ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מדוע? החיבור USB בפנים, הבטריות מלאות, התזוזה של העכבר איטית מסורבלת, ומקרטעת. יש לי את העדכון מהאתר שלהם 6.00. מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע האם ניתן להשיג בארץ את המקלדת HP Wireless Elite? או מקלדת אחרת דומה? אני מחפש משהו דק מאד עם מקשים נוחים ודומים לאלו של הלפטופ, ולא "דק" כמו של ה-logitech slim... תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רצוי מדפסתמשולב פקס סורק וכו' אמינה מהירה איכותית, (וקומפקטיות במידה וזה לא בא על חשבון השאר). (היות ואני לא הכי בקיא בעולם המדפסות, תהיתי לגבי השיקול שיכלול גם טיונרים/דיו במחיר סביר, כלומר אם יש מצב שיש מדפסת ממש איכותית אבל כל החלפת דיו עולה הון אז אני אעדיף להתפשר ולעבור למדפסת אחרת שלא תיצור לי נזק כלכלי בטווח הארוך). הדפסת בעיקר A4 צבעוני/ רגיל. (למיטב הבנתי מדפסות שכוללות גם A3 יקרות בהרבה?) אין לי מושג גם לגבי מה עדיף יותר הזרקת דיו או לייזר (שמעתי פעם המלצות לכאן ולכאן ) תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כרגע אני עם LOGITCH MX1000 הבטריה שלו דיי גמורה כבר וגם העכבר עצמו קצת איבד מצורתו וחשבתי היות ואני טס לקנות חדש. איך הLogitech® Performance Mouse ? יש משהו אחר מומלץ? הוא חייב להיות אלחוטי.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היה לי G7 ארבע שנים והוא היה מצויין! ממש נהניתי לשחק איתו - עכבר קל משקל, אלחוטי, מדוייק, וכשנגמרת הסוללה ניתן להחליף לאחרת ולטעון במקביל. למרבה הצער העכבר הגיע לסוף ימיו, ולמרבה הצער נראה שכבר לא מוכרים אותו ולא מייצרים אותו. אני מחפש המלצה לעכבר שיחליף אותו. למעלה כבר כתבתי מה חשוב, והנה מה שלא חשוב: לא צריך כפתורי שינוי DPI ולא צריך כפתורים "משוגעים" (אחורה, קדימה, חיפוש באינטרנט, וכו'). כל עוד יש את 3 הכפתורים הרגילים + גלגלת זה מספיק. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חושב שהגיע הזמן להחליפו (מדובר בטונר שקיבלתי עם קניית המדפסת. אני מדפיס מעט וספק אם הדפסתי עד כה 500 דפים)כי למרות שהוצאתי וניערתי הוא לא מדפיס טוב יותר מ-4 דפים וצריך לנער מחדש כדי שידפיס טוב. זה לא נוח להדפיס ככה ולכן אני חושב שהגיע הזמן להחליף. מה עדיף? לקנות חדש מקורי או תחליף? ומאיפה קונים?
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני לא בטוח שקיים דבר כזה אבל הגיוני שכן, אני מחפש שלט לדוגמה כמו של ה x-box או פלייסטיישן, שיכול להתחבר למחשב דרך USB ועדיף שיהיה Bluetooth (אלחוטי). אני יכול להשקיע בין 500 ל 700ש"ח תודה למוצא.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אופציה 1 Logitech V320 Cordless אופציה 2 Logitech LX8 CORDLESS אופציה 3 Logitech LX5 Cordless אופציה 4 Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 הוא ישב עם מקלדת ULTRA FLAT LOGITECH. אופציה 5: עכבר אלחוטי במחיר דומה אחר שימושים: אינטרנט, אינטרנט, ויסטה, אינטרנט, ויסטה דרישות: נוחות בלבד כמובן ש"עדיף" כמה שיותר זול אבל אם הוספה של 50 ש"ח תשפר דרסטית את כל הקנייה אז בטח ובטח ! תודה מראש !
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש עכבר לגיימר. מצאתי 3 עכברים בתקציב הנ"ל ורציתי לדעת איזה עדיף: Logitech G5 Laser Mouse Razer Diamondback 3G LogiTech MX518 - יש לי אותו (נקנה בזמנו ב 130 ש"ח - אך אני כבר לא מוצא אותו שוב במחיר הזה).
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש ויש לו רק 2 יציאות ל usb ואני זקוק ליותר עבור מדפסת הארדדיסק חיצוני עכבר נייד וכו' האם http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PD7portUSB2.0HUB יבצע את העבודה? או שמא זה http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=1250 או שיש למישהו מפצל אחר להמליץ בנוסף רציתי לדעת למה משמש e-sata combo port תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כמו שכתוב בכותרת אני מחפש מקלדת גיימינג ואוזניות גיימינג לגבי עכבר כבר בחרתי את DEATHADDER כי הוא טוב לידיים קטנות יחסית. באוזניות אני יודע שיש את STEELSERIES ו-PLANTRONICS RAZER וגם במקלדות יש את לוג'יטק כמובן ו RAZER על מה אתם ממליצים לי? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום שני בקרי משחק פשוטים בחיבור usb. רציתי דרך לבדוק אם הרטט שלהם עובד (dualshock). יש איזו תוכנה חינמית שתפעיל את הרטט בXP? תודה.
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים 2.1 התקציב לי הוא 350 עם חריגה של 50 שקל ... במקסימום ... אני בעיקר שומע שירים תמליצו לי על כמה רמקולים... תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
על איזה מדפסת דיו/חברה למדפסת אתם יכולים להמליץ לי? שתהיה חסחונית בצבע. אם ניגמר אחד הצבעים שתמשיך להדפיס אבל בלי אותו צבע. שימושים: סריקה והדפסה של תמונות כמו כן מסמכים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת: האם המקלדת הרגילה של אפל (חוטית, כולל keypad) עובדת עם Windows XP/Vista? ומה לגבי האלחוטית? אם קונים אותן בארץ, דרך iDigital, על המקשים יהיו אותיות עבריות? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני כרגע בתהליכים של החלפת ה G5 התקול שלי מול Logitech ואני צריך לספק להם Model Number, הבעיה שכל המדבקה מאחורה די שרוטה ואי אפשר לראות את ה M/N. למזלי שאר הפרטים היותר חשובים עדיין קריאים אם למישהו פה יש את הגירסא שנמכרה בסביבות 2007, היא בצבע כסוף, עם כפתור אחד בצד, ובלי גומי ליד הבוהן. יש באמצע קצת צבע כהה יותר. אשמח אם תגידו לי מה ה M/N שלכם
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כבר עכבר של לוג'יטק MX1000 מעולה ואני לא צריך את העכבר שקיבלתי עם הסט. סתם קניתי את הסט כי רציתי שתהיה לי מקלדת אלחוטית טובה במחיר זול. אז מצאתי ב200 שח גם מקלדת וגם עכבר, ואני לא צריך את העכבר. חשבתי אולי למכור את העכבר לוג'יטק MX1000 אבל בעכבר של מיקרוסופט יש רק 3 כפתורים ואין כפתורים מיוחדים כמו בMX1000. חשבתי אולי אפשר למכור את העכבר מיקרוסופט אבל המקלט שלו הוא גם המקלט של המקלדת ולכן לא אוכל למכור עכבר אלחוטי ללא מקלדת. אז מה לעשות? סתם להשאיר אותו בצד? הצעות...?
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
זה כבר עולה לי על העצבים!!!!!!!! אני מכניס את הראשים כמו שכתוב אבל תמיד נדלקת לי הנורה הכתומה שמודיעה שהם לא הוכנסו כראוי. ניסיתי להוציא את הצבעוני ולהפעיל רק עם השחור אבל גם כאן נדלקה הנורה. התעלמתי מזה וניגשתי להתקין את הדרייבר ואכן קיבלתי הודעה שההתקנה הושלמה אבל פתאום הופיעה הבועה ליד השעון ונכתב שם שהתקן הUSB לא זוהה ושווינדווס לא מזהה אותו. איך זה יכול להיות שאני מקבל את זה לאחר שההתקנה הושלמה? אוף אני מה זה כועס על עצמי שלא ביקשתי שיתקינו לי את הראשים כשקניתי את המדפסת. יש לכם עצות?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, משיהו מכיר חנות שבה ניתן לחוש את העכברים (כלומר לא שהם בקופסה... )? תודה לקוראים, moshe
-
- 10 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני מחפש את העכבר G5 החדש (הכחול) והמקלדת G11. שניהם של Logitech. עדיפות לישראל אבל אפשר גם מחו"ל. רק שמחיר המשלוח לא יהיה מטורף! מישהו? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה...כבר כמה ימים אני חורש על האינטרנט במידה למצוא מה יותר טוב...איזה עכבר נחשב לטוב ביותר כיום לגיימינג.... הגעתי למסקנה שעדיף לקנות או את הלוג'יטק g9 או את הרייזר deathadder רק שאני לא יודע מה לבחור עכשיו... מה אתם חושבים שעדיף ? ואם יש עוד עכבר שאולי פספסתי שמומלץ...אז אשמח לשמוע... תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שחקן (אסטרטגיה) WARCRAFT 3 TFT ואני מחפש לציוד גיימינג טוב שיעזור לי להתקדם אז אם תוכלו לייעץ לי על מקלדת טובה שזה כלי מאוד חשוב במשחק אשמח ובכלל... בינתיים ראיתי רק 2 מקלדות לגיימינג TARNTULA וZBOARD אז תוכלו לחדש לי עליהם לייעץ לי או בכלל להראות לי חדש אודה לכם מאוד! תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את העכבר MX610 [כותרת] ויש לי 2 שאלות... 1) כמה DPI יש בעכבר? כי אני זוכר שקניתי אותו על הקופסא היה רשום 1600 ועכשיו שאני מחפש באינטרנט אני מוצא רק גירסא ליד שמאל עם 800DPI... 2) מה קרה לגירסא ליד ימין? למה אני רואה ברוב החנויות רק ליד שמאל? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מצלמה כאשר החיבור שלה למחשב הוא דרך IEEE 1394 (הקצה העליון בתמונה). לרוע המזל, אין לי חיבור מתאים במחשב. ידוע לי שאני יכול לקנות כרטיס מתאים אבל השאלה שלי היא אם אין מחבר היכול לקשר IEEE 1394 לשקע ה-USB שבמחשב שלי. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-