עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני עומד לעשות השבוע OC (אחרי שאני אקנה את גוף הקירור V.12). יש לי ספק כוח ג'נרי, 350W. רציתי לדעת אם הוא יכול לעשות לי בעיות בלל ה-OC? (להישרף או משהו). ה-OC שאני עומד לעשות הוא למעבד AMD 2500@3200

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  2. אז ככה אני עומד להזמין אותו..אבל שאלה אחרונה נשארה לי.. איזה פאד להזמין איתו? הרי יש שמועה שהוא לא עובד טוב על פאדים קשיחים כגון s&s /func ..ועוד.. אז חשבתי להזמין איתו את הפאד qck ....ומה ההבדל בין qck לבין qck+ ..בכמה הפלוס כבר יותר גדול? משתלם לי לקחת את הפלוס???..כי הפאד מגיע למחיר של 100 שקל כבר.... אשמח לשמוע את הדעה שלכם בנושא..ובבקשה רק מי שמבין שיענה לי..כי מדובר כאן בהוצאה של 500 שקל... תודה רבה לכם

3. לפי האתר שלהם הכל נראה טוב ויפה...המחירים טובים... השאלה היא איך השירות שלהם...מישהו מכיר אותם ויוכל לעזור לי בזה? www.simpletech.co.il תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. 1 באפריל!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D אחד באפריל

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. היה לי שבוע לוח של ציינטק וניתקע כל הזמן המחשב ועהד לא יציב באיייפוקס ממש חייה המחשב לא קורס

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  6. אני מחפש מוצר שיהיה מפצל USB אבל שלא יתחבר למחשב. אלא שקופסת החיבורים הזו תהיה אלחוטית (שתהיה WIFI) אבל שתאפשר לי לחבר אליה מוצרי USB בלי ש5 החיבורים כל פעם ירדפו אחרי המחשב הנייד. רעיונות?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by borg,

אני צריך KVM Switch לחיבור מקלדת, עכבר ומסך CRT לשני מחשבים. אני מעוניין ב-KVM איכותי עם מתג דיגיטאלי (לא מכאני) מאוד אמין שמסוגל לעבוד לאורך זמן עם מעברים תכופים מאוד בין מחשב למחשב (הדבר לא פוגע במסך של המחשב, נכון?), וכולל כבלים באורך של 3 מ' לכל מחשב מבלי לגרום ל-Delay כלשהו באותות המועברים מהעכבר (אופטי רגיל) והמקלדת (חוטית) ולמסך (CRT בגודל "17). תודה מראש!

• 48 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. יש לי ספק של החברה: mono-mode. מודל: atx-480. גירסה: 2.0. יש לו W480. מה אתם חושבים עליו? האם אני צריך להחליף אותו ( יש לי 7800GT, שני כוננים וזכרון קשיח אחד ). אבל אני מבקש שלא ישר תפסלו את הכרטיס בגלל החברה או בגלל שיש יותר טובים כי לא חסרים לי דברים לקנות עכשיו, תתיחסו לדרישות לפי המידע שהבאתי לכם. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  9. שלומות לכולם אחים, אני חייב בדחיפות אתר שמכיל בתוכו סיקורים וכתבות על מארזים .בל.בד וכולל גם אופציה של קנייה , תודה רבה לעוזרים ! נ"ב, בקשה לא לשלוח אותי לאתרי חומרה כמו PCH כי אני צריך אתרים של מארזים בלבד!

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  10. מה יש לכם להציע? (מכל חנות) תודה!

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  11. פעם ראשונה שאני נתקל בדרייבר למקלדת, הווינדוס לא מפסיק להציק ... תודה רבה על העזרה, בני.

• 21 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. Started by lmlm,

מארז דיי גדול מרווח וספק חזק יהיה לי 1800XT וכפול ליבה

• 12 תגובות
    • 765 צפיות
  13. אני צריך המלצה לעכבר בתקציב של 200-250 שקל(יש לי QCK) ואוזניות גם בערך 200-250 שקל. חשבתי על עכבר Logitech G400 שמשתלב טוב מאוד עם QCK ואוזניות חשבתי על Plantronics Gamecom 777, מה אתם חושבים על זה? יש משהו יותר משתלם בתקציב?

14. Started by ea666,

שלום אני צריך המלצה למארז וספק למחשב הזה P4 2.8 512 RDRAM ati radeon 9800xt sound blaster live 5.1 ולוח אם משהו של אסוס... משהו טוב בכל מקרה אני לא זוכר במדוייק... איזה ספק אני צריך ואיזה מארז הכי ממולץ למחשב שלי בשביל לקבל תוצאות מקסימליות? וסתם לדעת איזה מארז הכי טוב שיש בשוק כרגע? (P160?)

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  15. אני מתכנן על מחשב חדש (בטח נמאס לכם מהשאלות עליו), ועכשיו הגעתי לשאלת המארז. אני לא מתכנן לעשות אוברקלוקינג, מודינג וכו'... אין לי זמן לזה. מה שכן, החדר שלי חם, לא ממוזג והמחשב שלי הולך להיות מבוסס AMD 1800 או יותר. אז קירור טוב למעבד הולך להיות (volcano7), אבל בכל זאת אני צריך מארז מרווח, שיוכל להכיל שלושה דיסקים קשיחים ושיהיה בו מספיק מקום לעבודה, שהספק לא ישב בדיוק מעל המעבד ויחמם אותו, הזכרונות מתחת ל-cdrom... בקיצור, שלא יהיה כמו המארז המעפן שיש לי עכשיו. לפי מה שבדקתי ה- fs710b של אנרמקד יכול להיות מצויין בשבילי, אבל הבעיה שיחד עם ספק טוב הוא עולה 650+ ש"ח. לעומתו, ה-virgo של tsunami עולים בסביבות ה-200 ש"ח וכוללים ספק של tsunami, שהוא לא הכי טוב שיש אבל נחשב ליותר …

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  16. מארז לבן הכי פשוט שיש לא משנה הגודל העיקר עומד הכי פשוט הכי זבל שיש מצדי גם יד שנייה העיקר שבמצב טוב זה בסך הכל למודינג עצבני אני מוכן להוציא בין 100 ל-120 כולל משלוח אם יש אתם יכולים לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  17. יש לי כרטיס רשת מובנה במחשב נייד אך הקליטה שלו לא כל כך טובה. לכן אני צריך מאריך טווח (במידה וקיים) או כרטיס רשת אחר, שיספק טווח ארוך ככל האפשר. כמו כן מהו בערך טווח המחירים של מכשירים אלו. תודה רבה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  18. פקס חובה סורק חובה שלא תרושש אותי אחרי זה עם מחיר הדיו ותחזוקה רצוי בעלת ממשק משתמש פשוט - היא מיועדת לטכנופובית

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  19. Started by roi777,

שלום! אני צריך המלצה למדפסת פשוטה ביותר שתהיה זולה מאוד והדיו שלה זול מאוד והאיכות לא כ"כ חשובה כי אני מדפיס בעיקר דברים שלא משנה האיכות אבל אני לא רוצה שיהיה גרוע. עד היום הסתדרתי יפה עם Canon i320 אבל כנראה שהיא התעייפה (למרות שיתכן שהבעייה בדיו, כי קניתי דיו שמהתחלה היה נראה דפוק). מה אתם אומרים למשל על Canon ip1800? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=576982 אשמח לקבל את עצתכם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  20. Started by roi777,

שלום רב! אני צריך המלצה למדפסת פשוטה, שתהיה זולה מאוד והדיו שלה זול מאוד והאיכות סבירה כי אני מדפיס בעיקר דברים שלא לגמרי משמעותי האיכות, אבל אני לא רוצה שיהיה גרוע. עד היום הסתדרתי יפה עם Canon i320 אבל כנראה שהיא התעייפה. ראיתי כמה דגמים ואשמח אם תמליצו לי איזה מהם עדיף, או שאולי אתם בכלל ממליצים על משהו אחר... HP DeskJet D2563 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708512 Canon Pixma iP1800 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=576982 מדפסת משולבת Epson CX4300 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=591243 מדפסת הזרקת דיו LEXMARK X2650 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=705444 תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  21. שלום מה היא המערכת הגה הכי טובה מבחינת ביצועים כיום שיש בשוק ואיפה אפשר לקנות? כמובן שיהיה כולל הכל...

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  22. שיהיה איכותי זה מה שחשוב לי, ואם זה יתאים גם לגיימינג אז עוד יותר טוב אני צריך את זה דחוף כי המחשב מגיע או מחר או מחרתיים.

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  23. איזה סידירום קורא את כל הדיסקים ולא עושה בעיות....!! איזה באמת הכי טוב.............?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים