עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by nick988,

שלום לכם כרגע יש לי בבית HP 940C. כן מדפסת מלפני 4 שנים אולי אפילו יותר(אחלה דגם). והיא מספקת אותי לגמרי. אני לא מדפיס הרבה סביבות ה 150 דפים בחודש. מה שכן אני מחפש פקס ומכונת צילום לכן חשבתי לקנות מדפסת משולבת עם כל אלה ביחד. איזה שימוש הולך להיות במכשיר מידי חודש? 150 עמודים להדפסה עד 5 פקסים ועד 30 סריקות-צילומים דרישות לסורק+ מכונת צילום בעיקר לסרוק ולצלם מסמכים כתובים ולא תמונות באיכות גבוהה. מהירות הדפסה: כן זה מעצבן לחכות הרבה זמן אבל תכלס זה ממש לא קריטי. סידר( המכשיר הזה שנותן אפשרות לעשות האזנת דפים אוטומטית)- יתרון. הדפסה דו צדדית אוטומתית - יתרון. כמו שאתם רואים אני לא הולך לחרוש עליו מה שכן עדיין הייתי שמח שהוא יהיה אמין מאוד ויחזיק מעמד כמה שנ…

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by KingYes,

שלום לכולם. אני רוצה לרכוש Gamepad למחשב שיתמוך לי בהכל, בלי שום בעיות.. כאילו לא איזו חברה חפארית כמו שיש המון כאלו. אני רוצה שיהיה לי דיוק בסטיקים, ככה שיהיה אפשר לשחק גם משחקי FPS בכייף. אח שלי רכש השבוע את הגירסה Logitech Gamepad F310 (ניתן לראות פה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11239). תאכלס, הוא עבד בלי בעיות, וגם יש לו דיוק מדהים (נראה לי, אולי אני טועה ויש יותר טובים בנושא הזה). עכשיו האם כדי לי לרכוש דגם יותר יוקרתי של Logitech? או שזה לא שווה את הכסף? וחשוב לציין, שאני רוצה רק עם כבל.. כי אני שונא אלחוטי. עכשיו ראיתי שהגירסה הקצת יותר יוקרתית היא Logitech Rumble Gamepad F510, בתוספת של עוד 40 שקל (ניתן לראות פה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11004), עכשיו השא…

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  3. רציתי עכבר אלחוטי אופטי בעל ערסל טעינה => לוגיטק MX700, אך לטעמי הוא יקר בשביל עכבר (460 ש"ח), ראיתי את המוצרים הבאים, כל אחד מהם עולה 120 ש"ח, הם אופטיים אלחוטיים ועם מתקן טעינה, אבל של חברות לא מוכרות : Chic ו Accord - פער של כמעט 350 ש"ח ! אולי כדאי ?

• 10 תגובות
    • 879 צפיות
  4. Started by SteelCat,

כבר הרבה זמן אני מחפש את העכבר G5 החדש (הכחול) והמקלדת G11. שניהם של Logitech. עדיפות לישראל אבל אפשר גם מחו"ל. רק שמחיר המשלוח לא יהיה מטורף! מישהו? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by AleXGanGSteR,

היי! אני צריך עכבר אלחוטי שיהיה לו טווח קליטה די גדול (משהו כמו 5 או 10 מטר) ושהסוללה לא תיגמר מהר ושתהיה אפשרות להטענה. רוב הזמן ייעשה בו שימוש משרדי רגיל .. אולי פה ושם משחקים. חשבתי על LOGITECH MX1000 אבל אין לי מושג מה הטווח קליטה שלו ... כנ"ל LOGITECH LX8 . ראיתי גם את העכבר Logitech MX Revolution אבל איך שהבנתי אין לו כפתור אמצעי שזה קצת מפריע. טווח המחירים שלי הוא די רחב כי אני קונה את העכבר כנראה בחו"ל. אשמח להמלצות. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by AMD-Z,

אני קונה את המפרט הזה: axp 2500+ 333MHz FSB 512KB ABIT NF-7 nforce2 winbond 512MB pc2700: 2*256 Maxtor 60GB ATA133 7200rpm Lg 52x24x52 floppy 1.44 LG F700B ATI Radeon 9500pro 128MB מארז: Compucase CI-6A19 300W HEC הספק של HEC יחזיק את המערכת, או ללכת על 400W ג'נרי? (לא מתוכנן OC)

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  7. היי (: דבר ראשון חשוב לציין שאני לגמרי לא גיימר, אבל ממש חשובה לי תזוזה החלקה, דיוק, והשימור של הדברים הללו לאורך זמן (זה בעצם מה שהכי חשוב לי עכשיו, כי לא חוכמה שאני יהנה בהתחלה ואחרי חודשיים הכל יתחרבש). סיפור קצר (: כרגע אני עם עכבר אלחוטי פשוט של MS, ועם פד "גאמה" של טרמלטק (זה עם הלדים), קניתי את הפד של טרמלטק בעיקר מכוון שהוא עשוי חומר נחמד שנתן החלקה מטורפת לעכבר, והיה ממש כיף לעבוד איתו, אבל! זה נמשך בלחץ חודשיים עד שהפד התלכלך ולא משנה מה עושים, אי אפשר להתקרב לגימור שהוא הגיע איתו בהתחלה, ועכשיו אחרי שנה בערך, זה כבר הפך סיוט לעבוד איתו. עוד דבר נוסף, אני כבר כמה זמן עם עכבר אלחוטי וזה עולם אחר בשבילי, השאלה היא אם באמת שווה להוסיף את המחיר לקנות אלחוטי טוב, או …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by alon83438,

מישהו יודע משהו על זה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1567&catcode=351 ולמה הוא דומה בצורה מחשידה לריידמקס סקורפיו?

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  9. Started by YinnoN,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=6247 המחיר 471 ש"ח שנראה לי די הוגן, ספק 400watt true power של hec אבל מה דעתכם עליו ? האם הוא יחזיק לי את המחשב (a64 r9800pro) אני מאוד לא רוצה פחם במקום מחשב אחרי שהספק ישרף (-: תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 635 צפיות
  10. אז ככה: אתם רוב עושים "קומבינות" עם המחשבים עצמם. אני עושה את הדברים האלה עם רמקולים. אני מת על מוסקיה ואין לי כסף למערכות הגדולות. אז.... יש לי מגבר ישן של JVC r-s7 יש לי קופסא ישנה של רמקולים מבית AKAI הקופסאות מאוד גדולות מעץ איכותי אבל הוצאתי את הרמקולים הישנתי והוספתי בכל קופסא (2) Kenwood 200watt 3 way!!!! And Pioneer 80watt 2 way!!! מה שעושה 280 וואט לרמקול יש לי גם רמקולים קטנים שמשמשים לי לקולות גבוהים (לא ממש חשובים). בואו נגיד שזה יוצא ממש נחמד. כול זה לפני הכרטיס הזה. עכשיו שיש לי תמיכה ב4 רמקולים אני מתחיל לעבוד על פרוייקט חדש היכלול 4-6 רמקולים ומגבר חדש התומך ב4 ערוצים. אם זה מעניין את מישהו אני יכול לצלם ולשים תמונות.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. טוב אז ככה...כבר כמה ימים אני חורש על האינטרנט במידה למצוא מה יותר טוב...איזה עכבר נחשב לטוב ביותר כיום לגיימינג.... הגעתי למסקנה שעדיף לקנות או את הלוג'יטק g9 או את הרייזר deathadder רק שאני לא יודע מה לבחור עכשיו... מה אתם חושבים שעדיף ? ואם יש עוד עכבר שאולי פספסתי שמומלץ...אז אשמח לשמוע... תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Doorman404,

היי אני מתכוון לקנות מצלמת 2MP איכותית ומתלבט בין שלושתן: כולן בערך באותו טווח מחירים - אך אני יסדר אותן מהיקרה לזולה Cannon A60 Nikon 2100 Cannon A40 סדר העדיפויות שלי הוא בערך כזה (יכול להיות שיש שיקולים שלא חשבתי עליהם עכשיו) מסודר מהשיקול הכי חשוב לפחות חשוב ... 1. איכות תמונה . 2. צילום לילה (פלאש איכותי כמה שיותר) . 3. צילום ווידאו (רצוי מאוד עם קול) שבאמת נראה כמו ווידאו - ולא מצגת 4. מחיר (למרות שלא הכי קריטי לגביהן) זהו בנתיים .... למישהו יש המלצות, או הערות בנושא ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by sxs,

[poll] [opt] יש לי ואני משתמש בו. [/opt] [opt] יש לי אבל הוא לא בשימוש. [/opt] [opt] אין לי אבל אני מתכנן על אחד. [/opt] [opt] אין לי ואני לא מתקוון לקנות אחד.[/opt] [/poll]

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. יש לי צורב hp cd writer plos 9010 series צורב *10 משכתב *8 קורא *36 מילפני שנה+ ולהלן הבעיה כשאני רוצה ליצרוב הוא מודיע על בפר לא זמין (eroor)ואם אני דופק עליו אז הוא מתחיל ליצרוב (לא תמיד בפעם הרישונה) אם יש למישהו מושג או ניסיון עם הצורב הזה אז בבקשה תעזרו אני מישתמש בתוכנות האלה במערכות ההפעלה הללו ב-windows xp easy cd creator v5 platiniom ב- windows 98 easy cd creator NTI CD MAKER v5

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ron_n,

יש לי ספק 200W של CODEGEN (כנראה משהו ג'נרי). המחשב שלי כולל: פנטיום 3 700Mhz צורב סי-די-רום 5 מאווררים (לא כולל זה שבספק) ארבעה כרטיסי PCI geforce 4 440 mx HD WD 80GB 7200rpm 8MB buffer אני עובד עם המחשב הזה כבר כמה שנים, אבל לאחרונה החלפתי את כרטיס המסך (ל-geforce 4) והוספתי כמה מאווררים. האם הספק הנוכחי מספיק או שכדאי לי להחליף אותו?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by the_saint,

מישהו יכול לעזור לי למצוא לינק לדגם של ההארד דיסק שלי?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Rhx,

ככה אולי אני יקנה ספק + מארז חדשים...אבל יש לי שאלה לפני האם זה קשה לחבר את כל החלקים של המחשב?אני לא מבין בזה..אם למישהו יש מדריך או משהו זה יעזור לי מאוד. אז ככה חשבתי על ה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_837&products_id=7861 או של ה A-TOP : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6369 זה אותו דבר לא? רק חברות אחרות אממ שאלה חשובה האם הספקים שלהם ג'נריים ?

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  18. Started by Zelig,

אני מחפש המלצה למארז בגודל mid-tower, ללא ספק כוח, שיהיה יחסית שקט. מחיר: באזור 500 עד 700 שקל. אני מתכוון להכניס שם 3 עד 4 כוננים קשיחים, ובעתיד יהיה SLI. ולכן מצד אחד צריך ספק חזק, מצד שני צריך מארז שיעזור לשקט, ומצד שלישי (?) קירור סביר. החדשות הטובות הם שאין לי כוונה לעשות Overclocking בשלב זה. כמו כן יש לי נטייה מוזרה לשחק עם החומרה במחשב, ולכן הוא צריך להיות יחסית נוח לפתיחה, הוצאת כוננים וכו'. משהו כמו ה-antec sonata II היה הולך טוב, אבל הספק שלו (TruePower SmartPower II 450) חלש מדי עבור SLI. ה-P180 אחלה אבל יקר מדי... יש למישהו המלצה? נסיון אישי מוצלח? אולי אנקדוטה משעשעת על שפנים?

19. לאחר כמה חודשים של עבודה עם MAG XJ700T שום תירוץ לא עוזר. זה כמו המסכים הישנים של פעם, עדיין אפשר להרגיש עיניים רדומות וכל מיני תופעות שמתחילות אחרי 20 דקות של ישיבה מול המסך. רק לאחר שקניתי מגן קרינה מקצועי של 3M אפשר לשבת מולו כמו בן אדם. וEnc0der אומר שהמסך הזה (יוצר ב5 שנים האחרונות) נטול קרינה. דעתו קצת משוחדת כמדברים על מסכי CRT לעומת LCD, בדבר הקרינה. אז לכן אני רוצה לשאול מישהו שמכיר את התופעה הזאת, ורוצה לשאול אם היום במסכים החדשים (IIYAMA 451/552 PRO, IIYAMA 511 PRO, SAM SUNG 900NF ועוד...) התופעה הזאת קיימת, או שרק עם מסנן קרינה אפשר לשבת לידם להרבה זמן כמו בן אדם ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by approx,

רכשתי עכשיו את הגויסטיק הזה התקנתי את הדריור הגדרתי במישחק (BF2) את כל הכפתורים והצירים הכל עובד חוץ מהצירים X Y והשלישי אבל בדריור הכל עובד כל הצירים וכל הכפתורים מגיבים מה אני יכול לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני כנראה קונה מעבד AMD ATHLON XP 2000 שוכולם אומרים שצריך לקחת לפחות מארז של 350 ווט אבל בחנות שאני קונה ממנה אמרו ש300 ווט זה מספיק בהחלט ועוד בהתחשב בזה שאני גם לוקח VALCANO 7 PLUS אבל בכל מקרה גם ככה יש להם רק כמה מארזים של 400 ווט והם באים בלי ספק ובלי מאווררים אז תגידו מה כבר יכול לקרות עם אני יקח 300 ווט?!?? כי בחנות אמרו שזה בסדר גמור!, ועכשיו השאלה בקשר לזיכרון מה ההבדל בין Winbond Original Memory ולבין זיכרון רגיל כי הWinbond Original Memory הרבה יותר זול מה הזיכרון הרגיל מה פחות טוב בו? תודה רבה מראש לכולם

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני עומד לטוס לחו"ל ורציתי לקנות מצלמה דיגיטלית טובה (לא מקצועיות היסטריות) שתשמש אותי לצילומים משפחתיים וכדומה בקיצור צריך המלצות למצלמה בטווח מחירים של 1500- 1700 ש"ח (לא כולל נלווים) - אני חושב על הסוני P72 ועוד שאלה: אני טס לאירופה , האם לקנות שם או בדיוטי פרי שלנו ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. בעיה דחופה! מאז שהגיע הצורב החדש שלי PXW2410TA יש לי בעיות רבות. :-[ א. כשהמחשב נדלק הוא מזהה את הצורב אך ב-PLEXTOOLS הוא מזהה רק את הCD ROM והם על אותו ערוץ IDE. ב. מאז שהתקנתי אותו יש לי בעיה של הפעלת תוכנות כבדות והשמעת מוסיקה שהמחשב טוען שיש חוסר בזיכרון. אני מבקש אבל ממש את העזרה שלכם בהתקנה נכונה של הPLEXTOOLS. ג. כשהדלקתי את המחשב התוכנה חיפשה את הדיסק שלה שלפי ההיגיון לא צריך להיות בפנים כל הזמן. בתודה רבה פני. נ.ב. גם אחרי שהסרתי את התוכנה יש לי את הבעיה עם התוכנות.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. ממה שראיתי מארזי עץ לא יהיה להם ביקוש רב מדי מה לגבי מארזי אלומיניום בעבודת יד? האם לדעתכם יהיה ביקוש? [בהזמנה אישית, החל משלב הסקיצה והרעיונות] במחיר של כ-500 עד 1500 ש"ח למארז? [תלוי בגודל, כמות החומרים והצורה הכללית]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.