ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
יש לי AMD XP 1700 שברצוני להריץ במשימות עתירות מאמץ (חישובי נקודה צפה) במשך זמן ממושך (ימים או שבועות) כך שה-CPU LOAD לא יירד מ-100% כמעט כל התקופה הזו. הטמפרטורה של המעבד שלא עוברת את ה-48 היא לא הבעיה אבל רציתי לדעת אם יכול להיגרם לו נזק כלשהו או שיש סכנות אחרות להיזהר מפניהן. האם זמן מנוחה קצר בין העומסים חיוני או שזה לא משמעותי?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ובבקשה לא משהו יקר, אני מוכנה להשקיע 150-200 שקל. ושיהיה משהו מהארץ,אין לי כח להזמין מחו"ל *לא חייב משהו איכותי .. אלא משהו בינוני שיחזיק כמה שנים. תודה רבה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין זיכרונות rev 2 ל rev 3? מה זה בעצם rev? ולמישהו יש מושג מה ההבדל באחוזים בין cas 2 ל cas 3?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הי, מעוניין לרכוש מדפסת לשימוש ביתי. מדובר בשימוש די בסיסי, בהיקפים נמוכים, כך שבהחלט יכול להיות גם פחות מהסכום הזה. דגשים עיקריים - חסכוניות בדיו, אם אפשר גם הדפסה דו-צדדית, וכמובן אמינות. ראיתי שעיקר ההמלצות היו על ה-6,500A plus, אבל קראתי עליה המון המלצות שליליות. מה דעתכם על הסדרה החדשה של HP (ה-Ink Advantage) שמתיימרת להיות חסכונית מאד? בעיקר ראיתי את ה-hp 4625 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=825465 תודה מראש, איל
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי את המוצר הנ"ל היום, אמנם המקלדת והעכבר נוחים אבל זה מגיע עם transceiver כזה שמתחבר ל-USB וקולט את האותות מהמקלדת והעכבר, גם זה עצבן אותי כי מה זה נותן לי שאני קונה סט אלחוטי ומקבל מקלט חוטי, חשבתי שזה מגיע עם מקלט קטן בצורה של דיסק און קי. רשום בחוברת ההפעלה שזה קולט לטווח של עד 1.8 מטר, ואני ניסיתי להשתמש במקלדת ובעכבר מהמיטה שלי שזה פחות ממרחק של מטר מהמקלט וזה לא מגיב לי. קניתי את זה אמנם להיות עם כמה שפחות חוטים במארז, אבל גם בנוסף שאני יוכל לשחק ולהפעיל סרטים מהמיטה. אגב, המחיר ששילמתי על זה הוא 179 ש"ח. האם עליי להחזיר את זה לחנות או שזה מצב תקין ומייקרוסופט לא ממש דייקו כשרשמו את טווח הקליטה של זה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש סטנד לאוזניות, בכללי זה לא משנה אם הוא נכנס בקיר או עומד, אבל נראה לי שעדיף עומד (אני לא רוצה לעשות חור בשידה שלי אם אפשר). אני לא רוצה משהו יותר מידי יקר ואיכותי, אני רק רוצה משהו נורמלי לשים עליו את האוזניות. אני מעדיף לרכוש מהארץ, אבל גם עם EBAY אין לי בעיה. זה פעם ראשונה שאני קונה מeBay אז לא יהיה לי בעיות עם מכס? איך זה עובד בכלל?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לעסק קטן אני מחפש משולבת שתחליף את הפקס לייזר הישן של קנון שיש שם. בעקרון השימוש העקרי יהיה פקס. ממש באופן נדיר צריך את זה בתור מדפסת, יש שם כבר עוד שתי מדפסות שחור לבן. אז אם כבר זה רק להדפסה בצבע פעם בכמה זמן. המדפסות של canon מעניינות בגלל שהן מגיעות עם 3 שנים אחריות: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4919 וככה אני יודע שהמדפסת תעבוד לפחות שלוש שנים. מצד שני המחסניות שלהן לא זולות, ולא מצאתי תחליפי. המדפסות של Brother מעניינות בגלל מחסניות זולות, למרות שאני לא יודע לכמה הן מספיקות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=804528 מצד שני האלחוטיות יקרות יותר, וגם משום מה אני מוצא את המדפסות רק בחנויות אינטרנט, לא רואה אותן ברשתות הגדולות.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הרמקולים החדשים שנמכרים בארץ Creative Inspire 5.1 Digital 5300 לבין הרמקולים מדגם 880 הידועים של אלטק ? שניהם 5.1, רק שהמחיר של קרייטיב יותר נמוך. מה הקצ' פה ? פרטים כל הרמקולים של קרייטיב: http://www.americas.creative.com/products/product.asp?Product=168&MainCategory=3
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר שבועות רבים של דילמות בהרכבת מחשב (ושעות רבות מול פורום מפרטי מחשב) הגעתי לשאלה האחרונה (השאלה שבכותרת). אז מי לוקח ולמה?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש עכבר למחשב נייד. נתקלתי באינטרנט סני סוגים: 1) מקלט -משדר. 2) בלוטות. - מה עדיף? מה נחשב טוב יותר? נוח יותר? מסורבל פחות? - אשמח אם גם תוסיפו המלצה לעכבר. המון תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם בעזרת השם אני מתחיל את לימודי הנדסת התוכנה עוד כמה חודשים. אני מחפש מדפסת יעילה חסכונית ואמינה. כמה שיותר דפים להדפיס בכמה שפחות כסף תקציב עד 500 שקל. אם זה משולב אז אין בעיה ואם חורג טיפה מהתקציב עדיין בסדר. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל, תודה לך על שהקלקת על ההודעה שלי... ואללה איש טוב אז ככה, יש לי פנטיום II-300 ישן (5 שנים) עם 128 RAM וכל מיני כרטיסים שונים,כרטיסי מסך,הרדדיסקים וצרבים שאספתי במשך השנים. אני מעוניין לשדרג לפנטיום 4 חדש באזור ה 1.5GHZ ניסיתי להתעמק בנושא וגיליתי שכל מיני סטנדרטים חדשים צצו להם ואני לא מבין מה מהם טוב למה:-) אני רוצה לקנות מעבד,לוח אם, זיכרון חדש ומארז. איזה צ'יפסט כדאי? אחרי שבחרתי צ'יפסט איזה יצרן מנצל אותו הכי טוב? מה זה הDDR ו RDRAM ו EEC ומה עדיף לי מכל אלה? וכמה MB? כמה צריך לעלות לי כל זה ואיפה יהיה הכי זול? השימושים שלי במחשב הם: משחקים, תוכנות מתמטיות הרבה (MATLAB,ELB למי שמכיר), אופיס ותוכנת עריכת מוזיקה וMIDI (קיובייס,אסיד,סאונד פורג', פרוטילופס,CAKEWAL…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי התלבטויות החלטתי לקחת את הסיכון ולקנות את המקלדת מדיה סנטר אלחוטית עם עכבר trackball של koribo vivar הדגם המשודרג של XGEN למי שמכיר. מבחינתי הרעיון עצמו פשוט וחכם, הרבה יותר הגיוני ממקלדת ועכבר לחוד, רק מה מסתבר שלא ממש פשוט למצוא היום בשוק מקלדת כזאת. אחרי זמן הסתגלות של שבוע הייתי די מסופק מהרעיון עצמו ודי התרגלתי לרעיון למרות ביצועים בינוניים ואיכות מכאנית מאוד ירודה. לא יפתיע אותי אם מהר מאוד איזה כפתור יפסיק לתפקד או ייתפרק. למרות הכל אני עדיין חושב שמדובר בשילוב מנצח כתחליף לעכבר מקלדת אבל נראה לי שעדיף לחכות עד שחברות העל יחליטו לצאת עם דגמים שלהם, אמנם קיימים בשוק מספר דגמים של lenovo ו logitech אבל עדיין זה לא ממש זה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
כותרת^^^^^ ^.^ ^.^ &.& אם הוא לא אז תנו לי אכברים אחרים עד 300 ש"ח שתובים לגיימרים
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נראה לי שאני מבזבז יותר זמן על הבדיקה מה לקנות מאשר זה שווה, אבל זה כבר מים מתחת לגשר... הדרישות הם יכולות הדפסה וסריקה, פקס אופציונאלי ולא חובה - וכן הדפסה אלחוטית(המדפסת תהיה מחוברת לראוטר וידפיסו ממנה דרך מחשבים ניידים שמחוברים לאותה רשת ביתית). סה טו. ה4500 wireless קורצת לי גם במחיר, וקראתי פה כמה וכמה וכמה דיונים על ההשוואה ביניהם, כאשר בכולם מזכירים את זה של4500 יש ביקורות גרועות ואת ה6500 מהללים, אבל באמת שלא הצלחתי להבין למה. תהרגו אותי. ברור לי אגב, שמבחינת עלויות, אפשר לרכוש מדפסת ב100 ש"ח ואז כעבור שנה להשקיע 1000 בדיו, ואפשר לקנות מדפסת ב500 ולהשקיע 400 בשנה בדיו - אני לא בטוח שהפרש המחירים בין ה4500 ל6500 "מצדיק" את זה - תקנו אותי אם אני טועה. לפי זאפ יד…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להעיף מחשב נייח ולשים במקומו מחשב נייד. למחשב הנייח מחובר: 3 מסכים, כבל רשת, רמקולים, מדפסת ומתאם לעכבר ומקלדת אלחוטי. הבעיה: שאני לא רוצה לחבר הכול למחשב הנייד ולהניח על השולחן מהסיבות: לא נוח לפרק הכול כל פעם, נראה כמו פצצה ותופס הרבה מקום על השולחן. המצב האידאלי מבחינתי הוא שהמחשב נייד ותחנת העגינה יוסתרו במגירות, אבל בגלל החשש שהמחשב נייד יתחמם אני יסתפק בזה שרק המחשב נייד יהיה על השולחן ושהוא יהיה מחובר רק לחשמל ולתחנת העגינה. ולכן חשבתי לקנות תחנת עגינה ולשים אותה באחת המגירות. השאלות: 1. האם תחנת עגינה כמו זאת תעשה לי את העבודה: http://www.ebay.com/itm/USB-3-0-to-Multiple-Universal-Docking-Station-7-Port-HUB-HDMI-VGA-Audio-/251964363237?pt=LH_Default…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין במדפסת הצבעונית החסכונית ביותר מבחינת עלויות הדפסה אני מחפש אחת שבעיקר תדפיס תציורים של הילד (הרבה מאוד!) ולא להדפסת תמונות לכן מחפש את המדפסת עם עלויות ההדפסה פר דף הזולים ביותר מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מקלדת USB, ולצערי היא לא מגיבה בבזמן ההדלקה של המחשב. אני רוצה לחבר אותה באופן קבוע דרך מתאם USB ל-PS2, זה ישנה משהו? הרי למה בכלל מחברים מקלדות דרך USB אם זה לא משנה? תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב סראונד אז רציתי לשאול אך הרמקולים האלה?? אם מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים עג ככה 600 700 שקל אני ישמח.... או למשל אלה
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למישהו יש ביקורת על הכרטיס ? , קצת פירוט עליו והאם הוא שווה את הכסף ? .
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה עכבר גיימרים ואני לא יוגע אם שווה לקנות MX510 ב184 או MX518 ב223 (שקל)... מה ההבדלים ביניהם חוץ מהDPI? אני לא יודע אם זה חשוב אבל אני רונה Steelpad QcK... תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כן, אני על סף קניית עכבר + פאד (כנראה) ואני מתלבט מה לקחת. בקשר לעכברים, חשבתי על MX 500 MX 510 [ אם מישהו יכול לרשום שורה - 2 על ההבדלים בין 500 ל 510 אני אודה לו ] או אולי עכבר אחר בסביבות המחירים ? ובקשר לפאד, חשבתי ללכת על פאנק השאלה: אם שווה להוציא כל כך הרבה כסף על פאד מסכן ?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מאיפו אני מורידה דרברים מעודכנים לוח אם msi , תודה לכם.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-