עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום! יש לי כרטיס TV של AVERMEDIA דגם TV98 + REMOTE אני יושב בWIN XP לוח ASUS CUV4X מעבד PIII 800EB 128 מ"ב SDRAM עכשיו יש לי בעיה השלט של הכרטיס טלוויזיה לא מגיב ואל תגידו סוללות ב 98 הכל עבד תוכנה שלט וכו' ב 2000 ובXP השלט לא מתפקד הכל מחובר נכון מותקנים הדרייברים הכי מעודכנים והתוכנה הכי מעודכנת השלט לא מדליק את הכרטיס וכשהכרטיס דלוק (הפעלתי עם העכבר....) הוא לא שולט עליו מודה מראש לכל העוזרים... :smoke:

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אהלן חברים, שאלה לי אליכם, מקווה שתדעו לעזור לי בפתרון. אני משתמש במחשב שלי בכרטיס קול חיצוני של חברת Line 6, הדגם הספיציפי הוא UX2 סתם לשם העניין, החיבורים בכרטיס הם חיבורי XLR וג'ק לגיטרה, כשחיבור האוזניות הוא חיבור 1/4', מה שמונע ממני להשתמש באוזניות גיימינג לדוגמא, שכוללות גם מיקרופון עם חיבור 3.5 מ"מ. עד עכשיו כשהייתי משחק ורציתי אוזניות עם מיקרופון, פשוט הייתי משתמש ב-LX 3000 של מיקרוסופט, לא מושלמות, אבל מתחברות ב-USB וכוללות בעצם דרייבר משלהן, ככה שכשאני מחבר אותן אין צורך בכרטיס קול עצמו. השאלה - איך אני מחבר את האוזניות גיימינג 3.5 מ"מ כדי להשתמש גם במיקרופון? מקווה שהסברתי את עצמי בצורה מובנת, אשמח כמובן…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. היי, אני משחק בסימולטור טיסה קרבי הנקרא Dcs (digital combat simulator) למי שמכיר. אשמח לקבל המלצה לג'ויסטיק איכותי למחשב.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by amit_R,

קניתי את הG7 בסופו של דבר.. אחלה עכבר והבעייה של הלחחצנים התסתדרה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום אני מחפש מקלדת שתשמש אותי לשימושים רגילים בלבד קצת פייסבוק גלישה באינטרנט חיפוש בגוגל לא משהו מיוחד הכי חשוב לי ומאוד חשוב לי שהמקלדת תהיה נוחה..שאני יוכל להניח את הידיים שלי בכיף עליה ולכתוב.. שיהיה מחיר של מקלדת ועכבר בין 80 ל180 , גג 200 אם יש משהו שעפתם עליו מבחינת נוחות, אני מעדיף גם שיהיה למקלדת כפתורים של פליי וסטופ למוזיקה במדיה פלייר שאני שומע. תודה רבה לכם.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by ישראלsc,

שלום וברכה מבקש עזרה. אם משהו מכיר את המקלדת. zowie celeritas אני פשוט לא מצליח למצוא אותה בשום מקום. דרך עגב יש לי corsair k70 rgb היא ממש טובה אבל אני רוצה למכור אותה כי זה לא בשבילי. אז מבקש עזרה בתודה! https://www.google.co.il/search?q=zowie+celeritas\&client=opera&hs=Mhx&biw=1280&bih=914&tbm=isch&imgil=pxK6vBRjZjVu-M%3A%3BLBlkboHdJrnuEM%3Bhttps%253A%252F%252Fgeekhack.org%252Findex.php%253Ftopic%25253D14113.0&source=iu&pf=m&fir=pxK6vBRjZjVu-M%3A%2CLBlkboHdJrnuEM%2C_&usg=__wYVN42yA4QRIgZeEjdhpBOEow1A%3D&ved=0ahUKEwjLmffopLLPAhWI7RQKHU4WDIMQyjcIJQ&ei=q9XrV4uYNYjbU86ssJgI#imgrc=pxK6vBRjZjVu-M%3A

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by b0nzZ,

אז ככה אני רואה שהרבה אנשים מתלבטים ולי יש את שני הפאדים אז אולי אני יוכל לעזור לכם קצת אז ככה נתחיל מ ה 4HD אז ככה נתחיל מהדברים הטובים דיוק דיוק דיוק... אבל ! דיוק זה לא הכול בסך הכול הפאד הז ה הוא לא רק לגימינג זה גם לעבודה משרדית כמו גלשיה באינטרנט וכו.. וההרגשה של הפאד לא בדיוק משדרת נוחות כול פעם שמזזים את העכבר יש רעש "קחחח" רעש של חיכוך של פלסטים עם פלסטיק (שדרך אגב ב 4 HD זאת תופאה מוגברת יחיסית לפאדים אחרים מפלסטים כמו ה RAZER דיסטרקטור) בכללי לא התחברתי לפאד הזה הוא אולי יותר מדויק מפאדים אחרים אבל ההרגשה איתו איך נגיד את זה "זה לא זה" גם מה ה 100 שקל האלה שמלשמים על פאד כזה קטן ממש לא שווה את זה כאחד שמשתמש רק ב LOW SENS הפאד הזה היה יותר מדי פצפון בשביל…

8. Started by ben060,

מאז שעשיתי מילוי דיו בעצמי יש בעיות עם ההדפס- העלתי תמונה. לפעמים הוא לא היה מדפיס בכלל, לפעמים היה מדפיס חלק (בעיקר מיד אחרי המילוי) ובד"כ המצב הוא כמו בתמונה. עכשיו אני שם לב שאני יכול לצלם מסמכים (זה מכשיר משולב), והוא מדפיס אותם חלק. עד עכשיו הייתי בטוח שהבעיה עם הדיו, אבל זה כבר לא הגיוני. מה זה יכול להיות? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. מה הכי שווה מבחינת ביצועים מחיר? משהו איכותי? עזבו את הכסף העיקר שהכי שווה מבחינת ביצועים מחיר! מה אתם ממליצים לקנות? אבל לא משהו גרוע שעולה 50 100.. משהו שיהיה איכותי..

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by CyberBot,

עד 250 אין עדיפות לחברה שימושים גיימינג והקלדה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by huber,

מישהו מכיר אתרים שמשוים מחירי חומרה בחו"ל?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום. אני צריך מדפסת לחדר מחשבים. מדפסת משולבת, לייזר, צבעונית (אני מניח שריצפתית) צריך להיות למדפסת מתקן שמי שמעביר כרטיס יכול להדפיס וזה יורד לו מהכרטיס. איך נקרא בכלל הדבר הזה? מישהו יודע איפה אפשר להשיג?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by mr_ripper,

אני רוצה לקנות בעוד כחודשיים מחשב חדש... אני מתלבט אם לחכות עוד קצת למוצרים חדשים שיצאו או שכדאי אפילו בקרוב... ואני גם לא יודע איפה כדאי לקנות (אני גר ברעננה ואני מעדיף לקנות בסביבה) בבקשה תעזרו לי! :-/

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Bah_gots_pIII_450,

אני הולך לקנות AMD TB1.4 עם GA-7DXR איזה זיכרון DDR אני צריך? 1600 או 2400 ? אתם חושבים שכדאי לי לחכות עם ה PIII450 שלי?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Talkman,

שלום לכם אנשי פורום יקרים! לפני מספר ימים הזמנתי דרך PCHardware מחשב. המחשב הוזמן לפי מפרט (http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=45076&start=0), שהרכבתי. אך היום התקשרו אלי, ואמרו לי, שהמארז, שבחרתי חסר במלאי ולא יהיה לפחות עוד שבועיים! :-\ המארז הוא: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case(לבן): http://www.pch.co.il/docs/pd612373275.htm . נאמר לי גם, שיש את אותו הדגם של המארז, אבל בשחור! הבעיה שלי היא: שהכוננים האופטיים שלי(צורב וכונן די.וי.די) הם לבנים. ואני פוחד, שהשילוב בין המארז השחור הזה לבין הכוננים הלבנים יכול ליצור משהו אבסטרקתי ומכוער. מכיוון, שלא יצא לי לראות שילוב בין מארז שחור לכוננים לבנים, אנ…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by berner,

חברים שלום אני צריך מנסיונכם המלצה למצלמת אינטרנט שיהיה לא איכות צילום ורצף תמונות לא שבורות אודה לסיוע ועל תשאלו על כסף כי איכות סבירה שווה את המחיר ? בברכה ???

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. רציתי לידע אתכם על מבצע משתלם שיש באופיס דיפו. כל הציוד ההיקפי של לוג'יטק 1+1 (רמקולים, מקלדות, עכברים וכו'), המחיר ההתחלתי אומנם יקר ביחס לחנויות מחשבים מתמחות, אבל בהתחשב שזה 1+1 זה יוצא ממש משתלם. (בדיוק הייתי צריך 2 סטים ל-2 מחשבים חדשים) רכשתי שני עכברים כאלה: (250 ש"ח) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=770749 ושני מקלדות כאלה: (300 ש"ח) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762420 יצא לי 550 ש"ח סך הכל כלומר 275 לסט. אשמח גם לחוות דעת את המקלדת והעכבר.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by OR007,

לפי דעתי הכותרת אומרת הכל אבל בכל זאת: אני בקרוב קונה מחשב וההתלבטות שלי היא האם האנרמקס שווה את ה-400 שקל הפרש מהקומפיוקייס. ההתלבטות שלי היא מפני שאם אני אלך על האנרמקס אני יצטרך להוריד בחלק אחר (במקרה הזה במקום לקחת לוח אם איכותי מבוסס NFORCE 2 של אסוס או צ'יינטק אני אצטרך לקחת ,GAV-7VAXP). אני מעדיף שלהשקיע בלוח אם מאשר במארז אבל בכל זאת אשמח לשמוע את דעתכם. ובאותה שאלה רציתי לדעת האם ספק של 300W של HEC יספיק למערכת חזקה ? או שיש צורך ב-350 מינימום ?.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. איפה אפשר לקנות בהכי זול באיזור המרכז steelseries siberia v2?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by gman_il,

לאחר שבועות רבים של דילמות בהרכבת מחשב (ושעות רבות מול פורום מפרטי מחשב) הגעתי לשאלה האחרונה (השאלה שבכותרת). אז מי לוקח ולמה?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. בעקבות התלבטיות קשות בימים אלו, כיצד לאכסן את אוסף הדיסקים שלי, אני רוצה לבקש את עצתכם ודעתכם. האפשרויות שעומדות בפני כרגע הן: 1) מעמד לדיסקים. 2) נרתיק לדיסקים. אשמח לקבל המלצה על כלי איכסון נוספים שלא לקחתי בחשבון. אני מחפש משהו טוב, אמין, נוח לשימוש. תודה רבה :saint:

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. קודם כל, תודה לך על שהקלקת על ההודעה שלי... ואללה איש טוב אז ככה, יש לי פנטיום II-300 ישן (5 שנים) עם 128 RAM וכל מיני כרטיסים שונים,כרטיסי מסך,הרדדיסקים וצרבים שאספתי במשך השנים. אני מעוניין לשדרג לפנטיום 4 חדש באזור ה 1.5GHZ ניסיתי להתעמק בנושא וגיליתי שכל מיני סטנדרטים חדשים צצו להם ואני לא מבין מה מהם טוב למה:-) אני רוצה לקנות מעבד,לוח אם, זיכרון חדש ומארז. איזה צ'יפסט כדאי? אחרי שבחרתי צ'יפסט איזה יצרן מנצל אותו הכי טוב? מה זה הDDR ו RDRAM ו EEC ומה עדיף לי מכל אלה? וכמה MB? כמה צריך לעלות לי כל זה ואיפה יהיה הכי זול? השימושים שלי במחשב הם: משחקים, תוכנות מתמטיות הרבה (MATLAB,ELB למי שמכיר), אופיס ותוכנת עריכת מוזיקה וMIDI (קיובייס,אסיד,סאונד פורג', פרוטילופס,CAKEWAL…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by mic,

קיבלתי עכבר חדש והוא בהתחלה עם הPS/2 אז לחבר אותו איתו או להוריד את הPS/2 ולהשאר עם הUSB ואיתו לחבר את העכבר?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by LifeBoih,

שלום אני מעוניין לקנות אוזניות גיימינג תקציב: 400(חריגה של עד 50 ש"ח) מיקרופון:כלול כרטיס קול מובנה בלוח אם אוזניות עדיפות לאטומות חול: מעדיף שלא עדיפות לקנייה בארץ

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום, אני מחפש סט מקלדת + עכבר . רצוי אלחוטי + שיהיו נוחים לעבודה ממושכת . רצוי מ KSP ... תודה רבה .

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים