עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by kim9,

שלום לכולם! יש לי מדפסת i550 והיא לא מדפיסה. יש לציין שכ שאני מבצע הדפסת ניסיון היא מדפיסה. יש לי מחשב hp אם מערכת הפעלה vista. הורדתי דריברים לvista זה הדפיס כמה פעמים אבל כשניתקתי את המדפסת מהמחשב והחשמל כדי להחזירה למקום שלה היא שוב הפסיקה להדפיס. אולי מישהו יודע מה הסיפור שלה, אולי משהו בהגדרות הדפסה שאני לא עושה נכון!! תודה מראש. קים!!!

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  2. Started by J S Bach,

האם למישהו יצא להתנסות עם העכבר הזה ויכול להגיד האם לדעתו הוא באמת שווה 500-600 ש"ח? עד כמה הוא נוח, מדוייק ומגיב מהר? אני כרגע משתמש בG9 על DPI מקסימלי (3600) וזה די נוח לי. אבל נראה לי שאני אהנה יותר ב-5600 אחרי תקופת התרגלות קצרה. בנוסף לכך ה-G9 די קטן עבור כף היד שלי (או בערך כל כף-יד אחרת ביקום נראה לי) ואני אשמח למשהו שימלא אותה טוב יותר (עכבר עם "תחת" גדול יותר/ארוך יותר ולחצנים טיפה גבוהים יותר). בתודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. ^ התוכן בכותר. תודה ויום טוב!

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. דבר ראשון, רציתי לשאול אם נראה לכם שהמקלדת והעכבר שמגיעים בחבילה הזאת איכותיים? יקלטו ממרחק של 5 מטר? ובוא נראה אם מישהו חושב שהוא יכול למצוא בזול או יותר אחלה יום!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by MyFinalBattle,

אני רוצה לקנות אוזניות ב350~400 שקל, לגיימינג. חשבתי על SSSV2 או על אלה http://www.pcgames.co.il/Tritton_AX180_Gaming_Headset-20907.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1 מה עדיף? או משהו אחר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. רכשתי לפני זמן מה את המקלדת הזאת ומפעם לפעם, אחרי שלא משתמשים בה מספר דקות, לחיצה על כל מקש שהוא נהפכת לסדרה רצופה של ] שלא מפסיקה עד שלוחצים שוב על איזשהו מקש. בעיית חומרה או תוכנה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. בזמן האחרון ניתקלתי במשהו שלא ראיתי אף פעם - עידכון קושחה לעכבר... - האם באמת יש צורך לבצע עידכון כזה אם הכל עובד מצויין?

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  8. שלום, ברשותי ה-DEATHADDER 3.5 של רייזר, אני מבסוט מאוד על העכבר אבל שאלה אחת מטרידה אותי ולא מצאתי לה תשובה. יש הבדל בין חיישן האינפרא שבעכבר הזה לבין חיישן אופטי סטנדרטי או שזה אותו הדבר בשם אחר? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  9. Started by roey1,

שלום, יש ברשותי עכבר אלחוטי שאני רואה שכתוב עליו Cordless Mouse בלבד ולא דגם אך לפי התמונות מהאינטרנט זה MX1000. הבעיה שלי היא שיש לי אותו בלי הכבל של החשמל. האם מישהו מכיר את העבר ויודע אם צריך כבל מיוחד או שנאי רגיל יכול לעבוד? מה המתח הדרוש? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by avinin1,

אהלן, לאחר זמן מה שלא כתבתי ביקורת לציוד היקפי (טוב, כן כתבתי..אבל לא בעברית), החלטתי לעשות סוג של רימייק לביקורת שעשיתי מלפני שבוע באנגלית, ולשכתב את הכל מחדש בעברית. מי שמכיר אותי, יודע שאני אחד שקשה לו להתפשר על עכבר עם חיישן גרוע ובכלל - על ציוד היקפי לא איכותי, יש לי נטייה מאוד טובה לנסות את הכל ולרכוש כמה שיותר ידע על מנת לבצע חוות דעת וביקורות, אבל מצד שני נטייה מאוד רעה - לבזבז המון כסף וזמן. בכל אופן, כמו בביקורת הקודמת על החיישנים החדשים של RAZER ובכלל כמו בכל הביקורות או חוות דעת והפוסטים הרגילים שלי - גם פה יהיה המון מה לקרוא, אני לא מחפש לקצר, ההפך הוא הנכון - להעריך כמה שיותר על מנת שיהיה כמה שיותר מובן לקוראים, הן לאילו שמבינים יותר והן לאלו שאין להם ידע …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by IG,

שלום לכולם. אני מחפש מדפסת עם סורק משולב (לא חייב פקס) שתהיה בעיקר קומפקטית (לא מפלצת- אין לי הרבה מקום אז כמה שיותר קטנה) ואמינה (אני לא הולך להשתמש בה הרבה- ובקודמת הראשי דיו התייבשו כשהיו חצי מלאים...) לא אכפת לי אם זה לייזר או דיו- לא מחפש להדפיס בHD... בעיקר לצורך הדפסת עבודות ללימודים. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Tal Israeli,

שלום, אני מחפש מדפסת לייזר שחור לבן איכותית לשימושים ביתיים עד 1000-1100 ש"ח

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  13. עולה 100 שקל בבאג .... שווה או סתם עאוונטה? נמאס לי מהפדים הגרועים ב30 שקל עם הג'ל המטופש הזה. קניתי השבוע עכבר חדש של לוג'יטק (M705) והוא לייזר וזה פשוט לא עובד טוב על המשטחים הפשוטים האלה. השאלה אם המשטח של החברה הזאת באמת שווה השקעה של 100 שקל.... אשמח לשמוע אם יש אלטרנטיבות במחיר יותר משתלם... תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by shimon166,

חיפשתי קצת באינטרנט וראית כל כך הרבה דגמים וסוגים שונים. אני צריך המלצה לעכבר אלחוטי איכותי שיהיה גדול ונוח לעבודה מרובה כמובן שאיכותי. שיהיה תואם ללפטופ. תקציב: בין 100-200

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  15. שלום. הייתי לקוח של בזק במשך שנתיים, וכעת עברתי ל HOT. הנתב-מודם אלחוטי שברשותי הוא ה d-link dsl 2650U בשיחה עם נציג הוט, נאמר לי שהנתב-מודם לא שמיש, מאחר והוא "נעול" לבזק. נדמה לי שזה לא כל הסיפור, ורציתי לדעת האם אפשר "לפרוץ" את המכשיר כך שאוכל להמשיך ולהשתמש בו ולחסוך הרבה כסף.... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. Started by stingeR-,

בעיה מעט מוזרה שצצה ולא שמתי לב אליה עד עכשיו.. אצל אח שלי במחשב מותקן הסט הנ"ל יצא לפני יומיים מהקופסא.. אח שלי משתמש המון בפוטושופ ובעריכת תמונות בכלל... מסתבר שהגלגלת של העכבר לא מגיבה כמעט כלל בWINDOWS PHOTO VIEWER ובפוטושופ עצמו, בכל שאר התוכנות הגלגלת עובדת תקין לחלוטין זאת אומרת שהיא תקינה פיזית וגם התקשורת תקינה... כל עכבר אחר עובד מצויין עם התוכנות הנ"ל ועם המחשב.. ומסתבר שהסט גם במחשב אחר בבית עושה את אותה בעיה.. מה שמצחיק, הלכתי לחנות ממנה נרכש הסט ושם הכל עובד תקין.. כאילו שיש איזה התנגשות תוכנה שגורמת לזה במחשבים בבית שלי, אבל אני פשוט לא מצליח לעלות על זה.. אשמח לדעת אם עוד מישהו נתקל בתופעה

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  17. אני מחפש כרטיס טלביזיה לצורך המרת קלטות וידאו לפורמט דיגיטלי, איזה כרטיס עושה את זה באיכות הכי טוב? וגם שתומך בFULLHD-1080P... התקציב של עד 1000 ש"ח..

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  18. ^ מה שמפריע לי, היא המדפסת שברשותי, L7580 HP, שדורשת להחליף את הדיו לחדש. ויהי מה. דהיינו, בהנחה שאני רוצה להדפיס בשחור, ונגמר למדפסת הדיו הצהוב, היא תטיל וטו על כל פעול אשר אחפוץ בה. אשמח לשמוע על דגמים של מדפסות, על כמה לפחות, שלא עושות את התרגיל ה"מסריח" הזה. הדבר הזה פשוט מרתיח אותי. תודה ויום נעים (:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by guy_intel,

מחפש אפשרות לשחק במשחקי מחשב ללא מקלדת ועכבר - כל משחק ה- FPS ממש גורמים לכאבים בידיים וחשבתי על גיימינג פד: http://compactiongames.about.com/od/hardware/tp/gamepads.htm מה דעתכם, אפשרי ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הוא הגיע ממש עכשיו ל-KSP: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13696 נראה לי ממש מגניב ושימושי, יש למישהו חוות דעת עליו? אני מחפש להחליף את ה-G5 המתיישן שלי, בעכבר חדש ואלחוטי. אני כבר לא משחק במשחקים כמו פעם (בשביל זה יש שלט של 360), לכן אני מוכן להתפשר על יכולות ה"גיימינג" בעכבר, העיקר שהוא יהיה נוח ואיכותי כמו ה-G5. אופציה נוספת- http://www.logitech.com/en-us/mice-pointers/mice/devices/5845 (עכבר טוב, אבל אין פה את כל החדשנות שבעכבר של מייקרוסופט, ובנוסף הוא יקר יותר בארץ...) התקציב הוא עד 100 דולר, למעשה לא מוגבל, כל עוד אמצא משהו שמתאים לי. אשמח לעזרה, תודה מראש

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  21. Started by liav12,

קיבלתי מכשיר חינם שהוא בלאקברי CURVE 9300 דרך סלקום, למי שמדבר מעל 100 ש"ח בחודש. ובכן החבילה שלי היא גם ככה 210 ש"ח בחודש ככה שזה נותן לי החזר. בכל מקרה המכשיר הגיע עם מתנה קטנה וחמודה, וגם לא כ"כ זולה! מדובר על המכשיר הנ"ל: Wowee Gel Audio Speaker אני חייב לומר, הופתעתי! מגיע עם סאב קטן בתוכו שברגע ששמים על משטח במיוחד מעץ הוא עושה אחלה באס ופיתרון חמוד מאוד. הבעיה הוא שהוא יקר, בחו"ל כ 50-70 דולר. פה בארץ בטוח כפול. אגב, המכשיר דיי שמנמן, באורך של ה HTC HD2 שלי, אבל פי 3 ממנו בעובי. בכל מקרה מדליק לחבר את זה למחשב נייד שלא מחובר לשום דבר (כמו שלי), שיפור גדול בסאונד.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. עם יש חנות שמוכרת באזור הVALLEY ב LA מוצרים של steelseries אתם יכולים להביא לי תשם שלה ואת האתר שלה? והאם ישלה SteelSeries Siberia V2 Red SteelSeries sound card 7.1 למה פשוט דודה שלי גרה שם והיא מגיעה לראש השנה אז אני יבקש ממנה שתקנה לי ואני יחזיר לה תודה. מי שלא יודע על מה אני מדבר (ואני קונה את זה מחול כי המחירים בארץ מוגזמים) http://tms.co.il/product/6370 http://tms.co.il/product/6378

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  23. ממיר דיגיטלי USB למחשב Nikom TV DVB-T858 ב 77 ש"ח. למישהו יש מושג איך אמורה להיות הקליטה שלו במרכז ת"א אם אני בשכונה צפופה מקומה ראשונה ליד חלון? ואיך המחיר? וזה המפרט שמצויין שם: ממיר דיגיטלי USB למחשב Nikom TV DVB-T858 מותאם לדרישות הרשות השנייה לטלוויזיה ורדיו, קולט ערוצים 1,2,10,33,99 מדריך תוכניות אלקטרוני (EPG ) התקנה ראשונית קלה ומהירה אוטומטית או ידנית אפשרות לעריכת ערוצים קבועים ממשק משתמש בעברית שידור בפורמט רחב 16:9 או רגיל 4:3 או אוטומטי תמיכה בפורמט וידאו: SD -Mpeg-4 Part 10, H.264 , תמיכה בפורמט אודיו : HE.AAC+ V2 תמיכה ברוחב פס MHZ /7/6 8 הקלטה בזמן אמת למחשב, הקלטה מתוזמנת, אפשרות קפיצה בזמן ( Time Shift ) הערכה כוללת : ממיר USB בצבע שחור , אנטנה ,…

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  24. Started by erezb84,

היי, אני מחפש מדפסת, ליייזר, שחור לבן, עם הדפסה דו"צ אוטומטית. אין צורך בהדפסה צבעונית/מדפסת משולבת עם סורק וכו'. צריך משהו קטן ואמין. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by noamsa,

היי אני מחפש מדפסת פוטו שתדפיס לי על דפים בגודל 15X5 ס"מ בשביל המחשה, תחשבו שבדף הזה צריכים להיות לי 4 תמונות מסודרות אחת מתחת לשניה (כמו שהיו מוציאים פעם במכונות לתמונות פספורט). משהו כזה: http://a1.phobos.apple.com/us/r1000/036/Purple/62/7f/0e/mzl.dkcevnqu.320x480-75.jpg אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא. תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים