עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ExploiT,

איזה עכבר הכי כדאי לי לקחת ? אני משחק קונטאר כבר 3 שנים והמירות תזוזה שלו והדיוק מאוד חושבים לי אני מתלבט בין 5 עכברים mx500 mx510 Microsoft IntelliMouse Explorer Wireless Microsoft IntelliMouse Explorer Viper func steelpad 4d steelpad 4s

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by lidorkalfa,

אהלן, נכון לעכשיו אני מחזיק בלפטופ Y580 של Lenovo שברוב היום מונח על משטח קירור, לצידו אני משתמש בעכבר Logitech M557 שהוא עכבר בלוטוס קטן יחסית לעכברים סטנדרטים.. אני ממש מרוצה מהמקלדת של הלפטופ, נוח להקליד בה, היא פרוסה כמו שצריך, כוללת Numpad ותאורה אחורית.. הבעיה שלי היא שכשאני משחק במשחקים שגורמים למחשב להתאמץ המחשב כל כך מתחמם שזה נהיה בלתי נסבל לשים את היד על המקלדת.. המטרה שלי היא לרכוש מקלדת שתהיה נוחה באותה מידה של המקלדת של הלפטופ, לא צריך משהו מוגזם של גיימינג, מבחינתי משהו של Microsoft או Logitech אפילו, רק שיהיה כיף להקליד, אם אפשר תאורה אחורית זה מעולה, ואם יש אופציה לסט של מקלדת+עכבר זה בכלל מעולה כי אני מתכנן גם לרכוש מחשב חדש בחודשיים הקרובים וזה יכול…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by malcolmx9,

קניתי את המארז 6A19, ואני מאוד מרוצה מהאיכות שלו. אבל הוא מאוד מרעיש, וזה הדבר האחרון שציפיתי ממארז עם שתי תושבות למאווררים 120MM+שני מאווררים 120MM של TT, שאמורים להיות שקטים! (לא זוכר את השם המדוייק שלהם, אבל אני מאמין שכל מאוורר עומד על 21db). לבנתיים, אני כיביתי את המאוורר הקדמי, כי הרעש פשוט בלתי נסבל, אבל למרות זאת המאוורר האחורי לבד עדיין מרעיש בכמויות גדולות! המאוורר 120MM של המארז זרוק כרגע בארון אגב, כי הוא מרעיש עוד יותר לפי מה שהבנתי (לא ניסיתי בעצמי, כבר על ההתחלה ניתקתי אותו מהמארז מבלי לנסות). מה אני יכול לעשות בעניין? העליתי את האפשרות להסיר עם דרמל, את "הרשת" (שכחתי מה השם שלה) שבנוייה על תושבות המאווררים, אבל במקום להתרוצץ ולבזבז זמן כך סתם, רציתי לדעת א…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by X-_PLOSIVE,

היי אחי גר בבאר שבע וקיבל ניסוי של אינטרנט בכלים של חברת ערוצי זהב טוב .. קיבל מודם usb של מוטורולה עכשיו את המודם לא צריך לחבר לכרטיס רשת כמו שאמרו לי סבבה הטכנאי התקין לו את הדרייברים של המודם usb במחשב והמנורה של החיבור דלוקה אבל עדיין המחשב לא מזהה שיש אינטרנט ניסיתי לעדכן דרייברים למצוא חומרה חדשה אבל כלום זה לא נותן הוא גם עשה באקספלורר never dial a connection הוא התקשר גם לתמיכה המפגרת שלהם והם הביאו לו כל מיני חרטות שזה קשור לפיירוול של האקס פי יש לו אקספי מותקן אני לא יודע מה לעשות אצל חבר שלי נגיד הוא התקין את הדרייברים של ה מודם איתחל את המחשב ושלום על ישראל למה זה מסתבך תודה מראש אלירן

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. היי, אני משחק בסימולטור טיסה קרבי הנקרא Dcs (digital combat simulator) למי שמכיר. אשמח לקבל המלצה לג'ויסטיק איכותי למחשב.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. יש לי מקלדת USB, ולצערי היא לא מגיבה בבזמן ההדלקה של המחשב. אני רוצה לחבר אותה באופן קבוע דרך מתאם USB ל-PS2, זה ישנה משהו? הרי למה בכלל מחברים מקלדות דרך USB אם זה לא משנה? תודה!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by FatherBoard,

הכוונה, בלי לפתוח את המחשב (כי אצלי זה בעיה עם כל החוטים, והוא גם תקוע במקום שקשה להוציא אותו ממנו).

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by pergola,

אני קונה מחשב חדש ומתלבט איזה ספק לקנות ומארז מישהו הציע לי משהו לSLI אבל החלטתי בסוף לא לעשות SLI הוא גם הציע לי את 400# FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan איזה ספק אתם מציעים לי משהו שיתאים לGEFORCE 7900GT אבל שיתאים גם בעתיד לGEFORCE שיצא עוד שנתיים (פחות או יותר) משהו שלא מרעיש יותר מדי ומשהו שהוא טוב ויחזיק תמערכת עם חברה אמינה בסביבות ה400 שקל ומארז זה מישהו הציע לי מארז נראה ממש טוב עם פתחים לאיוורור בצד והרבה מאווררים עשוי אלומניום כך שהוא מעביר חום טוב 600# GIGABYTE 3D AURORA אבל לא יודע אני מפחד שמהצדדים יצא רעש כי יש כאלה פתחים שאלתי את זה את מי שהציע לי אותו הוא אמור להחזיר לי תשובה אבל אם אתם מכירים את המארז גם אשמח לתשובה ממכם או מארז אחר שאתם יו…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by z94x2,

KSP יצאו עם מבצע על הדגם הזה: Laser Shot LBP6000B Printer ומוכרים אותה ב270 ש"ח יש המלצות על הדגם? כמה דפים ניתן להדפיס מהמיכל הראשוני? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by max_cool,

לפני כמה ימים הורדתי SANDRA 2002 וזה כותב לי שי לי NVIDIA GEFORCE2 MX DDR NV11 אז אני רוצה לדעת האם זה אפשרי והאם זה יותר טוב מMX רגיל כזה ומה ההבדלים בדיוק הסבר מפורש יתקבל בברכה תודה. ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by reyrey_200,

שלום רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא שלט X360 למחשב במחיר הכי זול, מישהו יכול להמליץ על חנות ? [אזור המרכז]

12. שלום רב, אני רוצה לקנות מקלדת נוחה אלחוטית גג עד 150 ש"ח. חשבתי על זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=209&CatCode=415 מוכן לקנות מKSP ומIVORY. תמליצו לי על משהו טוב ושהיה גם עם עכבר אלחוטי. אני רוצה שהיה רח באצבעות ולא מפלסטיק אלה מגומי כזה... תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום, אני מחפש סט מקלדת + עכבר . רצוי אלחוטי + שיהיו נוחים לעבודה ממושכת . רצוי מ KSP ... תודה רבה .

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by DXT,

אני מתכנן בקרוב לעשות שידרוג למחשב שלי (מעבד, לוח-אם, זכרון, כונן קשיח). לכן אני צריך כמה שיותר חנויות אינטרנט טובות, אמינות והכי חשוב - זולות, שאתם יכולים בבקשה להביא לי. תביאו לי אם יש לכם משהו חוץ מ: PCHARDWARE PANDA LAMIR SIMPLETECH ZIGZAG2000 PLONTER EXCELLNET. תודה רבה. ;D

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by X-_PLOSIVE,

למי שיש את הכונן של אסוס x50 הוא נפתח לאט? ז"א המגש שלו יוצא לאט?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Murmur,

שלום, אני מחפש מדפסת משולבת בסביבות 500 ש"ח (תכונות נדרשות: הדפסה צבעונית ופקס). קראתי קצת הודעות קודמות ולאורן אני מתלבט בין שני מודלים: Canon Pixma MX310 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=676745 HP Officejet 5783 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=523692 השיקול המנחה הוא חסכון בהוצאות על הדיו (בהנחה שאיכות ההדפסה דומה בשתי המדפסות) לעומת הבדל של כ-100 ש"ח לטובת הקנון בקניה - מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by ccc,

מה הסימנים חוץ מלבדוק עם ספק אחר? אני יכול לעשות הכל, גם לפתוח את הספק, רק האם יש דרך לראות שהוא שרוף? המחשב לא נדלק, אני רוצה לבודד גורמים שאני אדע מה זה זה למה השאלה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by berner,

חברים שלום אני צריך מנסיונכם המלצה למצלמת אינטרנט שיהיה לא איכות צילום ורצף תמונות לא שבורות אודה לסיוע ועל תשאלו על כסף כי איכות סבירה שווה את המחיר ? בברכה ???

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by daniel89,

זה נכון שמוכרים אותה בארץ רק באנגלית??? אם זה לא נכון אז אשמח אם מישהו יוכל לתת לי קישור לאתר שמוכר אותה בעברית גם.. דניאל.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by dennis14,

אני מעוניין במקלדת למשחקים ואינטרנט (בעיקר משחקים). חשוב לי שהכפתורים במקלדת יהיו רכים ויגיבו גם לחצאי לחיצות ושהמקלדת תגיב מהר לכל לחיצה וכמובן שיהיו כל מיני כפתורים לקיצורי דרך לתוכנות וגלישה באינטרנט. כרגע אני מתלבט בין 3 מקלדות: 1) LOGITECH MEDIA ELITE KEYBOARD שעולה 149 ש"ח. לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12116 2) Microsoft® Digital Media Pro Keyboard BX1-00035 שעולה 154 ש"ח. לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_210_1341&products_id=10640 3) Genius Ergomedia Full Ergonomic Keyboard שעולה 154 ש"ח. לינק - http://tms.co.il/product_info.php?cPath=84_62&products_id=2334 איזו מקלדת הכי טובה מביניהן ? (אם יש מקלדת א…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by KoM,

יש לי שני הארדיסקים, אחד 30 ג'יגה בייט של IBM ואחד 30 ג'יגה בייט של MAXTOR, בנוסף גם צורב ודי וי די... איך הכי כדאי לי לסדר אותם ? כרגע שני ההארדיסק ביחד על אותו הכבל והכוננים על כבל אחד, כאשר הדי וי די הוא מאסטר (אל תשאלו למה...)

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by DAN,

לוח אם של פנטיום1 שיוצר על ידי חברת Octele והיגיעה גם לארץ ע"י EIM במחשבי ניורון קליק של פעם. דגם הלוח Rhino 10 אולי למישהוא יש טבלת זמפרים או קישור לכל חומר שהוא על הלוח המיושן הנ"ל: Octele Rhino 10 תודה מראש דן

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by davidbr,

היי, קיבלתי את המחשב עם ספק 185W ג'נרי (עד כמה שאני יודע). המפרט שלי: p4 2.4ghz לוח אם ג'נרי כלשהו לדעתי, איזשהו לוח שמתאים ל micro atx (צ'יפסט של intel זה בטוח). asus dvd x16 hp cd writer maxtor 80gb 7200rpm gf4 ti4200 128mb לפי מה שקראתי עד עכשיו בפורום זה פלא שהמחשב שלי נדלק בכלל... מה אתם אומרים? אני צריך ספק חדש דחוף? תודה. עריכה: הייתכן שהמדבקה ממש לא ברורה והכוונה בעצם ל 185W output??

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Condor,

מי שמעוניין לראות את ה joystick המתקדם ביותר בעולם שאמור לצאת בקרוב מאוד. שכפול מדוייק של f-16 stick , יכולת תיכנות של כול מלנתלפים הכפתורים שלו. + יכולת להחליף את הידית עצמה. בעיקר לחובבי הסימולטורים. אבל סתם מעניין לראות טכנולוגיה חדשה. HOTAS COUGAR

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני מחפש מארז ביחד עם ספק טוב, שלא יהיה יפה אבל שתהיה בו זרימת אוויר טובה ויהיה איכותי. מה דעתכם על זה : http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=CAS012&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=16&aff=zap יש לכם הצעה יותר טובה, או שאתם יודעים איפה אפשר לקנות בזול ? אני לא חושב שיש כאן מקום לציין מחיר, כמה כבר מארז עולה 150, 200 ש"ח, לא ?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים