עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם, יש לי ממיר הוט HD ואני מעוניין לחבר אותו למסך המחשב שלי DELL U2311H. מהממיר יש יציאת HDMI, אך במסך יש כניסות DVI ו display port אבל אין HDMI ובכניסת ה DVI אני משתמש בשביל המחשב. ממה שהבנתי יש לי שתי אפשרויות: 1) לקנות מתאם HDMI-DisplayPort ולחבר את הממיר ישירות למסך המחשב ובנוסף אני אצטרך רמקולים נוספים לחבר לממיר. 2) לקנות כרטיס טלוויזיה ולחבר את הממיר דרך המחשב וכך גם לחסוך את הבעיה של הרמקולים. באופן כללי האפשרות השנייה נשמעת לי יותר טובה כי היא מאפשרת לי לעשות כמה דברים במקביל (אם אני מקטין את החלון שבו אני רואה את הטלוויזיה) וגם אני חושב שהיא יותר זולה אך רציתי לשאול אם יש איזושהי עדיפות לאפשרות הראשונה? בנוסף אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס טלוויזיה שיתאים לי…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by astralon,

היי אני צריך 4 שפות במקלדת שלי במחשב הנייד: -עברית -אנגלית -יוונית -לטינית העניין הוא שאין מספיק מקום על כל מקש ומקש לשים עליו 4 אותיות..... בנוסף הייתי מעדיף לא לחרוט על המקלדת עצמה (שוב, מחשב נייד..) חשבתי לקנות את כיסוי הסיליקון הזה: http://www.ebay.com/itm/Lenovo-ThinkPad-Edge-E31-E320-E325-E420-E420s-Keyboard-Skin-Cover-Protector-/230689986815?_trksid=p4340.m185&_trkparms=algo%3DSIC.NPJS%26its%3DI%26itu%3DUA%26otn%3D5%26pmod%3D230676324909%26ps%3D63%26clkid%3D3865184686894981781#ht_4335wt_1035 על מקלדת הסיליקון הזו כבר יש אנגלית ופשוט להוסיף לסיליקון עברית ויוונית וסיליקון נוסף (שני) שעליו להוסיף עברית ולטינית השאלה שלי אם אפשר לחרוט על מקלדות מסוג זה? פניתי כבר …

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by matan333,

שלום לכולם. אני מחפש רמקול למחשב בתקציב של 250-300 ש"ח. קיבלתי המלצות על 4 דגמים. Logitech z323 Logitech x230 Altec lansing vs2621 creative inspire T3130 איזה מביניהם הוא הכי טוב בתקציב, או שיש בכלל משהו אחר שעדיף. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  4. שימוש עקרי:גיימינג שפות:אנגלית ועברית+ רוסית, אבל לא חובה. חוטי בלבד!

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  5. Started by neogod,

אני מעוניין לרכוש עכבר אלחוטי כמה שיותר זול אבל שיהיה איכותי כמה שאפשר. השימושים של העכבר עם לעבודה משרדים , יחובר ללפטופ למטרת לימודים.

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  6. Started by tkupon,

מדפסת HP officejet 5510 אשר משמשת אותי כבר 5 שנים עושה לי בעיות במחסניות הדיו לאחרונה (כותב שיש בעיה בדיו למרות שיש עדיין צבע במחסנית) אני מחפש לקנות מדפסת משולבת עד 500 ש"ח לשימוש ביתי להדפסה וכן שימוש בפקס וסורק. איזו מדפסת צבעונית עם הזרקת דיו הכי כדאית ואיכותית ביחס למחיר הנמוך? (קומפקטית יחסית, פידר, משטח סריקה, חסכונית בדיו, דיו מקורי זול וכו'...) אודה מאוד על המלצותיכם

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by גד :),

מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים הכי טובים שאפשר לקנות בתקציב של עד 200 ש"ח רצוי כמה שיותר זול

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by FreezHer,

אהלן חברה בוקר טוב ניקיתי את המקלדת (microsoft multimedia keybord) ונאבד לי מקש אחד וחבל לקנות מקלדת חדשה בגלל זה...מישהו אולי יודע על מקומות שמוכרים בהם מקשים בודדים למקלדות? תודה.

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  9. Started by Gadgets4all,

הי, מה דעתכם על הכיסא הזה: http://playzone.co.il/content.php?r=367-%F4%EC%E9%E9%E6%E5%EF-%E2%E0%E4-%EC%E4%F6%E9%E2-ROBOSTAND-RACING-SEAT דיברתי עם החברה והם יכולים להתאים ל-G27, בעזרת תוספת להילוכים. האם מישהו מכיר או התנסה עם הכיסא הזה?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by kalda01,

מחפש מדפסת צבעונית משולבת עם חיבור רשת אמינה ועלויות דיו סבירות. תקציב עד 800 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Sickp,

אחרי שהבנתי איך המשקפיים של נבידיה עובדות חשבתי עלזה... למה חייבים מסך מיוחד (עם 120 פריימים לשניה) והמשקפיים היחודיות של נבידיה שעולות איזה 600 שקל.. אין איזה משקפיים לא אלחוטיות זולות יותר שיסתנכרנו עם מסכי 60 הרץ ? גם 30 פריימים לשנייה לכל עין זה לא כזה גרוע.

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  12. Started by KingYes,

שלום לכולם. אני רוצה לרכוש Gamepad למחשב שיתמוך לי בהכל, בלי שום בעיות.. כאילו לא איזו חברה חפארית כמו שיש המון כאלו. אני רוצה שיהיה לי דיוק בסטיקים, ככה שיהיה אפשר לשחק גם משחקי FPS בכייף. אח שלי רכש השבוע את הגירסה Logitech Gamepad F310 (ניתן לראות פה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11239). תאכלס, הוא עבד בלי בעיות, וגם יש לו דיוק מדהים (נראה לי, אולי אני טועה ויש יותר טובים בנושא הזה). עכשיו האם כדי לי לרכוש דגם יותר יוקרתי של Logitech? או שזה לא שווה את הכסף? וחשוב לציין, שאני רוצה רק עם כבל.. כי אני שונא אלחוטי. עכשיו ראיתי שהגירסה הקצת יותר יוקרתית היא Logitech Rumble Gamepad F510, בתוספת של עוד 40 שקל (ניתן לראות פה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11004), עכשיו השא…

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by לביא2112,

אני מחפש מקלדת זולה טובה גודל קטן/בינוני כולל המספרים שבצד ימין בצורה מרובעת בלי גלים או צורות אחרות ונוחה ללחיצה על מקשים . איך המקלדת הזו http://tms.co.il/product/9327 שורדת הרבה זמן ? כי יש אחריות 3 שנים או שעדיף http://tms.co.il/product/9333 או http://tms.co.il/product/9325 שמעתי ש 600 נהרסת מהר זה נכון ?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  14. היי, אני מעוניין לקנות סט של עכבר ומקלדת אל-חוטיים ורציתי לדעת האם למישהו יש ניסיון עם המקלדת הנ"ל ויכול לתת חוות דעת? מעבר לכך אשמח להמלצה לעכבר אלחוטי בעל ביצועים דומים ל-G9 אך במחיר שלא עולה על 250 (עדיף פחות). בתודה ראש. *אשמח להצעות למקלדות אלחוטיות בסביבות ה200 ש"ח ומטה. **אין בעיה להזמין מחו"ל במידה וזה יוצא יותר משתלם. אופציות של עכברים שחשבתי עליהם: -Microsoft SideWinder X8 -Logitech Performance MX -Logitech G700 האם הלוג'יטק פרפורמנס שווה תוספת של 50 ש"ח על הX8 של מיקורוספט ? (240 במקום 190) או אפילו את ה-G700 של לוג'יטק ב-275.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. הביקורות ברשת נוטות או לזה שהוא מצויין או לזה שהוא פשוט גרוע. ובסך הכל מוצרי החומרה של מיקרוסופט אף פעם לא היו כאלו גרועים. השאלה אם זה עניין של דרייבר שיכול להפתר, או שהצורה/מגע של העכבר באמת דפוקים. אשמח לחוות דעת אם מישהו קנה כבר או ניסה.

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  16. האם יש דרך לשלוט באמצעות עינית חיצונית (רצוי שתחובר במצד המזנון) על מחשב HTPC (שליטה גם דרך מקדלת וגם דרך שלט)? האם אתם מכירים דרך דומה לשליטה בממיר טלויזיה מגיק של הוט?

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  17. Started by ofelshadow,

מישהו יודע איפה עוד קיימים הרמקולים האלה למכירה? הבנתי שמחירם בארץ ירד ל1200 ש"ח וגם ב1300 לא תיהיה לי בעיה לקנות אני לא מצליח למצוא איפה לקנות. אם למישהו יש איזשהו מידע על המצאותם בחנות כלשהי נא להגיב. תודה רבה

18. Started by arik100,

נתקלתי באיזה מקלדת למכירה שרשום עליה FRENCH LAYOUT לא הצלחתי להבין אם האותיות שכתובות על המקלדת זה FRENCH או שהסידור של האותיות הוא בסדר שנקרא FRENCH LAYOUT.

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  19. Started by Nati_The_King,

יש לי בעיה אני לא יודע אם זה בעכבר או במחשב העכבר הכל תקין איתו חוץ משאני לוחץ על הכפתור השמאלי נגיד אני מסמן כמה קבצים זה נעצר לי באמצע אני בא ללחוץ על משהו פעם אחת זה ניכנס לי כאילו לחצתי אבל לא לחצתי בדקתי את ההגדרות הכל תקין ראיתי שזה מסומן על 2 קליקים הבטריה חדשה פתחתי את העכבר ליראות אם יש בפנים לכלוך או משהו אין כלום

20. שלום, כאשר אני מנסה לשלוח פקס, והשליחה נכשלת במדפסת מסוג hp 4500 all in one,המדפסת ישר מנסה להדפיס את הסריקה שהיא ביצעה. איך ניתן לבטל הניסיון להדפסה אוטמטית לאחר כשלון שליחת פקס במדפסת זו? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by david2405,

העם מי שהוא יודע איפו ניתן לקנות את קרטיס הרשת killer 2100 אני מנסה למצאו אותו בכל מקום אבל אין? אשמח להכוונה בתודה מראש מישהו תשובה תודה..........

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  22. Started by PayneBack3251,

שלום אני עובד עם סט אלחוטי Logitech Wave עם מסך 40" מהמיטה (כן אני עצלן), עכשיו הבעיה שקניתי מיטה חדשה שהיא לא בדיוק שטוחה וקשה מאוד לעבוד עם העכבר עליה (במיוחד משחקים), יש איזה משטח לעכבר שמומלץ ? או שהכי פשוט יספיק, אני לא גיימר כבד, סתם אוהב לשחק מדי פעם, תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  23. Started by Boris_yo,

שמעתי של DEATHADDER 3G זה קורא עקב LEDים ויש אנשים שהסירו אותם והרגישו השתפרות. בגירסה של עכבר שלי אין LEDים בכלל אבל כף יד מזיע עדיין במיוחד בקיץ. אני אוהב ארגונומיות שלו אבל הזיעה מפריעה לי. מה אפשר לעשות כדי למנוע זיעה? אולי להתקין משהו בפנים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני מעוניין להשתמש לשני סטים בשולחן שלי בעבודה , ובגלל שזה עבודה הייתי מעדיף שיהיה מטען לעכבר וכמובן להשקיע כמה שפחות כסף מבלי לפגוע בביצועים המשרדיים שהעכברים והמקלדות ישמשו.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם אני מתעניין בקניית גימפאד אלחוטי למחשב , הגימפאד של MS נראה די מתאים. אבל , באמת צריך בטריות בשבילו? נשמע קצת לא נוח... ראיתי שהרבה קונים אותו - מה אתם כל הזמן מחליפים בטריות?

• 6 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים