ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם, אני קונה מחר עכבר וצורב ואני צריך המלצות. אז בנוגע לעכבר חשבתי על mx300 שהוא עכבר מצויין ומלבד כמה כפתוריים אין הבדל איתו עם ה mx500 http://www.pch.co.il/docs/pd1805355765.htm ובנוגע לצורב אני לא יודע מה עדיף אבל לפי הזכור לי אתם ממליצים את זה בדרך כלל http://www.pch.co.il/docs/pd1269512737.htm אז יש הצעות לשיפור בדגמים האלו? בנוגע לעכבר חשוב לי המהירות במשחקים אז אני לא רוצה אלחוטי (sof2...) והצורב הנ"ל לא נראה לי משהו,לחבר שלי הוא עושה רעש והחברה לא מפורסמת כל-כך אז אני פתוח להצעות...
-
- 10 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני רוצה מקלדת בסגנון הנ"ל רק בלי עכבר, אותו אני יקנה בנפרד. אני אשמח להמלצה גם על דגם אלחוטי וגם חוטי. וד.א איך המקלדות בסגנון הזה למשחקים? תודה.
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יום ההולדת הגיע, מה שאומר שיש לי הזדמנות טובה לעשוק את המשפחה ולהחליף את העכבר/מקלדת הישנים, למשהו קצת יותר טוב. נכון לעכשיו אני משתמש במקלדת גנרית פשוטה ועכבר intellimouse explorer 1.a, אם אני זוכר נכון. יש לי כמה התלבטויות בנוגע לבחירת עכבר/מקלדת (ואולי גם פד) אז אני אפרט אותן לפי הסדר: * עכבר: - אני שמאלי, מה שאומר שאני צריך עכבר סימטרי. - לייזר או אופטי? - אני גיימר, אבל כמעט ולא משחק online. השאלה אם עדיין ללכת על עכבר חוטי, או שגם עכבר אלחוטי יהיה טוב בשבילי? - ההתלבטוית הגדולה שלי היא בין microsoft laser 6000 לבין razer diamondback 3g. אבל אני פתוח להצעות * מקלדת: - חשבתי לפנק את עצמי ב-logitech wave. גם כאן השאלה אם ללכת על הדגם החוטי או האל-חוטי, מבחינת משחקיות (…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, מישהו יודע מה ההבדל בין Logitech® Media Keyboard ל-Logitech® Media Keyboard Elite? חוץ מההפרש במחיר..... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_112&products_id=2793 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_112&products_id=3991 או באתר של לוג'יטק http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2166,CONTENTID=8655 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2166,CONTENTID=10568 לפי מה מצאתי עד עכשיו, ההבדל הוא שלראשון אין USB ול-Elite יש חיבור USB. ואם יש למישהו את יש את הדגם בלי ה-USB, איך הוא מבחינת תקיעות במשחקים?
-
- 10 תגובות
- 956 צפיות
-
-
עד עכשיו עבדתי עם קורא כרטיסים חיצונוי. רוצה לשדרג לאחד פינימי טוב. קודם כל יש לי שאלה. איך זה מתחבר? דרך SATA או USB פנימי? יש לי חיבור USB3 על הלוח אם עצמו (בפנים). את האמת, אם יש כזה שמתחבר ל-USB אז אני מעדיף כזה, רק בתנאי שיהיה עליו USB3 (כי מין הסתם, ככה אני מוותר על מחברים). אם יש רק עם חיבור SATA אז אלה הדרישות: • Compact Flash - אולטרה מהיר. כרגע אני עובד עם כרטיסים בעלי מהירות קריאה של 120 מגה לשניה. תמונות שאני מצלם תופסות 40-50 מגה כל אחת ובכל הורדה יש הרבה כאלה. חוץ מזה אני הולך להביא לי כרטיס CF הרבה יותר מהיר. מהירות הקריאה של הקורא כרטיסים צריכה להיות בהתאם לציוד שאני הולך לרכוש בעתיד. • SD • microSD (בונוס, לא חובה) • USB 2.0 - חובה, USB3 - בונוס. • גודל ה…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום! ראיתי באיזה מקום שממליצים לשחק במשחק Ghost Recon החדש עם PPU... חיטטתי קצת, וגיליתי שזה תוסף למחשב (?) במאפשר ל Graphics Processing Unit להתרכז רק בגרפיקה, ול CPU בתזוזות וב AI. האם זה נכון? אפשר פירוט קצת על PPU? (לא איזה כתבה מקצועית, כולה כמה שורות) 1. כמה זה עולה בד"כ? 2. האם יש דרגות מסויימות לזה? 3. האם שווה לקנות? ואיפה מוצאים כזה? תודה! ;D
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלה.. האם ה COOLER MASTER Centurion 532 מגיע עם פתח איוורור מלמעלה? תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , אני קונה מחשב מבוסס 1500 Athlon XP (לא יודע אם זה קשור , אבל שיהיה .. :-) המליצו לי בפורום על DVD Asus X 12 , האם זהו ה DVD המומלץ ? אם כן איזה דגם ? אם לא ... ? מה כן ? בנוסף , אני צריך החלטה : מסך "19 : של איזה חברה ? (LG , סמסונג , ימאאהה , אחר ? ) תודה אנשים !
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש גיימפאד (לשחק פיפא וכאלה בעיקר) למחשב טווח מחירים עד 300 ש"ח ראיתי את הרייזר אונזה(Razer onza( איך הוא?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קיבלתי HP iPAQ Poket PC h1900 ורציתי לדעת איזה תוכנות אני יכול להתקין ודברים מדליקים שאפשר להשתמש בו *מותקן עליו windowsmobile
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שחקן (אסטרטגיה) WARCRAFT 3 TFT ואני מחפש לציוד גיימינג טוב שיעזור לי להתקדם אז אם תוכלו לייעץ לי על מקלדת טובה שזה כלי מאוד חשוב במשחק אשמח ובכלל... בינתיים ראיתי רק 2 מקלדות לגיימינג TARNTULA וZBOARD אז תוכלו לחדש לי עליהם לייעץ לי או בכלל להראות לי חדש אודה לכם מאוד! תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נעשה פחות ופחות בטוח שה ATi 8500 הוא בחירה עדיפה על הגיפורס 3... ההפרש במחיר אומנם 300 ש"ח אך אני כבר לא רואה הרבה יתרונות ממששים לכרטיס של ATI בעיקר עכשיו אחרי ש Anandtech גילו שאפשר לקבל ביצועי FSAA טובים יותר עם גיפורס 3 גם מבחינת האיכות - וזה היה הקלף העיקרי של הראדון עד עכשיו... בעיקר שמשחקים שמשתמשים ב DX 8.1 API 1.4 מאוד רחוקים ו TRUEFORM עד כמה שאני יודע נתמך רק בסיריוס סאם... ול nVidia עדיין היתרונות הגדולים יותר יציב יותר בטוח עידכוני דריוורים שוטפים שממשיכים לשפר את הביצועים. ול ATI עדיין החסרונות הרגילים - מחלקת דריוורים שלא נדע, יציבות - הבעיות לא נפתרו לגמרי התמיכה במערכות הפעלה חדשות של הדריוורים של ATI מעולם לא הייתה משהו משהו וזה יודע כל מי שהיה לו R…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חלק מכם טוען שעדיף את ההרקולס וחלק טוען שהם ממש מחורבנים אז מה עדיף ההרקולס 5.1 או הג'יניוס 5.1?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שאמרתי קיבלתי את ה-G5 ורציתי לעשות שהיא תהיה רגישה הכי טוב נגיד בשביל עבודה משרדית רגילה כמו גלישה באינטרנט וכו' ולמשחקים כמו CS בעיקר זה מה שיש לי השאלה איפה לשנות?
-
- 10 תגובות
- 772 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, מורכב כבר בתוך הטרנספורמר עכשיו אני רוצה לפתוח את הקייס לראות את החומה ואין לי מושג איפה המפתח. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 10 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלושה מארזים הגיעו אצלי הסיום לפני הזמנת המארז שבוע הבא: Thermaltake kandalf Thermaltake ATMOR Antec P180 אנא ממכם רשמו למה רשמת את המארז שרשמתם. לא יעזור לי אם תרשמו רק את שם המארז אחרי הכל זאת הוצאה של יותר מאלפיה. תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תראו רציתי לקחת את CI-6A19 לא שחור אבל לא יודע... הוא מכוער כזה ואני גם רוצה לחסוך כמה שקלים אז מישהו יכול להמליץ לי על מארז עם ספק ו USB קדמי ב 50-100 שקל פחות? (גם 50 שקל יעזרו) ומה ההבדלים ביניהם... ראיתי את ה SIMBADDA האלה שיש להם מארזים נחמדים וזולים מה אתם אומרים? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים! אני מחפש מארז עם פתח איוורור בגג (חשוב מאוד) שיכלול גם עבודה ללא כלים ,שיהיה יפה ושיכלול גם ספק טוב.. תודה מראש...
-
- 10 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת למשחקים, בעיקר למישחקי FPS כמו באטלפילד מהעכבר אני רוצה אפשרות לשליטה ברגישות ועוד כמה כפתורים בנוסף לתיכנות אבל לא יותר מידי כפתורים ושיהייה בעל אחיזה נוחה וארגונומית יש לי יד די גדולה ואני רוצה תגובה מהירה חשבתי על משהו כזה: http://ksp.co.il/?uin=17496 מקלדת אני רוצה שהתגובה שלה תהייה מהירה ושתהייה נוחה, אין לי תאמת צורך בכל כפתורי המקרו למינהם וכל התוספות האלה אני לא משתמש בזה ואין לי מקום למקלדת ממש גדולה אני פשוט רוצה משהו בעל תגובה מהירה ובגודל סביר אבל שעדיין יהייה נוח אני לא כזה מבין בזה ואני לא מחפש משהו מטורף ויקר, אשמח להצעות
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה שתמליצו לי על ג'ויסטיק לא יקר(150~) שיהיה טוב, ושיהיה לו חיבור USB(לא! GAMEPORT!) תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש את זה עכבר+מקלדת+פאד http://www.ivory.co.il/catalog.php?act=order האם הפד מתאים לעכבר. תציעו לי עם יש יותר טוב תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע אני עם LOGITCH MX1000 הבטריה שלו דיי גמורה כבר וגם העכבר עצמו קצת איבד מצורתו וחשבתי היות ואני טס לקנות חדש. איך הLogitech® Performance Mouse ? יש משהו אחר מומלץ? הוא חייב להיות אלחוטי.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי שאלה אליכם, אתם אומרים AMD, ואני מקשיב לכם ומאמין לכם אבל שאני שואל טכנאים ומומחים (ניטרליים, לא AMD לא אינטל) הם אומרים לי אינטל, איך זה יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עכבר של מיקרוספט (הדגם עם החמישה לחצנים), כעקרון הוא בנוי לUSB אבל קיבלתי איתו ממיר לPS כאשר אני עובד על USB אני רואה שכאשר המחשב חושב הוא קופץ ומקרטע וכאשר הוא על PS הוא חלק. שאלתי היא: תאורתית מה יותר טוב? מי מבניהים נותן FPS יותר טוב אם יש הבדל בכלל? והמלצות על איזה חיבור לבחור תודה רבה, יאיר.
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה פד לעכבר זה בשביל שהכדור יכול להסתובב בעכבר רגיל לא ?השאלה שלי זה האם אני צריך פד בשביל עכבר אופטי יש לי איזה פד בבית אם גל נוח ליד זה פד מתאים לעכבר אופטי והאם אני יכול להרוס ככה את העכבר תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-