ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
היי , אני מחפש אל פסק ומייצב מתח למחשב משחקים חזק כולל מסך, טלוויזיה וכוננים ניידים , אני חושב על הזמנה מארה"ב אבל הבעייתיות היא בשקעים , האם זה יהיה בטוח להשתמש במתאם חשמל סטנדרטי עם אל פסק? רוב הציוד דורש שקע מסוג B של ארה"ב לכן אני נוטה לשם , שוב הבעיה היא רק חיבור אל הפסק לשקע חשמל של הארץ. תודה לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי כשלוש אופציות לכרטיסי קול חדשים: 1) Philips Acoustic Edge, כ- 380 ש"ח 2) SB Audigy Digital Audio, כ- 500 ש"ח 3) TURTLEBEACH - SANTA CRUZ, כ- 540 ש"ח הכרטיסים יהיו מחוברים למערכת הרמקולים ATP 3 הייתי רוצה שתגידו לי מה ההשקעה הטובה ביותר כרגע בתחום...
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי שיש עליו מחיר מפתה בסטארטPC כ134 ש"ח כולל המשלוח. מישהו כבר התנסה ויכול לתת חוות דעת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים למחשב משרדי רגיל, שיהיו איכותיים ולא יקרים. אריאל
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההגדרות המומלצות לסריקת מסמכים משרדיים לאחסון במחשב ? רוב המסמכים הם מסמכי שחור לבן מעט מאוד מסמכים צבעוניים סריקה שתתן לי איכות הדומה לצילום במכונת צילום משרדית רגילה תהיה מבחינתי מספקת. אודה על כל עזרה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם, בהמשך לשרשור ההתלבטות שלי, החלטתי שאני הולך על מקשי MX Brown. אני מתלבט בין 2 מקלדות ואשמח לדעתכם: Logitech G710+ - יש בארץ ב-650 ש"ח , כולל עברית, אבל יש בעיה ידועה עם המקשים של המקלדת אשר נוטים להשבר עם הזמן: http://www.amazon.com/Logitech-Mechanical-Keyboard-Tactile-High-Speed/product-reviews/B009C98NPY/ref=cm_cr_pr_hist_2?ie=UTF8&filterBy=addTwoStar&showViewpoints=0&sortBy=bySubmissionDateDescending ושרשור שלם באתר התמיכה של לוג'יטק: http://forums.logitech.com/t5/G-Series-Gaming-Keyboards/G710-broken-keys-from-normal-use-plastic-tops-Where-to-get/td-p/1075449/page/13 האם מישהו נתקל בבעיה? איך השירות של לוג'יטק בארץ? אפשרות שניה - מקלדת Corsair …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הכבל שמחבר בין מצלמות דיגיטליות למחשב...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את הסט bluetrack 3000 והעכבר שמגיע עם זה הוא microsoft 5000. כמה דברים: 1. העכבר הזה פשוט ענק ולא נוח! 2. הוא כל הזמן כאילו נתקע טיפה ואז נזכר שהוזזתי אותו וכך נוצר מצב שהוא כל הזמן קופץ. זו בעיה נפוצה? מישהו נתקל בזה? וחשבתי אולי משטח לעכבר יצליח לעזור לי לפני שאני רץ לקנות עכבר חדש. יש איזשהו משטח מומלץ לעכבר הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לנו סורק ישן אבל איכותי. קנון 4400. הוא מחובר למחשב ישן. אופציה אחת היא לקנות מחשב מיני פיצי נייח, עבורו. אופציה שניה היא שהוא יהיה מחובר למתאם WIFI , כך שאפשר יהיה להתחבר לסורק מכל מחשב. האם אופציה 2 קיימת ?? אם כן, איך זה עובד ? איך מתכנתים לאיזה ראוטר להתחבר ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, שאלה לי אליכם, מקווה שתדעו לעזור לי בפתרון. אני משתמש במחשב שלי בכרטיס קול חיצוני של חברת Line 6, הדגם הספיציפי הוא UX2 סתם לשם העניין, החיבורים בכרטיס הם חיבורי XLR וג'ק לגיטרה, כשחיבור האוזניות הוא חיבור 1/4', מה שמונע ממני להשתמש באוזניות גיימינג לדוגמא, שכוללות גם מיקרופון עם חיבור 3.5 מ"מ. עד עכשיו כשהייתי משחק ורציתי אוזניות עם מיקרופון, פשוט הייתי משתמש ב-LX 3000 של מיקרוסופט, לא מושלמות, אבל מתחברות ב-USB וכוללות בעצם דרייבר משלהן, ככה שכשאני מחבר אותן אין צורך בכרטיס קול עצמו. השאלה - איך אני מחבר את האוזניות גיימינג 3.5 מ"מ כדי להשתמש גם במיקרופון? מקווה שהסברתי את עצמי בצורה מובנת, אשמח כמובן…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין כרטיסי המסך: ASUS V7700 GTS 2 *Deluxe* DDR32 כ- 1000 ש"ח ASUS V7700 DDR *PURE* GEFORCE 2GTS כ-700 ש"ח ASUS V7100 *PRO* 64GF MX 400 PRO כ-700 ש"ח ומבין ה PURE וה PRO איזה יותר טוב (ביצועים במשחקים)?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני צריך לשים מצלמות נסתרות בחדר בבית שלי, גודל החדר הוא כ-10 מטר על 10 מטר וצמוד עליו יש עוד חדר קטן יותר (מרפסת סגורה - 5 על 3) רציתי לדעת אם יש פה מישהו שמבין בנושא ויכול לעזור לי? אין לי אף אחד לפנות עליו התקציב זה עד 2,000 ש"ח אם אין בררה.. עדיף פחות, לא צריך משהו איכותי - זיהוי פנים וכו.. לא איכות DVD חיפשתי קצת ברשת ומצאתי: מצלמת וידאו נסתרת אלחוטית צבעונית G 2.4 http://www.e-sales.co.il/index.htm?573.htm&1 ואפשר להוסיף לזה עוד מצלמות: http://www.e-sales.co.il/index.htm?579.htm&1 זה נראה לי קצת זול יחסית למה שמצאתי בזאפ: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=G-UnSpy&keyword=מצלמה%20אלחוטית&orderby=price יש בזה איזה תרגיל? המצלמות האלה מתאימות לי…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה עם המדפסת הנ"ל , כאשר אני מדפיס היא כאילו מבצעת את פעולת ההדפסה אך היא לא מדפיסה כלום. קניתי דיו חדש - והבעיה לא נפתרה. כמו כן ניראה לי שהבעיה התחילה כשהמדפסת ביקשה לסרוק איזה דף שהיא הדפיסה (דף עם שורות של ריבועים ושורות של פסים) ואז לחצתי "ביטול" ומאז אני חושב החלה הבעיה. עכשיו הפעלתי במדפסת את האפשרות הזאת שהיא תסרוק לי שוב את הדף (כאילו היא שוב הדפיסה את אותו הדף ואמרה לי לסרוק אותו) ועשיתי כך , ואז הוא רשם לי שגיאה שהוא לא מזהה את הדף... יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר כמעט ורכשתי את ה 3 TI200 והנה יוצאים להם הדור הבא! אז השאלה היא כזו, מה חזק/עדיף יותר, ה 3 TI200 או ה 4 MX כי מניסיון עבר ה MX הם כרטיסים חלשים יותר (טוב, גם ה TI200 הוא גירסא מוחלשת של ה 3) אז? לחכות ולקנות את ה 4 MX?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מדפסת ישנה שלפני שנה הצלחתי להחזיר מעולם המתים. בינתיים היא עושה את העבודה ועד שהיא תמות סופית, אני לא רואה סיבה להחליף אותה במשהו אחר. מדובר ב- Lexmark X215 ויש לי איתה רק בעיה אחת וזה הטונר כשקצת קשה להשיג. מנסיון, כל הטונרים "הממוחזרים", ממש לא ממלאים אותם עד הסוף. על פניו המחיר נראה סבבה, אומנם בהמשך מבינים למה זה באמת כך. כשקניתי את המדפסת הזאת לפני 11 שנה, היא הגיעה עם טונר אורגינל, אבל חצי-מלא. הוא הספיק לי כמעט לשנתיים. כשהוא נגמר, קניתי אחד אורגינל "מלא" שהחזיק משהו כמו 3 שנים. במהלך השנים הבאות הבאתי 4-5 טונרים "מפוברקים"... אם עושים חשבון רואים שהמזוייף עולה יותר יקר מהאורגינל... הסיבה העיקרית שבגללה עברתי לקומבינה הזאת היא שבזמנו לא הצלחתי…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
העדפה לאנגלית בלבד , תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם אנשי פורום יקרים! לפני מספר ימים הזמנתי דרך PCHardware מחשב. המחשב הוזמן לפי מפרט (http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=45076&start=0), שהרכבתי. אך היום התקשרו אלי, ואמרו לי, שהמארז, שבחרתי חסר במלאי ולא יהיה לפחות עוד שבועיים! :-\ המארז הוא: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case(לבן): http://www.pch.co.il/docs/pd612373275.htm . נאמר לי גם, שיש את אותו הדגם של המארז, אבל בשחור! הבעיה שלי היא: שהכוננים האופטיים שלי(צורב וכונן די.וי.די) הם לבנים. ואני פוחד, שהשילוב בין המארז השחור הזה לבין הכוננים הלבנים יכול ליצור משהו אבסטרקתי ומכוער. מכיוון, שלא יצא לי לראות שילוב בין מארז שחור לכוננים לבנים, אנ…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ומה הערך הכי מתאים לזה בין 2-8 (יש לי מעבד של אינטל פנטיום 3 930 MHZ ולוח עם של SHUTELL)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
amd 3600X2 ASUS m2n-e 512X2 533Mhz EN7900GT HD250 SATA 2 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4337 [הקישור לספק]
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפי דעתי הכותרת אומרת הכל אבל בכל זאת: אני בקרוב קונה מחשב וההתלבטות שלי היא האם האנרמקס שווה את ה-400 שקל הפרש מהקומפיוקייס. ההתלבטות שלי היא מפני שאם אני אלך על האנרמקס אני יצטרך להוריד בחלק אחר (במקרה הזה במקום לקחת לוח אם איכותי מבוסס NFORCE 2 של אסוס או צ'יינטק אני אצטרך לקחת ,GAV-7VAXP). אני מעדיף שלהשקיע בלוח אם מאשר במארז אבל בכל זאת אשמח לשמוע את דעתכם. ובאותה שאלה רציתי לדעת האם ספק של 300W של HEC יספיק למערכת חזקה ? או שיש צורך ב-350 מינימום ?.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש משחק שאני רוצה להתקין שמו Paris-Dakar Rally על מחשב: windows 98 hebrew, geforce3 64mb, 196 ram directx 8a, detonator 21.83 וכשאני לוחץ "browse" אני לא יכול ללחוץ על תיקיות כי תוכן החלון נמצא מחוצה לו... מצורפת תמונה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה דעתכם על ערכות מילוי דיו לhp ? זה טוב או לא ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי יתן וידית המשחק הישנה שלי תנוח על משכבה בשלום. עכשיו - כמובן שצריך להחליף אותה. אני מתבלט אם באמת כדאי לי להשקיע בערך 480 שקל בFORCE FEEDBACK, או שאין טעם? אנשים עם ניסיון בבקשה לענות...
-
אני מחכה שהרדאון יגיע לארץ ואז אני קונה מערכת מחשב, עכשיו היו לי בעיות בתקציב אז במקום לקחת 350W של אנרמקס אני לוקח בסוף (אם תגידו לי עליו דברים חיביים) HEC 300W כי הוא עולה 280 שקל פחות..... 300W מספיקים?? הספק הזה שקט? תודה לכל העוזרים...
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-