ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הנני מחפש 2 דברים: 1.סוללה 6 תאים אורגינלית למחשב נייד טושיבה TOSHIBA A300-1LT. 2.תיק גב לנייד שיעמוד טוב בזעזועים ובגשם עד 350 שח תודה על העזרה אנשים טובים שלומי ברוך
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעקבות התלבטיות קשות בימים אלו, כיצד לאכסן את אוסף הדיסקים שלי, אני רוצה לבקש את עצתכם ודעתכם. האפשרויות שעומדות בפני כרגע הן: 1) מעמד לדיסקים. 2) נרתיק לדיסקים. אשמח לקבל המלצה על כלי איכסון נוספים שלא לקחתי בחשבון. אני מחפש משהו טוב, אמין, נוח לשימוש. תודה רבה :saint:
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה עכבר הכי כדאי לי לקחת ? אני משחק קונטאר כבר 3 שנים והמירות תזוזה שלו והדיוק מאוד חושבים לי אני מתלבט בין 5 עכברים mx500 mx510 Microsoft IntelliMouse Explorer Wireless Microsoft IntelliMouse Explorer Viper func steelpad 4d steelpad 4s
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ומתלבט איזה ספק לקנות ומארז מישהו הציע לי משהו לSLI אבל החלטתי בסוף לא לעשות SLI הוא גם הציע לי את 400# FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan איזה ספק אתם מציעים לי משהו שיתאים לGEFORCE 7900GT אבל שיתאים גם בעתיד לGEFORCE שיצא עוד שנתיים (פחות או יותר) משהו שלא מרעיש יותר מדי ומשהו שהוא טוב ויחזיק תמערכת עם חברה אמינה בסביבות ה400 שקל ומארז זה מישהו הציע לי מארז נראה ממש טוב עם פתחים לאיוורור בצד והרבה מאווררים עשוי אלומניום כך שהוא מעביר חום טוב 600# GIGABYTE 3D AURORA אבל לא יודע אני מפחד שמהצדדים יצא רעש כי יש כאלה פתחים שאלתי את זה את מי שהציע לי אותו הוא אמור להחזיר לי תשובה אבל אם אתם מכירים את המארז גם אשמח לתשובה ממכם או מארז אחר שאתם יו…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנשים ברשותי p-2 233 שנשאר בלי כרטיס מסך האם כדאי לקנות כרטיס זול כדוגמת geforce 2mx400 או להשקיע בgeforce ti המטרה לעזור למחשב לסחוב את המשחקים החדשים שיצאו לשוק.(אני יודע שכדאי להחליף את כל המערכת מסיבות תקציביות הדבר יחכה אז בנתיים......)
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מקלדת USB, ולצערי היא לא מגיבה בבזמן ההדלקה של המחשב. אני רוצה לחבר אותה באופן קבוע דרך מתאם USB ל-PS2, זה ישנה משהו? הרי למה בכלל מחברים מקלדות דרך USB אם זה לא משנה? תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני צריך מדפסת לחדר מחשבים. מדפסת משולבת, לייזר, צבעונית (אני מניח שריצפתית) צריך להיות למדפסת מתקן שמי שמעביר כרטיס יכול להדפיס וזה יורד לו מהכרטיס. איך נקרא בכלל הדבר הזה? מישהו יודע איפה אפשר להשיג?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
האם לקנות AMD ATHLON XP רגיל (בטווח של חודש מעכשיו) או לחכות חודשיים-שלושה-ארבעה...וכו' עד שיצא ה-Thoroughbred?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי לאחי ליום הולדת G9. הבעיה שהוא לא מסתדר עם העכבר. לטענתו העכבר פשוט לא מדוייק, קשה לשימוש ואפילו עכבר אופטי של מיקרוסופט ב-80 ש"ח יותר נוח לשימוש ממנו. אני לא יודע אם מדובר בעכבר פגום או כיול גרוע או שפשוט העכבר לא בשבילו. אני מניח שיש בפורום בעלי G9. אודה מאד אם תרשמו את ההגדרות שלכם כדי שאוכל לבדוק אם המצב משתפר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מארז ביחד עם ספק טוב, שלא יהיה יפה אבל שתהיה בו זרימת אוויר טובה ויהיה איכותי. מה דעתכם על זה : http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=CAS012&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=16&aff=zap יש לכם הצעה יותר טובה, או שאתם יודעים איפה אפשר לקנות בזול ? אני לא חושב שיש כאן מקום לציין מחיר, כמה כבר מארז עולה 150, 200 ש"ח, לא ?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האלן.. בתקציב של עד 600 שקל למארז.. (אני מעדיף הרבה פחות) מה יש שמשתווה לAurora.. שלא צריך להחליף לו מאווררים וכו'.. כעיקרון מארז ב400-300 שקל יהיה מעולה..
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם אנשי פורום יקרים! לפני מספר ימים הזמנתי דרך PCHardware מחשב. המחשב הוזמן לפי מפרט (http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=45076&start=0), שהרכבתי. אך היום התקשרו אלי, ואמרו לי, שהמארז, שבחרתי חסר במלאי ולא יהיה לפחות עוד שבועיים! :-\ המארז הוא: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case(לבן): http://www.pch.co.il/docs/pd612373275.htm . נאמר לי גם, שיש את אותו הדגם של המארז, אבל בשחור! הבעיה שלי היא: שהכוננים האופטיים שלי(צורב וכונן די.וי.די) הם לבנים. ואני פוחד, שהשילוב בין המארז השחור הזה לבין הכוננים הלבנים יכול ליצור משהו אבסטרקתי ומכוער. מכיוון, שלא יצא לי לראות שילוב בין מארז שחור לכוננים לבנים, אנ…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סט מקלדת + עכבר . רצוי אלחוטי + שיהיו נוחים לעבודה ממושכת . רצוי מ KSP ... תודה רבה .
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לידע אתכם על מבצע משתלם שיש באופיס דיפו. כל הציוד ההיקפי של לוג'יטק 1+1 (רמקולים, מקלדות, עכברים וכו'), המחיר ההתחלתי אומנם יקר ביחס לחנויות מחשבים מתמחות, אבל בהתחשב שזה 1+1 זה יוצא ממש משתלם. (בדיוק הייתי צריך 2 סטים ל-2 מחשבים חדשים) רכשתי שני עכברים כאלה: (250 ש"ח) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=770749 ושני מקלדות כאלה: (300 ש"ח) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762420 יצא לי 550 ש"ח סך הכל כלומר 275 לסט. אשמח גם לחוות דעת את המקלדת והעכבר.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, נכון לעכשיו אני מחזיק בלפטופ Y580 של Lenovo שברוב היום מונח על משטח קירור, לצידו אני משתמש בעכבר Logitech M557 שהוא עכבר בלוטוס קטן יחסית לעכברים סטנדרטים.. אני ממש מרוצה מהמקלדת של הלפטופ, נוח להקליד בה, היא פרוסה כמו שצריך, כוללת Numpad ותאורה אחורית.. הבעיה שלי היא שכשאני משחק במשחקים שגורמים למחשב להתאמץ המחשב כל כך מתחמם שזה נהיה בלתי נסבל לשים את היד על המקלדת.. המטרה שלי היא לרכוש מקלדת שתהיה נוחה באותה מידה של המקלדת של הלפטופ, לא צריך משהו מוגזם של גיימינג, מבחינתי משהו של Microsoft או Logitech אפילו, רק שיהיה כיף להקליד, אם אפשר תאורה אחורית זה מעולה, ואם יש אופציה לסט של מקלדת+עכבר זה בכלל מעולה כי אני מתכנן גם לרכוש מחשב חדש בחודשיים הקרובים וזה יכול…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, שאלה לי אליכם, מקווה שתדעו לעזור לי בפתרון. אני משתמש במחשב שלי בכרטיס קול חיצוני של חברת Line 6, הדגם הספיציפי הוא UX2 סתם לשם העניין, החיבורים בכרטיס הם חיבורי XLR וג'ק לגיטרה, כשחיבור האוזניות הוא חיבור 1/4', מה שמונע ממני להשתמש באוזניות גיימינג לדוגמא, שכוללות גם מיקרופון עם חיבור 3.5 מ"מ. עד עכשיו כשהייתי משחק ורציתי אוזניות עם מיקרופון, פשוט הייתי משתמש ב-LX 3000 של מיקרוסופט, לא מושלמות, אבל מתחברות ב-USB וכוללות בעצם דרייבר משלהן, ככה שכשאני מחבר אותן אין צורך בכרטיס קול עצמו. השאלה - איך אני מחבר את האוזניות גיימינג 3.5 מ"מ כדי להשתמש גם במיקרופון? מקווה שהסברתי את עצמי בצורה מובנת, אשמח כמובן…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מדפסת משולבת דגם X2550, האם יש אפשרת לבטל את הפונקציה של "ישור מיכלי הדיו"? בתקופה האחרונה הסורק לא עובד, היום החלפתי טיונר במדפסת ולאחריו המערכת האוטומטית של המדפסת מבקשת לבצע ישור דף וסריקה של הדף המודפס. ברצוני לבטל את האפשרות של המיישר האוטומטי מכיוון שהסורק לא עובד וזה מונע ממני להמשיך בפעולות ההדפסה. צירפתי תמונות של הבעיה הנ"ל בתודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי אחי גר בבאר שבע וקיבל ניסוי של אינטרנט בכלים של חברת ערוצי זהב טוב .. קיבל מודם usb של מוטורולה עכשיו את המודם לא צריך לחבר לכרטיס רשת כמו שאמרו לי סבבה הטכנאי התקין לו את הדרייברים של המודם usb במחשב והמנורה של החיבור דלוקה אבל עדיין המחשב לא מזהה שיש אינטרנט ניסיתי לעדכן דרייברים למצוא חומרה חדשה אבל כלום זה לא נותן הוא גם עשה באקספלורר never dial a connection הוא התקשר גם לתמיכה המפגרת שלהם והם הביאו לו כל מיני חרטות שזה קשור לפיירוול של האקס פי יש לו אקספי מותקן אני לא יודע מה לעשות אצל חבר שלי נגיד הוא התקין את הדרייברים של ה מודם איתחל את המחשב ושלום על ישראל למה זה מסתבך תודה מראש אלירן
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לעסק קטן אני מחפש משולבת שתחליף את הפקס לייזר הישן של קנון שיש שם. בעקרון השימוש העקרי יהיה פקס. ממש באופן נדיר צריך את זה בתור מדפסת, יש שם כבר עוד שתי מדפסות שחור לבן. אז אם כבר זה רק להדפסה בצבע פעם בכמה זמן. המדפסות של canon מעניינות בגלל שהן מגיעות עם 3 שנים אחריות: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4919 וככה אני יודע שהמדפסת תעבוד לפחות שלוש שנים. מצד שני המחסניות שלהן לא זולות, ולא מצאתי תחליפי. המדפסות של Brother מעניינות בגלל מחסניות זולות, למרות שאני לא יודע לכמה הן מספיקות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=804528 מצד שני האלחוטיות יקרות יותר, וגם משום מה אני מוצא את המדפסות רק בחנויות אינטרנט, לא רואה אותן ברשתות הגדולות.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות אוזניות גיימינג תקציב: 400(חריגה של עד 50 ש"ח) מיקרופון:כלול כרטיס קול מובנה בלוח אם אוזניות עדיפות לאטומות חול: מעדיף שלא עדיפות לקנייה בארץ
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שני הארדיסקים, אחד 30 ג'יגה בייט של IBM ואחד 30 ג'יגה בייט של MAXTOR, בנוסף גם צורב ודי וי די... איך הכי כדאי לי לסדר אותם ? כרגע שני ההארדיסק ביחד על אותו הכבל והכוננים על כבל אחד, כאשר הדי וי די הוא מאסטר (אל תשאלו למה...)
-
מה הכי שווה מבחינת ביצועים מחיר? משהו איכותי? עזבו את הכסף העיקר שהכי שווה מבחינת ביצועים מחיר! מה אתם ממליצים לקנות? אבל לא משהו גרוע שעולה 50 100.. משהו שיהיה איכותי..
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חמי קנה מחשב + מדפסת מערוץ הקניות LEXMA2670 הלכתי וגם התקשרתי לחברה שסיפקה ציפ מחשבים בראשון לציון ובקשתי לשדרג אותה בגלל שאין לה פקס והם קצת עושים בעיות נראה לי ..................... 1 קודם כל למה לשדרג יש לך מדפסת טובה ? 2 הם אומרים שמחיר של המדפסת הוא 180 ש"ח ( LEXMA2670 ׂ 3 בשביל לשדרג ל HP 4500 OFFICEJET אני צריך להוסיף 280 ש"ח ....כי עולה 460 ש"ח להם (330 ש"ח ב KSP )........שבמחיר הזה ובתוספת של 50 ש"ח אני קונה מדבפסת חדשה בנוסף ל LEXM2670 וגם היום יש הרבה מבצעים על מדפסות 4 התקשרתי היום שוב ונציג אחר אמר לי שאפשר לשדרג ל X5070 בתוספת של 160 ש"ח 5 משהו פה לא הגיוני במחירים שלהם מה עושים ? 6 נראה לי שהם רוצים להרוויח עלי פעמיים ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לשתף יש לי את העכבר הזה כבר כמה וכמה שנים כבר אי אפשר למצוא אותו לקנייה אפשר רק באיביי והוא נמכר ב 250 דולר כמעט 1000 שקל ועוד במצב של מחודש לא חדש Item condition: Seller refurbished לעכבר מסתבר יש בעיה ידועה שקרתה גם לי בדיוק בחיבור של הכבל שנכנס לפנים העכבר יש בלאי עד לנקודת זמן שהעכבר מתנתק ומופיע כל הזמן בוינודס בגלל זה אצלי עוד הצלחתי לתפקד כמה חודשים עד שהעכבר בכלל לא היה מזוהה הרצתי חיפושים ומצאתי וידאו של בן אדם שמפרק את העכבר ומלחים שם את הכבל הקרוע http://youtu.be/cCs2dr-XOSA במקום לעשות מה שהוא עשה פשוט קניתי מסין כבל חלופי שעלה לי 10 דולר הכבל הגיע אחרי איזה חודש הצלחתי לפתוח את העכבר ולחבר את הכבל החדש והעכבר עובד כמו חד…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למי שיש את הכונן של אסוס x50 הוא נפתח לאט? ז"א המגש שלו יוצא לאט?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-