ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מערכת שמע 2.1 למחשב, אבל צריך שתהייה בה כניסה לאוזניות מקצועיות גדולות(מדובר על Sennheiser HD 212 pro למי שמכיר), ולא קטנות כמו של אייפוד או נגן mp3. מה שאני לא יודע זה האם יש בכלל דגם של 2.1 כזה - ממה שראיתי באייבורי לא בכל הדגמים יש בכלל כניסה לאוזניות, ובאלה שיש מדובר על אוזניות קטנות. אני כותב את הת'רד הזה כאן ולא בפורום אודיו וקולנוע ביתי כיוון שמדובר במערכת שמע למחשב ולא על אוזניות. האם זה אומר שאני חייב לרכוש מערכת 5.1? האם יש דגם מומלץ(2.1 או 5.1)? אני מעדיף 2.1 כי כרגע יש לי 5.1 ונמאס לי מכל החוטים שמפוזרים ליד המחשב. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי, אני מעוניין לחבר ג'ויסטיק יחיד לשני מחשבים כך שישלוט בשתי תוכנות במקביל (האחת היא סימולטור והשניה היא E-PRIME- תוכנה המנתחת פעולות למטרות מחקר). לא ניתן להריץ את שתי התוכנות על על אותו מחשב כי שתיהן כבדות מאוד. אשמח לשמוע רעיונות ופתרונות... תודה, שלומי.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הפקס הנוכחי התחיל להשתגע, וכרגע הוא שולח פקסים מהמזבלה העירונית. מחפש מכשיר חדש,זול, אמין, לא גדול, שישמש כפקס,ומכונת צילום מסמכים פה ושם(לא בכמויות). אין לי צורך שישמש בתור מדפסת, יש לי מדפסת אחרת טובה. משהו שלא יגמור דיו כל שני וחמישי. אם יש סורק- זה יהיה נחמד, אולי ישמש פעמיים בשנה. חשבתי על CANON MX320 ראיתי שיש גם 360 ב 20 שקל יותר... מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין לשדרג כימעט את כל הציוד ההיקפי שלי כרגע אני משתמש במוצרים מאוד פשוטים כי המחשב הישן שלי הוא על הפנים והשימוש היחידי בו היה אינטרנט אבל עכשיו המחשב החדש אני מתכוון לשחק בהרבה משחקים ואני רוצה חוויה טובה מאוד עם הציוד ההיקיפי אז אני האמת רגיל למקלדת שהיא עם כפתורים שטוחים כמו במחשבים ניידים יש דבר כזה שמקלדת כזאת לגיימרים? ויש לי רמקולים 2.1 של לוג'יטק מאוד טובים אבל אני רוצה 5.1 או אפילו 7.1 ולפזר בחדר שלי ומאוד חשוב אוזניות עם מיקרופון איכותיות כי שאני משחק בלילה ורואה דברים בלילה לא להעיר את כל הבית ושיהיה סראונד ושיהיה עם LEFT ןRIGHT שאני ישחק במשחקים ויהנה ושימע כאילו יש צעדים מאחורי... אז אם תוכלו להמליץ לי על מקלדת ועכבר המיועדי…
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש לוח כתיבה אלקטרוני (עדיף זול - אבל מוכן לשלם על איכות) המיועד לכתיבת הערות וכו' (לומד מתמטיקה), לא מתכנן לצייר איתו. מצאתי יקרים וזולים, השאלה אם אפשר להתפשר על איזה GENIUS או משהו כזה תודה לכל מי שיוכל לעזור...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני מתכנת במקצועי ואני כותב הרבה מאוד טקסט ומהר מאוד במשך לפחות 9 שעות כל יום. אני מחפש מקלדת למחשב שולחני, כלומר, היא לא חייבת להיות ניידת, זה לא מעניין אותי. השולחן שלי גם מאוד גדול, אז לא מעניין אותי גודל המקלדת (אבל אני דווקא אוהב את הקטנות יותר, כל עוד הגודל מקשים נשמר). אני לא אוהב את המקלדות הארגונומיות האלה עם העיצובים המוזרים, פשוט לא נוח לי איתן. אני הרבה יותר מתחבר למקלדות low profile. לדוגמה, המקלדות בלאפטופים של IBM (הישנים) מעולות לטעמי. הסתכלתי על כל מיני מקלדות, ו logitech k360 קרצה לי, אבל אני לא יודע אבל כמה נוח להקליד עלייה לאורך זמן (או בכלל). אני חושב ש 200 זה מחיר יותר מסביר למקלדת, אבל אם אתה לא מסכימים איתי, אשמח לשמוע גם הצעות אחרות. אבל א…
-
- 11 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אנא נמקו את תשובתכם. בשימושי GAMER השוואה בין הדגמים GAMECOM777 יתרונות-(3) *סראונד 5.1 *כרטיס קול חיצוני *מיקרופון מעולה חסרונות-(3) *גודולות ומחממות את האוזן (מניסיון!) *לא טובות למוזיקה *לא נוחות (דורשות התרגלות) STEELSERIES SISIBERIA יתרונות-(3) *סראונד 2.1 המאתים לסרטים ומוזיקה *ניתן לחבר כרטיס קול חיצוני *מיקרופון נשלף ובידוד קול מדהים חסרונות-(3) *כטריס קול חיצוני עולה כמעט כמו אוזניה חדשה *לא מגיעה עם כרטיס קול חיצוני *מיקרופון קצר (יחסית) אז במה הנכם בוחרים? אני בוחר בSS V2. וכעת אני שמח לבשר שיהיה לי יותר זמן לפורום שעקבות התפטרותי מתפקידי (מפקח קטגורית חומרה בFXP). שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
לא השתמשתי במדפסת הרבה זמן, היא ביכלל לא הייתה מחוברת ומותקנת למחשב כי לא היה צורך... עכשיו אני כן צריך אותה אז חיברתי אותה הכל טוב ויפה הורדתי לה דרייברים הכי עדכניים מהאתר של HP, יש צבע יש הכל אבל הבעיה שהיא לא לוקחת דפים! קראתי פה באתר מדריך לבעיות נפוצות של מדפסות אבל אני לא רואה דרך לנקות את הגומיות במדפסת שלי... צריך לפתוח נראה לי מלא ברגים ואין לי כח אחר כך להסתבך בלהרכיב חזרה את הכל... יש דרך יותר נוחה לסדר את הגומיות? כי אני בטוח ב100 אחוז שהבעיה בגומיות תודה.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אמנם זאת נשמעת שאלה מטומטמת אבל יש לי כרטיס קול Audigy שמחובר מקדימה..כמו כן יש חיבורים מאחורה אבל זה לא נשמע מי יודע מה עם האוזניות מגיע חיבור 6.3 עכשיו אני רוצה לחבר אותם לכרטיס קול הבעיה שלא שומעים כלום(עם החיבור 6.3) ואם מחברים עם החיבור הרגיל שומעים דיי חרא ומשום מה כשאני בחור בתצורת הרמקולים את אופציית הסטריאו לא שומעים כלום ד"א האוזניות הן Sennheiser HD428 וואי כל זה היה הרבה יותר פשוט אם היה לרסיבר היה חיבור לאוזניות
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב, ולא מבין בזה כ"כ. אני רוצה שיהיו 2.1, לצורך גיימינג. תקציב 500 +- . איזו חברה כדאי ? LOGITECH או CREATIVE ? אשמח להמלצות על דגמים. תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מתנה לחבר - אוזניות טובות למוזיקה ומשחקים עם כבל ארוך. התקציב הוא עד 300 ש"ח, וזה צריך להיות מרשת גדולה ברחבי הארץ (באג, אופיס דיפו) לפתק החלפה. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היום הגיע אלי ה anywhere mx http://www.logitech.com/en-gb/mice-pointers/mice/devices/5846 הכל טוב ויפה חוץ מדבר מעצבן ממש אני משתמש בתוכנה שלו כדי לשנות את השימוש שלו בתוכנות שונות אני מניח שחלק מכם מכיר את זה בכל אופן אחרי שהשקעתי והגדתי שימוש שונה ל chrome ל WMP ל explorer.exe וכו' הכל נעלם... זה קרה כמה פעמים בחלק אני חושב שזה היה אחרי שינוי של הכפתורים (באפשרויות שינוי הרגילות) ובחלק סתם כך אני לא מצליח להבין למה... (התוכנות נשארו נשארו אבל השימוש של המקשים השתנה לשימוש ברירת המחדל - שמגדירים בהגדרת כפתורים הרגילה) מישהו יכול לעזור? (אני מעדיף למצוא פתרון כי זה מאוד שימושי) נ.ב יש דרך לשמור את ההגדרות?, אי מניח שיש איזה קובץ או משהו כזה לא? או שאולי יש סיכוי שאני יכול…
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הגה שיש לו ממש הילוכים של ממש (לא רק הורדה והרמה..אלא ממש ידני..) אני יודע יש את הG25 אבל הבנתי ששם זה דיי גרוע כל העניין הזה.. יש הג שבאמת הקטע הזה של ההילוכים מרגיש לך אמיתי? (כי זה באמת הדבר שתמיד היה לי חסר בהגאים..היה לי כמה כבר רגילים..) אני זוכר פעם ששיחקתי באיזו מכונת משחק ששם היה כזה דבר ובאמת שם ששיחקתי הרגשתי כמעט כמו הילוכים..המסילות שאתה מכניס להילוך הרגיש ממש אמיתי.. יש חיה כזאת ?
-
- 24 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
חיברתי את המדפסת עובדת אבל שאלה איך מצלמים לעזאזל בלי לשמור את הקובץ במחשב פשוט שיעשה סריקה ויוציא את זה על דף מישהו ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני מחדש ציוד ובכך גם את העכבר שלי אני מחפש עכבר שדבר ראשון יהיה נוח לעבודה ממושכת (לא קטן ולא נמוך) שיהיה אל חוטי עם משדר קטן (לא יותר ממלימטרים בודדים) שיהיו לו שני לחצנים נוספים (מעבר ל3 הרגילים), ואם לא אז לפחות אחד בעיקרון הוא מיועד לgaming קל (תפקידים-פעולה) ושימוש יום יומי שכולל גלישה, קטלוג ועריכת תמונות בסיסית (לא שימוש מתקדם ב PS) מסמכים וכו' כך שאני מניח שהדיוק יהיה שימושי בשביל המשחקים וגם יהיה נוח בשביל העריכת תמונות התקציב הוא באזור ה 150 נניח (ניתן EBAY וכו' אבל אז עבכל מקרה פחות מ 50$ כי מעל זה יש מעמ) אני מניח שעכבר זה סביר לקנות יד שניה (תקנו אותי אם אני טועה) ה razer הבסיסיים - Abyssus למשל נראה טוב אבל הוא חוטי אני מנחש שיש משהו אל חוטי בסגנון (אני מקו…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש מדפסת אמינה, טונרים חלופיים זולים, טונר גדול כמה שיותר (10,000) דף. גודל פיזי כמה שיותר קטן(תעמוד על השולחן עבודה של הפקידה). בנוסף אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית + רשת, אמינה, כמה שיותר חסכונית ועדיף שתאהיה קופקטית עד כמה שאפשר. תקציב של 5,000 ש"ח. בנוסף מחפש מדפסת ניידת לאיש מכירות תקציב של 3,000 ש"ח. (שחור/לבן).
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
אז אחרי הכבל ה20 שנהרס אני מחפש כבל נורמאלי לחיבור של המחשב לX-530 שלי, הכבל הוא 2 RCA ל 3.5 מ"מ סטנדרטי. אני מחפש איזה כבל מומלץ רצוי עם אחריות (יש חייה כזאת?) או שיש טעם לעבור לאיזה משדר BT ? המלצות יתקבלו בברכה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עיקר השימוש הוא גלישה באינטרנט,מסמכים וכד' אבל אני גם משחק ככה שהתקצי בנראה לי סביר+ תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום אני קניתי סט של עכבר ומקלדת לפני כ8 שנים, הכל אלחוטי(Logitech canada 210) העכבר הפסיק לעבוד לפני כ שנתיים ו מקלדת עדיין עובדת בלי בעיות. במקלדת צריך להחליף סוללות פעם בשנה אם לא יותר אבל בעכבר היתי מחליף פעם בחודש לפחות, וזה היה מאוד מעצבן. שמתי עכבר חוטי של מיקרוסופט, אבל לא היצלחתי להתחבר אליו, היד כאבה לי כל הזמן שמתי עכבר חוטי של לוג'יטק(ישן) הוא נוח מאוד מבחינת אחיזה אבל החוט שלו מאוד מעצבן עכברים של לוגיטק בגודל של 12 באורך , 6 ברוחב ו 4 בגובה מהשולחן , הכל בס''מ אני התחלתי לחפש עברים בלי חוט ובערך 90% מהם מאוד קטנים, כי הם במיוחד למחשבים ניידים והם בכלל לא זולים, אבל כשהתחלתי לבדוק סטים של עכבר ומקלדת ראיתי שהמחירים של הסט כמו של עכבר בודד ??? אני צריך עזרה: …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש זוג רמקולים (בלי סאב) למחשב בתקציב מינימלי אבל אם אפשר באיכות סבירה בעוצמה נמוכה. (עד 150 ש"ח אם אפשר).
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות רמקולים שיהיהו איכותיים למשחקים וסרטים. התקציב הוא 550 ש"ח תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, רכשתי לפני מספר ימים את המקלדת Microsoft ARC ומדי פעם קורה שהיא מאבדת את האות. כלומר האות מקוטע ולא סדיר. בדקתי וזה לא קשור למכשירים בבית או משהו בסגנון, אולי לשכנים. מה אני יכול לעשות? האם אני יכול לשנות את התדר איכשהו? **היא משמשת אותי למשחקים בין היתר ואתם יכולים לדמיין עד כמה הדבר בעייתי. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום כמו שהבנתם כבר מהכותרת אני מחפש סט אלחוטי של מקלדת ועכבר. חשוב לי שהעכבר יהיה עם גלילה חלקית ולא גלילה רצופה... יש לי עכשיו את הסט של microsoft wireless desktop 3000 וסך הכול אני מאוד מרוצה, חוץ מהעניין שהעכבר הוא בעל גלילה רצופה וזה משגע אותי לעבוד ככה בסולידוורקס או לחלופין להחליף נשקים במשחקי פעולה וכדומה התקציב הוא עד 200 שקל לסט תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם EP43-DSEL ובו כרטיס קול onboard של ריילטק, הוא גורם לי לבעיות מסוימות במשחקי רשת ולכן אני רוצה לעשות לו disable ולחבר למחשב כרטיס קול פנימי פשוט שיחליף אותו, משהו נורמאלי ורגיל שיבצע את העבודה כמו שצריך. אשמח לקבל הצעות, תודה.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-