה. בלוח הזה (גיגהבית) יש כרטיס קול מובנה, כמה רמקולים יש לו תמיכה? שמעתי שיש לו יציאה דיגיטלית SPDIF, האם זה נכון ואם כן האם איכותה סבירה. (שמעתי שיש ע…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום! יש לי כרטיס TV של AVERMEDIA דגם TV98 + REMOTE אני יושב בWIN XP לוח ASUS CUV4X מעבד PIII 800EB 128 מ"ב SDRAM עכשיו יש לי בעיה השלט של הכרטיס טלוויזיה לא מגיב ואל תגידו סוללות ב 98 הכל עבד תוכנה שלט וכו' ב 2000 ובXP השלט לא מתפקד הכל מחובר נכון מותקנים הדרייברים הכי מעודכנים והתוכנה הכי מעודכנת השלט לא מדליק את הכרטיס וכשהכרטיס דלוק (הפעלתי עם העכבר....) הוא לא שולט עליו מודה מראש לכל העוזרים... :smoke:

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by X-_PLOSIVE,

אחי רוצה לקנות לוח אם אמרתי לו שיקנה של gigabyte עכשיו אם תוכלו להציע לי איזה דגם לא מותאם ל ddr כי הוא קנה זיכרון 256 sdram חדש של מושקין תודה מראש אלירן

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. ומה הערך הכי מתאים לזה בין 2-8 (יש לי מעבד של אינטל פנטיום 3 930 MHZ ולוח עם של SHUTELL)

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by mic,

קיבלתי עכבר חדש והוא בהתחלה עם הPS/2 אז לחבר אותו איתו או להוריד את הPS/2 ולהשאר עם הUSB ואיתו לחבר את העכבר?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by KroydKrenson,

יש המלצות? אמרו לי Logitech Mx518 ו Microsoft Comfort Curve Keyboard. הייתי רוצה מקלדת מושקעת יותר.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by ZeppeliN,

אני קונה עכבר גיימרים ואני לא יוגע אם שווה לקנות MX510 ב184 או MX518 ב223 (שקל)... מה ההבדלים ביניהם חוץ מהDPI? אני לא יודע אם זה חשוב אבל אני רונה Steelpad QcK... תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.