ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מעוניין בלקנות מדפסת משולבת שתשמש אותי להדפסות איכותיות (אולי גם להדפסת תמונות...) ושתשמש אותי גם לפקס מאוד חשוב שהמדפסת תהיה קלה לתפעול וידידותית למשתמש שיהיה קל להחליף דיו וכמובן שתהיה אמינה ולא תתקלקל כל יומיים... ובבקשה לא לחרוג מהתקציב אפילו לא במאה שקל תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
בתכלס פעם שנאתי משחקי מרוצים...פשוט לא עניין אותי...אבל ביום חמישי קניתי מחשב חדש והתקנית עליו nfs undercover ונהנתי חבל על הזמן...פשוט אחד הדברים הכיפיים... אני רוצה לקנות הגה אבל לא בא לי להשקיע עליו מלא כסף...מן הסתם אני לא יחרוש עליו וזה יהיה בעיקר כשהחברה באים עושים תחרויות וכאלה... תכלס, אני לא מבין בזה כלום...לא איך זה מתחבר [מתאם או לא] ולא בכמות הכסף או המותגים ששוה להשקיע בשביל זה אני מעדיף לקנות יד שניה במצב יחסית טוב מאשר חדש. אם מישהו יכול בערך לכתוב כמה כדאי להוציא על דבר כזה ומה אני אקבל בתמורה...תודה! ודרך אגב, חיפשתי בגוגל מדריכי מושגים ודברים כאלה...אבל אני צריך טיפה להכנס לעניינים לפני...
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מחפש אל פסק שיהיה במיוחד עם USB לא יעבור את ה- 450 שקל מתח של 700VA תודה!
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת רשת שקולטת את החדר בצורה רחבה יותר. אולי מורכבת ממספר מצלמות. אם מצלמה רגילה קולטת את האור כמתואר בציור א': אני מחפש משהו רחב יותר, נניח כמו בציור ב': תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים ל2000 והוא מבקש איזה 2 קבצים שאני לא מוצא בשום מקום(אין לי את הדיסק של WIN2000) gt680.sys gtwatch.exe אולי מישהו יכול לשלוח לי אותם בEMAIL ואז אני מקווה שהסורק סופסוף יעבוד...
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבעיה היא כנראה בכרטיס קול......... אני פותח את המחשב ורגיל תוך כדי גלישה תמיד לשמוע מוזיקה ברקע. אני עובד על XP אם זה משנה... (אבל כבר אני עובד איתה איזה 3 שבועות והיא מצויינת וזה לא קרה לי עוד) עכשיו מאתחול פתאום בשלב מסוים במנגינה בלי שאני עושה כלום (שמעתי מדיסק) המנגינה נפסקת. עכשיו אם במדיה פלייר (כן...... אני אוהב את מדיה פלייר 8 מה לעשות) אני לוחץ בפס הקטן הזה על חלק מסוים במנגינה (דקה 20 נגיד) אני שומע את המוזיקה לחצי שניה ואז זה שוב מפסיק. עכשיו במדיה פלייר המנגינה ממשיכה להתנגן והכל טוב ויפה, אבל ברמקולים לא שומעים כלום. אני מניח שהבעיה בכרטיס קול. נ.ב. אין שום התנגשויות. תודה לכל מי שיעזור
-
-
אני קונה מעבד xp1600 כרטיס מסך geforce 2 gts רציתי לדעת מה ייתן י ביצועים יותר טובים וכמה יותר טובים לוח אם asus a7v133-c 521 pc 133 או GA-7VTXE gigabyte kt 266a 256 mb ddr mushkin basic 2100
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום חבר שלי קיבל צורב (משהו ענתיקה hp x 2), והוא אומר כשהוא מנסה לצורה בנרו הוא מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Power calibration area is full למישהו יש מושג מה זה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באתר AMD MB פורסם מאמר, לגבי הATA 133 שמאקסטור השקיעו כ"כ הרבה זמן וכסף בפיתוח שלו, ובנתיים היא החברה היחידה שעושה שימוש בתקן הזה. הדעה מאוד מעניינת, לדעתי היא גם נכונה מאוד, ואולי תפקח קצת העיניים לכמה מתלהבים פה בפורום.... http://www.amdmb.com/article-display.php?ArticleID=151
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! קניתי מחשב חדש ועכשו אני רוצה לקנות לו מארז התקציב 400 שקל הדרישות - כמה שיותר גבוהה ורחב (מי אמר שהגודל לא קובע ;D ) - מראה חיצוני לא משנה לי בכלל. וגם לא איכות קירור, רק שיהיה ארוך ורחב (גבוהה גם לא מזיק [; ) מה הכוונה רחב? רחב משמע יותר מהדראגונים למיניהם (רוחב של 205 מ"מ) מה הכוונה ארוך? יותר מהדראגונים גם פה! P: (שזה 470 מ"מ) הגובה לא כל כך חשוב אבל עדיין רצוי שיהיה בגובה tower לפחות זה המארז שמצאתי בתקציב שלי http://www.codegenworld.com/shanghai/03_products/index.asp?max_id_search=13&min_id_search=&pro_id_search=176 אני יכול להשיג אותו ב360 שקל, השאלה אם זה כדאי - וכאן אתם נכנסים לתמונה, תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
כרגיל אני ואנקודר התווכחנו לנו בשעות הצהריים, והפעם הויכוח היה, איזה מעבד חזק יותר, האת'לון 1Ghz שלו או הסלרי החדש שלי... ברור לכולם כי המעבד שלי יותר חזק כרגע, אבל אנדוקר הידוע בשיטותיו המתוחכמות הצליח לעורר בי תמיהה כלשהי, מה דעתכם ? וכן, המעבד עולה חצי...
-
- 84 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
היי, יש את שני הספקים שksp משווקים תחת שמם: ?KSP 400W PFC? ?KSP 500W ActivePFC? אם למשהו יש ניסיון איתם שיתן לי את דעתו. תודה. אגב,זה המפרט שאחד מהם אמור להכנס אליו Athlon 64 3000+ Epox 8KDA3J S A-DATA 512 6800NU\MSI 9800Pro CDRW+DVDROM Samsung SATA 80Gb Tt Xaser Lanfire midi
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מצלמה עד 1500 שח דיגטלית עם גיגה זיכרון...משו חמוד ועם אחריות..ושמישהו פה ממליץ עליו..עם פלאש זום ובטריה נטעטנת אפשר גם בטריות רגילות..
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אני מוכן להשקיע 1500 ש"ח בכרטיס מסך רמקולים ועם נשאר אז מסך וצורב
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני שאלתי תשאלה הזאתי לפני הרבה זמן ולא קיבלתי תשובה מספיק טובה... יש לי מארז יחסית קטן לפי דעתי..... כ 39 סמ אורכו עם זה עוזר במשהו?!?! בכול מקרה יש מצב שזה לא ייכנס לי למארז ... ???
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמת אינטרנט איכותית וזולה - גג 200 שקל (גם 200 שקל זה המון ) האם כל המצלמות שיש בחנויות חשמל הם טובות ? או שזה סתם זבל? למשל טרקלין חשמל: http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=44391 איך אני בודק אם מצלמה היא טובה? מה במפרט של המצלמה אני צריך להסתכל בשביל לראות שהיא טובה? ומהם ההגדרות שאמורות להיות למצלמה איכותית? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת את הכיוונים ההכי טובים למסך זה,כולל את כל התפריטים(צורה,אור והכל)במצבי רזולוציה : 1280x1024 , 1600x1200 האם מישהו יודע? האם יש תוכנה אולי לזה? חיפשתי הרבה ברשת ולא מאצתי מידע מועיל. אשמח מאד לקבל תגובות שיעזרו. תודה רבה, טל
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות ps4 וגם מסך טלוויזיה גדול במיוחד בשבילו ועכשיו כשאני מתחדש כבר בגדול רציתי לקנות גם אוזניות שיהיה לי כיף לשחק ב- ps4 ובאמת להנות מחווית המשחק. אני לא מבין איך זה הולך כאן אז פשוט אני צריך אוזניות אלחוטיות (שזה חשוב) שאתם יודעים שהוא יעבדו בטלוויזיה בps4 ואם גם אפשר מיקרופון שמחובר אליהם ( אבל בהחלט לא הכרחי). עד סכום של בערך: 150 ש''ח תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר 13 שנה שברשותי מחשב, התקנתי פעם ראשונה משחק (OUTRUN2006) ומצא חן בעיני אך לא נוח לי לשחק עם המקלדת ואני מעוניין לקנות הגה. מצא חן בעיני לוג'טק G25 אך מחירו בשמיים ואיני יודע אם הגיע לארץ. אם איזה הגה הכי כיף לשחק כולל ויברציות וההרגשה תודה מראש לכולם.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מקלדת חדשה שתעלה לי בסביבות ה-300 350 ש"ח. המקלדת היא בעיקר לגיימינג.. אבל הבנתי שמקלדות שמיועדות למשחקים עולות 400+ והן גם לא אלחוטיות.. המקלדת שאני מחפש היא אלחוטית שטובה למשחקים (בעיקר) ונוחה (חשוב). תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עדיין לא סגור על ההצעה שהציעו לי אני מחפש מקלדת ועכבר לא חייב בסט או אלחוטיים עד 800 ש"ח. בלי קשר g11 עדיף על g15? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אוקי, אז אני מתכוון ממש בקרוב לקנות עכבר ergo 525 של ג'יניוס ונשארו לי כמה עשרות שקלים, אז חשבתי אולי לקנות איתם פאד... לפי מה שהבנתי הפאד aqua 3, יהיה הכי משתלם... השאלה היא אם אני אשים לב להבדל עם הפאד ובלעדיו עם העכבר הזה... כי לפי מה שהבנתי הפאד שימושי בעכברים כמו ה-G5, כדי לשמור על הרגליות שלו או משהו כזה... בעיקרון המשטח שהעכבר עומד להיות על חלק, אבל בכל זאת.... ואם כן, איפה אני יכול להשיג את הפאד הנ"ל בארץ? פשוט חיפשתי אותו בזאפ ובכל מיני חנויות ולא מצאתי.... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לסט אלחוטי עד 180-200 ש"ח בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-