עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. פעם כולם עפו על קריאטיב...אבל עם הזמן זה הפך נדוש ולא נדרש כל כך. העניין הוא שאני רוצה כניסה אופטית בכרטיס קול ובמובנה של הלוח אם אין. :\ נכנסתי לאתר של קריאטיב לראות מה חדש בתחום הכרטיסים וגיליתי שהם מוכרים שלושה כרטיסים עיקריים: X-FI רגיל PCIE X1 X-FI טיטניום (עולה כפול מרגיל) PCIE X1 ודגם נוסף שנקרא fatalaty אבל זה בטח אוברקיל. עכשיו, אני שואל את עצמי, נניח שאני קונה את הטיטניום הזה (יש באיביי במחיר של הגרסה הרגילה), אני אראה הבדל משמעותי בין המובנה לבין זה ? יש אלטרנטיבה דומה פחות יקרה? אני סה"כ צריך כניסה אופטית כדי לחבר את הפס3 למחשב ולהוציא סאונד לרמקולים של המחשב. אני לא רוצה להשתמש בכבל AV שמסופק עם הפס3 כי זה כבל מסורבל\מכוער\מתפצל ומקשה על העניינים + בעת…

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  2. Started by mccartney,

היי! מישהו יכול לחוות דעה על המדפסת HL-2035 של BROTHER? (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718598) מחוות דעת מאתר amazon וזאפ עולה שהיא מרעישה עד חצי שעה לאחר שהיא מסיימת להדפיס, מישהו מכיר ויודע האם זה עד כדי כך גרוע? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by neogod,

עידכנתי את הדריבר של ה TOUCH PAD ונעלמו לי כל האפשרויות של המולטי טאצ'. האם מישהו יכול לתת קישור לדריבר שתומך במולטי טאץ ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  4. Started by p_uriel,

שלום, אני מחפש מצלמת רשת שתשמש בעיקר ל SKYPE, אבל שתהיה ברמה טובה יחסית. אין לי שום מושג מה נחשב לטוב / איכותי וכו'. תקציב - עד 150 ש"ח. אשמח להמלצה. כמו כן, יש מס' מצלמות רשת ב DealExtreme: האם שווה לרכוש שם? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by star_dust,

שלום, העכבר של המחשב השולחני שלי (ווינדוס 7 32 ביט) הפסיק לבצע גלילה. כלומר בתוכנות מסויימות הוא עובד ובאחרות לא. למשל: לא עובד באקספלורר 9, וורד, אקרובט רידר. אבל עובד בנוטפד ובויז'ואל סטודיו. סוג העכבר (טיאק לייזר) לא נראה לי שמשנה, כי ניסיתי איזה 4 עכברים אחרים מסוגים שונים ואף אחד מהם לא עבד. התקנת דרייבר לא עזרה. כל החפירות שעשיתי באינטרנט וכל החיטוט בקרביים של הווינדוס לא פתרו את הבעיה. מתסכל... :s05: כל עזרה בנושא תבורך

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  6. Started by flounder,

אני מחפש gamepad למחשב PC. תקציב עד 100 ש"ח ישמש בעיקר לפיפא לאחיינים בגילאי 8 ו 6. יש בKSP את המוצר המצורף בקישור ב60 ש"ח אך הם אינם מספקים יותר מדי פרטים, האם הוא מתאים לPC וכמו כן בתמונה נראה כאילו אין ג'ויסטיקים אלא רק כפתורים. אני באופן אישי לא ממש השתמשתי בשלטים מאז האטרי וה apple 2c בערך ואין לי ממש מושג בנושא. אשמח לעזרה ותודה מראש. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=3914

7. Started by yirmio,

שלום לכולם! אני מחפש לוח אלקטרוני או עט אלקטרוני לשימוש עם תוכנת onenote. אין צורך במשהו מקצועי, רק שאוכל לכתוב בשיעור ישירות לתוך התוכנה. אשמח להמלצות. תודה! נ.ב. אפשר גם לקנות בארה"ב.

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  8. Started by nirrub,

יש לי היום Creature 2.1 של JBL ואני לא ממש מרוצה - השליטה על הווליום היא מהסטלייט שזה לא ממש נוח וגם איכות הקול בעייתית מאוד - באסים וגבוהים נשמעים טוב מאוד וחזק מאוד, אך צלילי האמצע לא נשמעים מספיק חזק. בסרטים, קורה הרבה שאני מגביר בשביל לשמוע את הדיבור ואם יש קטע אקשן מייד אח"כ, הווליום של האקשן ממש חזק לעומת הדיבור בצורה שמחרישה את כל הבית. בקיצור, מחפש סט איכותי, 2.1, שימוש עיקרי לסרטים ומוזיקה אם כי גם אשתמש בו למשחקים. אשמל לכל המלצה! תודה!

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  9. שלום אנשים טובים, הכותרת די אומרת הכל, אני מעוניין בסט גיימינג בתקציב הנ"ל, אשמח לשמוע המלצותיכם, אני מניח שניתן לחרוג בעוד 100 שקל... אם אפשר שהסט כולו יהיה אלחוטי מה טוב ... עדיף מאוד שהעכבר יהיה אלחוטי... השאלה אם יש כזה דבר עכבר גיימינג אלחוטי ... אני די חלש בתחום ... :-X

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  10. Started by עוד אחד,

מתלבט בין ה G700 ל performance mx. מישהו יכול לתת בעד ונגד ? איזה מרחקי עבודה הם מחזיקים ? העבודה עם הטריליון כפתורים של ה700 נוחה ? איך העבודה של הperformance על זכוכית ? אני שוקל לקנות אחד מהם ביד 2.

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by Athalef,

שלום לכולם. יש לי מחשב נייד של Packard Bell מדגם TS11HR-160IL שלאחרונה התחיל לעשות לי בעיות כנראה בגלל אבק שמצטבר בפנים ומונע מהמאווררים לפעול כראוי ולקרר את המעבדים כמו שצריך. מה שקורה זה שהמחשב, בעת פעילות אינטנסיבית (כמו משחק), פשוט מכבה את עצמו אחרי כמה זמן, כנראה כדי למנוע נזק חומרתי. כרגע המחשב בתיקון (ניקוי). לאחר שהבנתי שרבים האנשים שקונים משטח קירור לנייד שלהם - התחלתי לחפש... אפשר עזרה והמלצה על משטח קירור טוב, מאיפה לקנות והאם כדאי מהארץ או מחו"ל? תודה רבה ולילה\בוקר\יום טוב.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שבת שלום! אני צריך המלצה למדפסת צבעונית בתקציב של עד 2000ש"ח מדפיס הרבה תמונות מהאינטרנט, יוצר כרטיסי עסק, כרטיסי ברכה, מדפיס תמונות לצורך הגדלה, מדפיס תמונות נדירות למיניהם ברחבי האינטרנט ועוד ועוד. השתמשתי ב‏Officejet 4500 Wireless והיא כלל וכלל לא חסכונית, לא בשבילי בכל מקרה. חודש שעבר עמדתי על 120 דפים שכל הדף עם תמונה צבעונית ונקנסתי בדיו. תמליצו לי על מדפסת חסכונית וטובה לצורך הדפסת תמונות ורכיבים, שוב, אני מדפיס הרבה. חשוב שתיהיה ממש חסכונית..יש לי סיוטים מה‏Officejet 4500 Wireless

13. Started by eranir,

מחפש מקלדת לשימוש כללי, בנפרד או כחלק מסט (צריך גם עכבר, יכול לקנות כחלק מהסט או בנפרד). חיפשתי מקלדת עם משענת לידיים שאינה קטנה מדי (כמו ב-MS Comfort 4000, רק מקלדת נורמלית), עם מקשים נוחים (לא slim), עדיפות לחוטית אבל לא חובה, וכמה שיותר "רגילה". לצערי לא הצלחתי לענות בעצמי על הדרישות, כאשר הכי קרובה היא ה-Wave של לוג'יטק, וגם ה-MS Comfort 5000 נשקלת. מכיוון שהמקלדת מיועדת בעיקר למשפחה, לא מצאתי לנכון לבזבז עליה 1000 שקל ולקחת משהו כמו ה-MX5500. אשמח לעזרה, ערן

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  14. Started by asaf556,

שלום אני רוצה לקנות מקלדת חדשה לאחר שהX6 שלי חדלה לפעול בפתאומיות אני מחפש מקלדת גיימינג טובה אני מטלבט מה לקנות וראיתי את שתי המקלדות האלה מה ההבדל בינהם?מי מומלצת יותר?והאם יש מקלדת אחרת שמומלצת יותר מהמקלדות האלה ? תודה מראש לעונים

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by aviad_chai,

חשוב: * שיראה אלגנטי ויפה. * מרובה יציאות. אופטיות/HDMI/ וכדומה.. ( לא חובה HDMI) * מחיר נמוך 500 ומטה! * שליטה מהכרטיס עצמו.

16. Started by DarkPeanut,

התחלתי לעבוד במשהו שדורש פרסום נרחב, אני מדריך אומנות לחימה באיזור המגורים שלי, ותהיתי לגביי מדפסת שתוכל להדפיס לי דפי A4 ואולי אפילו גם A3 אבל לא חובה, ובכמויות שהם לא כל כך בייתיות, לגבי צבעוני אני עדיין מתלבט, הייתי רוצה שיהיו לי עותקים צבעוניים אבל אני לא יודע מה העלויות של הדבר ומה ההבדל בין מדפסת שיש בה צבעוני לבין כזו שאין בה (מבחינת אמינות, הבדלי מחירים וכדומה) חשוב לציין שכבר המליצו לי על מדפסת לייזר של Brother, אבל לא נתנו לי איזשהו דגם שאוכל להסתכל עליו ולהציג פה בשביל לקבל ביקורת. תודה !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by MIdian,

שלום, אני מעוניינת לרכוש הארד דיסק חיצוני ורציתי לשמוע המלצות על חברות טובות, על חנויות אמינות באינטרנט ועל הקיבולת המומלצת. התקציב שלי נע סביב ה - 500 ש"ח אבל אם זה אומר שאני אקנה הארד דיסק שלא יספיק לי בעוד שנתיים אז אני יכולה להגדיל את התקציב. אשמח לעזרתכם בנושא (:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום חברים, אני צריך המלצה לכרטיס TV עבור הקלטה ועריכה. חשוב לי שהכרטיס יקליט באיכות טובה, יקליט בסטיראו סאונד. צריך שיהיו לו את היציאות(החיבורים) הבאים: - RCA - HDMI תודה רבה.

19. Started by Tea-1000,

שלום יש לי מחשב נייח המחובר לרשת אלחוטית ואני מעוניין לעבוד איתו גם מהטלוויזיה בסלון (כתחליף למסך + רמקולים). יש לי עכבר ומקלדת אלחוטיים אבל הטווח שלהם לא מספיק גדול ולכן חשוב לי שתהיה אפשרות לחבר אותם גם בסלון. באינטרנט מצאתי רק מוצר אחד שנראה לי מתאים - PC2TVWiFi של חברת Ruby Electronics : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PD3A5D3766 מפרט בקישור הבא: http://www.tietofriikki.fi/pdf/PC2TVWIFI.pdf האם מישהו מכיר את המוצר או ממליץ על משהו אחר? בתודה מראש, ליאור נ.ב מצאתי באינטרנט כמה משדרים אחרים עם חיבור USB אבל נראה שהם מיועדים לחיבור התקני מדיה / אכסון, ולא לעכבר ומקלדת אלחוטיים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by benyben,

שלום אני משתמש כבר די זמן ב logitech X-230, אבל אני חושב שזמנם הגיע. הבאס בא והולך (משום מה כאשר אני לוחץ את הווסת של הבא כלפי פנים, הבאס עובד נהדר, אבל כאשר אני משחרר את הלחיצה, הוא נעלם). אני מחפש רמקולים לפחות באותה רמה (מבחינת ווליום ובאס) אין לי מושג איך אפילו מחפשים (: לפי אמזון, הרמקולים שלי הם 40 וואט, אז אני מניח שאני צריך לפחות 40 http://www.amazon.com/Logitech-2-Piece-Speakers-Ported-Subwoofer/dp/B0002SQ0A4/ref=pd_sxp_f_pt תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי את הבעיה הזאת כבר הרבה זמן ולא התייחסתי אליה .. וזה ממש מעצבן אותי אני חייב את עזרתכם לוח אם gigabyte ep43 ds3l הצורב הוא asus DRW 2014L1T זה קורה רק עם דיסקים dvd עם דיסקים רגילים הכל בסדר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by Styx,

אני מחפש גיימפאד (לשחק פיפא וכאלה בעיקר) למחשב טווח מחירים עד 300 ש"ח ראיתי את הרייזר אונזה(Razer onza( איך הוא?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום, אני מקווה שזה התת פורום המתאים לפרסם את השאלה. יש לי כרטיס מסך ATI 6870HD, טלויזיה שלא תומכת ב-HD ומסך ישן SAMSUNG SYNCMASTER 931B, שגם הוא כמובן לא תומך ב-HD. ביום ראשון אני כנראה אקנה מסך מחשב חדש שתומך ב-HD. שאלתי היא: איזה כבל אני צריך לקנות כדי להעביר תמונה ממסך המחשב לטלויזיה? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by z999,

שלום, התחלתי לפתח CTS, ולכן אני מחפש עכבר חדש שאפשר להשתמש בו גם ביד ימין וגם בשמאל. אני צריך עכבר שישמש אותי גם לגיימינג, יהיו לו כפתורים בצד וכמובן, יהיה סימטרי. חיפושי מצאו לי רק את הSteelseries Xai, שלא מצאתי בזאפ אבל ראיתי שכן קיים בחנויות בארץ, רציתי לשאול איפה אפשר לקנות אותו ויותר חשוב, איפה אפשר לנסות אותו, באיזור השרון? כמה הוא עולה בארץ? המחיר שלו טיפה גבוה בשבילי (אני גם אצטרך לקנות ביחד איתו מאוספד קשיח), האם קיימות אלטרנטיבות? תודה, זיו

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by nargsi6,

הsteelseris sensi העכבר שולנו חיכינו לו נחת הבוקר באתר באג: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11238&perur=4 ושוב מהפכה בעולם העכברים,הG9X שנחשב לאחד העכברים עם הכי רהבה DPI בעולם הפך לבדיחה,פי 2 DPI ויותר בסנסי החדש... תעיפו את הG500 וקנו סנסי!!!!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים