ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מארז חדש.. מעדיף מארז יפה בעל חלון ושחור!! ללא ספר כח ובתקציב של כ-400 ש"ח +/- יש הצעות?
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב .Ricoh 32*8*8 והיו לי בעיות בצריבה איתו בכל התוכנות בהתחלה, אז החלפתי את הכבל מידע,מכיוון שלא היה לי אחר החלפתי את הכבל לכבל של הארד דיסק udma - 66. עכשיו הצורב עובד טוב בתוכנה easy-cd creator וב nero הוא כל הזמן עושה לי בעיות אמנם אבל לא הורס לי את הדיסקים, הוא נותן לי שגיאה : medium speed error ואין סיכוי לזה כי זה מדיות GPT 80 דקות מסוגלות לצורב עד מהירות *16 וגם כמו שאמרתי בתוכנה האחרת זה צורב לי. ??? האם לשלוח את הצורב לבדיקה?(יש לי אחריות עדיין), האם הכבל ששמתי במקום הקודם לא יעשה בעיות עם הצורב בינתיים?, או האם פשוט לצרוב עם התוכנה השניה?!!???. ??? ??? ??? ???
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז אני עדיין לא קניתי רמקולים חדשים למחשב - ועברו כבר 3 חודשים... אז הגיע הזמן! אני מזכיר שוב - אני מחפש רמקולים עם סרראונד - 4.1 או 5.1 (ויש לי כרטסי קול AUDIGY, בלי הפאנל החיצוני, ומחשב 1.47 של AMD, 512 מ"ב ראם, וגם RADEON 8500 למי שזה מעניין אותו ) קראתי את הביקורת על ה ADA880, והרמקולים באמת נראים מצויינים אבל כתוב שאין תמיכה של ממש ב 4.1 או 5.1 במשחקים - אלא יש הדמייה בעזרת PROLOGIC או טכנולוגיה אחרת. עכשיו יש לי התלבטות בין ה ATP5 - שעליו אני לא יודע יותר מדי - האם הוא תומך ב4.1 של ממש במשחקים? כללית בביקורות שקראתי הוא קיבל ציונים טובים מאד וכולם אומרים שהסאונד בו מצויין והחסרונות היחידים הם שאין מקום לאוזניות (לא נורא אני אחייה) ושהבאס נורא חזק אפילו בהגדרו…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה צורך מומלץ כיום? אני רוצה זקזי. אני יודע שכיום זה כבר לא כל כך משמעותי בהשוואה ל IDE פשוט כל המערכת אצלי היא סקזי. הייתי הולך על הפלקסטור רק שלא ראיתי שיש לו סקזי X24
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ועוד שאלה: יש הבדל גדול בביצועים בין gf 2 pro ל-gf 2 titanium?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
טוב, אז אני לא אסבך לכם את העניינים יותר מידי... יש לי מעבד של אינטל במהירות 600 מגה-הרץ וכרטיס מסך ג'י-פורס 2 (אם-איקס 200). יש לי בערך 1000 ש"ח להוציא. מה יביא לי ביצועים יותר גבוהים (במשחקי מחשב בעיקר) ויהיה משתלם יותר באופן כללי? לקנות מעבד חדש של אינטל במהירות 1800-2000 בערך או כרטיס מסך Geforce 4 Ti4200? תודה מראש על העזרה...
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש המלצות טובות על מדפסת משולבת איכותית למשרד מדפסת לייזר משולבת פקס וצילום רצוי שתהיה מהירה זו מדפסת למשרד זו הסיבה שמוכן להשקיע עד 2000 שקל אשמח לקבל המלצות ממישהו שנתקל במדפסת טובה ששווה את הכסף, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP 4625 , ואני לא מצליח לקבל פקסים, קראתי בחומר הנלווה למדפסת שצריך לחבר בטור לכבל שמתחבר לנקודת הטלפון רכיב שנקרא מסנן DSL , היכן ניתן למצוא את הרכיב הנ"ל?.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח אם למישהו יש פתרון לבעיה הבאה: מדפסת משולבת חדשה של HP 5400 שהותקנה בהצלחה במחשב ביתי (מערכת הפעלה XP) ובמחשב נייד (מערכת הפעלה W7) ונראה שהכל תקין, אבל בזמן הדפסה לא יוצא כלום מהמדפסת למרות שנראה שהכל תקין ושהדף נשלח להדפסה אבל כלום לא מודפס, למעט דף ניסיון שכן יוצא מהמדפסת. החומרה תקינה 100% כי המדפסת כולל כבל USB נבדקו במחשב אחר והכל עובד כראוי. יש למישהו רעיון ? אולי זה משהו בחומת אש ? או באנטי וירוס שמותקן ? והאם יכול להיות שגם במחשב הנייח וגם בנייד יש אותה בעיה ? תודה מראש לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראשית ברצוני להודות לצביקה מרוזטק טכנולגיות מתקדמות, יבואני OCZ הרישמיים בארץ, על כך שנתן לי לקחת את ה-Sample שקיבל לצילום. סקירה קצרה על המוצר: כפי שניתן לראות OCZ החליטו להרחיב את מגוון המוצרים שלהם ולנסות להחדיר עוד ספקי כח איכותיים לשוק. הם החליטו שעליהם לייחד את עצמם מעט מן המתחרים והצליחו לעשות זאת בצורה לא רעה בכלל. הספק מגיע בגימור כרום מראה יפיפה, דבר שעוד לא נראה כמותו בתחום הספקים. עד כמה שהוא יפה הוא גם מאוד רגיש לשריטות. הוא מגיע כבר עם תמיכה בכבל ATX עם 24 פינים, תמיכה הנדרשת לדוגמא בלוחות החדשים של סוקט 775 של אינטל, ישנו גם מתאם מ-24 ל-20 פינים על מנת לתמוך בכל הדגמים הנמכרים כיום בשוק. על הכבל ATX יש שרוול ירוק זרחני.. …
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר לחרוג אבל רק קצת(50-100). תודה לכל העונים ;D מור רוזס
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לעסק קטן אני מחפש משולבת שתחליף את הפקס לייזר הישן של קנון שיש שם. בעקרון השימוש העקרי יהיה פקס. ממש באופן נדיר צריך את זה בתור מדפסת, יש שם כבר עוד שתי מדפסות שחור לבן. אז אם כבר זה רק להדפסה בצבע פעם בכמה זמן. המדפסות של canon מעניינות בגלל שהן מגיעות עם 3 שנים אחריות: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4919 וככה אני יודע שהמדפסת תעבוד לפחות שלוש שנים. מצד שני המחסניות שלהן לא זולות, ולא מצאתי תחליפי. המדפסות של Brother מעניינות בגלל מחסניות זולות, למרות שאני לא יודע לכמה הן מספיקות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=804528 מצד שני האלחוטיות יקרות יותר, וגם משום מה אני מוצא את המדפסות רק בחנויות אינטרנט, לא רואה אותן ברשתות הגדולות.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, בעקבות ה-BF שבא עלינו לטובה ראיתי שיש 50% הנחה על פאדים של החברות Ttesports,Zowie,Roccat בחנויות של KSP ו-IVORY. אני מעוניין לקנות לעצמי פאד במחיר של עד 80 ש'ח אחרי ההנחה השימושים העיקריים הם: -אינטרנט -משחקים כרגע העכבר שיש לי הוא Microsoft Wireless Mouse 1000 אבל כנראה שאני אשדרג ל Zowie AM-GS (הומלץ פה בנעוץ). תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת טובה לגיימינג, לא רועשת ולא יקרה- עד 120 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי היום את הסט (עכבר + מקלדת) עכשיו יש המון מקשים שכשאני לוחץ עליהם לא קורב שום דבר... איך אני יכול להגדיר מקשים אלו?? תודה מראש !!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל זו ההודעה הראשונה שלי אז שלום לכולם. זה אתר וגם פורום מצויין אני לומד פה המון עד עכשיו. אני רוצה לנגן קבצי מוסיקה בלפטופ ולשמוע אותם במערכת. להריץ כבל בחדר זה קצת מסורבל אז אני מעוניין בפתרונות אם יש לכם הצעות מענינות. זה יכול להיות כל דבר, משדר fm או bluetooth או כל דבר שלא העליתי על דעתי אשמח לשמוע. תודה מראש, גלעד נב. עדיף כמובן תוך כדי התחשבות במחיר לא לשכוח שעבדכם סטודנט מצוי
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי במדפסת תמונות הנ"ל של חברת sagem (קיבלתי מתנה עם מצלמה שקניתי) העניין הוא, שאני לא מבין איפה אמורים לקנות למדפסת סרט דיו נוסף. (עפ"י חוברת היצרן זה מגיע סרט דיו + דפי תמונה בערכה אחת) מישהו יודע??? אולי יש סרט דיו של חברה אחרת שמתאים גם??? (בדקתי בחנויות סטנדרטיות ובאינטרנט ולא הצלחתי למצוא בכלל איזכור לחברה הזאתי)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. קניתי היום ערכה של מקלדת ועכבר אלחוטיים מסוג Microsoft Wireless Optical Desktop 700 כשהגעתי הביתה וחיברתי את הערכה, המקלט זיהה את המקלדת בלי בעיות אבל העכבר לא עובד (העינית לא מוציאה אור והמקלט לא מזהה את העכבר. אחרי ששיחקתי קצת עם הכפתורים של עכבר, העינית הוציאה אור למספר שניות. בכל זאת, המקלט עדיין לא הצליח לזהות את העכבר. למישהו יש מושג אם ניתן לסדר את הבעיה, או שאני צריך להחליף את כל הערכה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת למשחקים, בעיקר למישחקי FPS כמו באטלפילד מהעכבר אני רוצה אפשרות לשליטה ברגישות ועוד כמה כפתורים בנוסף לתיכנות אבל לא יותר מידי כפתורים ושיהייה בעל אחיזה נוחה וארגונומית יש לי יד די גדולה ואני רוצה תגובה מהירה חשבתי על משהו כזה: http://ksp.co.il/?uin=17496 מקלדת אני רוצה שהתגובה שלה תהייה מהירה ושתהייה נוחה, אין לי תאמת צורך בכל כפתורי המקרו למינהם וכל התוספות האלה אני לא משתמש בזה ואין לי מקום למקלדת ממש גדולה אני פשוט רוצה משהו בעל תגובה מהירה ובגודל סביר אבל שעדיין יהייה נוח אני לא כזה מבין בזה ואני לא מחפש משהו מטורף ויקר, אשמח להצעות
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 512 מגה DDR וגם בווינדוס 98 וגם באקס פי סנדרה ותוכנות אחרות כותבות לי שהוא מנצל רק 60% מה אפשר לעשות ?? באמת נראה שהוא לא מנצל את כל הזיכרון תודה חברה רק תעזרו
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
http://www.gamepc.com/reviews/hardware_review.asp?review=axp2000&page=9&mscssid=&tp= Ibrow-now?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי nvidia geforce2 mx 100/200 עם דרייבר 21.81 ב win me אני רואה ביציאת טלויזיה את כל פעולות המחשב ב win xp אני רואה רק את תמונת הרקע של המחשב האם הבעיה ידועה ויש פיתרון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת מה ההמלצה שלכם למדפסת בסכום של בין 500-600 שקל עדיף אם כמה ראשי הדפסה בשביל החיסכון
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-